john9791 Reputație: 317 Postat Martie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2020 Mai lucrezi?Ca nu răspunzi nici la telefon, nici pe whatsapp...
Vizitator iulia98 Reputație: 0 Postat Martie 10, 2020 Postat Martie 10, 2020 Hei .. am revenit ! Disponibilă sector 3 :*
konn223 Reputație: 395 Postat Martie 13, 2020 Postat Martie 13, 2020 frumos corp, dar cam scumpa fata.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2020 Postat Martie 15, 2020 frumos corp, dar cam scumpa fata. Daca vrei ceva si ieftin si bun iti recomand Pufuleti !
Vizitator iulia98 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2020 Postat Martie 15, 2020 Daca vrei ceva si ieftin si bun iti recomand Pufuleti ! . :))))))))
octavian111 Reputație: 21 Postat Martie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2020 Vin si eu cu o recenzie pentru Iulia (am vrut de mult sa o vizitez, insa pana astazi nu s-au aliniat planetele) Locatie: 9 (e ok daca mergi cu masina; apartament spatios, curat)Aspect: 9.5 (Iulia este pe gustul meu - o bruneta frumoasa, fit undeva la 1.70cm, sani medii frumosi, fund rotund)Oral: 9.5 (neprotejat, foarte bun, cu priviri, sustinut)Normal: 9.5 (protejat, receptiva la ce am propus, se implica)Gfe: 10 (pentru mine este top la acest capitol - FK pe aproape toata durata intalnirii)Atitudine: 10 (o fata foarte ok, deschisa la discutii, este prezenta, fata sa stea pe telefon)Igiena: 10 (piele foarte fina, aranjata)Halat: 400 RON (pentru o ora)Naratiunea:Am reusit intr-un final sa o prind pe Iulia libera (ajutat poate si de nebunia din momentul de fata); am discutat pe whatsapp iar ulterior la telefon. Locatia usor de gasit (mi-a sugerat cum sa caut pe Waze) se gasesc si locuri de parcare.Ajuns la locatie am fost intampinat de Iulia - ce mi se pare chiar mai frumoasa in realitate fata de poze; este o fata naturala dar si cu o atitudine sexy. Dupa dus Iulia a trecut la sarutari si mangaieri, pentru amatorii de GFE este top. A urmat cate un oral din partea amandurora - ea este profi si la cap asta, te poate finaliza de aici (mic minus lipsa CIM). La sugestia mea am trecut la normal unde este in elementul ei in orice pozitie - foarte sexy si isi doreste sa te simti bine in compania ei. Dupa o mica pauza m-am mai relaxat cu o sesiune de masaj, iar dupa alte sarutari am incheiat vizita de astazi. Concluzia:Cu toate ca e prima data cand ne vedem m-am simtit foarte relaxat si bine in compania Iuliei si imi doresc sa revin cat de curand.Te pup Iulia :) 2
Vizitator iulia98 Reputație: 0 Postat Martie 16, 2020 Postat Martie 16, 2020 Vin si eu cu o recenzie pentru Iulia (am vrut de mult sa o vizitez, insa pana astazi nu s-au aliniat planetele) Locatie: 9 (e ok daca mergi cu masina; apartament spatios, curat)[/size]Aspect: 9.5 (Iulia este pe gustul meu - o bruneta frumoasa, fit undeva la 1.70cm, sani medii frumosi, fund rotund)[/size]Oral: 9.5 (neprotejat, foarte bun, cu priviri, sustinut)[/size]Normal: 9.5 (protejat, receptiva la ce am propus, se implica)[/size]Gfe: 10 (pentru mine este top la acest capitol - FK pe aproape toata durata intalnirii)[/size]Atitudine: 10 (o fata foarte ok, deschisa la discutii, este prezenta, fata sa stea pe telefon)[/size]Igiena: 10 (piele foarte fina, aranjata)[/size]Halat: 400 RON (pentru o ora)[/size] Naratiunea:[/size]Am reusit intr-un final sa o prind pe Iulia libera (ajutat poate si de nebunia din momentul de fata); am discutat pe whatsapp iar ulterior la telefon. Locatia usor de gasit (mi-a sugerat cum sa caut pe Waze) se gasesc si locuri de parcare.Ajuns la locatie am fost intampinat de Iulia - ce mi se pare chiar mai frumoasa in realitate fata de poze; este o fata naturala dar si cu o atitudine sexy. Dupa dus Iulia a trecut la sarutari si mangaieri, pentru amatorii de GFE este top. A urmat cate un oral din partea amandurora - ea este profi si la cap asta, te poate finaliza de aici (mic minus lipsa CIM). La sugestia mea am trecut la normal unde este in elementul ei in orice pozitie - foarte sexy si isi doreste sa te simti bine in compania ei. Dupa o mica pauza m-am mai relaxat cu o sesiune de masaj, iar dupa alte sarutari am incheiat vizita de astazi. Concluzia:Cu toate ca e prima data cand ne vedem m-am simtit foarte relaxat si bine in compania Iuliei si imi doresc sa revin cat de curand.Te pup Iulia :) ... Îți mulțumesc pentru recenzia clară pe care ai făcut o ,mi a făcut plăcere sa te cunosc și te aștept sa revii cu drag !!
doru1992 Reputație: 136 Postat Martie 17, 2020 Postat Martie 17, 2020 Hei Iulia nebunatica 💓😘😘o pozica căpriță așa sa se vadă minunăția se poate ? Pup
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2020 Postat Martie 18, 2020 M-ai convins cu pozele. Dupa ce trece nebunia asta, vin sa te cunosc :* <3! Keep on cu pozele, sunt cele mai tari de pe forum :* !
doru1992 Reputație: 136 Postat Martie 18, 2020 Postat Martie 18, 2020 Superbo da o pozica așa de noapte buna aștept și eu â¤ï¸ðŸ˜˜pup
koskos Reputație: 75 Postat Martie 19, 2020 Oras:bucresti Oras:bucresti Postat Martie 19, 2020 M-ai convins cu pozele. Dupa ce trece nebunia asta, vin sa te cunosc :* <3! Keep on cu pozele, sunt cele mai tari de pe forum :* ! vezi că sunt si filmulete cu ea in actiune !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum