el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 15, 2019 "Imparatul mustelor" de Golding este o capodopera, dar tu esti prea prost pentru a cunoaste asa ceva. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 15, 2019 În primul rând, "căca-m-aș", ANALFABETULE! Lasa bahh pinguinule ca ai futut la analfabete , pe bani , si nu le mai corectezi pe aici , ba chiar le lingi in cur ca sa te mai primeasca cu limba la savarina . Ma mir ca ai curajul sa mai corectezi pe unul sau pe celalalt Ca un ex. Cum plm il corectezi pe ala aici , https://nimfomane.com/forum/topic/41996-❤️delia-siliconata❤️zona-dristor❤️0731526080❤️/?p=5559229 iar pe asta , unde ai lins in toate orificiile , nu o vezi ? https://nimfomane.com/forum/topic/41996-❤️delia-siliconata❤️zona-dristor❤️0731526080❤️/?p=5556718 https://nimfomane.com/forum/topic/41996-❤️delia-siliconata❤️zona-dristor❤️0731526080❤️/?p=5536536 Hai trecem peste faza cu " bolnav de nervi" care te caracterizeaza ...fututi rasa ta de telectual prajit cu serviciu la Stat si **spam editat** ahtiat de nepotele Asa zici tu ca eu nu stiu cine esti ? ...hahahaha ...bahhh mosule libidinos prost mai esti ...cumpara-ti draq niste tricouri , nu mai folosi SH-uri de la tomberoane (ia si corecteaza ) Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 "Imparatul mustelor" de Golding este o capodopera, dar tu esti prea prost pentru a cunoaste asa ceva.Lasa tu ce am citit eu si ce nu ,ca am citit ce trebuia citit , din literatura universala. Tu esti chelner si ai citit ce crezi altii nu citesc numa tu? 3 Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Ce va doare minusurili fraierilor =)) va simteti bine cand dau in ale voastre asa cum ati dat in karlita o sa le dau pana sjung pe minus ca ea 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Da-le sa zaca , ca sunt prea prosti/e si sufera rau de la acestea , mai ales ca nu-i mai primesc nici fetele/femeile sa dea si ei o buca daca au Reputatie scazuta aici Realitatea este ca multe au peste 50.000 , facute prin diverse magarii , dar nu sunt cinstite si nu fac nici de-o 100 Pampalaii , in schimb , se plang permanent pe aici de GFE , ca ora nu e ora , pretul este prea ridicat ...etc Sunt mai cinstite acelea sub 500-1000 de puncte la Reputatie , care nu se incurca cu toti lingaii spre a fi promovate agresiv pe aici ,.....dar ce sa stie novicii dezinteresati Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Da-le sa zaca , ca sunt prea prosti/e si sufera rau de la acestea , mai ales ca nu-i mai primesc nici fetele/femeile sa dea si ei o buca daca au Reputatie scazuta aici Realitatea este ca multe au peste 50.000 , facute prin diverse magarii , dar nu sunt cinstite si nu fac nici de-o 100 Pampalaii , in schimb , se plang permanent pe aici de GFE , ca ora nu e ora , pretul este prea ridicat ...etc Sunt mai cinstite acelea sub 500-1000 de puncte la Reputatie , care nu se incurca cu toti lingaii spre a fi promovate agresiv pe aici ,.....dar ce sa stie novicii dezinteresatiTu esti chiar idiot SOBOLANE! Besi bai scursura a societatii ca esti prost de bubui sandilaule! 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Astia cu arcul rupt , au prioritate la fetite , si sunt trecuti la categoria handicapati limbisti , dar taxati (totusi) dublu . De ce oare ? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Astia cu arcul rupt , au prioritate la fetite , si sunt trecuti la categoria handicapati limbisti , dar taxati (totusi) dublu . De ce oare ?Iar faci spume SOBOLANE?! :laugh2https://virginradio.ro/wp-content/uploads/2019/02/sobolan-virgin-radio-romania.jpg 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Lasa bahh pinguinule ca ai futut la analfabete , pe bani , si nu le mai corectezi pe aici , ba chiar le lingi in cur ca sa te mai primeasca cu limba la savarina . Ma mir ca ai curajul sa mai corectezi pe unul sau pe celalalt Ca un ex. Cum plm il corectezi pe ala aici , https://nimfomane.com/forum/topic/41996-❤️delia-siliconata❤️zona-dristor❤️0731526080❤️/?p=5559229 iar pe asta , unde ai lins in toate orificiile , nu o vezi ? https://nimfomane.com/forum/topic/41996-❤️delia-siliconata❤️zona-dristor❤️0731526080❤️/?p=5556718 https://nimfomane.com/forum/topic/41996-❤️delia-siliconata❤️zona-dristor❤️0731526080❤️/?p=5536536 Hai trecem peste faza cu " bolnav de nervi" care te caracterizeaza ...fututi rasa ta de telectual prajit cu serviciu la Stat si **spam editat** ahtiat de nepotele Asa zici tu ca eu nu stiu cine esti ? ...hahahaha ...bahhh mosule libidinos prost mai esti ...cumpara-ti draq niste tricouri , nu mai folosi SH-uri de la tomberoane (ia si corecteaza )Bineanteles! 4 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 cata prostie zace in voi ? Va faceti 5 clone sa ma aduceti pe minus ? pai ma pis pe minusurile voastre asta inseamna ca nu aveti viata personala si nu faceti decat sa o sugeti pe aici , draga Justitiaru eu ti-am promis ca daca ajungi pe topicul meu cu clonele tale voi lasa si eu oameni sa iti strice topicul preferat !tocmai de aceea de azi eu personal le dau startul sa faca ce vor ei ! nu ma intereseaza reputatia nimanui dar vad ca pe tine te-a interesat bosorog lipsit de viata , mai e si prostu de condition care e un idiot stand pe aici si se smiorcaie la miki , ba nene voi nu vedeti ca nici miky nici tuicaru nu va da atentie ? voi chiar ati depasit limita , dar de acum o depasesc eu cum trebuie :) ! mancatorii de cauciucurii 3 Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 cata prostie zace in voi ? Va faceti 5 clone sa ma aduceti pe minus ? pai ma pis pe minusurile voastre asta inseamna ca nu aveti viata personala si nu faceti decat sa o sugeti pe aici , draga Justitiaru eu ti-am promis ca daca ajungi pe topicul meu cu clonele tale voi lasa si eu oameni sa iti strice topicul preferat !tocmai de aceea de azi eu personal le dau startul sa faca ce vor ei ! nu ma intereseaza reputatia nimanui dar vad ca pe tine te-a interesat bosorog lipsit de viata , mai e si prostu de condition care e un idiot stand pe aici si se smiorcaie la miki , ba nene voi nu vedeti ca nici miky nici tuicaru nu va da atentie ? voi chiar ati depasit limita , dar de acum o depasesc eu cum trebuie :) ! mancatorii de cauciucuriiAsta asteptam. Cu care incepem prima pe lista =)) 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 15, 2019 "Imparatul mustelor" de Golding este o capodopera, dar tu esti prea prost pentru a cunoaste asa ceva.Ai văzut filmu’ sau ai jucat jocu’, pișa-m-aș pe mă-ta? 5 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 15, 2019 cata prostie zace in voi ? Va faceti 5 clone sa ma aduceti pe minus ? pai ma pis pe minusurile voastre asta inseamna ca nu aveti viata personala si nu faceti decat sa o sugeti pe aici , draga Justitiaru eu ti-am promis ca daca ajungi pe topicul meu cu clonele tale voi lasa si eu oameni sa iti strice topicul preferat !tocmai de aceea de azi eu personal le dau startul sa faca ce vor ei ! nu ma intereseaza reputatia nimanui dar vad ca pe tine te-a interesat bosorog lipsit de viata , mai e si prostu de condition care e un idiot stand pe aici si se smiorcaie la miki , ba nene voi nu vedeti ca nici miky nici tuicaru nu va da atentie ? voi chiar ati depasit limita , dar de acum o depasesc eu cum trebuie :) ! mancatorii de cauciucuriiInvata fai terminato limba romana! :laugh2 4 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Cand am citit eu cartea, tu inca nu erai pekineza jagardelei aleia drogate, Sorina. Am vreo 25 de postari astazi.Baga mare, dar sa nu te ia guta, pisa-m-as pe jagardeaua, care l-o cacat pe picon. :) 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 15, 2019 N-am atâta pișat în mine, îmi ceri imposibilul. 6 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 15, 2019 cata prostie zace in voi ? Va faceti 5 clone sa ma aduceti pe minus ? pai ma pis pe minusurile voastre asta inseamna ca nu aveti viata personala si nu faceti decat sa o sugeti pe aici , draga Justitiaru eu ti-am promis ca daca ajungi pe topicul meu cu clonele tale voi lasa si eu oameni sa iti strice topicul preferat !tocmai de aceea de azi eu personal le dau startul sa faca ce vor ei ! nu ma intereseaza reputatia nimanui dar vad ca pe tine te-a interesat bosorog lipsit de viata , mai e si prostu de condition care e un idiot stand pe aici si se smiorcaie la miki , ba nene voi nu vedeti ca nici miky nici tuicaru nu va da atentie ? voi chiar ati depasit limita , dar de acum o depasesc eu cum trebuie :) ! mancatorii de cauciucurii Asta asteptam. Cu care incepem prima pe lista =))Eu cred ca sunteti doi prostiHipopotamule eu n-am topice si nici favorite Aide plmIn schimb pe al tau ti-l fac praf Stai pe aproape sa vezi ce surpriza te asteapta 8 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 15, 2019 cata prostie zace in voi ? Va faceti 5 clone sa ma aduceti pe minus ? pai ma pis pe minusurile voastre asta inseamna ca nu aveti viata personala si nu faceti decat sa o sugeti pe aici , draga Justitiaru eu ti-am promis ca daca ajungi pe topicul meu cu clonele tale voi lasa si eu oameni sa iti strice topicul preferat !tocmai de aceea de azi eu personal le dau startul sa faca ce vor ei ! nu ma intereseaza reputatia nimanui dar vad ca pe tine te-a interesat bosorog lipsit de viata , mai e si prostu de condition care e un idiot stand pe aici si se smiorcaie la miki , ba nene voi nu vedeti ca nici miky nici tuicaru nu va da atentie ? voi chiar ati depasit limita , dar de acum o depasesc eu cum trebuie :) ! mancatorii de cauciucuriiRupe lantul si sari la beregata lor. 7 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Vom vedea :) hai sa vedem care pe care :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Eu cred ca sunteti doi prostiHipopotamule eu n-am topice si nici favoriteAide plmIn schimb pe al tau ti-l fac prafStai pe aproape sa vezi ce surpriza te asteapta 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Ba ce probleme au unii :laugh2 :laugh2 :laugh2 =))Ba nene ba viata reala ce rol mai joaca in viata voastra ?Na exprimare si intrebare de baraj in acelasi timp Astept raspunsuri sincere 1 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 luavas evanghelia si familiile si pa loredana in pula asta mare da smecher da 24 da centimetrihttps://thumb-p6.xhcdn.com/a/OOJ2fTeqcwqwAA4fnsMKCA/000/068/074/916_1000.jpg 6 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 https://thumb-p6.xhcdn.com/a/OOJ2fTeqcwqwAA4fnsMKCA/000/068/074/916_1000.jpgmancate-ar pamantu de pula aia urata 3 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 15, 2019 mancate-ar pamantu de pula aia urataVorbeste hipopotamule frumos. Iar esti Regina din Ghetou? 7 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Vorbeste hipopotamule frumos. Iar esti Regina din Ghetou?Lasati basitura in pace ca a ajuns la sapa de lemn,nici chiria nu si-o mai poate plăti.Putina compasiune. 7 Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 mancate-ar pamantu de pula aia urataHai karlito te astept sa intram impreuna la curvele enumerate de tine . Doar nai vrea sa intru eu singur. 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Cand am citit eu cartea, tu inca nu erai pekineza jagardelei aleia drogate, Sorina. Am vreo 25 de postari astazi.Baga mare, dar sa nu te ia guta, pisa-m-as pe jagardeaua, care l-o cacat pe picon. :) miskin si pe tine te-au necajit dusmanii cu minusuri ?? 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum