Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2019 Postat Februarie 10, 2019 Sincer eu ti-am raspuns frumos , nu are rost sa i strici topicul fetei , nici macar nu o cunosti. asa ca nu fi nesimtit .da ma doare in pula de grupul vostru de proaste care mancati painica cu rosi.
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 10, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Februarie 10, 2019 aia de la cluj pozele sunt furatecare aia, fa? invata fa dreaq, muratura dreaq, invata dreaq sa vorbesti si sa faci o topica corecta intr-o exprimare.de ce nu ar fi si invers? 1
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 10, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Februarie 10, 2019 da esti si obraznica, da? dai cu minus, da? vrei sa te futa Dulap? zi fa? vrei sa te futa Dulap care iti da cu pula in cap? 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2019 Postat Februarie 10, 2019 Pupincuristu incearca sa ii strice topicul fetei , asadar recomand cu drag aceasta fata , este reala insa nu este pentru mult timp la noi in oras , din ce am inteles gagica vine de la Oradea si va mai sta doar o saptamana cel mai probabil 2 ! Spor si asteptam recenziiile voastre !
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 10, 2019 Postat Februarie 10, 2019 carlo sa puna niste poze reale facute cu telefonu ca aicea nu suntem veniti din cluj sa ne prosteasca oricine.. sau din timisoara sau pe unde mai sunt prosti.. DANIELE ESTI PREZENT ? 1
bman Reputație: 258 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2019 are pe dos domnisoara ... asteptam recenzii, ca nu m-as risca :)
johnyy86 Reputație: -1 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 poze false, testata !! ...Carla balena rechin nu m ai lua apararea aiurea daca nu stii despre ce vb...ms
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Poze false ? lasa si tu o recenzie macar , daca ai ajuns la ea draga slabutule ! poze false, testata !! ...Carla balena rechin nu m ai lua apararea aiurea daca nu stii despre ce vb...ms
casshern21 Reputație: 625 Postat Februarie 11, 2019 Oras:- Oras:- Postat Februarie 11, 2019 Am fost aseara sa ma conving. Pozele sunt false. Cica o poza ar fi reala, dar n-am reusit sa o identific.Nici macar nu s-a straduit sa aleaga niste poze false care sa aiba legatura cu realitatea.Tipa din poze e o bunaciune, pe cand tipa din apartament... na... e mai pe gustul Carlei. Locatia: 7, vizavi de Mall Vitan, intr-un bloc fara lift, la ultimul etaj. Am ramas din singurul motiv ca trebuia sa-mi trag sufletul vreo 10 minute. Apartamentul cam rece, dar curatel. Apa calda, evident, vine din cand in cand. Oral: 5, neprotejat, dar anost. O singura miscare, fara atentie la zonele adiacente. La un moment dat a trebuit sa ma uit daca mai are pula in gura. Normal: 6, implicare zero, initiativa zero, plus ca nu stiu ce prezervative foloseste ca la un moment dar nu imi mai simteam pula. Am finalizat oral pentru 50 de lei in plus, am mai fumat o tigara si m-am carat. Anal: Nu face Amenda: 250 lei / ora + 50 lei finalizarea orala. Nu recomand si nu mai revin. Mai bine imi luam niste tricouri de la H&M de banii aia. 11
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Am fost aseara sa ma conving. Pozele sunt false. Cica o poza ar fi reala, dar n-am reusit sa o identific.Nici macar nu s-a straduit sa aleaga niste poze false care sa aiba legatura cu realitatea.Tipa din poze e o bunaciune, pe cand tipa din apartament... na... e mai pe gustul Carlei. Locatia: 7, vizavi de Mall Vitan, intr-un bloc fara lift, la ultimul etaj. Am ramas din singurul motiv ca trebuia sa-mi trag sufletul vreo 10 minute. Apartamentul cam rece, dar curatel. Apa calda, evident, vine din cand in cand. Oral: 5, neprotejat, dar anost. O singura miscare, fara atentie la zonele adiacente. La un moment dat a trebuit sa ma uit daca mai are pula in gura. Normal: 6, implicare zero, initiativa zero, plus ca nu stiu ce prezervative foloseste ca la un moment dar nu imi mai simteam pula. Am finalizat oral pentru 50 de lei in plus, am mai fumat o tigara si m-am carat. Anal: Nu face Amenda: 250 lei / ora + 50 lei finalizarea orala. Nu recomand si nu mai revin. Mai bine imi luam niste tricouri de la H&M de banii aia. Loooooooooool deci greseala mea inseamna ca fata i-am vazut-o ! De evitat
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Sa ne cacam cu bolta pe toate boarfele care umbla cu poze false!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2019 Loooooooooool deci greseala mea inseamna ca fata i-am vazut-o ! De evitatNu e mai bine să-ți vei tu de treaba ta și să nu te mai bagi aiurea? 3 3
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Nu e mai bine să-ți vei tu de treaba ta și să nu te mai bagi aiurea? Dar tu ce faci acum **spam editat**ul pulii mele ?????? Bagam pulan in matan'
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2019 Dar tu ce faci acum **spam editat**ul pulii mele ?????? Bagam pulan in matan'Poate ai treabă (la Bălăceanca) și noi te reținem!Tu chiar nu ești în stare să postezi o dată măcar, fără să înjuri? Ce necazuri ai, ce viață amară ai, câte frustrări ai acumulat de simți nevoia să-ți borăști otrava pe aici? 2 3
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Poate ai treabă (la Bălăceanca) și noi te reținem!Tu chiar nu ești în stare să postezi o dată măcar, fără să înjuri? Ce necazuri ai, ce viață amară ai, câte frustrări ai acumulat de simți nevoia să-ți borăști otrava pe aici?Ce pula mea sugi **spam editat** ? Fata nu e **spam editat**, n-ai acces la ea mos **spam editat** care fute copile de 15 ani 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2019 Ce pula mea sugi **spam editat** ? Fata nu e **spam editat**, n-ai acces la ea mos **spam editat** care fute copile de 15 aniÎmpușcă-te! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum