Sari la conținut

MATURĂ- 0754757130 -MASAJ DE RELAXARE CU FINALIZARE O/N

baron58

Postări Recomandate

• Oras:Iasi

Da,locuiesc la vreo 7 km,aproape ,nu?.Eu am prins beraria Zimbru cu mult înainte de '89.A fost desființată după 2000.Cunosc foarte bine orașul și peste 90% din locațiile fetelor,din capăt Dacia până în Dancu,din Copou până în Vișani,din Moara de Vânt până după capăt CUG,în Valea Adâncă.Eu când merg la fete merg nu mă joc așa o dată de două ori pe luna ca alții,mergând am descoperit și locații noi.Eu tot aduc,aduceți și voi fete noi.Cât de curând mai vine o fată nouă pentru Iași.

colegu daca esti din zona si cunosti stii cumva fete de la caminul de la antibiotice nr de tel..Multumesc

Link spre comentariu

Salutare. Am ajuns si eu intr-un final manat de curiozitate. Tipa ca fizic e as cum au descris-o si ceilalti....nimic deosebit sa-ti trezeasca vreun gand daca o vezi pe strada. Dar are chef de pula si ii place sa te satisfaca..mie senzatia asta mi-a lasat-o. Ca se implica din pasiune si stie ce face

Linsul in cur e clar spe ialitatea casei pe langa atentia pentru oua si toate cele. Tipa e buna la ce face...stie ca are doar cateva calitati si le exploateaza. Mi-a facut masaj destul de bun...nu-s eu mare fan..da m-a relaxat....sj apoi da-i tata supt si limbi de uitasem unde sunt. Nu am vrut sa o fut ca am apucat-k de cap si mi-am facut damblaua asa.

Ca note..locatie 8..nu vreau s ama mut deci e ok...orql 10 plus..notmal nu stiu...implicare 10...corp..discutabil 6-7 dar nu pt asta m-am dus...ciocane tari

• Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat și eu titulara topicului....

Poze reale, cur mare cu ceva celulita, ar merge futut bine.

Locație 7.la telefon zice ca e singura mai era cu o taranca bruneta bună de poola.

Oral 9,bun cu tot ce trebuie...

Normal 7.larga frate

Fata e tarancuta rău, glume de popricani te simți de cacao și...

Nu mai revin.

• Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat și eu titulara topicului....

Poze reale, cur mare cu ceva celulita, ar merge futut bine.

Locație 7.la telefon zice ca e singura mai era cu o taranca bruneta bună de poola.

Oral 9,bun cu tot ce trebuie...

Normal 7.larga frate

Fata e tarancuta rău, glume de popricani te simți de cacao și...

Nu mai revin.

Sigur ai gresit, explicabil, dupa atata tarie si vin, nu mai stie saracul pe ce topic scrie, spui ca "fata" e tarancuta rau, daca spuneai "mamaia sau "bunica" da, credeam, spui ca e confomr pozelor, duduia asta nu are poze, cireasa de pe tort, ca mai e cu o fata buna de pula, gresit si aici, mamaia e singura, am mers de cateva ori la ea, deci stiu ce spun, nu ca mi-ar displacea sa mai aiba vreo fatuca....

• Like 2
Link spre comentariu

Am revizitat-o pe doamna in discutie, anul acesta pentru prima data.

Aceleasi servicii cu care m-a obisnuit, numai ca spre deosebire de primele dati cand reuseam sa patrund si in pasarica ei, pompand-o pana la epuizare, acum doamna ma face doar din oral. Bine e un fel de a spune oral, pentru ca incaleca masa de masaj, de suge de madular pana la extrem, iar cu degetele se joaca la funduletul tau, cum pula mea sa nu explodezi in doi timpi si trei miscari???

Repet, daca ar fi vreo bunaciune tanara cu astfel de servicii, mi-as face abonament.

• Like 3
Link spre comentariu

Salutare!

Vizitat saptamana trecuta pe mamaia. Eram in zona si aveam chef de o descarcare rapida asa ca am sunat si m a primit in cateva minute.

Ca si actiune a inceput cu un oral n lasand masaju l deoparte nu aveam timp, dupa care trecut in normal pozitie caprita si finalizat.

Note

Locatie 9

Oral 10

Normal 8

Atitudine 9

Igiena 9

E o varianta buna pt o descarcare rapida. Zi buna sa aveti!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Postasul, probabil.

Nu râde,la ea încă e coadă!

• Like 2

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 9 guests

• Creează nouă...