Sari la conținut

Vine primavara ... cu aroma de "iarba"

Postări Recomandate

Postat

ahahhahahaha m-ai facut sa rad te draq da hamal =))

esti frate cu amanda ? ca ea mai citeste in urina si-ti face profilu psihologic

Ce afaceri să fac eu cu tine, mă cocoșel?! Unde activez io nu e loc de plângăcioși ! LOL
Și în plus, ptr afaceri îți trebuie bani, pe care tu nu-i ai. Știi ce fac banii ptr oamenii cu IQ mai mare decât mărimea de la papuci? Ascultă aici la nenea și bagă în cap : banii conferă libertate de mișcare! Tu abia de cobori din blocul ăla infect să treci strada până la shawormăria de peste drum, ți-e frică și de umbra ta când ieși afară, în puținele momente când te desprinzi de forumurile de care ești lipit ca mucii de tavan, pe care trollezi, jignești pe toată lumea fără absolut niciun motiv și faci pe durul. Tu ești dur, mă puțoiule tare-n clanță din spatele tastaturii? Nu ți-e de îndeajuns cât te îmbuciardează consacrații forumului ăstuia, clovn decripit dar puber încă ?? LOL

Postat

Ba Xoxo,a zis Dolores ca ai bagat botul aici.

post-64313-0-13343000-1436255868.jpg

Poza aia e fake

E defapt pizda lu Sianna/Consuela, de acu 20 de ani, cand inca era tanara , iar jos deasupra ei e sfantul parinte pishulica, astepta cu gura deschisa sub pizda ei, sa vina jetul de pishat cald in gura lui, dar bulangiul s-a scos din poza.

• Like 1
Postat

ia olandezule lua-ti-as miscarea in pula sa ai si tu sa te misti

attachicon.gif 4.jpg

Sarakule unde e poza cu AMEGHEU?

Cu care din astea 3 sa o plimb pa karina sa stea si cu mine o seara moka?

https://i.pinimg.com/originals/e2/15/1d/e2151dd3694f6a8b8f915327efb1e9d4.jpg

• Oras:Ping trei ms
Postat

AI LUAT SPEISH ? =))) CICA CONSACRATII FORUMULUI HAHAHHAHAHAHA

Spacecake, târtane, spacecake se numește prăjitura aia chocolate brownie în care se bagă hașiș. E cea mai nasoală dintre softdrogs, nu e ca jointul să vezi imediat avioane și să se lipească bancheta de tine. Spacecake e bomba cu efect întărziat, te ia după o juma de oră, moment în care îti pare rău că ai băgat in tine de faci și diabet... LOL

Postat

ia olandezule lua-ti-as miscarea in pula sa ai si tu sa te misti

attachicon.gif 4.jpg

Pune-i pe toți la o parte și mai fă o poză, ficiorul lui unchiu.

Dar să văd în dreapta jos pe laptop ziua de azi și ora de acum.

Photoshop wellcum! :eek

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

cand ai 3 amg-uri poti sa ai si gem supt unghi =))) poate sa-ti dea si la muie si sa se pise in gura ta in acelasi timp

Cand esti parcagiu,gradinar sau sluga la stapan nu e o problema sa faci astfel de poze.

Am vazut si doctori parcagii

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Cand esti retardat nu mai posta poze unde ti se vede jegul de sub unghii.

Ai-de PLM!

Nici retardatii nu mai sunt ce au fost odata.

cand ai 3 amg-uri poti sa ai si gem supt unghi =))) poate sa-ti dea si la muie si sa se pise in gura ta in acelasi timp

Cand esti parcagiu,gradinar sau sluga la stapan nu e o problema sa faci astfel de poze.

Am vazut si doctori parcagii

Cu atat mai putin e o problema sa "produci" astfel de poze, cand ai acces la internet ;)

Totusi, presupun ca in cazul de fata, (si) voi trollati; imi vine greu sa cred ca ati "musca" una ca asta... :(

:beex2

• Like 1
Postat

un sarac care traieste in olanda si vorbeste despre droguri din auzite =)))) fututi spacecakeu in gura si hasisu =)))))

XOXO, văd ca eşti tăiat ca maioneza, lol.Lasă că ai bani de înca un cont premium, ni i-ai arătat, potentule financiar ce eşti tu.

E bine că se mai pune botniță la asemenea specimene, se mai cenzurează cât de cât, e ferfeniță forumul de fecale şi limbaj abject ale aceloraşi microcefali. Bann pe IP ar fi mult mai eficient!! Că schimbă nickurile aproape săptămânal din câte văd. Penibil şi jenant.

PS. Mi-am adus aminte de bancul cu legenda tăierii cifrei şapte, cu rădăcini in Decalog, îl ştiți. Bun şi rafinat banc.

Postat

XOXO, văd ca eşti tăiat ca maioneza, lol.Lasă că ai bani de înca un cont premium, ni i-ai arătat, potentule financiar ce eşti tu.

E bine că se mai pune botniță la asemenea specimene, se mai cenzurează cât de cât, e ferfeniță forumul de fecale şi limbaj abject ale aceloraşi microcefali. Bann pe IP ar fi mult mai eficient!! Că schimbă nickurile aproape săptămânal din câte văd. Penibil şi jenant.

PS. Mi-am adus aminte de bancul cu legenda tăierii cifrei şapte, cu rădăcini in Decalog, îl ştiți. Bun şi rafinat banc.

du te ma sclav si baga niste spacecake =))

Postat

du te ma sclav si baga niste spacecake =))

Junkist juvenil, ți-am mai spus, eşti lipit de forumul ăsta ca musca de curul calului. Vezi că regenerarea de la droguri e tot mai grea, cu cât avansezi în vârstă. Dintre toate drogurile, XTC şi iarba stau cel mai mult în sânge, aproape 6 luni. Ție-ți trebuie vreo 5 ani să-ți revii, în caz că de mâine spui : hoprea!! LOL.

Mă, tu nu eşti băiat rău, pământul e rău că te ține...

• Oras:Bucuresti
Postat

Junkist juvenil, ți-am mai spus, eşti lipit de forumul ăsta ca musca de curul calului. Vezi că regenerarea de la droguri e tot mai grea, cu cât avansezi în vârstă. Dintre toate drogurile, XTC şi iarba stau cel mai mult în sânge, aproape 6 luni. Ție-ți trebuie vreo 5 ani să-ți revii, în caz că de mâine spui : hoprea!! LOL.

Mă, tu nu eşti băiat rău, pământul e rău că te ține...

Ai prea multe informatii despre subiect, varu' doar facea misto.

Au trecut 5 ani sau inca te chinui sa te abtii?

• Like 1
Postat

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51899556_2208822512472810_4093271813553913856_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=9b1a45a6a10c58d521d12cd1ceedc76c&oe=5D26D4AC

Ce ti-as fute una peste ochi! Ce cacat de topic mai e si asta?!

Postat

Europarlamentarii au adoptat o rezoluţie privind utilizarea canabisului în scopuri medicale şi fac apel la autoritățile din statele membre ale Uniunii Europene să profite de potenţialul acestor tipuri de medicamente. Deputații europeni fac apel la statele membre să le permită medicilor să utilizeze judecata lor profesională în ceea ce privește prescrierea medicamentelor pe bază de canabis. Ei spun că, atunci când sunt eficiente, aceste medicamente trebuie să fie acoperite de sistemele de asigurări de sănătate, la fel ca alte tipuri de medicamente. 

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22973398-europarlamentarii-adoptat-rezolutie-privind-utilizarea-canabisului-scopuri-medicale.htm

Ma apuc de fumat ...  :bad

Pe mine ma ajuta ameteala sa revin la normal, pe un drogat/betiv il ajuta sa uite ca are o familie, responsabilitati...

Ce ar fi sa lasam liber la droguri, pentru toti? 

Stii cati au fost omorati de "legale!"?

Nene, du-te si bateti joc de corpul si mintea ta cum vrei, nu-ti simtim lipsa, cand vrei sa o faci cu un grup de idioti care se uita in gura ta... avem o problema.

Majoritatea se invart in jurul cozii si nu stiu in ce directie sa o ia... Droguri, dragilor, asta ne umple puscaria si casele nebuni!

Poftiti, prima e gratis!!!

• Like 1

Postat

...

Pe mine ma ajuta ameteala sa revin la normal, pe un drogat/betiv il ajuta sa uite ca are o familie, responsabilitati...

Ce ar fi sa lasam liber la droguri, pentru toti? 

Stii cati au fost omorati de "legale!"?

Nene, du-te si bateti joc de corpul si mintea ta cum vrei, nu-ti simtim lipsa, cand vrei sa o faci cu un grup de idioti care se uita in gura ta... avem o problema.

Majoritatea se invart in jurul cozii si nu stiu in ce directie sa o ia... Droguri, dragilor, asta ne umple puscaria si casele nebuni!

Poftiti, prima e gratis!!!

... stai jos nota 4 !  :laugh2

"Europarlamentarii au adoptat o rezoluţie privind utilizarea canabisului în scopuri medicale şi fac apel la autoritățile din statele membre ale Uniunii Europene să profite de potenţialul acestor tipuri de medicamente ..."

• Like 4
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...