Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:undeva

nu inteleg ce tot scrii cu majuscule cuvantul SOBOLANE ? ar trebuie sa ma supar sau ce ? ca repeti acelasi cuvant imperativ de parca ai fi oligofren

Pentru ca asta esti, un SOBOLAN! In traducere libera, cel mai infect specimen care are pretentia sa se numeasca ...om! :laugh2  :slap2

Link spre comentariu

Tot aici esti , nebunule pansat ? 

Ai mancat si tu ceva pe ziua in curs  sau ai facut doar ham-ham de azi-dimineata ?

Pe ziua in .... curs .... analfabetule, am mancat, am facut bani, mi-am batut pula de teasta ta! Potb spune ca a fost o zi reusita atata timp cat am reusit sa muncesc cinstit, sa castig bani si sa fac un gunoi ca tine sa isi dea in stamba cu toate clonele lui! Esti naiv, esti puscariabil, esti terminat SOBOLANE! :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Da-te draq ca nici tastele nu le mai dilesti bine (chiar si dupa editare)... doar te invarti , de dement , precum un titirez  si ii injuri pe toti de nebun

La noapte presimt ca iar o sa ai cosmaruri cu Miky , la cat ai suferit (nu muncit) toata ziua pe aici  :hooray

Link spre comentariu

Da-te draq ca nici tastele nu le mai dilesti bine (chiar si dupa editare)... doar te invarti , de dement , precum un titirez  si ii injuri pe toti de nebun

La noapte presimt ca iar o sa ai cosmaruri cu Miky , la cat ai suferit (nu muncit) toata ziua pe aici  :hooray

Iar iti pute gura a pula! Ai ramas fara replica SOBOLANE!? :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Pana la urma cine pula calului este cerone? Eu nu le am cu mizeriile astea!

Un cretin. Și pentru că nu era deajuns, mai e și o jigodie ordinară. I-au fost banate toate conturile și acum caută să-și ia muia cu care s-a obișnuit. Să-i dăm, zic!

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

nu inteleg ce tot scrii cu majuscule cuvantul SOBOLANE ? ar trebuie sa ma supar sau ce ? ca repeti acelasi cuvant imperativ de parca ai fi oligofren

Ar trebui să te spânzuri, javră! Îți dau eu săpunul.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Intr-un tramvai, caldura, aglomeratie mare…
O doamna se tinea de bara, alaturi un batran o intreaba:
-Asculta cucoana, ce-i mirosul asta?
-Este parfumul meu, pe care il folosesc zilnic.
-Si cum se numeste parfumul asta?
-Alba ca zapada si cei 7 pitici.
-Auzi cucoana, cauta bine in cutie, ca mie mi se pare ca unul din pitici e mort!!!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...