adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 10, 2019 Bună ziua dragi mei ❤ 1
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 10, 2019 Bună ziua dragi mei ❤Poate ai vrut sa scrii "dragii" mei, vezi ca a inceput scoala, poti sa te inscrii la seral. 1
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 10, 2019 Poate ai vrut sa scrii "dragii" mei, vezi ca a inceput scoala, poti sa te inscrii la seral. Mulțumesc frumos ca ai fost atent nu stiu ca m-as face fara voi ❤
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 10, 2019 Poate ai vrut sa scrii "dragii" mei, vezi ca a inceput scoala, poti sa te inscrii la seral. Mulțumesc frumos ca ai fost atent 🤗nu stiu ce m-as face fara voi â¤ðŸ˜Š
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 12, 2019 Dacă vrei să ai ceva ce nu ai avut niciodată atunci nu ezita să mă contactezi â¤ðŸ’‹ 2
hithere Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Postat Septembrie 12, 2019 Buna. Daca mai esti in cautarea unei locatii bune in Iasi, poate si a unei colege faine, scrie-mi :)
coldfusion Reputație: 4335 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Septembrie 12, 2019 Mai da-te-n pula mea de agent imobiliar. 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 12, 2019 Mai da-te-n pula mea de agent imobiliar.Supărat rău de tot,nu glumă! 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 12, 2019 Buna. Daca mai esti in cautarea unei locatii bune in Iasi, poate si a unei colege faine, scrie-mi :) Mai da-te-n pula mea de agent imobiliar. Cam tarziu mi-ai scris dar mersi oricum Seara faină...Și cât despre colega te dezamăgesc ca nu am nevoie imi este mult prea bine singurica 1
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 12, 2019 Buna. Daca mai esti in cautarea unei locatii bune in Iasi, poate si a unei colege faine, scrie-mi :) Mai da-te-n pula mea de agent imobiliar. Cam tarziu mi-ai scris dar mersi oricum Seara faină...Și cât despre colega te dezamăgesc ca nu am nevoie imi este mult prea bine singurica
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 12, 2019 Mai da-te-n pula mea de agent imobiliar. Ce ai de esti asa supărat? 1
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 12, 2019 Ultimile 2 zile al voi in oraș🤗Mâine și poimâine voi fi de la ora 10:30 pana la ora 22:00
garide Reputație: 7 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2019 E singura in locatie d-soara sau ma trezesc cu vreun burtos tare in sani:)))?
garide Reputație: 7 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2019 E singura in locatie d-soara sau ma trezesc cu vreun burtos tare in sani:)))?
dorelxxx Reputație: 38 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 Salutare, vin si eu cu o scurta recenzie dupa ce zilele trecute am trecut si eu pragul acestei domnisoare. Tin sa precizez de la bun incrput ca punctele forte ale intalnirii au fost aspectul fizic, atitudinea si igiena toate impecabile. Domnisoara m-a impresionat inca de la telefon insistand sa-mi enunte cat mai multe detalii ca sa nu ma faca sa bat drumul degeaba, lucru mai rar intalnit in ziua de astazi, programarea fiind respectata cu strictete de catre ambele parti a sosit momentul sa ma bucur nu doar de frumusetea si jovialitatea domnisoarei ci si de abilitatile dansei la proba orala cu accent pronuntat pe zonele invecinate la normal nu-mi venea s-o opresc din dezlantuirea de la WOT insa vroiam neaparat s-o vad si de la spate in pozitia mamei iedului, si nu am regretat astfel incat dupa o scurta lupta corp la corp a sosit si clipa victoriei. Tinand cont ca intalnirea a avut loc in prima parte a zilei m-am rezumat la un singur numar din cauza timpului avut la dispozitie. Si acum sa vedem si parerea juriului. Aspect - 9,5 GFE- 9 Oral - 9.5 Normal - 9.5 Igiena - 10 Cadou - 150 dtd 35 min. 2
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 13, 2019 Salutare, vin si eu cu o scurta recenzie dupa ce zilele trecute am trecut si eu pragul acestei domnisoare. Tin sa precizez de la bun incrput ca punctele forte ale intalnirii au fost aspectul fizic, atitudinea si igiena toate impecabile. Domnisoara m-a impresionat inca de la telefon insistand sa-mi enunte cat mai multe detalii ca sa nu ma faca sa bat drumul degeaba, lucru mai rar intalnit in ziua de astazi, programarea fiind respectata cu strictete de catre ambele parti a sosit momentul sa ma bucur nu doar de frumusetea si jovialitatea domnisoarei ci si de abilitatile dansei la proba orala cu accent pronuntat pe zonele invecinate la normal nu-mi venea s-o opresc din dezlantuirea de la WOT insa vroiam neaparat s-o vad si de la spate in pozitia mamei iedului, si nu am regretat astfel incat dupa o scurta lupta corp la corp a sosit si clipa victoriei. Tinand cont ca intalnirea a avut loc in prima parte a zilei m-am rezumat la un singur numar din cauza timpului avut la dispozitie. Si acum sa vedem si parerea juriului. Aspect - 9,5 GFE- 9 Oral - 9.5 Normal - 9.5 Igiena - 10 Cadou - 150 dtd 35 min. Mulțumesc frumos pentru vizită si mi-a facut plăcere să te cunosc te pupic 💋💋💋â¤â¤â¤
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 13, 2019 E singura in locatie d-soara sau ma trezesc cu vreun burtos tare in sani:)))? Sunt singura in locație...mda nsh ce sa zic probabil ai avut experiențe de genu dar nu este si in cazul meu
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 13, 2019 E singura in locatie d-soara sau ma trezesc cu vreun burtos tare in sani:)))? Sunt singura in locație...mda nsh ce sa zic probabil ai avut experiențe de genu dar nu este si in cazul meu
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 14, 2019 Bună dimineața dragilor țin să vă anunț că azi este ultima zi la voi in oraș💋 1
potolea Reputație: 2550 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 14, 2019 Sper că pleci cu o impresie ok. Eu te consider o femeie frumoasă, îngrijită cu bun simț.
potolea Reputație: 2550 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 14, 2019 Sper că pleci cu o impresie ok. Eu te consider o femeie frumoasă, îngrijită cu bun simț.
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 14, 2019 Sper că pleci cu o impresie ok. Eu te consider o femeie frumoasă, îngrijită cu bun simț. Mulțumesc frumos si imi pare totuși rău că nu am fost pe placul vostru
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 14, 2019 Sper că pleci cu o impresie ok. Eu te consider o femeie frumoasă, îngrijită cu bun simț. Mulțumesc frumos 💋si imi pare totuși rău că nu am fost pe placul vostru 💋
giovanni weed Reputație: 675 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 14, 2019 Când mai ajungi :prin Oradea???💎
adinaalice Reputație: 355 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Septembrie 14, 2019 Când mai ajungi :prin Oradea??? Nu stiu chiar imi este dor de voi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum