Sari la conținut

Daria HOT LUX

Postări Recomandate

Pentru toti oameni cu bun simt si care stiu ca intra doar sa vadă daca pozele sunt reale pe acest site, care se respecta pe ei înșiși si nu instra in discuții aiurea pe acest site , va prezint următoarele :

Oral(protejat)/(neprotejat) in funcție de igiena

Normal(protejat)

Anal(protejat) +50 de lei extra

Handjoob

Finalizare corporala/prezervativ

69

Masaj

Diferite poziții

Finalizare orala, faciala sau FK (NU PRACTIC)

150/30 MIN (oral/normal)

250/H (oral/normal)

Pentru programări ma puteți suna la acest număr de telefon :0723 450 397

Link spre comentariu

Vizitat titulara topicului săptămâna trecută, locația aproape de Rond Alba Iulia când vii dinspre Unirii. Tipa nu atrage prin nimic,e pusă să facă bani, nu are treabă sa te simți tu bine, zici că ea plătește. Oral slab, un pic capul și multă laba, la normal nu te lasă să.o fuți că lumea, te împinge și se poziționează că sa nu o poți penetra decât un pic, zice că e răcită la ovare și o doare,pai daca e așa ia o pauză nu mai pune oamenii pe drum să dăm bani aiurea. Fumează că un turc, dar prosoapele nu le spala, am primit unul de putea a hoit. In concluzie bani aruncați pentru nimic, mai bine faceți o labă decât așa ceva.

• Like 1
Link spre comentariu

Exact ce spuneam, oameni pusi pe cearta.

Tin sa te contrazic , sunt o fire foarte primitoare, calda , care știe sa vorbească , sa te faca sa te simti bine .

Da,recunosc am avut o mica răceală , care cele din urma s-a rezolvat.

Si tin sa menționez ca nu fumez ca un turc, am fumat doar 2 tigari , domnule obosit.

Prosoapele mele întotdeauna sunt curate, la fel ca si locația mea.

Si daca nu te-am atras cu nimic , de ce ai mai rămas ?

Repet, oamenilor rău voitori pusi pe cearta, va rog evitați acest topic.

Link spre comentariu

E ultima oara cand mai comentez

Pe voi v-a deranjat foarte mult creșterea preturilor . Haideti sa va zic cum sta treaba . Este dreptul meu de a crește preturile , mai ales cand stiu ca eu mi-am îmbunătățit serviciile, din contra am mai si adăugat, atitudinea mea este mult mai plăcută , decat cea din trecut , locațiile mele întotdeauna au fost curate. Eu ca si igiena personala, la fel de curata, prosoape, lenjerie de pat. Totul a fost curat si lucrez la fel de curat.

Nu sunt nevoita si nici obligata sa ma justific pentru creșterea tarifului.

Acum revenind la tot ce ati comentat voi pana acum , atâta timp cât vi figurant și plin de tupeu la mine te voi trata ca atare, cred ca vedeți recenziile dinaintea voastră in care am avut atitudine ok, servicii ok. In momentul in care cineva mi-a lasat o recenzie buna , ati sărit ca nu este asa . De ce va este frica ? Nu va mai fac fetitele bani dupa aceea? Voi chiar nu va ganditi când Spune-ți un lucru, nu va gândiți ca poate au mai fost și alte n persoane înaintea voastră? Persoane mult mai vechi ca voi?! Persoane care au lăsat recenzii bune sau rele in funcție de realitate.

Se vede clar ca ma atacați din toate punctele de vedere iar eu nu permit acest lucru.

Link spre comentariu

Exact ce spuneam, oameni pusi pe cearta.

Tin sa te contrazic , sunt o fire foarte primitoare, calda , care știe sa vorbească , sa te faca sa te simti bine .

Da,recunosc am avut o mica răceală , care cele din urma s-a rezolvat.

Si tin sa menționez ca nu fumez ca un turc, am fumat doar 2 tigari , domnule obosit.

Prosoapele mele întotdeauna sunt curate, la fel ca si locația mea.

Si daca nu te-am atras cu nimic , de ce ai mai rămas ?

Repet, oamenilor rău voitori pusi pe cearta, va rog evitați acest topic.

Esti pe pula mea fire primitoare si calda, dupa ce te vezi cu banii in mana esti cel mai mare jeg de pe planeta, vrajeala asta cu maritul preturilor ca vai domne’ ce deranjeaza, caree vrea sa futa fute si cu 200/300/500, tu ai marit pretu ca nu prea mai ai clienti si daca prinzi doi-trei fraieri macar sa-ti faci norma cu ei, manaci cacat toata ziua, o data pe saptamana anunti ca sunt ultimele zile, poate poate o pica fraierii.

Eu ca multi altii mi-am spus parerea despre tine si comportamentul care-l ai dupa ce ai banii in mana.

• Like 1
Link spre comentariu

E ultima oara cand mai comentez

Pe voi v-a deranjat foarte mult creșterea preturilor . Haideti sa va zic cum sta treaba . Este dreptul meu de a crește preturile , mai ales cand stiu ca eu mi-am îmbunătățit serviciile, din contra am mai si adăugat, atitudinea mea este mult mai plăcută , decat cea din trecut , locațiile mele întotdeauna au fost curate. Eu ca si igiena personala, la fel de curata, prosoape, lenjerie de pat. Totul a fost curat si lucrez la fel de curat.

Nu sunt nevoita si nici obligata sa ma justific pentru creșterea tarifului.

Acum revenind la tot ce ati comentat voi pana acum , atâta timp cât vi figurant și plin de tupeu la mine te voi trata ca atare, cred ca vedeți recenziile dinaintea voastră in care am avut atitudine ok, servicii ok. In momentul in care cineva mi-a lasat o recenzie buna , ati sărit ca nu este asa . De ce va este frica ? Nu va mai fac fetitele bani dupa aceea? Voi chiar nu va ganditi când Spune-ți un lucru, nu va gândiți ca poate au mai fost și alte n persoane înaintea voastră? Persoane mult mai vechi ca voi?! Persoane care au lăsat recenzii bune sau rele in funcție de realitate.

Se vede clar ca ma atacați din toate punctele de vedere iar eu nu permit acest lucru.

Te mai si contrazici singura, Au fost si persoane mai vechi care au lasat recenzii bune sau rele, in functie de realitate, pai cum plm vine asta?
  • Like 1
Link spre comentariu

Esti pe pula mea fire primitoare si calda, dupa ce te vezi cu banii in mana esti cel mai mare jeg de pe planeta, vrajeala asta cu maritul preturilor ca vai domne’ ce deranjeaza, caree vrea sa futa fute si cu 200/300/500, tu ai marit pretu ca nu prea mai ai clienti si daca prinzi doi-trei fraieri macar sa-ti faci norma cu ei, manaci cacat toata ziua, o data pe saptamana anunti ca sunt ultimele zile, poate poate o pica fraierii.

Eu ca multi altii mi-am spus parerea despre tine si comportamentul care-l ai dupa ce ai banii in mana.

Asta s-o crezi tu. Nu sunt nevoita sa ma justific in fata ta cu absolut nimic , domnule.

Si sa nu dormi pe o ureche ca nu stiu cine esti, ca stiu foarte bine.

Link spre comentariu

Te mai si contrazici singura, Au fost si persoane mai vechi care au lasat recenzii bune sau rele, in functie de realitate, pai cum plm vine asta?

Înainte de a comenta , m-ai deschide o carte de lectura.

Atentie la limbaj , ca a doua oara nu voi mai fi asa drăguță cu nimeni.

Daca ai fost o data la mine , ce crezi ca stii tu cum ma comport eu mereu?

Vezi-ti de fetițele tale.

O zi buna

Link spre comentariu

Pentru toti oameni cu bun simt si care stiu ca intra doar sa vadă daca pozele sunt reale pe acest site, care se respecta pe ei înșiși si nu instra in discuții aiurea pe acest site , va prezint următoarele :

Oral(protejat)/(neprotejat) in funcție de igiena

Normal(protejat)

Anal(protejat) +50 de lei extra

Handjoob

Finalizare corporala/prezervativ

69

Masaj

Diferite poziții

Finalizare orala, faciala sau FK (NU PRACTIC)

150/30 MIN (oral/normal)

250/H (oral/normal)

Disponibila , dragii mei !!! Va pupacesc si va astept !

post-290698-0-19217400-1566201893_thumb.jpeg

post-290698-0-27046600-1566201901_thumb.jpeg

post-290698-0-12721300-1566201913_thumb.jpeg

Link spre comentariu
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți

Înainte de a comenta , m-ai deschide o carte de lectura.

Atentie la limbaj , ca a doua oara nu voi mai fi asa drăguță cu nimeni.

Daca ai fost o data la mine , ce crezi ca stii tu cum ma comport eu mereu?

Vezi-ti de fetițele tale.

O zi buna

Mai*

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

dreptul meu de a crește preturile , mai ales cand stiu ca eu mi-am îmbunătățit serviciile, din contra am mai si adăugat

Ce ai îmbunătățit si ce ai mai adaugat?

Laba (handjob) justifica majorarea (dublarea) tarifului, serios?

Link spre comentariu

O singura greșeală in atâtea comentarii lăsate de mine

Imi cer scuze iti multumesc pentru precizare!!

Va pupăcesc!

Esti pus pe cearta . Hai sa ne certam. In momentul in care m-a corectat , mi-am recunoscut greșeală.

Nu trebuie sa-ti dau tie explicații, dar pentru cultura ta generală si handjoob-ul este un serviciu . Habar n-ai tu cați oameni il vor.

Din cate am observat,pentru toți oamenii care au continuat cu cearta aiurea, mi-ati dat de înțeles ca sunteți aici doar pentru a-mi pata imaginea.

Ghici ce ? Nu o sa va iasă .

O seara buna!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...