dianalux24 Reputație: 1267 Postat Decembrie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Decembrie 30, 2019 am fost de doua ori la targoviste pentru ca lucrez acolo...din pacate la pitesti nu am prinso fiind din zona a fost "bodyguardul" vigilent , stiu ce fel de fata este nu contest ...e peste nivelul multora si stie cum sa te faca sa te simti bine ...am spuso in spirit de gluma ( faza cu laudatul ) Te pup Diana si sper sa nu te mai ratez data viitoare, si asa esti scumpa la vedereUn an nou fericit si plin de impliniri LA MULTI ANI TUTUROR !!!Da, Radu ma cunoaște foarte bine din Târgoviște! La multi ani! Pupici
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Decembrie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Decembrie 30, 2019 Buna! Voi fi si azi disponibilă pana la 21!Va doresc un an nou plin de realizări!La multi ani! Pupici
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Decembrie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Decembrie 30, 2019 Vreau sa mulțumesc celor care m-au vizitat si sa vă doresc pace in suflet, bucurie fără margini, sanatate cat cuprinde si sărutări o mie! Pupici
radu007ag Reputație: 29 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 30, 2019 Sper sa ne vedem cat de curand ..poate faci o surpriza la inceput de an si apari mai devreme 😘
havana Reputație: 336 Postat Ianuarie 4, 2020 Oras:Cuba Oras:Cuba Postat Ianuarie 4, 2020 Femeia stie sa dea din ea tot ce e mai bun , vizitata anul trecut a fost una din cele mai reusite experiente .Aspect de nota 10 , GFE si FK de 10 +++ , oral si normal de 10 + Un singur minus daca pot sa zic asa , sanii fara prea multa voluptate dar este absolut OK , eu am sa revin fara nici o retinere. 1
batranu4791 Reputație: 417 Postat Ianuarie 4, 2020 Postat Ianuarie 4, 2020 Deci care vra sa zica am ratat.....
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 4, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Ianuarie 4, 2020 Femeia stie sa dea din ea tot ce e mai bun , vizitata anul trecut a fost una din cele mai reusite experiente .Aspect de nota 10 , GFE si FK de 10 +++ , oral si normal de 10 + Un singur minus daca pot sa zic asa , sanii fara prea multa voluptate dar este absolut OK , eu am sa revin fara nici o retinere.Multumesc pentru vizită! Pup
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 4, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Ianuarie 4, 2020 Deci care vra sa zica am ratat.....O sa mai revin! Voi anunța cand voi veni din nou! Pupici Seară frumoasă! 1
knoxville10 Reputație: 20 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Ianuarie 8, 2020 Salutare! Am vizitat o pe Diana acum o săptămână sau ceva. Nu detaliez întâlnirea deoarece nu eram într-o formă foarte bună. Nu cred că ne am potrivit la chimie și atracție.Locația 10 - din Găvana, apartamentul ok, curat. ON - 9NP - 9GFE - 10Cadoul - 150
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Ianuarie 8, 2020 Salutare! Am vizitat o pe Diana acum o săptămână sau ceva. Nu detaliez întâlnirea deoarece nu eram într-o formă foarte bună. Nu cred că ne am potrivit la chimie și atracție.Locația 10 - din Găvana, apartamentul ok, curat. ON - 9NP - 9GFE - 10Cadoul - 150Buna! Mulțumesc pentru vizită! Cand o sa ne mai întâlnim o sa fie mai bine! Pup
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Aprilie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Aprilie 17, 2020 Bună! Vreau sa va urez un Paste fericit,tuturor! Totul va fi bine! Pupici si o îmbrățișare de la Dia! 4
mihay11 Reputație: 9 Postat Aprilie 19, 2020 Postat Aprilie 19, 2020 Buna Diana. Cand vi in Pitesti. Paste fericit si tie😉😘
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Aprilie 19, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Aprilie 19, 2020 Buna Diana. Cand vi in Pitesti. Paste fericit si tieBună! Mulțumesc! După ce se va termina nebunia asta! Te pup! 1
batranu4791 Reputație: 417 Postat Mai 19, 2020 Postat Mai 19, 2020 "Unde e Târgovistea " asta-i intrebarea mea nu cân vi sau dacai in plan sa mai "vii...
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Mai 21, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Mai 21, 2020 "Unde e Târgovistea " asta-i intrebarea mea nu cân vi sau dacai in plan sa mai "vii...Bună! Voi reveni în Pitești dupa 15 iunie! Voi anunța sosirea mea cu câteva zile înainte! Pupici de la Dia! Abia aștept să ne revedem sau să ne vedem cu cei care încă nu mă cunosc! O seară frumoasă tuturor! 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Iunie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Iunie 1, 2020 Buna, băieti! Vreau sa va anunț k voi fi de vineri dupa ora 13.00 disponibilă în Pitești. Am aceleași servicii și tarife.Voi lua programări de joi după ora 2. Pupici de la Dia!
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 Buna, băieti! Vreau sa va anunț k voi fi de vineri dupa ora 13.00 disponibilă în Pitești. Am aceleași servicii și tarife.Voi lua programări de joi după ora 2. Pupici de la Dia!poti sa mai enumeri o data serviciile si tarifele ?
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Iunie 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Iunie 2, 2020 Bună! Celor ce nu mă cunosc, o să fac o mică descriere: sunt o fată comunicativă, veselă, am 1.70 cm, păr blond, recenzi găsiți pe Topicul de Ploiești sau Târgoviște. Dacă există o comunicare si o igienă corporală foarte bună întâlnirea va fi una reușită.Ca servicii ofer: oral protejat/ neprotejat( în funcție de igienă),Normal protejat( întotdeauna), frech kiss, diferite poziții, masaj de relaxare.Tarifele sunt: 30 minute- 150lei, 60 min- 250 lei. Contra cost- 50 lei CIM.Pupici de la Dia! 3
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2020 Bună! Celor ce nu mă cunosc, o să fac o mică descriere: sunt o fată comunicativă, veselă, am 1.70 cm, păr blond, recenzi găsiți pe Topicul de Ploiești sau Târgoviște. Dacă există o comunicare si o igienă corporală foarte bună întâlnirea va fi una reușită.Ca servicii ofer: oral protejat/ neprotejat( în funcție de igienă),Normal protejat( întotdeauna), frech kiss, diferite poziții, masaj de relaxare.Tarifele sunt: 30 minute- 150lei, 60 min- 250 lei. Contra cost- 50 lei CIM.Pupici de la Dia!Tot te învârti pe lângă București... Poate, poate😋🤗
ion goican Reputație: 271 Postat Iunie 3, 2020 Postat Iunie 3, 2020 :boobioraion, te rog sa-mi scuzi off-topik-ul. Dar sunt foarte contrariat. Ai facut niste comentarii pe un anumit topik. Chiar reprezinta realitatea?. De ce trebuie sa platesti un cont pe acest site, cand poti spune aceleasi lucruri pe un cont obisnuit(plecand de la zero, cum este cazul meu...).
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Iunie 3, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Iunie 3, 2020 Bună,Ion Goigan! Ce treaba am eu cu ce se discuta pe alte topice? Nu trebuia sa postezi la mine, stii destul de bine ca mie nu imi place cearta. Ma cunoști destul de bine si nu vreau sa vad la mine pe topic alte chestii , doar discuții despre mine si recenzii. 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Iunie 3, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Iunie 3, 2020 Ion Raion, de unde ai tu aceea poza cu mine???
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60957 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 3, 2020 Diana nu vrei să vii în București ? într-un mic sejur ^_^ 6 2
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Iunie 4, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Iunie 4, 2020 Bună! De mâine voi în Pitești și voi fi disponibilă de la ora 14.00 si voi sta până luni. Programările le fac pe whatsapp numărul de telefon este 0733.529.030. Pupici de la Dia! Sper ca sunteti in formă ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum