Membru Premium il pupparo Reputație: 22455 Postat Mai 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Mai 22, 2018 Sa stii ca da 😊. Nu stiu daca o stii pe Mary , dar chiar era , adica este , o fata super. 9 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Mai 22, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Mai 22, 2018 Sa stii ca da 😊. Nu stiu daca o stii pe Mary , dar chiar era , adica este , o fata super.Vise tata,vise!mary este istorie. Link spre comentariu
barroso Reputație: 1372 Postat Mai 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 22, 2018 Hai, activati asa si topicul Luizei Brunetzika si gata infarctul! :laugh2 1 Link spre comentariu
paul70 Reputație: 414 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 There's Something About Mary... Of, ce vremuri! Si noi mai tineri, si fetele altfel! Abonament aveam la Mary! One of the best! Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Sa dati cate 10 lei ca am eu am adus-o in prim plan.Sa stiti ca eu am mai vazut-o de atunci si nu mai arata la fel,s-a mai stricat. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Hai, activati asa si topicul Luizei Brunetzika si gata infarctul! :laugh2 acum sau mai pe seara ? :) Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2019 Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Simt eu ca revine !! Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 30, 2019 Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Dacă Mary revine, e belea 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22455 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Ar fi vestea anului ! Ce fata superba ! 1 Link spre comentariu
top gun Reputație: 1523 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Asa ceva nu este posibil , baieti. Mary e cu mine. Oricum, va multumeste pentru aprecieri. Salutari din Mary land... :hihat 1 Link spre comentariu
kboom Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Asa ceva nu este posibil , baieti. Mary e cu mine. Oricum, va multumeste pentru aprecieri. Salutari din Mary land... :hihatDetalii te rugam🧠Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Detalii te rugam Asa o fi, dacă omul zice. Link spre comentariu
mcnugget Reputație: 754 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Daca ai fi facut si tu o recenzie atunci, noi astia care nu am vizitat-o inca, poate te-am fi crezut.de ce vorbesti la plural ? esti mai multi ? :slap2 PS: am dat sa citesc si eu despre aceasta domnisoara in caz ca bagi dupa cu postarea din 2014 . Vad ca la fel erai si in trecut, ti-ai pastrat caracterul infect. 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 7, 2019 de ce vorbesti la plural ? esti mai multi ? :slap2 PS: am dat sa citesc si eu despre aceasta domnisoara in caz ca bagi dupa cu postarea din 2014 . Vad ca la fel erai si in trecut, ti-ai pastrat caracterul infect.Suge, înghite și taci! 1 7 Link spre comentariu
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Suge, înghite și taci! mos nebun, ai inceput balamucul ??? te-au dat de gol baietii ca esti debil 16 1 Link spre comentariu
diegomarasko Reputație: 3 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Sug , înghit și tac ! Intocmai. Ia-ti sabia aia de la avatar.Bagati-o in cur.Fugi cu eaSi besi dracu de pe forumul asta. Link spre comentariu
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Partajează Postat Decembrie 7, 2019 și aici ai găsit topic de trollat ??? 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 8, 2019 și aici am găsit topic de trollat. 1 6 Link spre comentariu
prin comparatie Reputație: 316 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Decembrie 8, 2019 iesi obezule in plm de troll idiot, javra ordinara 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 8, 2019 iesi obezule in plm de troll idiot, javra ordinaraDe ce ești nervos de la o simplă postare? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Lăsați topicul fetei, trollilor! V-ați găsit să citați o postare de acum 5 ani și să faceți balamuc pe topicul fetei și tot voi urlați ca din gură de șarpe! Mizeriilor! 2 7 Link spre comentariu
prin comparatie Reputație: 316 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Decembrie 8, 2019 De ce ești nervos de la o simplă postare? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Lăsați topicul fetei, trollilor! V-ați găsit să citați o postare de acum 5 ani și să faceți balamuc pe topicul fetei și tot voi urlați ca din gură de șarpe! Mizeriilor!numarul exagerat de emoticons iti tradeaza nervozitateaSingurul troll esti tu, handicapatule, tot nu ai raspuns de ce vorbesti la plural in acea postare, ai probleme la mansarda ? 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum