the last of us Reputație: 228 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Seamănă la prostie și jigodism, dar u el el. E Cerrone/Utraprost etc. Îl trădează multe, deși încearcă să schimbe stilul, dar e prea prost, colț cu retardul. Nene, nu bag mana in foc.... mai sunt cateva clone aparute cand intra prostul in corzi! :laugh2 q.e.d 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Pana la urma cine pula calului este cerone? Eu nu le am cu mizeriile astea! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 q.e.dAdica ce ai demonstrat SOBOLANE? :laugh2 In afara de faptul ca esti idiot, nimic altceva! :slap2 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Adica ce ai demonstrat SOBOLANE? :laugh2 In afara de faptulm ca esti idiot, nimic altceva! :slap2nu inteleg ce tot scrii cu majuscule cuvantul SOBOLANE ? ar trebuie sa ma supar sau ce ? ca repeti acelasi cuvant imperativ de parca ai fi oligofren 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 26, 2019 Tot aici esti , nebunule pansat ? Ai mancat si tu ceva pe ziua in curs sau ai facut doar ham-ham de azi-dimineata ? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 nu inteleg ce tot scrii cu majuscule cuvantul SOBOLANE ? ar trebuie sa ma supar sau ce ? ca repeti acelasi cuvant imperativ de parca ai fi oligofrenPentru ca asta esti, un SOBOLAN! In traducere libera, cel mai infect specimen care are pretentia sa se numeasca ...om! :laugh2 :slap2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Tot aici esti , nebunule pansat ? Ai mancat si tu ceva pe ziua in curs sau ai facut doar ham-ham de azi-dimineata ?Pe ziua in .... curs .... analfabetule, am mancat, am facut bani, mi-am batut pula de teasta ta! Potb spune ca a fost o zi reusita atata timp cat am reusit sa muncesc cinstit, sa castig bani si sa fac un gunoi ca tine sa isi dea in stamba cu toate clonele lui! Esti naiv, esti puscariabil, esti terminat SOBOLANE! :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 26, 2019 Da-te draq ca nici tastele nu le mai dilesti bine (chiar si dupa editare)... doar te invarti , de dement , precum un titirez si ii injuri pe toti de nebun La noapte presimt ca iar o sa ai cosmaruri cu Miky , la cat ai suferit (nu muncit) toata ziua pe aici :hooray Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Da-te draq ca nici tastele nu le mai dilesti bine (chiar si dupa editare)... doar te invarti , de dement , precum un titirez si ii injuri pe toti de nebun La noapte presimt ca iar o sa ai cosmaruri cu Miky , la cat ai suferit (nu muncit) toata ziua pe aici :hoorayIar iti pute gura a pula! Ai ramas fara replica SOBOLANE!? :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 26, 2019 Pana la urma cine pula calului este cerone? Eu nu le am cu mizeriile astea!Un cretin. Și pentru că nu era deajuns, mai e și o jigodie ordinară. I-au fost banate toate conturile și acum caută să-și ia muia cu care s-a obișnuit. Să-i dăm, zic! 2 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 26, 2019 nu inteleg ce tot scrii cu majuscule cuvantul SOBOLANE ? ar trebuie sa ma supar sau ce ? ca repeti acelasi cuvant imperativ de parca ai fi oligofrenAr trebui să te spânzuri, javră! Îți dau eu săpunul. 1 3 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Un cretin. Și pentru că nu era deajuns, mai e și o jigodie ordinară. I-au fost banate toate conturile și acum caută să-și ia muia cu care s-a obișnuit. Să-i dăm, zic!Pai de ce crezi ca spumega? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 26, 2019 Pai de ce crezi ca spumega?De cretin. 1 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Ar trebui să te spânzuri, javră! Îți dau eu săpunul.Este mai bine sa nu alunece, trabuie sa se chinue! :laugh2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 26, 2019 Iar s-au intalnit Tusea cu Junghiu' si se iau la lins in cur ? 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Iar s-au intalnit Tusea cu Junghiu' si se iau la lins in cur ?Parfumul tau preferat este ala de pula, iti pute gura groaznic! 1 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Martie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2019 Parfumul tau preferat este ala de pula, iti pute gura groaznic!Ce sti tu "saracule" ............... crezi ca oricine isi permite ca el Eau de Cucuruz 3 Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 ba mars in pula mea pe alte topinge ca aicea isi etaleaza catelu daniel parfumurile pa pat pa lenjeria lui folosita de o luna si 4 zile Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 ce plange asta ca un mic copil Link spre comentariu
Vizitator forfun91 Reputație: 0 Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 Infinite Love. Cod E133 Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 hai sclav mic cu alt parfum dar sa schimbi lenjeria ca ma pis pa ochii tei Link spre comentariu
erectiadedimineata Reputație: 6 Postat Martie 29, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 29, 2019 Intr-un tramvai, caldura, aglomeratie mare…O doamna se tinea de bara, alaturi un batran o intreaba:-Asculta cucoana, ce-i mirosul asta?-Este parfumul meu, pe care il folosesc zilnic.-Si cum se numeste parfumul asta?-Alba ca zapada si cei 7 pitici.-Auzi cucoana, cauta bine in cutie, ca mie mi se pare ca unul din pitici e mort!!! 1 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 a ramas ca in gara, xoxo in afara de chilotii de baba a Symonei nimic altceva ?!? Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 30, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Martie 30, 2019 X 8 5 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 pune mah ca jeremy poza de pe lenjeria aia de pe care linge xoxo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum