Sari la conținut

Bruneta senzuală de lux 0721726690 21 ani

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Ce minciuni bai bulangiule?Sunt mult mai tanar decat tine libidibosule. Întotdeauna am platit pretul cerut si n am futut pe favoruri si prietenii cu peștii.

Te supăra adevarul bai bolnavule psihic,te legi de un singur lucru pe care l am facut o data ,ca nu merita sa i dau mai multi bani,si o faci o caracterizare doar ca sa ai ceva de zis

Si Viorel Lis e mai tanar ca tine bai hoitule batran,tu te bagi in seama cu mine dand like uri celor care ma atacă, ptr ca spun adevarul despre tine .

Greșești. Uită-te mai bine! Dacă erai așa de grijuliu cu topicul ei, nu interveneai și tu. Aceeași tactică fumată: intervii, ataci, jignești, ți se răspunde, apoi vii ca un ghiocel și îl acuzi tot pe ăla.

Trecând peste minciunile obișnuite pe care le borăști pe aici, nu uita că nici tu nu ești mai tânăr, sau cu mult mai tânăr!

Labil psihic cine o fi: cel ce înjură crunt în fiecare zi userii, sau cel ce reacționează la aceste mârlănii?

Cimpanzeule, să vorbești tu de bani, care te tocmești inclusiv la locația fetelor, înseamnă că ori ești prost, ori nebun. Ori amândouă. Iar minciunile tale, sunt fumate, băiete, nimeni nu te crede, pentru simplul motiv că nu ești doar un lingău complexat, ci și prost de bubui.

Să nu uit: cine pe cine bagă în seamă și cine pe cine atacă? Debilule!

V-ați întins și pe topicul ăsta cu mizeriile, dar alții sunt de vină. Încetați!

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce minciuni bai bulangiule?Sunt mult mai tanar decat tine libidibosule. Întotdeauna am platit pretul cerut si n am futut pe favoruri si prietenii cu peștii.

Te supăra adevarul bai bolnavule psihic,te legi de un singur lucru pe care l am facut o data ,ca nu merita sa i dau mai multi bani,si o faci o caracterizare doar ca sa ai ceva de zis

Si Viorel Lis e mai tanar ca tine bai hoitule batran,tu te bagi in seama cu mine dand like uri celor care ma atacă, ptr ca spun adevarul despre tine .

Minciunile pe care le debitezi tu, milogule! Negocierea tarifelor, lingerismul și recenziile umflate pentru reduceri și mocăciuni, cimpanzeule! Știu că ești mai tânăr ca mine, berbecule, dar și prost în același timp. Ești fără coloană vertebrală, din moment ce îmi scriai oe P.M. pentru a-ți da referințe despre curve, dacă merită să mergi, sau nu, noi fiind certați. Păi, bă bolovane, dacă făceam recenzii la comandă, deci mincinoase, sau exagerate, sau false, de ce plm mă mai întrebai? Nu vezi, moluscă, cum te contrazici singur?

Termină cu minciunile, vezi-ți de amarul tău și nu te mai băga în seamă cu mine! Evită să mai mă citezi sau să mai spui ceva de mine, că te faci de râs! Clar?

Și acum, să lăsăm topicul fetei, care nu are nicio vină!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

picon, tu peste tot la sectiunea de lux ai un interes sa strici topicele: bella, ines, karina, ingrid pentru ca nu ai acces la aceste fete. Tot ce s-a zis despre tine este adevarat,  ca esti pus de proxeneti sa le strici topicele pentru a promova marfa, degeaba iti alegi cuvinte pompoase. Cine citeste aici vede clar cine provoaca si distruge topicele, nu inteleg de ce adminul acestui forum nu te-a banat inca, alaturi de ceilati paraziti. Cand nu ai argumente inventezi provesti despre altii cum ca ar fi lingai, dezaxati, cand se vede din satelit ca ai o problema serioasa la cap. Cand mai multi iti spun sa te culci ca esti beat, pai te culci ! Tu ai probleme cu toata lumea de aici, nu vezi ca tu esti defapt problema ?!

• Like 4
Postat

picon, tu peste tot la sectiunea de lux ai un interes sa strici topicele: bella, ines, karina, ingrid pentru ca nu ai acces la aceste fete. Tot ce s-a zis despre tine este adevarat,  ca esti pus de proxeneti sa le strici topicele pentru a promova marfa, degeaba iti alegi cuvinte pompoase. Cine citeste aici vede clar cine provoaca si distruge topicele, nu inteleg de ce adminul acestui forum nu te-a banat inca, alaturi de ceilati paraziti. Cand nu ai argumente inventezi provesti despre altii cum ca ar fi lingai, dezaxati, cand se vede din satelit ca ai o problema serioasa la cap. Cand mai multi iti spun sa te culci ca esti beat, pai te culci ! Tu ai probleme cu toata lumea de aici, nu vezi ca tu esti defapt problema ?!

Tu de fapt, cine ești și ce vrei? Clona cui plm mai ești?

Habar nu ai, despre ce vorbești, dar preieu aberațiile altora.

Tu de ce si intervenit conflictual pe acest topic, dacă te fute grija de fata asta? Nu cumva să sporești harababura? Dacă erai așa de deontolog, îmi scriai în P.M., nu aici, direct cu insulte! Tu crezi că userii sunt proști?

P.S. Luminează-ți fața!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Tu de fapt, cine ești și ce vrei? Clona cui plm mai ești?

Habar nu ai, despre ce vorbești, dar preieu aberațiile altora.

Tu de ce si intervenit conflictual pe acest topic, dacă te fute grija de fata asta? Nu cumva să sporești harababura? Dacă erai așa de deontolog, îmi scriai în P.M., nu aici, direct cu insulte! Tu crezi că userii sunt proști?

P.S. Luminează-ți fața!

Eu nu trebuie sa ma justific in fata ta pentru ca aici pe forum esti doar un user ca oricare altul si atat. Vezi ca toata lumea s-a convins de caracterul tau infect, doar putini au curajul sa iti zica verde in fata asta. De unde si pana unde imi zici tu ce sa fac pe acest topic cand defapt esti principalul vinovat care s-a bagat aiurea in seama cu userul basescu, si ati facut un ping-pong de ati distrus topicul domnisoarei. Tot ce s-a zis despre tine este adevarat, nu ma lua cu prosteala asta ieftina ca sa imi scrii PM, imi este sila de tine. Noi cand vrem sa futem vrem sa vedem si noi un topic curat sa ne informam, nu sa vad persoane tampite care se injura fara nici o noima. Ataci pe toata lumea care iti atrage atentie ca ceea ce faci nu e ok si ceri socoteala cand te bagi aiurea in seama. Esti bolnav omule 

• Like 3
Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

ba, da prost e asta,ai platit SP pentru cont si ti l-a banat motanul. Asta inseamna sa ai dunga rosie pe buletin :))

• Like 4
Postat

Eu nu trebuie sa ma justific in fata ta pentru ca aici pe forum esti doar un user ca oricare altul si atat. Vezi ca toata lumea s-a convins de caracterul tau infect, doar putini au curajul sa iti zica verde in fata asta. De unde si pana unde imi zici tu ce sa fac pe acest topic cand defapt esti principalul vinovat care s-a bagat aiurea in seama cu userul basescu, si ati facut un ping-pong de ati distrus topicul domnisoarei. Tot ce s-a zis despre tine este adevarat, nu ma lua cu prosteala asta ieftina ca sa imi scrii PM, imi este sila de tine. Noi cand vrem sa futem vrem sa vedem si noi un topic curat sa ne informam, nu sa vad persoane tampite care se injura fara nici o noima. Ataci pe toata lumea care iti atrage atentie ca ceea ce faci nu e ok si ceri socoteala cand te bagi aiurea in seama. Esti bolnav omule

Repet: de ai simțit nevoia să intervii? Dacă tot vrei topic curat și ești deontolog și dacă tot spui că eu și Băselu am făcut ping-pong, de ce nu te-ai adresat și lui?

Roger!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Repet: de ai simțit nevoia să intervii? Dacă tot vrei topic curat și ești deontolog și dacă tot spui că eu și Băselu am făcut ping-pong, de ce nu te-ai adresat și lui?

Roger!

Ai o logica de invidiat, de asta refuzi "interventia", proxenete
  • Like 4
Postat

Ai o logica de invidiat, de asta refuzi "interventia", proxenete

Vezi bă, că s-a blocat butonul!

Roger!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Vezi bă, că s-a blocat butonul!

Roger!

? O dai in mintea copiilor ? Cum ziceam interesul tau este sa strici topicul Bellei. Daca am fi avut un admin serios ai fi fost banat de la a doua postare pe acest topic.
  • Like 3
Postat

? O dai in mintea copiilor ? Cum ziceam interesul tau este sa strici topicul Bellei. Daca am fi avut un admin serios ai fi fost banat de la a doua postare pe acest topic.

Ieși bă, lingăule și nu te mai băga in seamă cu mine, că n-ai față! Cântă la altă masă, lache cu pedale!

P.S. Treci pe un cont "consacrat", bulache!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Sa vedem :) o voi vizita si eu sa vedem ce si cum ... eu sper ca vorba ta , o data cu marirea pretului , sa fie si gfe ul mai ridicat pentru cine cauta asta :)

E căcat! A ridicat prețul pentru ca se găsesc o grămadă de proști care încă vin la ea, nici vorbă de GFE,FK...MMA PLM..

Vizitator batranul george
Postat

ce inseamna mma?

Vizitator batranul george
Postat

Mixed Martial Arts :laugh2

deci nu e o prescurtare despre care nu stiam

Postat

E fatala femeia la 1.60 m ! Sa dai 100 de euro pentru o bondoaca, asta da smecherie ! Dar stiti vorba aia, nu e prost cine cere...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

...inseamna ca asta este o greseala?!?  :iagree

Sunt o persoana bine educată, serioasă, dulce și lipicioasa . Ma adresez doar domnilor seriosi si educați.
Cadoul : 
- 250 30 min
-450 60 min 
Va astept sa petrecem clipe de neuitat împreună
Numar de telefon 0721726690

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

@ bella97

Treci înapoi la testate. Pe topicul ăla nu se certa nimeni  :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...