xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 da bigule ? 7 cutite ascutite, mataie pe mine ?
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 hahahaah l a banat pa catel
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 31, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 31, 2019 Dincolo de scopul principal al threadului (platforma de injuraturi pentru toata lumea vs. toata lumea), cu scuze ca sunt offtopic, am o intrebare despre... parfumuri :) Cateva exemple de chestii care-mi plac:- Azzaro / Chrome- Hermes / Eau d'orange verte- Dior / Fahrenheit- Montblanc / Starwalker Stiu, nu-s scumpe - sunt un sarac fara valoare d-aia mare.Amu' ca am clarificat asta, se gaseste vreun coleg care le cunoaste inclusiv pe acestea, sa-mi recomande altele cu aceleasi "note", pe care le-as putea incerca?Ca de multe ori n-am timp (si uneori nici nervi) sa stau cu orele prin parfumerii, incercandu-le pe toate rand pe rand...Mersi anticipat! ;) 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 31, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 31, 2019 Dincolo de scopul principal al threadului (platforma de injuraturi pentru toata lumea vs. toata lumea), cu scuze ca sunt offtopic, am o intrebare despre... parfumuri :) Cateva exemple de chestii care-mi plac:- Azzaro / Chrome- Hermes / Eau d'orange verte- Dior / Fahrenheit- Montblanc / Starwalker Stiu, nu-s scumpe - sunt un sarac fara valoare d-aia mare.Amu' ca am clarificat asta, se gaseste vreun coleg care le cunoaste inclusiv pe acestea, sa-mi recomande altele cu aceleasi "note", pe care le-as putea incerca?Ca de multe ori n-am timp (si uneori nici nervi) sa stau cu orele prin parfumerii, incercandu-le pe toate rand pe rand...Mersi anticipat! ;)Dior SauvageVersace Man FraicheJean Paul Gaultier Le Male 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 31, 2019 Postat Martie 31, 2019 Amouage Reflection Man amouage 1.jpg amouage 2.jpgAsta e alta categorie decat restu.Originalul daca e original e bunicel chiar daca nu e ceva wow .Normal parfum gen secolele sultanatului oman opus mopus pula stie acolo s a nascut parfumul.Deci originalul e mega scump si bun. 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 31, 2019 Postat Martie 31, 2019 lol ce prostcam cat de scump e ?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 31, 2019 Postat Martie 31, 2019 lol ce prostcam cat de scump e ?ca ma-ta cand imi face oral adica ieftin 1
morakygr Reputație: 165 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Aprilie 2, 2019 Sin Poetry - TestamentFranck Boclet - Cocaine!!!!!! ðŸ€ðŸ€ðŸ€ðŸ€ðŸ€ðŸ€ðŸ”ðŸ”
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 2, 2019 Dincolo de scopul principal al threadului (platforma de injuraturi pentru toata lumea vs. toata lumea), cu scuze ca sunt offtopic, am o intrebare despre... parfumuri :) Cateva exemple de chestii care-mi plac:- Azzaro / Chrome- Hermes / Eau d'orange verte- Dior / Fahrenheit- Montblanc / Starwalker Stiu, nu-s scumpe - sunt un sarac fara valoare d-aia mare.Amu' ca am clarificat asta, se gaseste vreun coleg care le cunoaste inclusiv pe acestea, sa-mi recomande altele cu aceleasi "note", pe care le-as putea incerca?Ca de multe ori n-am timp (si uneori nici nervi) sa stau cu orele prin parfumerii, incercandu-le pe toate rand pe rand...Mersi anticipat! ;)Fahrenheit nu (prea) ai cu ce să-l compari, e (cred) de departe cel mai reușit produs al lor. Cred că nici în cele mai erotice vise ale lor nu-și închipuiau să aiba atâta succes cu el și să continue să-l vândă după atâția ani de la lansare. Nu știu cât îmi “place” mie, pot, însă, să-i recunosc unicitatea. Dacă îți plac parfumurile “cuminți”, ceed că poți să arunci un “nas” pe la Atelier Cologne sau, tot un clasic, nu pe la noi, TSAR de la Van Cleef. 3
solaris oly Reputație: 20 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Fahrenheit nu (prea) ai cu ce să-l compari, e (cred) de departe cel mai reușit produs al lor. Cred că nici în cele mai erotice vise ale lor nu-și închipuiau să aiba atâta succes cu el și să continue să-l vândă după atâția ani de la lansare. Nu știu cât îmi “place” mie, pot, însă, să-i recunosc unicitatea. Dacă îți plac parfumurile “cuminți”, ceed că poți să arunci un “nas” pe la Atelier Cologne sau, tot un clasic, nu pe la noi, TSAR de la Van Cleef.Eu mă dau cu farănhait d'ăsta la o lună după ce nu m-am spălat deloc (curat dihor). Efectul e garantat, am mare trecere la femei. Toate îmi zice: hai treci... treci...
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 22, 2019 Ce sarac ce ai cu varul ? si ce daca e un fomist =)))
pisicarmencita Reputație: 22 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Sector2 Oras:Sector2 Postat Aprilie 23, 2019 Dior 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 27, 2019 Diorde care ?
playmaker Reputație: 1302 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 27, 2019 JPG -Le Male (de sarmale) CKone (pt toata ziua)
morakygr Reputație: 165 Postat Mai 21, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 21, 2019 de care ?De mere 😂😂ðŸ€
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 21, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 21, 2019 Unul dintre preferate... 4
dandare3 Reputație: 16 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Creed AventusCreed Virgin IslandTabacco Vanille Tom FordBracken AmouageIncense Oud By KilianDove Vetiver Roja
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum