Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Dincolo de scopul principal al threadului (platforma de injuraturi pentru toata lumea vs. toata lumea), cu scuze ca sunt offtopic, am o intrebare despre... parfumuri :)

Cateva exemple de chestii care-mi plac:

- Azzaro / Chrome

- Hermes / Eau d'orange verte

- Dior / Fahrenheit

- Montblanc / Starwalker

Stiu, nu-s scumpe - sunt un sarac fara valoare d-aia mare.

Amu' ca am clarificat asta, se gaseste vreun coleg care le cunoaste inclusiv pe acestea, sa-mi recomande altele cu aceleasi "note", pe care le-as putea incerca?

Ca de multe ori n-am timp (si uneori nici nervi) sa stau cu orele prin parfumerii, incercandu-le pe toate rand pe rand...

Mersi anticipat! ;)

• Like 1
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Dincolo de scopul principal al threadului (platforma de injuraturi pentru toata lumea vs. toata lumea), cu scuze ca sunt offtopic, am o intrebare despre... parfumuri :)

- Azzaro / Chrome

- Dior / Fahrenheit

- Montblanc / Starwalker

Amu' ca am clarificat asta, se gaseste vreun coleg care le cunoaste inclusiv pe acestea, sa-mi recomande altele cu aceleasi "note", pe care le-as putea incerca?

Ca de multe ori n-am timp (si uneori nici nervi) sa stau cu orele prin parfumerii, incercandu-le pe toate rand pe rand...

Mersi anticipat! ;)

Dior Sauvage

Versace Man Fraiche

Jean Paul Gaultier Le Male

• Like 4
Postat

Amouage Reflection Man

attachicon.gif amouage 1.jpg

attachicon.gif amouage 2.jpg

Asta e alta categorie decat restu.Originalul daca e original e bunicel chiar daca nu e ceva wow .Normal parfum gen secolele sultanatului oman opus mopus pula stie acolo s a nascut parfumul.

Deci originalul e mega scump si bun.

• Like 1
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Sin Poetry - Testament

Franck Boclet - Cocaine

!!!!!! ðŸ€ðŸ€ðŸ€ðŸ€ðŸ€ðŸ€ðŸ”ðŸ”

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

- Azzaro / Chrome

- Dior / Fahrenheit

- Montblanc / Starwalker

Mersi anticipat! ;)

Fahrenheit nu (prea) ai cu ce să-l compari, e (cred) de departe cel mai reușit produs al lor. Cred că nici în cele mai erotice vise ale lor nu-și închipuiau să aiba atâta succes cu el și să continue să-l vândă după atâția ani de la lansare. Nu știu cât îmi “place” mie, pot, însă, să-i recunosc unicitatea.

Dacă îți plac parfumurile “cuminți”, ceed că poți să arunci un “nas” pe la Atelier Cologne sau, tot un clasic, nu pe la noi, TSAR de la Van Cleef.

• Like 3
Postat

Fahrenheit nu (prea) ai cu ce să-l compari, e (cred) de departe cel mai reușit produs al lor. Cred că nici în cele mai erotice vise ale lor nu-și închipuiau să aiba atâta succes cu el și să continue să-l vândă după atâția ani de la lansare. Nu știu cât îmi “place” mie, pot, însă, să-i recunosc unicitatea.

Dacă îți plac parfumurile “cuminți”, ceed că poți să arunci un “nas” pe la Atelier Cologne sau, tot un clasic, nu pe la noi, TSAR de la Van Cleef.

Eu mă dau cu farănhait d'ăsta la o lună după ce nu m-am spălat deloc (curat dihor). Efectul e garantat, am mare trecere la femei. Toate îmi zice: hai treci... treci...

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat

Unul dintre preferate...

post-285560-0-90447600-1558441629_thumb.jpg

• Like 4

Postat

Creed Aventus

Creed Virgin Island

Tabacco Vanille Tom Ford

Bracken Amouage

Incense Oud By Kilian

Dove Vetiver Roja

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...