Sari la conținut

Traseiste din jurul Targovistei

Postări Recomandate

• Oras:Târgoviște
La 20.05.2022 la 16:48, eueueue a spus:

Salutare! Am vazut la iesirea din Pucioasa spre Moțăieni o tipă brunețică, în stația de autobuz cred, de vreo cateva ori la rand, in jurul orei 18… stie cineva ceva de ea?? Nu am putut opri fiind in graba, cand m am dus expres pentru ea nu mai era acolo. Pare tiganca (nu stiu sigur) dar parca ar merge, sanii frumosi… am vazut in mare, nu detaliat. 

Ceva nou pe traseu???

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:B DB
  • Oras:B DB
La 26.02.2022 la 8:13, Dazbog a spus:

Sallz, o știe cineva pe fata bruneta de era ieri spre dedeman de la doi brazi, are un mic defect în vorbire, nu e prima data când sta pe la noi, eram curios dacă găsim un număr de telefon

A revenit, sta lângă clădirea veche după sensul de la doi brazi spre dedeman

Ieri era îmbrăcată în alb dar nu am putut opri, ma ajuta cineva cu un nr de telefon?

Link spre comentariu
  • Telefon: 0711111111
  • Oras:Romania

Salutare!

Revine fratele vostru pe topic. Ca sa nu mi se mai spună că sunt peștic o să țin fiecare review scurt:

La fel ca data trecută, vorbim dinspre doi brazi spre Dedeman.

Ce este până în pod, nu merită absolut deloc :(

Era o blondă plinuță la un moment dat, la ruina de la intersecție. Am incercat, decartat 100 combinat. Gură puțină, s-a pus pe spate pe scaunul din față și mă tot întreba "gata?". Concluzia: am plecat neterminat 

Roșcată țigancă bătrână, tot la ruină. A fost super grăbită, mirosuri dubioase. La un moment dat a zis "barbatul și fratele sunt beți și mă sună". A tras pantalonii și a fugit. De remarcat: cred că mirosurile erau pentru că o lua pe dos. Decartat 100 de lei. Parcă mai stă și la stadion petrolul. Concluzia: am plecat neterminat 

Trecând podul,  e o tipă tunsa scurt la stadion petrolul, aveam ouăle pline și i-am dat vreo 46 de lei, până în 50. Supt puțin, dat o labă. E bătrânică pentru amatori de vârstă înaintată. Mai incerc pe viitor și dau mai multe detalii

La dezmembrări am mai tot oprit, tot la tipa de zâmbește drăguț, cea mai slabă de se duce spre skinny, nu am plecat neterminat niciodată.

Tot la dezmembrări stă și cumnata tipei, mai plinuță, nu e grasă. Ultima dată i-am dat 60 pentru oral, nu am terminat rapid, încercase și labă și, șoc, am plecat neterminat :))

Ultima din serie la care, de asemenea, am tot oprit e tipa de la patiserie. De asemenea, niciodată n-am plecat neterminat, mereu i-am dat cu sete și geme pe bune (se simte mișto curul ăla mare). 

Tarifele peste tot sunt universale: 60 oral, 70 normal, 100 combinat. Nu le-a afectat inflația. 

Spor la ciocănit!

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
La 12.10.2022 la 21:12, StreIn2ition a spus:

Salutare!

Revine fratele vostru pe topic. Ca sa nu mi se mai spună că sunt peștic o să țin fiecare review scurt:

La fel ca data trecută, vorbim dinspre doi brazi spre Dedeman.

Ce este până în pod, nu merită absolut deloc :(

Era o blondă plinuță la un moment dat, la ruina de la intersecție. Am incercat, decartat 100 combinat. Gură puțină, s-a pus pe spate pe scaunul din față și mă tot întreba "gata?". Concluzia: am plecat neterminat 

Roșcată țigancă bătrână, tot la ruină. A fost super grăbită, mirosuri dubioase. La un moment dat a zis "barbatul și fratele sunt beți și mă sună". A tras pantalonii și a fugit. De remarcat: cred că mirosurile erau pentru că o lua pe dos. Decartat 100 de lei. Parcă mai stă și la stadion petrolul. Concluzia: am plecat neterminat 

Trecând podul,  e o tipă tunsa scurt la stadion petrolul, aveam ouăle pline și i-am dat vreo 46 de lei, până în 50. Supt puțin, dat o labă. E bătrânică pentru amatori de vârstă înaintată. Mai incerc pe viitor și dau mai multe detalii

La dezmembrări am mai tot oprit, tot la tipa de zâmbește drăguț, cea mai slabă de se duce spre skinny, nu am plecat neterminat niciodată.

Tot la dezmembrări stă și cumnata tipei, mai plinuță, nu e grasă. Ultima dată i-am dat 60 pentru oral, nu am terminat rapid, încercase și labă și, șoc, am plecat neterminat :))

Ultima din serie la care, de asemenea, am tot oprit e tipa de la patiserie. De asemenea, niciodată n-am plecat neterminat, mereu i-am dat cu sete și geme pe bune (se simte mișto curul ăla mare). 

Tarifele peste tot sunt universale: 60 oral, 70 normal, 100 combinat. Nu le-a afectat inflația. 

Spor la ciocănit!

Care de la patiserie,tipa cu multe tatuaje?

Link spre comentariu
12 hours ago, cont nou1 said:

Stie careva de tipa bruneta care sta la patiserie lângă dedeman pana la ce ora activeaza? Am văzut ca apare pe la 18 în perioada asta.

Exact nu știu să-ți spun. Cred că e și în funcție de câți clienți are și cum simte traseul. 

Am văzut-o cel mai târziu pe la 22:30

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, StreIn2ition a spus:

Exact nu știu să-ți spun. Cred că e și în funcție de câți clienți are și cum simte traseul. 

Am văzut-o cel mai târziu pe la 22:30

Da nu este nici o noutate nimic ,sunt aceleași de mult timp sau au observat și ceva noutăți 

Link spre comentariu

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Acum 4 ore, alexandru2019 a spus:

Ceva nou pe traseu?

Salut,ceva frumos a apărut la intrarea în I.L.Caragiale din spre Ploiesti,in parcarea de tiruri . O tinerică foarte bine îmbrăcată, frumoasă,nu este de etnie,și nici din zonă nu cred că este.Poate aflăm ceva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...