Sari la conținut

***iulia98 ***0758176908***:*:*

Vizitator iulia98

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai lucrezi?

Ca nu răspunzi nici la telefon, nici pe whatsapp...

Vizitator iulia98
Reputație: 0
Postat

Hei .. am revenit ! Disponibilă sector 3 :*

Vizitator iulia98
Postat

Disponibilă :*

Vizitator iulia98
Postat

😘

post-284071-0-43447900-1584116248_thumb.jpeg

Vizitator
Postat

frumos corp, dar cam scumpa fata.

Daca vrei ceva si ieftin si bun iti recomand Pufuleti ! 

Vizitator iulia98
Postat

😘😘😘

post-284071-0-19808300-1584280537_thumb.jpeg

Vizitator iulia98
Postat

Daca vrei ceva si ieftin si bun iti recomand Pufuleti !

. :))))))))
Vizitator
Postat

😘

Foarte frumoasa😘

Vizitator iulia98
Postat

Mulțumesc 😘😘😘

Vizitator iulia98
Postat

😘😘

post-284071-0-75723900-1584369340_thumb.jpeg

Postat

Vin si eu cu o recenzie pentru Iulia (am vrut de mult sa o vizitez, insa pana astazi nu s-au aliniat planetele)

Locatie: 9 (e ok daca mergi cu masina; apartament spatios, curat)
Aspect: 9.5 (Iulia este pe gustul meu - o bruneta frumoasa, fit undeva la 1.70cm, sani medii frumosi, fund rotund)
Oral: 9.5 (neprotejat, foarte bun, cu priviri, sustinut)
Normal: 9.5 (protejat, receptiva la ce am propus, se implica)
Gfe: 10 (pentru mine este top la acest capitol - FK pe aproape toata durata intalnirii)
Atitudine: 10 (o fata foarte ok, deschisa la discutii, este prezenta, fata sa stea pe telefon)
Igiena: 10 (piele foarte fina, aranjata)
Halat: 400 RON (pentru o ora)

Naratiunea:

Am reusit intr-un final sa o prind pe Iulia libera (ajutat poate si de nebunia din momentul de fata); am discutat pe whatsapp iar ulterior la telefon. Locatia usor de gasit (mi-a sugerat cum sa caut pe Waze) se gasesc si locuri de parcare.

Ajuns la locatie am fost intampinat de Iulia - ce mi se pare chiar mai frumoasa in realitate fata de poze; este o fata naturala dar si cu o atitudine sexy. Dupa dus Iulia a trecut la sarutari si mangaieri, pentru amatorii de GFE este top. A urmat cate un oral din partea amandurora - ea este profi si la cap asta, te poate finaliza de aici (mic minus lipsa CIM). La sugestia mea am trecut la normal unde este in elementul ei in orice pozitie - foarte sexy si isi doreste sa te simti bine in compania ei. Dupa o mica pauza m-am mai relaxat cu o sesiune de masaj, iar dupa alte sarutari am incheiat vizita de astazi.

Concluzia:
Cu toate ca e prima data cand ne vedem m-am simtit foarte relaxat si bine in compania Iuliei si imi doresc sa revin cat de curand.

Te pup Iulia :)

• Like 2
Vizitator iulia98
Postat

Vin si eu cu o recenzie pentru Iulia (am vrut de mult sa o vizitez, insa pana astazi nu s-au aliniat planetele)

Locatie: 9 (e ok daca mergi cu masina; apartament spatios, curat)[/size]

Aspect: 9.5 (Iulia este pe gustul meu - o bruneta frumoasa, fit undeva la 1.70cm, sani medii frumosi, fund rotund)[/size]

Oral: 9.5 (neprotejat, foarte bun, cu priviri, sustinut)[/size]

Normal: 9.5 (protejat, receptiva la ce am propus, se implica)[/size]

Gfe: 10 (pentru mine este top la acest capitol - FK pe aproape toata durata intalnirii)[/size]

Atitudine: 10 (o fata foarte ok, deschisa la discutii, este prezenta, fata sa stea pe telefon)[/size]

Igiena: 10 (piele foarte fina, aranjata)[/size]

Halat: 400 RON (pentru o ora)[/size]

Naratiunea:[/size]

Am reusit intr-un final sa o prind pe Iulia libera (ajutat poate si de nebunia din momentul de fata); am discutat pe whatsapp iar ulterior la telefon. Locatia usor de gasit (mi-a sugerat cum sa caut pe Waze) se gasesc si locuri de parcare.

Ajuns la locatie am fost intampinat de Iulia - ce mi se pare chiar mai frumoasa in realitate fata de poze; este o fata naturala dar si cu o atitudine sexy. Dupa dus Iulia a trecut la sarutari si mangaieri, pentru amatorii de GFE este top. A urmat cate un oral din partea amandurora - ea este profi si la cap asta, te poate finaliza de aici (mic minus lipsa CIM). La sugestia mea am trecut la normal unde este in elementul ei in orice pozitie - foarte sexy si isi doreste sa te simti bine in compania ei. Dupa o mica pauza m-am mai relaxat cu o sesiune de masaj, iar dupa alte sarutari am incheiat vizita de astazi.

Concluzia:

Cu toate ca e prima data cand ne vedem m-am simtit foarte relaxat si bine in compania Iuliei si imi doresc sa revin cat de curand.

Te pup Iulia :)

... Îți mulțumesc pentru recenzia clară pe care ai făcut o ,mi a făcut plăcere sa te cunosc și te aștept sa revii cu drag !!
Postat

Hei Iulia nebunatica 💓😘😘o pozica căpriță așa sa se vadă minunăția se poate ? Pup

Vizitator iulia98
Postat

Curând , da :*

Vizitator
Postat

M-ai convins cu pozele. Dupa ce trece nebunia asta, vin sa te cunosc :* <3! Keep on cu pozele, sunt cele mai tari de pe forum :* !

Vizitator iulia98
Postat

Mulțumesc :*

• Oras:bucresti
  • Oras:bucresti
Postat

M-ai convins cu pozele. Dupa ce trece nebunia asta, vin sa te cunosc :* <3! Keep on cu pozele, sunt cele mai tari de pe forum :* !

vezi că sunt si filmulete cu ea in actiune !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...