Vizitator flr9999 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2019 Partajează Postat Iulie 6, 2019 Stiti cumva cand revine?? Link spre comentariu
apo Reputație: 444 Postat Iulie 7, 2019 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Partajează Postat Iulie 7, 2019 Vezi ca ai uitat poza iubitului tau la WP Si eu ma întrebam cine e martalogul ala de la mine de pe wazzup. Link spre comentariu
evantai Reputație: 1823 Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 Pe whatsup vad ca are ca e disponibil/a dar nu apare online Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2156 Postat Iulie 7, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Iulie 7, 2019 Stiti cumva cand revine??Nope. Link spre comentariu
schumi31 Reputație: 50 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Iulie 9, 2019 Mădălina, aștept cu nerăbdare să revii 1 Link spre comentariu
rodo Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2019 Am revenit azi la Madalina, dupa vreo 3 luni de la prima vizita. M-am simtit chiar mai bine decat atunci.Ca de obicei, a inceput cu sarutarile imediat cum am intrat pe usa. Dupa cateva secunde, deja eram catarg. M-am mai linistit cand am dat de apa nu tocmai calda de la dus :laugh2 Preludiu lung, cu FK, mangaieri si sarutari din belsug, pe gustul meu. Oral neprotejat foarte placut, inceput din imprejurimi si avansand incet spre centrul atentiei, special pentru a creste tensiunea. Deep cat se poate, atingeri cu limba pe cap, batai peste gurita, soft alternat cu hard.Am continuat prin a oferi si eu o repriza de oral, dar nu am insistat prea mult, pentru ca nu a parut foarte pasionata de asta :innocent .Normal protejat in mai multe pozitii, fiecare excitanta in felul ei. Am renuntat la anal de data asta, oricum nu ma pasioneaza in mod deosebit, si daca e sa-l fac, prefer sa-l fac cu o tipa careia chiar sa ii placa (stiu doua sigur :laugh2). Finalizare orala, culeasa destoinic pana la ultima picatura. O experienta foarte reusita, la 300 lei / ora.De revenit si altadata. :X Care sunt cele doua? :) Link spre comentariu
rrrusescu Reputație: 48 Postat Iulie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2019 Buna Madalina!Poti posta o poza imbracata in blugi?Multumesc! Link spre comentariu
start_free Reputație: 93 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 s-a maritat gata Link spre comentariu
Vizitator flr9999 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 De unde stii?? Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2156 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Iulie 16, 2019 De unde stii?? Are nişte probleme de sănătate, nu-s legate de BTS. Link spre comentariu
witcher Reputație: 16267 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Care sunt cele doua? :) Daca ai citi oaresce recenzii, te-ai prinde...Hint: sunt de la top Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 hei dragilor :* sunt disponibila :* 3 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16267 Postat Iulie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 20, 2019 hei dragilor :* sunt disponibila :*Welcome back :X Link spre comentariu
bucuresti01 Reputație: 15 Postat Iulie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2019 incep cu o recenzie negativa dar va zic si partea buna de dupaaveti atasate niste poza de pe whatsup sa trageti singuri concluziilesa va zic ca e a doua oara cand amana(prima data a amanat 4 ore)acum si partea buna e ca am dat de vanessa din drumul taberei(una din putinele ok, pt cunoscatori cea care a avut locatia pe targu neamt, sa nu incurcati cu colegele ei pe care nu le recomand) Link spre comentariu
Vizitator flr9999 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 😪 Link spre comentariu
Vizitator flr9999 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 Si continuarea 😪 Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2019 Ma asteptam sa vad continuarea spunand ca.. intarzie ðŸ¤ðŸ¤¦ðŸ»â€â™‚ï¸ðŸ˜‚ Link spre comentariu
jhin - Reputație: 63 Postat August 3, 2019 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Partajează Postat August 3, 2019 Eşti activă în timpul săptămânii viitoare? Link spre comentariu
mrpinkk Reputație: -280 Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Maxima nesimtire, chiar nu am mai vazut asa ceva... 1 2 Link spre comentariu
Vizitator flr9999 Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Ce-ai patit? Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2156 Postat August 5, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat August 5, 2019 Maxima nesimtire, chiar nu am mai vazut asa ceva...Detalii... Link spre comentariu
jhin - Reputație: 63 Postat August 5, 2019 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Partajează Postat August 5, 2019 dă pionule detalii.. Link spre comentariu
pseudonim111 Reputație: 897 Postat August 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 6, 2019 incep cu o recenzie negativa dar va zic si partea buna de dupaaveti atasate niste poza de pe whatsup sa trageti singuri concluziilesa va zic ca e a doua oara cand amana(prima data a amanat 4 ore)acum si partea buna e ca am dat de vanessa din drumul taberei(una din putinele ok, pt cunoscatori cea care a avut locatia pe targu neamt, sa nu incurcati cu colegele ei pe care nu le recomand) I am facut cateva vizite dar niciodata nu a fost vorba de teapa….ba mai mult eu am fost ala care a intarziua 30 40 de min Sper sa nu patesc si eu chestia asta la urmatoarea vizita :bad Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Buna tuturor :* imi cer mii de scuze pentru intamplarea cu programarea.Eu initial am vrut sa anulez programatea dupa 5 6 minute dupa ce a fost facuta pentru ca ma gandeam ca poate fi trafic sau ceva de genul.Chiar imi pare rau si ma straduiesc sa nu se mai repete :*Multi clienti intarzie multe minute din cauza traficului sau a vremii sau alte motive sau chiar nu vin deloc si nu anunta dar eu nu mai zic nimic :* Imi cer scuze inca odata si vreau sa va spun ca m-am reintors si ma gasiti disponibila :* O zi frumoasa va doresc! 1 Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Mădălina, aștept cu nerăbdare să revii:* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum