Sari la conținut

raluca_rlk 19 ani 0759470427

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Nu a spus nimeni ca e aceeasi fata in poze, ci acelasi pește pentru amandoua.

Aceeasi lenjerie de pat, acelasi stil de poze, doar ca in locatii diferite.

Eu mai intreb daca  a cumparat 2 lenjerii de pat la fel sau e doar una si o plimba de la una la alta

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Èšare lui Moș Crăciun
  • Oras:Èšare lui Moș Crăciun

Dar tu de unde stii ca a fost razie la Madalina?ai facut cumva parte din echipa de interventie?

Are un buton de interceptari la munca si cand l-a apasat pentru Raluca, era pestele pa fir la momeala.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

nu ai inteles nimic din acest efort depus, nu ma astept ca toti stiu sa aprecieze asta sau sa inteleaga. Cand vorbesti frumos primesti un raspuns din partea mea dupa cum vezi si nu raspund la ineptiile de pe conturile voastre de la Ines de pe topic

• Like 14
Link spre comentariu

Salutare,

Astazi am făcut o vizita.

A fost o surpriza plăcută, super finuta și elegant.

Locația foarte curata, cu tot ce ai nevoie la baie.

Implicarea ei a fost super ok.

Un gfe foarte bun, mult frenchkiss, asta mi a plăcut foarte mult

Toate serviciile au fost protejate, un oral foarte bun, lent și foarte pasional.

Am schimbat doua poziții, implicata pana la capăt și foarte atenta cu tine

Overall o experienta faina și relaxanta.

Note 9 la toate capitolele

250 lei.

Recomand.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Salutare,

Toate serviciile au fost protejate, un oral foarte bun, lent și foarte pasional.

250 lei.

Recomand.

Pestisorul disperat insista.......

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Salutare!

Aseara am vizitat si eu domnisoara-n cauza,curios fiind de domnisoarele tinere si nefiind niciodata cu o roscata m-am hotarat sa o incerc pe Raluca.Zis si facut,am sunat-o dar mi-a dat ocupat si la cateva secunde am primit un mesaj cu detaliile generale.Neavand de ales am facut programarea rapid prin mesaje,respectata de altfel de ambele parti.Bloc usor de gasit la fel si parcarea,cel putin eu am gasit usor loc liber.Odata ajuns la usa domnisoarei ma intampinat pe tocuri inalte si o lenjerie neagra foarte sexy,fata dulce asa la prima impresie,am intrat in apartament,m-am facut comod si ne-am asezat in living la o tigara.Din discutiile pe care le-am avut cu ea,fata vine de la Cluj,e ardeleanca si a ajuns in domeniua dupa o experienta nu tocmai reusita de videochat.Are o pozitivitate in ea,energie buna si ai si ce discuta cu ea.Ca si aspect,nu ete exact genul meu pentru ca eu prefer domnisoarele skinny,dar are forme frumoase iar sanii sunt intradevar cireasa de pe tort.Pozele ii apartin si sunt facute in locatie,locatia curata si moderna.Dupa povesti am rugat-o sa facem impreuna un dus,chestie la care a raspuns foarte zambitoare.Odata intrati la dus,a inceput sa ma sarute si a coborat incet incet cu sarutari pe tot corpul pana a ajuns in punctul important,punct in care a inceput un oral soft,umed dupa care a urmat efectiv un facefuck,unde am ramas uimit ca nu a "strambat din nas".Am finalizat destul de rapid in gurita Ralucăi,atingandu-mio usor de buzele ei.Dupa primul episod,am stat tolanit pe canapea alaturi de ea cateva minute,unde ma jucam cu sânii ei frumosi incercand sa o conving sa facem putin anal,lucru care nu sa intamplat,dar a urmat o repriza de sex in picioare tinand-o cu fata la perete,tras usor de par...gemea usor si finalul e lesne de inteles.

Ca si note:

Programare:10

Bloc:7

Apartament:9

Fata:8

Corp:8,5

Sâni:10!

GFE:10

Oral:10

Este o fata care are mare potential in acest domeniu dupa parerea mea daca nu se va "strica" dupa cum au facut-o atatea fete,care au devenit efectiv nesimtite.

Pot spune ca o recomand,chiar cu incredere! Raluca iti multumesc,sper sa ne mai vedem,te pup.

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator mc hammer
Reputație: 0

am multa ocupatie, stau pa publi non stop, iau poze, numere de telefon si anunturi si le pun aicea pa nimfomane ca sa ii incarc baza da date lu pisicuts cu toate cacaturile =))

Pula. Am dat ldapsearch si nu gaseste nimic
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Salutare,

250 lei.

Recomand.

Iti multumesc :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...