deepsecret Reputație: 169 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 Te pup Madalina.Sa ramai in continuare la fel de serioasa, asa cum esti acum! Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 promit :* Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Se accepta scuzele, chiar dacă-s venite cu întârziere.:* :* Link spre comentariu
fabianus Reputație: 49 Postat Mai 17, 2019 Oras:Fara Oras:Fara Partajează Postat Mai 17, 2019 La Madalina am trecut saptamana trecuta pentru prima data. E usor de gasit locatia, am programat intalnirea prin sms. Mi-a deschis usa semi dezbracata in sutient si chiloti. Cu mine a fost foarte pisicoasa si pupacioasa. Dupa dus m-a luat usor in brate si m-a impins pe pat dupa care si ea hop pe mine. M-a pupacit si mi-a dat limbi fie pe gura fie pe corp. Am inceput ca tot omul cu un oral pana la intarire si apoi normal. La normal accepta orice pozitie si nu se uita pe pereti, e cu tine acolo. La anal am inteles ca e in functie de marime dar nu au fost probleme la mine. singura chestie e ca vrea cu o perna sub ea cam asta a fost singura pozitie in schimb a fost neasteptat de stramta si fara probleme de igiena Locatie cu de toate si asternut curat, prosopul la fel si igiena ei fara reprosuri. Note: Corp: 9 (fata + corp), curul e temeliaOral: 9 (te linge la oo, usor deep si pune suflet + saliva)Normal: 10 se implica si geme usor exagerat cateodata dar foarte placutAnal: 10 (desi fac rar eu spun ca a fost peste ce am mai incercat in trecut la altele)Locatie: 9 (cam bezna in camera de lucru, doar teve-ul ce mai facea lumina, fara alte persoane in locatie)Experienta cu prietena: 9+ (eu nu prea caut asta dar ea ofera si se implica mult)Bani: da pe bani, 200. data viitoare ma bag la 300 5 Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 multumesc :* Link spre comentariu
baiatcufreza Reputație: 1 Postat Mai 20, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 20, 2019 niste poze noi? Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 O sa postez astazi sau maine :* Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 disponibila :* Link spre comentariu
mihaiftw Reputație: 142 Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Mada azi pui pozele alea promise?Te pup Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2019 Reciteste mesajul in fiecare zi. De fiecare data vom astepta pozele azi sau maine 😂 Mai vazusem undeva un afis de genul: in aceasta unitate se fumeaza o zi da, una nu. Astazi nu se fumeaza. La fel vedeai in fiecare zi 😂. Asa si aici. Le pune azi sau maine. Mai citesti si maine, si tot asa. Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 :)))) in aceasta seara le pun :* Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Va astept cu drag :* 8 Link spre comentariu
futadoru Reputație: 34 Postat Mai 22, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 22, 2019 Va astept cu drag :*Data viitoare asa sa ma astepti Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 Data viitoare asa sa ma astepticu drag , mai am inca 3 costumatii :* Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 :* 13 Link spre comentariu
brettcua5 Reputație: -9 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 poze nud n-ai? Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 22, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Mai 22, 2019 am eu 2 Link spre comentariu
Vizitator burlacu1 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 :*Scumpete mica si frumoasa si nazdravana;) Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Mai 22, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 22, 2019 am eu=)) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 neata domnilor :* :* Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 :* 11 Link spre comentariu
invincible Reputație: 199 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Am fost. Ca si concluzie tipa chiar merita. Foarte implicată. Pupacioasa, pisicoasa. Chiar mi-a plăcut. Are o limbă de zici ca e ventuza. Te linge pe tot corpul, pe picioare, fese, sfarcuri, atentie maxima la bijuterii, oral cu implicare si dedicata pulii. Normal bun, e acolo cu tine, geme frumos. Se fute bine. Corp frumos, să-mi mici dar la locul lor cu sfarcuri erectile. Cur frumos. Drăguță la fața, ceva probleme cu acneea. Note:- aspect 8.5- corp 8.5- 9- oral 9 neprotejat cu cim- Normal 9- Anal...fața viitoare. ....de revenit. 8 Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Multumesc :* Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Neata :*astazi voi fi disponibila pana tarziu :* Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 Am fost. Ca si concluzie tipa chiar merita. Foarte implicată. Pupacioasa, pisicoasa. Chiar mi-a plăcut. Are o limbă de zici ca e ventuza. Te linge pe tot corpul, pe picioare, fese, sfarcuri, atentie maxima la bijuterii, oral cu implicare si dedicata pulii. Normal bun, e acolo cu tine, geme frumos. Se fute bine. Corp frumos, să-mi mici dar la locul lor cu sfarcuri erectile. Cur frumos. Drăguță la fața, ceva probleme cu acneea. Note:- aspect 8.5- corp 8.5- 9- oral 9 neprotejat cu cim- Normal 9- Anal...fața viitoare. ....de revenit.:* :* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum