7uuupp Reputație: 4732 Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 Dupa cum am mai spus :pAi gresit raspunsul? Destinatarul? Link spre comentariu
schumi31 Reputație: 50 Postat Februarie 20, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Februarie 20, 2019 Ce frumos și ce bine m-am simțit cu Raluca pe 14 februarie. Cu siguranță luna aceasta o să revin la ea. 2 Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Februarie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2019 Am vizitat o si eu Locatie 7Fata 8Sani 10, mari, proaspetiFund 8Oral 6-7, a spus ca nu face cim pt ca ii e scarbaNormal 8Gfe 8, se poate si fk O experienta okish...Deci aveai cosuri si bube.Dar nu am inteles ce au cosurile sau bubele cu finalizarea faciala... Link spre comentariu
ionelsimanco Reputație: 2842 Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 am fost, cu programare prin sms, respectata.locatia in bloc vechi, nu m-am riscat cu liftul, se ajunge destul de complicat, insa indicatiile au fost ok. apartamentul curat, baie cu ce trebuie, lipsa papuci, dar prosop curat si uscat, gel barbatesc. pat care scartaie, dar si oglinzi mari pt a vedea tot. cu minus pt cladire si plus pt oglinzi iese de 8-9ea, o pustoaica mica, mica, subtire, slim, cu picioare frumoase, fund micut, tate WOW maricele si tari, cu care m-am jucat, cel putin nr 3, roscata, dragutica la fata. politicoasa, interesata sa stie daca e ok ce face, daca am nevoie de ceva. eu ii dau 9 (in primul rand pt tate, dar si pentru pasa stramta rau.prestatia a fost un ON soft, cu un pic de atentie la oo, dar fara deep, fara diferente semnificative (am inteles ca face cim, dar la mine nu a fost cazul), nu cine stie ce. 7-8am trecut la NP, in mai multe pozitii, le poti schimba cu ea in pula, ca e mica si usoara, aici se mai implica, nu pare sa se priceapa prea tare, nu se prinde la ritm, dar incearca. e ascultatoare, accepta si pozitii mai speciale, de ex ea in brate la mine, stand in pula, cu mine in picioare (faza de film daca ma uitam si din cand in cand in oglinzi) . am finalizat dupa aprox 20 min in preze. ok si dupa, atenta si politicoasa (parca excesiv). pt mine normalul a fost foarte ok, drept care voi reveni.recapitulareON 7-8NP 9pret 150 / 1 fin / aprox 30 minmie mi-a placut, voi reveni. recomand 5 Link spre comentariu
remboy Reputație: 12 Postat Februarie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2019 Am auzit ca a fost futura de unu și nu a plătit cadoul Link spre comentariu
remboy Reputație: 12 Postat Februarie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2019 se fute bine curva Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2019 Ce frumos și ce bine m-am simțit cu Raluca pe 14 februarie. Cu siguranță luna aceasta o să revin la ea.Te astept :p pupp Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Februarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2019 Deci daca igiena este ok face cim sau nu? Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2019 Deci daca igiena este ok face cim sau nu?Inca nu stim sigur.... Zici ca e dilema lui Hamlet. 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2019 Deci daca igiena este ok face cim sau nu?Si eu inca mai astept raspunsul la intrebarea asta. Al cuiva care a vizitat-o, nu al ei, ca pe ala il stiu. 1 Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2019 Deci daca igiena este ok face cim sau nu?Da fac :p Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2019 Si eu inca mai astept raspunsul la intrebarea asta. Al cuiva care a vizitat-o, nu al ei, ca pe ala il stiu. Da fac :P Exact ce spuneam :laugh2 1 Link spre comentariu
9626266 Reputație: 62 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2019 Ma duc eu azi sa vad, asteptati putin :) Link spre comentariu
visitor3 Reputație: 652 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Capitala Oras:Capitala Partajează Postat Februarie 21, 2019 Ma duc eu azi sa vad, asteptati putin :)Noi stim care e raspunsul :) Dar tu poti sa te duci sa vezi :) Link spre comentariu
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 Da fac :PDraga Rlk, am fost si eu azi la tine, m-am simtit foarte bine, chiar nu pot sa iti reprosez nimic, am avut parte si de sex oral bun , si de normal intr-o pozitie faina (pozitia cavalerului) dar mi-ai spus chiar tu cu gura ta ca NU faci CIM, chiar daca clientul e epilat si curat pentru ca ai incercat si NU suporti gustul de sperma asa ca nu faci. Eu nu m-am suparat, am inteles punctul tau de vedere, normal ca sperma nu e buna la gust dar corect e sa spui aici sincer ca nu faci CIM. Sa stii ca nu cred ca majopritatea clientilor tai vin la tine pentru CIM...eu vin a doua oara, deci stiam de data trecuta ca nu vrei. Te am intrebat, mi ai zis ca nu faci si nu vrei, nu am mai insistat si am finalizat in preze la sex normal. E mai bine sa fii sincera si sa spui chiar tu, nu are rost sa le zici unora ca da, altora ca nu, apar fel de fel de frustrari si unii pot deveni chiar agresivi verbal...chiar nu are rost, crede-ma. Fii asa cum simti tu ca vrei sa fii. 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2019 Draga Rlk, am fost si eu azi la tine, m-am simtit foarte bine, chiar nu pot sa iti reprosez nimic, am avut parte si de sex oral bun , si de normal intr-o pozitie faina (pozitia cavalerului) dar mi-ai spus chiar tu cu gura ta ca NU faci CIM, chiar daca clientul e epilat si curat pentru ca ai incercat si NU suporti gustul de sperma asa ca nu faci. Eu nu m-am suparat, am inteles punctul tau de vedere, normal ca sperma nu e buna la gust dar corect e sa spui aici sincer ca nu faci CIM. Sa stii ca nu cred ca majopritatea clientilor tai vin la tine pentru CIM...eu vin a doua oara, deci stiam de data trecuta ca nu vrei. Te am intrebat, mi ai zis ca nu faci si nu vrei, nu am mai insistat si am finalizat in preze la sex normal. E mai bine sa fii sincera si sa spui chiar tu, nu are rost sa le zici unora ca da, altora ca nu, apar fel de fel de frustrari si unii pot deveni chiar agresivi verbal...chiar nu are rost, crede-ma. Fii asa cum simti tu ca vrei sa fii. Multumesc pentru confirmare.Cred ca sunt destule motive pentru a o vizita pe Raluca, nu e nevoie sa ne creeze false asteptari.Vorba unui clasic: "sa nu ne facem iluzii, ca sa nu avem deziluzii" :laugh2 3 Link spre comentariu
crescini Reputație: 84 Postat Februarie 21, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Februarie 21, 2019 Fost și eu astăzi . Corpul e de nota 10.Are nevoie de experiența fiindcă potențial exista. Din câte spunea e posibil sa mărească prețurile așa ca mergeți acum :) Eu zic ca sânii și fundul ăla mic și tare fac toți banii.150 RON tragerea Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2019 Din câte spunea e posibil sa mărească prețurile așa ca mergeți acum :) Asta e faza clasica de agent de vanzari (Sales 101). Poate si-a ratat cariera fata :laugh2 1 Link spre comentariu
crescini Reputație: 84 Postat Februarie 21, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Februarie 21, 2019 Asta e faza clasica de agent de vanzari (Sales 101). Poate si-a ratat cariera fata :laugh2Eu zic ca pierde dacă mărește prețurile.Treaba ei ... eu oricum ma mai gândesc de 2 ori înainte de a reveni. O fi ea tinerica, dar la 200/300 se duce piața prea in sus. Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2019 Nu maresc nici un pret stati linistiti :p 4 Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Februarie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 Deci no cim.... Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2019 decy maybe :p Link spre comentariu
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 decy maybe :PAr mai fi o solutie> sa pui un tarif suplimentar pe CIM. Sa zicem 50 de lei. Dar sa ramana stabilit asa si ii accepti doar dupa ce vezi ca omul e curat, epilat, fara bube. 1 Link spre comentariu
raluca_rlk Reputație: 528 Postat Februarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2019 Nu pun nimic suplimentar :p daca ii ok sa ii fac ii fac :* Link spre comentariu
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Nu pun nimic suplimentar :P daca ii ok sa ii fac ii fac :*Bine, OK, dar chiar tu mi ai spus ieri că ai decis să nu mai faci chiar dacă omul e epilat si curat...acum iar te-ai sucit? Ce mă fac cu tine Rlk? :blushing2 :feet 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum