inspector g Reputație: 864 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Nu a spus nimeni ca e aceeasi fata in poze, ci acelasi pește pentru amandoua.Aceeasi lenjerie de pat, acelasi stil de poze, doar ca in locatii diferite. Link spre comentariu
irefutabil Reputație: 1032 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Nu a spus nimeni ca e aceeasi fata in poze, ci acelasi pește pentru amandoua.Aceeasi lenjerie de pat, acelasi stil de poze, doar ca in locatii diferite.Eu mai intreb daca a cumparat 2 lenjerii de pat la fel sau e doar una si o plimba de la una la alta 2 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Cred că s a riscat lostrița și a cumpărat două identice la promoție :) Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Csf, daca a prins omu oferta 😅. Ma da ce rai suntem 😂 Gagicile nu le-a prins la oferta, se terminase lotul din republica, era lichidare de stoc 1 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 6, 2019 Dar tu de unde stii ca a fost razie la Madalina?ai facut cumva parte din echipa de interventie?Are un buton de interceptari la munca si cand l-a apasat pentru Raluca, era pestele pa fir la momeala. 1 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 6, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 6, 2019 iti conturezi pe zi ce trece potretul psihologic de cretin ! 14 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 BUTOANE CE FACI MA ? AI MAI DESCHIS SI TU CATEVA TOPINGURI ?? NU PREA MAI AI TIMP DA CLONE DECAND CU TOPINGURILE :( Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 6, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 6, 2019 esti pierdut pustiu', lipsa de ocupatie ? 14 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 am multa ocupatie, stau pa publi non stop, iau poze, numere de telefon si anunturi si le pun aicea pa nimfomane ca sa ii incarc baza da date lu pisicuts cu toate cacaturile =)) 1 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 6, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 6, 2019 nu ai inteles nimic din acest efort depus, nu ma astept ca toti stiu sa aprecieze asta sau sa inteleaga. Cand vorbesti frumos primesti un raspuns din partea mea dupa cum vezi si nu raspund la ineptiile de pe conturile voastre de la Ines de pe topic 14 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 6, 2019 Îți vorbesc eu frumos. Îmi conturez pula in ma-ta. Clonatu dreq de butonist. Deschide poarta cand trec eu, caine. 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 6, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 6, 2019 faci caruta in casa ? 14 Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2019 va pup :):* 2 Link spre comentariu
9626266 Reputație: 62 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2019 Pana la urma, faci sau nu finalizare faciala Raluca? Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2019 Pana la urma, faci sau nu finalizare faciala Raluca?Da fac :* 2 Link spre comentariu
panaramaabeaacumaancepe Reputație: 2 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Da fac :* Daca ai faci o muitza buna lu pidsadera si il futi bine de tot 3 minute cat ai ia ca sa asi dea drumu, poate o sa castigi si tu 4 categorii la concursul pa 2019 la curve.Are o slabiciune Daniel Butoane pentru fete pe nume raluka Link spre comentariu
panaramaabeaacumaancepe Reputație: 2 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 si nu uita sa ai zici dupa ce ati lasa o recenzie da nota 10 an care zice ca s-a simptit bine cu raluka si ca va reveni... MULTUMESC DANIEL! Link spre comentariu
dunarea13 Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2019 Salutare, Astazi am făcut o vizita. A fost o surpriza plăcută, super finuta și elegant. Locația foarte curata, cu tot ce ai nevoie la baie. Implicarea ei a fost super ok. Un gfe foarte bun, mult frenchkiss, asta mi a plăcut foarte mult Toate serviciile au fost protejate, un oral foarte bun, lent și foarte pasional. Am schimbat doua poziții, implicata pana la capăt și foarte atenta cu tine Overall o experienta faina și relaxanta. Note 9 la toate capitolele 250 lei. Recomand. 3 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 7, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 7, 2019 Salutare, Astazi am făcut o vizita. A fost o surpriza plăcută, super finuta și elegant. Locația foarte curata, cu tot ce ai nevoie la baie. Implicarea ei a fost super ok. Un gfe foarte bun, mult frenchkiss, asta mi a plăcut foarte mult Toate serviciile au fost protejate, un oral foarte bun, lent și foarte pasional. Am schimbat doua poziții, implicata pana la capăt și foarte atenta cu tine Overall o experienta faina și relaxanta. Note 9 la toate capitolele 250 lei. Recomand.Pestisorul disperat insista....... 2 5 Link spre comentariu
theitallianbull Reputație: 177 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2019 Salutare!Aseara am vizitat si eu domnisoara-n cauza,curios fiind de domnisoarele tinere si nefiind niciodata cu o roscata m-am hotarat sa o incerc pe Raluca.Zis si facut,am sunat-o dar mi-a dat ocupat si la cateva secunde am primit un mesaj cu detaliile generale.Neavand de ales am facut programarea rapid prin mesaje,respectata de altfel de ambele parti.Bloc usor de gasit la fel si parcarea,cel putin eu am gasit usor loc liber.Odata ajuns la usa domnisoarei ma intampinat pe tocuri inalte si o lenjerie neagra foarte sexy,fata dulce asa la prima impresie,am intrat in apartament,m-am facut comod si ne-am asezat in living la o tigara.Din discutiile pe care le-am avut cu ea,fata vine de la Cluj,e ardeleanca si a ajuns in domeniua dupa o experienta nu tocmai reusita de videochat.Are o pozitivitate in ea,energie buna si ai si ce discuta cu ea.Ca si aspect,nu ete exact genul meu pentru ca eu prefer domnisoarele skinny,dar are forme frumoase iar sanii sunt intradevar cireasa de pe tort.Pozele ii apartin si sunt facute in locatie,locatia curata si moderna.Dupa povesti am rugat-o sa facem impreuna un dus,chestie la care a raspuns foarte zambitoare.Odata intrati la dus,a inceput sa ma sarute si a coborat incet incet cu sarutari pe tot corpul pana a ajuns in punctul important,punct in care a inceput un oral soft,umed dupa care a urmat efectiv un facefuck,unde am ramas uimit ca nu a "strambat din nas".Am finalizat destul de rapid in gurita Ralucăi,atingandu-mio usor de buzele ei.Dupa primul episod,am stat tolanit pe canapea alaturi de ea cateva minute,unde ma jucam cu sânii ei frumosi incercand sa o conving sa facem putin anal,lucru care nu sa intamplat,dar a urmat o repriza de sex in picioare tinand-o cu fata la perete,tras usor de par...gemea usor si finalul e lesne de inteles.Ca si note:Programare:10Bloc:7Apartament:9Fata:8Corp:8,5Sâni:10!GFE:10Oral:10Este o fata care are mare potential in acest domeniu dupa parerea mea daca nu se va "strica" dupa cum au facut-o atatea fete,care au devenit efectiv nesimtite.Pot spune ca o recomand,chiar cu incredere! Raluca iti multumesc,sper sa ne mai vedem,te pup. 5 Link spre comentariu
9626266 Reputație: 62 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2019 Se poate si o poza cu parul nestrans? 1 Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 7, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 Sigur :* o sa postez :) 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 am multa ocupatie, stau pa publi non stop, iau poze, numere de telefon si anunturi si le pun aicea pa nimfomane ca sa ii incarc baza da date lu pisicuts cu toate cacaturile =))Pula. Am dat ldapsearch si nu gaseste nimic 1 3 Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 7, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 Salutare, Astazi am făcut o vizita. A fost o surpriza plăcută, super finuta și elegant. Locația foarte curata, cu tot ce ai nevoie la baie. Implicarea ei a fost super ok. Un gfe foarte bun, mult frenchkiss, asta mi a plăcut foarte mult Toate serviciile au fost protejate, un oral foarte bun, lent și foarte pasional. Am schimbat doua poziții, implicata pana la capăt și foarte atenta cu tine Overall o experienta faina și relaxanta. Note 9 la toate capitolele 250 lei. Recomand.Iti multumesc :* Link spre comentariu
dan vio Reputație: 220 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Pula. Am dat ldapsearch si nu gaseste nimicL-ai bagat in ceata, bine ca nu e ldapdelete pe root dn Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum