g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 8 minutes ago, unubunrau said: Bunicu traznit de la Corbu are si un impinge tava pe Nicolae Filimon Doar ca e închis vara deschide de obicei prin octombrie.
unubunrau Reputație: 171 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Myspace Oras:Myspace Postat Iulie 31, 2021 Mie personal imi place “mosu”.zici ca mananci la 3 stele michelin “Tu stii ma ce ti-am dat?Escalop” ”iti dau o salata de varza cu hrean,nu mai gasesti nicaieri”
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 14 minutes ago, unubunrau said: Mie personal imi place “mosu”.zici ca mananci la 3 stele michelin “Tu stii ma ce ti-am dat?Escalop” ”iti dau o salata de varza cu hrean,nu mai gasesti nicaieri” Da. Deși e un pic nebunel, în ultima instanta e un tip de toată isprava și în general își da silința sa gătească ( nu el) cât mai proaspăt cu putință și cât mai gustos, cu toate ca nu face fonfleuri.. Pacat ca primăria nu a rezolvat cu drumul de acces la locație.
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 Acum 4 ore, g2br13l a spus: Daca tot ai fost la cherhanaua Tasaul, ai ajuns și la Lotca? Cum este? Bre, luminați-ma și pe mine pe unde sint astea. Mărturisesc ca pana acum m-am rezumat doar la Georginio. Puturos, deh. @g2br13l la Lotca recunosc ca nu am ajuns,deci nu imi pot da cu parerea...dar am mai fost pe la alte cherhanale cum ar fi cele 2 din agigea,pescaria lui matei si golful pescarilor,hanul cu peste,blue aqua,intre ape (intre cele 2 eforii) iar dintre toate cele enumerate,personal,la cherhanaua tasaul am fost cel mai multumit 🙂 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 6 minutes ago, cristian.buldog said: @g2br13l la Lotca recunosc ca nu am ajuns,deci nu imi pot da cu parerea...dar am mai fost pe la alte cherhanale cum ar fi cele 2 din agigea,pescaria lui matei si golful pescarilor,hanul cu peste,blue aqua,intre ape (intre cele 2 eforii) iar dintre toate cele enumerate,personal,la cherhanaua tasaul am fost cel mai multumit 🙂 Cum a fost la Hanul cu peste? Cum e mâncarea? Eu mărturisesc ca n-am călcat pe acolo și cred ca am făcut o greșeală sau nu. 😀 Te întrebasem de Lotca, deoarece o data ca ii cunosc pe patroni și a doua oara ca multă lume vrea sa meargă la Tasaul și greșește și se oprește la Lotca. 1
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 Acum 7 minute, g2br13l a spus: Cum a fost la Hanul cu peste? Cum e mâncarea? Eu mărturisesc ca n-am călcat pe acolo și cred ca am făcut o greșeală sau nu. 😀 Te întrebasem de Lotca, deoarece o data ca ii cunosc pe patroni și a doua oara ca multă lume vrea sa meargă la Tasaul și greșește și se oprește la Lotca. Voi incerca si Lotca cu prima ocazie,cat despre Hanul cu peste,este ok ca si servire-meniu,pe acolo din ce am inteles lumea se duce mai mult pt sushi,eu nefiind un mare consumator,dar si pestele este ok 🙂,locatia intr-adevar mi se pare mult mai deosebita decat celelalte enumerate mai sus 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 11 hours ago, talibanu said: Miss bakery nu am ajuns inca dar la zoomserie am mancat niste prajituri acum ceva timp si aveau gust de chimicale grav...mai bine ma duc la cofetaria alina Bune rau eclerele. 1 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 5 hours ago, cosmamineru said: Ca de exemplu azi sunt la munca si aici imi dau comanda exclusiv . Sa spunem ca as avea pofta de o ciorba sau poate chiar 2 Pe aplicatii Tazz foodpanda takeaway etc. ca de exemplu eu cand ma gandesc la ciorba ma duc la Soupizza / Q`s Inn / Ca la mama acasa . Acum aveti voi idei ceva de o ciorbica buna ? (vita / pui a la grec / fasole) Si New Gourmet avea supe/ciorbe bune. Am.mancat odata Ciorba Ruseasca cu sfecla rosie taiata cuburi si dreasa cu smantana. Bun. 1
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 11 minutes ago, playmaker said: Si New Gourmet avea supe/ciorbe bune. Am.mancat odata Ciorba Ruseasca cu sfecla rosie taiata cuburi si dreasa cu smantana. Bun. Când am fost eu ultima oară sfecla roșie era tăiată în formă de steluță și gustul ciorbei a fost demential. 1 1 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 2 minutes ago, django2019 said: Când am fost eu ultima oară sfecla roșie era tăiată în formă de steluță și gustul ciorbei a fost demential. Chiar eram reticent dar am ramas placut surprins. Pacat ca nu are si in alte parti. Nu gasesti mereu Ciorba Ruseasca la New Gourmet. Schimba preparatele, nu face din toate cu toptanul. 1
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 Cele mai bune fructe de mare unde le găsim?
Orb1t Reputație: 2255 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 11 hours ago, cosmamineru said: Ca de exemplu azi sunt la munca si aici imi dau comanda exclusiv . Sa spunem ca as avea pofta de o ciorba sau poate chiar 2 Pe aplicatii Tazz foodpanda takeaway etc. ca de exemplu eu cand ma gandesc la ciorba ma duc la Soupizza / Q`s Inn / Ca la mama acasa . Acum aveti voi idei ceva de o ciorbica buna ? (vita / pui a la grec / fasole) Intr-o vreme faceau buna la Ciorbelle.
cristi bug Reputație: 1008 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 31, 2021 La 29.07.2021 la 22:22, g2br13l a spus: Aici e de băgat la ramazan. Poți promova. 🤣🤣🤣🤣 De exemplu as manca o Valdostana( dar nu mizeria aia de salata) ci valdostana, valdostana. Știi ceva, pe undeva? Îți recomand să nu mănânci la gară mai ales la prețul ăla lasă-i pe alții....treaba asta e cum era la începutul anilor 90 sucurile la TEC 1 leu https://alephnews.ro/lifestyle/produsele-din-carne-de-la-fast-food-nu-contin-carne-100-avertismentul-unui-medic-nutritionist/ 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 1, 2021 În teorie ar trebui sa iasă calculele adică chifla 0,25 bani, snitel 3,14 lei bucata, cartofi 0.4 lei, salata plus maioneza plus Ketchup 0.15 lei. Deci i-ar rămâne 1 leu per snitel vândut. Dacă vinde 4-500 de bucăți pe zi și cred ca vinde e ok. 1
playmaker Reputație: 1302 Postat August 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2021 6 hours ago, g2br13l said: În teorie ar trebui sa iasă calculele adică chifla 0,25 bani, snitel 3,14 lei bucata, cartofi 0.4 lei, salata plus maioneza plus Ketchup 0.15 lei. Deci i-ar rămâne 1 leu per snitel vândut. Dacă vinde 4-500 de bucăți pe zi și cred ca vinde e ok. In Mamaia s-ar vinde 4-5000 bucati / zi. Chiar si cu 15 lei 🤣🤣 1 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 1, 2021 1 hour ago, playmaker said: In Mamaia s-ar vinde 4-5000 bucati / zi. Chiar si cu 15 lei 🤣🤣 Chiar se vând.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 2, 2021 Postat August 2, 2021 La 31.07.2021 la 10:17, talibanu a spus: una pe i g duca aproape de catalina optic La asta de pe I.G. Duca am mancat niste prajituri belea! Snickers si eclere misto!
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 3, 2021 Drumurile m-au dus la gara. Am sa încerc un snitel. Dacă nu mai scriu pe aici, sa știți ca v-am iubit. 😀🤣🤣 1
cosmamineru Reputație: 161 Postat August 3, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat August 3, 2021 Acum 58 minute, g2br13l a spus: Drumurile m-au dus la gara. Am sa încerc un snitel. Dacă nu mai scriu pe aici, sa știți ca v-am iubit. 😀🤣🤣 Zi ca esti bine sa nu ne ingrijoram 😂
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 3, 2021 Postat August 3, 2021 1 oră în urmă, g2br13l a spus: Drumurile m-au dus la gara. Am sa încerc un snitel. Dacă nu mai scriu pe aici, sa știți ca v-am iubit. 😀🤣🤣 Haide nea Gabriele ca si eu am mancat de acolo si nu am nici pe dracu! 🤣 o sa supravietuiesti! 🤣
cosmamineru Reputație: 161 Postat August 3, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat August 3, 2021 Bai eu inca mananc ciorba de vacuta cu smantana si foccacia cu mozzarella foarte bune la Bueno ! De fiecare data aproape numai ciorba aia o comand pt ca de 5 ani sau mai mult nu si-a schimbat deloc gustul si imi place maxim ! 1 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 3, 2021 Postat August 3, 2021 Acum 13 minute, cosmamineru a spus: Bai eu inca mananc ciorba de vacuta cu smantana si foccacia cu mozzarella foarte bune la Bueno ! De fiecare data aproape numai ciorba aia o comand pt ca de 5 ani sau mai mult nu si-a schimbat deloc gustul si imi place maxim ! Probabil o fi si acelasi bucatar care o pregateste!
cosmamineru Reputație: 161 Postat August 3, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat August 3, 2021 Acum 2 minute, nicieu a spus: Probabil o fi si acelasi bucatar care o pregateste! Parca as merge si acum la o ciorba ca ma apuca stomacul dar mai am treaba acasa ca doar ce am ajuns 😁 Asa am zis si eu ca o fi acelasi bucatar dar este delicioasa....carnea aia frageda de fiecare data iar dupa o ciorba sunt full maxim 😂 Maxim iau si un desert daca stau mai mult ca altfel nu ai loc la ce mare e ciorba aia si buna (papanasi dar pe astia nu ii mai laud 😁) 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 3, 2021 Postat August 3, 2021 Acum 2 minute, cosmamineru a spus: Parca as merge si acum la o ciorba ca ma apuca stomacul dar mai am treaba acasa ca doar ce am ajuns 😁 Asa am zis si eu ca o fi acelasi bucatar dar este delicioasa....carnea aia frageda de fiecare data iar dupa o ciorba sunt full maxim 😂 Maxim iau si un desert daca stau mai mult ca altfel nu ai loc la ce mare e ciorba aia si buna (papanasi dar pe astia nu ii mai laud 😁) Ohhh, lasa-ma, ca imi ploua in gura deja! As manca si eu o ciorba de vacuta buna, ca aici la vapor se prepara doar supa crema de legume! Imi lipseste o ciorba adevarata romaneasca! 😢
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 3, 2021 2 hours ago, g2br13l said: Drumurile m-au dus la gara. Am sa încerc un snitel. Dacă nu mai scriu pe aici, sa știți ca v-am iubit. 😀🤣🤣 1 hour ago, cosmamineru said: Zi ca esti bine sa nu ne ingrijoram 😂 Pentru început, sint bine. 🤣🤣 In al doilea rand, am luat și am mâncat. Ce pot spune este foarte simplu. La prețul asta, e foarte bună mâncarea. E clar ca am mâncat sandwichuri cu snitel cu mult mai bune, doar ca la alte preturi și cu mai multe ingrediente. Doar ca prețul e imbatabil.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum