anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 31, 2020 ...papusica ..m-ai zapacit azi ..si acum ma gandesc la tine .Iti multumesc mi-ai facut dimineata superba ..aratai perfecta.Te pup Ane nu sunt cuvinte sa descriu trairea cu tine...Melodia asta am ascultat-o cand am plecat de la tine ..pluteam .Nu stiam melodia asta ..MULTUMESC :girly :girly ..te pup 2
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 31, 2020 Multumesc Ane ....nu am cuvinte sa descriu cu m am simtit alaturi de tine ❤Mereu superba.Te pup :kiss3 :kiss3 2
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 31, 2020 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ :girly :girly Sper sa mai poti reveni in Mures :hug1 2
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 31, 2020 Scuzele mele my friend. :bow Ai intrat cu BMW ul un pic prea tare am eu așa o mică eroare când văd marca și nu văd șoferul :laugh2 . Cu al optulea nivel așa e. Ne-am "ciocnit" puțin mai tare, e normal asta! O vizitez destul de des. Dar nu cred că o deranjez! Vara asta trebuie să mă "ard" mai tare la Anemona. :laugh2 Te pup Ane! Eu zic sa lasi BMW-ul ..Lasa si BUG MAFIA ..Suie-te in Range Rover (stiu ca esti fanul firmei )...da volumul la maxim ..inchide geamurile .. (ignora versurile dar nu ritmul piesei ..... cand calci acceleratia .......Sa vezi ce zen te simti :girly :girly nu iti mai trebuie tamponari :hug1 https://www.youtube.com/watch?v=pvT7mDwZ7Hw 2
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 31, 2020 Asa de frumos a fost cu tine sâmbătă...baby abia aștept să te pot vizita iară .Multumesc :kiss3 :kiss3 2
maturelover81 Reputație: 17 Postat August 1, 2020 Postat August 1, 2020 Am vizitat-o pe Ane și a fost intens, atât de intens încât orice încercare de a descrie ceva ar fi în van. Am primit mult mai mult decât mi-am putut imagina. Aveți mare grijă cum conduceți după întâlnirea cu ea, eu era sa fac două accidente și am intrat pe interzis [facepalm]. Îmi doream de mult să întâlnesc o persoană ca tine. Mulțumesc pentru că mi-ai oferit ocazia să te cunosc! Ești un om foarte fain! 3
buldog_man Reputație: 6 Postat August 4, 2020 Oras:i Oras:i Postat August 4, 2020 Nu găsește la tine. mai este la Merșu fată ? cineva știe ?
zidezi Reputație: 533 Postat August 4, 2020 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Postat August 4, 2020 Inca este in Mures. Inca o experienta de neuitat. Multumesc Ane... pentru ieri... Te pup 3
misteryoboy Reputație: 141 Postat August 5, 2020 Telefon: 8989989 Oras:Mures Telefon: 8989989 Oras:Mures Postat August 5, 2020 Azi fiind o zi mai speciala pentru mine, am spus sa o încep cu dreptul în bratele frumoasei Anemona, totul fiind mult peste așteptările mele.ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Detaliile nu își mai au rostul totul fiind WOW.Mulțumesc încă o data pentru tot ce ai reușit sa faci Anemona!!! "Impecabilul" 😘😘😘😘 3
Vizitator fritz86 Reputație: 0 Postat August 7, 2020 Postat August 7, 2020 Ane mersi pt experienta de ziua aialalta :* superba ca intotdeauna:) :* te pup
stefandan Reputație: 21 Postat August 8, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 8, 2020 Singura concluzie logică la care pot să ajung vizavi de persoana ta este următoarea: Ești OLIGOFREN!🤣🤣😂😂😂Numai colericul m-a facut sa mai rad in asa hal...mda...omul nu are "soft skills" si este frustrat...daca va da pe Google translate apoi pe un dictionar frazeologic...poate afla ce inseamna... nu intelege ca fetele discrete si cu suficienti neuroni, nu accepta spalarea rufelor in public chiar daca activitatea lor este oarecum " publica "...si pe masura ce programul lor este din ce in ce mai ocupat de cei cunoscuti, cu abonament,si/sau fata are reguli nescrise clare ( majoritatea scrise de colericul...dar degeaba pt multi...din fericire nu toti ) chiar si micile derapaje pot fi sanctionate rapid...pt a ramane doar favoritii in joc...🤔... cand arati p cineva cu un deget, alte trei arata catre tine...la care din ele ar trebui vazut prima data ce probleme sunt 🤔 1
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Ce aveți măi de împărțit iarăși pe aici? Mergeți și simÅ£iÅ£i-vă bine cât mai avem încă o frumusețe de fată ca Ane în oraș. Nu cred că-și au rost asemenea contre aici pe pagina fetei. Există PM unde se pot rezolva.. Noapte faină la toti și ciocane tari! 😉 4
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat August 9, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 9, 2020 Am vizitat-o pe Ane și a fost intens, atât de intens încât orice încercare de a descrie ceva ar fi în van. Am primit mult mai mult decât mi-am putut imagina. Aveți mare grijă cum conduceți după întâlnirea cu ea, eu era sa fac două accidente și am intrat pe interzis [facepalm]. Îmi doream de mult să întâlnesc o persoană ca tine. Mulțumesc pentru că mi-ai oferit ocazia să te cunosc! Ești un om foarte fain! Iti multumesc pentru vizite ,a fost o placere sa te cunosc :kiss3 :girly 2
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat August 9, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 9, 2020 :kiss3 2
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat August 9, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 9, 2020 Inca este in Mures. Inca o experienta de neuitat. Multumesc Ane... pentru ieri... Te pup :feet Multumesc ,mereu e o placere :boob 3
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat August 9, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 9, 2020 Ane mersi pt experienta de ziua aialalta :* superba ca intotdeauna:) :* te pup :kiss3 :kiss3 Multumesc, considera ca ti se datoreaza tie toate intalniriile frumoase :bow 3
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat August 9, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 9, 2020 Numai colericul m-a facut sa mai rad in asa hal...mda...omul nu are "soft skills" si este frustrat...daca va da pe Google translate apoi pe un dictionar frazeologic...poate afla ce inseamna... nu intelege ca fetele discrete si cu suficienti neuroni, nu accepta spalarea rufelor in public chiar daca activitatea lor este oarecum " publica "...si pe masura ce programul lor este din ce in ce mai ocupat de cei cunoscuti, cu abonament,si/sau fata are reguli nescrise clare ( majoritatea scrise de colericul...dar degeaba pt multi...din fericire nu toti ) chiar si micile derapaje pot fi sanctionate rapid...pt a ramane doar favoritii in joc...... cand arati p cineva cu un deget, alte trei arata catre tine...la care din ele ar trebui vazut prima data ce probleme sunt :bow :bow Stefan, poate astrele se aliniaza si mai ai drum prin Mures :boob 2
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat August 9, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 9, 2020 Ce aveți măi de împărțit iarăși pe aici?Mergeți și simţiţi-vă bine cât mai avem încă o frumusețe de fată ca Ane în oraș.Nu cred că-și au rost asemenea contre aici pe pagina fetei.Există PM unde se pot rezolva..Noapte faină la toti și ciocane tari! :boob :boob 2
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat August 9, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 9, 2020 Azi fiind o zi mai speciala pentru mine, am spus sa o încep cu dreptul în bratele frumoasei Anemona, totul fiind mult peste așteptările mele. Detaliile nu își mai au rostul totul fiind WOW.Mulțumesc încă o data pentru tot ce ai reușit sa faci Anemona!!!"Impecabilul" Multumesc ,mereu e o placere :kiss3 :kiss3 4
zidezi Reputație: 533 Postat August 15, 2020 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Postat August 15, 2020 Vreau și eu să îți trimit un mesaj și nu pot că ai mesageria plină. Am vrut să îți trimit melodia ce a început la radio imediat ce am plecat de la tine. Să fie vreun mesaj al "astrelor" că trebuie să vin "seară de seară"? :hmmmTe pup Ane! 2
richmaestro Reputație: 64 Postat August 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2020 Am revizuit pe Ane o domnișoară superbă. Apartamentul curat nota 10.Gel de dush,prosop .E la fel micuță blonda fizic frumoasa cu un corp superb.Este profesională daca te comporți bine te face te simti bine.Miroase bine curata zâmbește servicii de top 2
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat August 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat August 15, 2020 Nu spun, nu tac , nu stiu ce fac,Nu cred, întreb, visez și zac,Caci nu stiu daca am visat,Sau e aievea un oftat. Te-am intalnit ? Sau tu pe mine?A fost așa? Sau a fost bine?A fost un vis? Au fost doar astre?E visul meu ? Visele noastre? Cu stima,A. 6
Vizitator fritz86 Reputație: 0 Postat August 17, 2020 Postat August 17, 2020 Intotdeauna o placere si un eveniment in sine vizita la Anemona😘
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat August 18, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 18, 2020 Inca este in Mures. Inca o experienta de neuitat. Multumesc Ane... pentru ieri... Te pup :boob Multumesc de vizita 2
Postări Recomandate