Sari la conținut

Dianalux24 in premiera la PITESTI 0733529030

Postări Recomandate

Postat

Buna seara! O sa ajung in Pitesti la sfârșitul lunii! Voi scrie cand o sa vin cu doua zile înainte. Va pupăcesc! O seara minunată!

Te așteptăm cu mare drag.

• Oras:Pitesti
Postat

Cand crezi ca ajungi la pitesti sau la targoviste ? Esti superba si chiar as vrea sa te cunosc daca imi acorzi aceasta placere 😘

Postat

Maine esti la ploiesti pe seara ? Si daca da pana la ce ora si daca poti sa imi faci o programare ? ☺

Postat

Maine esti la ploiesti pe seara ? Si daca da pana la ce ora si daca poti sa imi faci o programare ? ☺

Postat

Postat

Buna seara! Eu voi fi Si maine in Ploiești de la 10 la 22, dar in curând voi reveni si

in Pitești! O sa anunț cu câteva zile cand voi ajunge! O noapte frumoasă! Pupici

• Like 1
Postat

Un nr de tel se poate ? Si daca poti preconiza cu aproximatie cam cand pe la pitesti ....te.ai lasat mult asteptata cu raspunsul 😋 te pup multumesc anticipat !!!

Postat

Te lasi cam mult asteptata !!! Nici pitesti nici targoviste nici nimic 😪 te lasi cam mult asteptata ...

P.S. frumoasa poza de pe targoviste ðŸ˜

Postat

Te lasi cam mult asteptata !!! Nici pitesti nici targoviste nici nimic 😪 te lasi cam mult asteptata ...

P.S. frumoasa poza de pe targoviste ðŸ˜

De azi e in Târgoviște. Recent a anunțat. O asteptam.
Postat

De azi e in Târgoviște. Recent a anunțat. O asteptam.

Mersi ....am luat legatura..sper ca am postat bine

Postat

Buna! Voi sta 3 zile! De unde știi tu că sunt doritori????

Presupun doar. Dar la cum arăți și cât de rar vii pe aici, nu cred cred că greșesc.

Sper să-mi spui personal că am avut dreptate. Spor!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...