Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 Hmm... de ce o fi dat-o afara Andreea din cuibul de pe Balcescu. Link spre comentariu
Vizitator iulia98 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 Disponibil pana la 00:00 Link spre comentariu
curvegsn Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 futemas pe rebrandingu din ala care s-a gandit ca noi toti suntem prosti si credem ca si-a pierdut contu pe care-l foloseste urata ailanta sa-si dea up la topic si de asta si-a facut cont nou da nu puteai fa sa-ti faci cont cu ruxandra21 ?Tu chiar ești prost nu glumă, am crezut ca e un zvon, dar vad ca te bate secolul asta... 2 Link spre comentariu
curvegsn Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 mai vine si martalogii astia cu recenziile falseca sa nu mai zic da colega monica99Dute și convingete singur înainte sa îți dai cu părerea.. 1 Link spre comentariu
david0ff Reputație: 88 Postat Ianuarie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 Ce am citit aici... ma doare pula 2 saptamani, de la 650 roni pt 30 min la scoruri de top sau lux pana la recenzii de 10..daca mai dau de un topic de asta imi tai un coi. 6 Link spre comentariu
curvegsn Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 AM EU AC DA COJOCU VOSTRUEu unu încă mă minunez cat ești de prost jur:)))) Link spre comentariu
Vizitator iulia98 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 Hmm... de ce o fi dat-o afara Andreea din cuibul de pe Balcescu.Știi tu personal ca ma dat afară, sau trebuia sa stau acolo 10 ani sa te simți tu bine :))) Link spre comentariu
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 prea multe figuri Link spre comentariu
curvegsn Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 prea multe figuriCred ca suferi grav de atenție :))) Link spre comentariu
stefanel100 Reputație: -1 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 Am fost azi la aceasta fata pe nume iulia la ora 21:30, si nu am ce sa zic ,este o fata exact asa cum mi-am dorit nu am nimic de reprosat ,este curata ,ingrijita ,respectuasa , dulce stie cum sa se comporte si sa faca un client sa se simpta ca intr-un vis in care nu ai vrea sa te mai trezesti pentru multa vremeâ¤ï¸Cum a deschis usa si am privito m-a cucerit cu frumusetea ei in toata splenoarea, eu am stat 2 ore dar parca nu as mai fi plecat ,dar din cauza ca avea multe programari dupa mine nu am mai putut ramane😞 dabia astept revenirea cu mult drag la iulia pentru ca ma facut sa ma simt ca si cum m-am nascut pentru a doua oara,nu am ce nota sa ii dau pentru serviciile pe care mi-a oferit .Daca ar fi existat o nota peste 10 i-as oferio cu drag asa ca ramane 10 😘😘😘 1 2 Link spre comentariu
dl_geo Reputație: 712 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 Eu nu cred că ai stat 2 ore, poate în bucătărie... 1 Link spre comentariu
plm1127 Reputație: -110 Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Wtf , m-am minunat ce am văzut aici :)) . Cum cacat las ăștia recenzii de 10 aici și au cont făcut acum ?:)))). Peștii ăștia ne cred prosti ?:)) 6 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17096 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 pozele ,,s mele,, :))))Buna!!de ce nu ai specificat cine esti de fapt!?Deci sa recapitulam,350/fin cu cim si anal????Pff...pai zic sa mergem la LUCS,nu!? 2 Link spre comentariu
interservisan1 Reputație: 30 Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Ce am citit aici... ma doare pula 2 saptamani, de la 650 roni pt 30 min la scoruri de top sau lux pana la recenzii de 10..daca mai dau de un topic de asta imi tai un coi.Am achitat 650 ron pt 2 ore din proprie initiativa, nu e prima data cand ne vedem si mereu am stat peste timpul alocat. 1 Link spre comentariu
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Am observat că atunci când își recenzează fetele toți peștii sunt grăbiți, toți stau puțin, deși sunt încântați și revin cu siguranță. Astfel ei se simt bine dar au grijă să lase cât mai repede și pe următorul, adică îmbină utilul cu plăcutul :) A și tipa a mai avut un topic cu aceleași poze acum câteva luni.Pestii sunt oameni cinstiti, onesti si sinceri, baza societatii moderne. Ei nu pot sta mult timp sa-si testeze marfa, nu este productiv...sa ne gandim cum ar fi ca dealerul de coca sa-si prizeze propria marfa sau la carmangerie macelarul sa faca gratar zi de zi din cel mai fin muschiulet, in loc sa-l vanda... Pestii sunt excelenti strategi, au studii de marketing la universitati prestigioase, promovarea fetei fiind facuta cu ajutorul unei echipe de corporatisti curvari. Sunt fotografi renumiti, atat de buni incat toate fotografiile lor sunt reale, nu imaginare. Excelenti artisti tatuatori, aleg ca numele lor sa fie primul prezent pe pielea fetei, intr-un loc vizibil. Multi au inceput cu grafitti. Pestii pot fi recunoscuti usor datorita obiceiului lor de a petrece mult timp in bucatarii, acolo unde stau ascunsi si fumeaza. Orice barbat care sta prea mult intr-o bucatarie este suspect de a fi peste. Pestii NU sunt buni ceasornicari, majoritatea pestilor sunt picati dintr-o alta dimensiune, unde timpul curge cu muuuult mai repede. Pestii sunt specializati in actiuni de gherila si intimidare, invatate in ani buni la Sindicatul Pestilor. Pestii au ochi si urechi mai mari decat majoritatea oamenilor obisnuiti. Pestii isi aleg singuri perdelele in casa, doar modele groase, in spatele carora se pot ascunde. Pestii poarta mereu adidasi, ca sa poata alerga usor clientii. 10 Link spre comentariu
Vizitator iulia98 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Disponibila Link spre comentariu
scorpionezu Reputație: 169 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Am fost azi la aceasta fata pe nume iulia la ora 21:30, si nu am ce sa zic ,este o fata exact asa cum mi-am dorit nu am nimic de reprosat ,este curata ,ingrijita ,respectuasa , dulce stie cum sa se comporte si sa faca un client sa se simpta ca intr-un vis in care nu ai vrea sa te mai trezesti pentru multa vreme❤Cum a deschis usa si am privito m-a cucerit cu frumusetea ei in toata splenoarea, eu am stat 2 ore dar parca nu as mai fi plecat ,dar din cauza ca avea multe programari dupa mine nu am mai putut ramane dabia astept revenirea cu mult drag la iulia pentru ca ma facut sa ma simt ca si cum m-am nascut pentru a doua oara,nu am ce nota sa ii dau pentru serviciile pe care mi-a oferit .Daca ar fi existat o nota peste 10 i-as oferio cu drag asa ca ramane 10 incredibil; atat de incredibil ca si plusul pe care l-am dat 1 Link spre comentariu
evantai Reputație: 1823 Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Gfe și FK inclus? Am înțeles bine eu ca e cazată la hotel? Link spre comentariu
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 la radisson Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Gfe și FK inclus? Am înțeles bine eu ca e cazată la hotel?Rin Grand Hotel Link spre comentariu
casshern21 Reputație: 625 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:- Oras:- Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Gfe și FK inclus? Am înțeles bine eu ca e cazată la hotel? FK si GFE inclus. Sau na, cu mine a facut, dar nu-s eu vreun Don Juan.E cazata la Rin Grand Residence (apartamentele de locuit lipite de Rin Grand Hotel). Poti intra si pe la receptia hotelului, dar si prin intrarea dedicata apartamentelor. Link spre comentariu
Vizitator iulia98 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Disponibila,va astept cu drag in locatia mea calduroasa din incinta Rin Grand Hotel😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator iulia98 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Disponibila😘😠Link spre comentariu
abcabcabcabc Reputație: 122 Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Am văzut o din Decembrie pe Ruxandra sau ma rog Iulia cum își zice acum si in sfârșit reusesc sa o sun ieri, sperând să dau peste vreo Natalia Bd. Magheru(cunoscătorii știu ce vorbesc). Vorbim ziua după 14 si agreem o ora fixa, seara. Înainte cu ora de ora stabilita pt intalnire o sun ca sa-i confirm...cand colo imi spune ca nu se mai poate ca are pe cineva care vrea sa stea in plus. A fost bine ca nu m-a pus pe drumuri ca altele... Link spre comentariu
cjc Reputație: 20 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Tenerife Oras:Tenerife Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Ass worship? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum