Sari la conținut

Mihaela 0746923485 / 0790526178 - Mihai Bravu

Postări Recomandate

• Oras:DA
  • Oras:DA
Postat
Acum 37 minute, Mihaela3334 a spus:

În primul rând da vreau sa stabilesc un lucru 

Da am mărit prețul ptr ca mi sa mărit chiria si era logic sa măresc prețul. 

În al doilea rand nu  cred ca sunt asa de urâtă cum spun unii 

Asa ca cine doreste sa vina la mine va astept 

Mentionez  ca fin sa facut 150 lei cu anal 

100 finalizarea fara anal?

• Oras:RO
Postat

Neserioasa, mi-a dat teapa in seara asta la programare, nu a mai raspuns la telefon cand am ajuns si sunt sigur ca nu sunt singurul care a patit-o. Oare de ce lucreaza cu 4-5 numere de telefon deodata si le schimba atat de des?

• Like 1
Postat

În primul rând daca nu ți-am rasp inseamna ca eram ocupată 

În al doilea rand nr mil schimb din cauza unora care comentează aiurea si deschide topocuri mai mereu 

Si care stiu sa aduca numai vb urâte la adresa mea 

Dacă nu ți-am rasp imi cer scuze insemna ca eram ocupată 

• Minus 2
Postat
Acum 8 ore, Mihaela3334 a spus:

În primul rând daca nu ți-am rasp inseamna ca eram ocupată 

În al doilea rand nr mil schimb din cauza unora care comentează aiurea si deschide topocuri mai mereu 

Si care stiu sa aduca numai vb urâte la adresa mea 

Dacă nu ți-am rasp imi cer scuze insemna ca eram ocupată 

Eu nu vreau sa aduc vorbe urate la adresa ta ci doar am relatat intamplarea pentru ca asta e rolul acestui forum de a impartasi experientele fie ele placute sau neplacute. Cu mare drag iti las o recenzie daca reusesc sa ajung la tine.

Acum, inteleg ca n-ai raspuns pt ca erai ocupata dar problema e ca erai ocupata la ora la care convenisem impreuna pt o programare iar eu am batut drumul pana acolo degeaba. Pana la urma sunt o gramada de fete care iau clienti care ajung mai repede decat cei deja programati dar dau un mesaj, isi cer scuze si amana programarea cu cat este necesar si lucrurile se rezolva. Dar sa nu mai raspunzi deloc sau sa inchizi telefonul nu e ok.

Mersi pt scuze dar mie nu-mi garanteaza nimeni ca daca mai incerc sa fac o programare pe viitor o vei respecta.

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
La 13.02.2021 la 23:32, ionxxx1 a spus:

Eu nu vreau sa aduc vorbe urate la adresa ta ci doar am relatat intamplarea pentru ca asta e rolul acestui forum de a impartasi experientele fie ele placute sau neplacute. Cu mare drag iti las o recenzie daca reusesc sa ajung la tine.

Acum, inteleg ca n-ai raspuns pt ca erai ocupata dar problema e ca erai ocupata la ora la care convenisem impreuna pt o programare iar eu am batut drumul pana acolo degeaba. Pana la urma sunt o gramada de fete care iau clienti care ajung mai repede decat cei deja programati dar dau un mesaj, isi cer scuze si amana programarea cu cat este necesar si lucrurile se rezolva. Dar sa nu mai raspunzi deloc sau sa inchizi telefonul nu e ok.

Mersi pt scuze dar mie nu-mi garanteaza nimeni ca daca mai incerc sa fac o programare pe viitor o vei respecta.

Tot asa am patit si eu cu ea. Nu a respectat programarea. Sper sa reusesc pe viitor sa dau de ea.. 

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna ziua dragilor vreau sa povestesc si eu o intamplare de aseara 

In jurul orei 19:00 ma sunat un domn de origine turca la tel parea ok imi spune ca ajunge in 15 min 

In sfarsit a ajuns domnul am intrat in camera platit o ora 200 lei 

Primele 15 min ok domnul ii fac servicile cum trebuie termina prima finalizare 

La a doua fin deja se schimba totul incep cu un oral ii fac 10 min dupa care ne apucam de treaba

Totu bine dupa vreo 10 minute in timpul actiuni incepe sa ma traga de maini si sa ma muste comportament de mahala altfel nu pot spune

Pe langa faptul ca la anal mai mult ma bruscat 

Nu mi se pare normal sa vi la o fata sa ai pretentia sa se poarte frumos cu tine cand defapt tu esti un dobitoc 

Scuzatimi expresia

Mam enervat foarte tare cu el pentru ca bruscarile astea nu mi se par normale

Ok mai platit asa cum spune el dar comportate ca un barbat matur ce esti si poartate frumos cu o femeie nu ca un badaran 

Am respectat de fiecare data fiecare client in parte si ma port frumos cer si ofer respect 

Care sunteti badarani asa nu mai veniti cautati femei care le place astfel de lucruri 

O zi buna 

• Like 2
  • Trist 2
Vizitator dzomba
Reputație: 0
Postat

Dă-i block. Mai sunt și specimene de genul. 

Mai fa un update la locație, servicii, telefon și tarife. 

Mersi 

• Oras:Dristor
  • Oras:Dristor
Postat
1 oră în urmă, Mihaela12356 a spus:

Servici oral normal si anal 100 cu 200 ora 

Fin pe corp

Locatie zona tei 

Ne poți spune și la ce număr te putem găsi?

Multumesc 

Postat
La 10.06.2021 la 14:49, Mihaela12356 a spus:

Servici oral normal si anal 100 cu 200 ora 

Fin pe corp

Locatie zona tei 

Bună, care e numărul de telefon? 

Postat

Salut stimabililor!

Am revenit recent la fata, pentru anal. (o am verificata pe anal de cand statea pe la acel liceu, apoi la Obor, etc...)                                                           Imi ,,verific,, portofoliul de anal, si am revenit la EA.

Locatie - un bloc in Colentina, din strada Teiul Doamnei.

Pentru cine nu o cunoaste: fata este slaba, nu are tate cam de loc...  dar totusi sa stiti ca la corp mie imi place ( repet daca am monta ,,ceva in loc de zona tatelor,, AR FI OK).                                                                                     Are toane, se cam vaita...dar daca i explici...o scoti la cap cu ea.             Fata este curata, este singura, ceea ce mie imi convine.     

Pentru colegul de mai sus, are zeci de numere/  telefoane.                    Recomand sa sunati la tel. din anuntul zilnic.

Acum actiunea: nr.1 - oral slabut, cam un 7. Am orientat o cam ce vreau.

Am pus balonul, continuat cu un sex normal (nu este larga, numai buna...), doua pozitii.

Am venit pt.anal: am pregatit o putin cu degetul, am bagat capul pulii, putin cate putin, am scos o ca finalizam repede...

Era largita, am revenit incet in anal, am impins usor ( se vedea un oarecare disconfort, dar nu a facut nazuri). O scoteam, o bagam suficient de mult a.i. fundul efectiv se contracta...

Am finalizat in balon, in anal...

Pauza, vorbarie....v am spus fata este in intampinarea clientului.

I am spus ca nr. 2 il vreau numai anal: oralul casei, slabut, am labarit si eu, am pus balonul si am urcat o pe mine. Fata aici s a scos pt.oralul slab, s a miscat bine, a bagat o in anal instantaneu.                                        cred ca i place mai mult anal...

S a miscat, m a calarit minute bune in anal, la un moment dat iesise pula.

Cam asta este, recomand fata pentru anal. 

La anal ii dau un 8-9, tatele o descalifica...                                            Acum daca nu sunteti fun anal nu cred ca trebuie sa luati ora.

Eu am stat o ora, doua finalizari in balon in anal.

200 lei

Pa fata, si nu mai dramatiza!

• Like 2
Postat
Acum 3 ore, eu.discret a spus:

Salut stimabililor!

Am revenit recent la fata, pentru anal. (o am verificata pe anal de cand statea pe la acel liceu, apoi la Obor, etc...)                                                           Imi ,,verific,, portofoliul de anal, si am revenit la EA.

Locatie - un bloc in Colentina, din strada Teiul Doamnei.

Pentru cine nu o cunoaste: fata este slaba, nu are tate cam de loc...  dar totusi sa stiti ca la corp mie imi place ( repet daca am monta ,,ceva in loc de zona tatelor,, AR FI OK).                                                                                     Are toane, se cam vaita...dar daca i explici...o scoti la cap cu ea.             Fata este curata, este singura, ceea ce mie imi convine.     

Pentru colegul de mai sus, are zeci de numere/  telefoane.                    Recomand sa sunati la tel. din anuntul zilnic.

Acum actiunea: nr.1 - oral slabut, cam un 7. Am orientat o cam ce vreau.

Am pus balonul, continuat cu un sex normal (nu este larga, numai buna...), doua pozitii.

Am venit pt.anal: am pregatit o putin cu degetul, am bagat capul pulii, putin cate putin, am scos o ca finalizam repede...

Era largita, am revenit incet in anal, am impins usor ( se vedea un oarecare disconfort, dar nu a facut nazuri). O scoteam, o bagam suficient de mult a.i. fundul efectiv se contracta...

Am finalizat in balon, in anal...

Pauza, vorbarie....v am spus fata este in intampinarea clientului.

I am spus ca nr. 2 il vreau numai anal: oralul casei, slabut, am labarit si eu, am pus balonul si am urcat o pe mine. Fata aici s a scos pt.oralul slab, s a miscat bine, a bagat o in anal instantaneu.                                        cred ca i place mai mult anal...

S a miscat, m a calarit minute bune in anal, la un moment dat iesise pula.

Cam asta este, recomand fata pentru anal. 

La anal ii dau un 8-9, tatele o descalifica...                                            Acum daca nu sunteti fun anal nu cred ca trebuie sa luati ora.

Eu am stat o ora, doua finalizari in balon in anal.

200 lei

Pa fata, si nu mai dramatiza!

In primul rand draga vezi ca te stiu nu am facut nazuri 

In al doliea rand la anal te doare idiferent daca dai cu lubrifiant 

Si scuza ma pe mine esti prima persoana care imi spune ca sunt larga la anal aici te contrazici majoritatea pers care vin spun ca am fundul foarte stramt 

La oral zic eu ca ma descurc bn daca tie nu tia placut problema ta 

Si daca nu am tate care este problema 

Nu am toane asta daca ma doare nu inseamna ca am toane si care este problema daca ma durea 

Voi aveti impresia ca daca platiti o fata puteti sa faceti ce vreti voi

E uite ca nu e asa 

Nu dramatizeaza nimeni o zi buna 

Postat
Acum 4 minute, Mihaela12356 a spus:

In primul rand draga vezi ca te stiu nu am facut nazuri 

In al doliea rand la anal te doare idiferent daca dai cu lubrifiant 

Si scuza ma pe mine esti prima persoana care imi spune ca sunt larga la anal aici te contrazici majoritatea pers care vin spun ca am fundul foarte stramt 

La oral zic eu ca ma descurc bn daca tie nu tia placut problema ta 

Si daca nu am tate care este problema 

Nu am toane asta daca ma doare nu inseamna ca am toane si care este problema daca ma durea 

Voi aveti impresia ca daca platiti o fata puteti sa faceti ce vreti voi

E uite ca nu e asa 

Nu dramatizeaza nimeni o zi buna 

Heeei, ne lasi si noua un numar de contact?

te rugaam!

merci!

Postat
Acum 37 minute, Mihaela12356 a spus:

0759403391 acesta este nr pe care pot fi contactata

Multumim!

Postat

Buna Mihaela 12356!

Mai citeste postul meu - eu te am apreciat, tu nu cunosti sensul cuvintelor in limba romana...

Unde am zis ca esti larga la anal - repet, vin la tine pentru anal.

De ce am folosit cuvantul ,,dramatiza,, = ai prostul obicei sa exagerezi, sa interpretezi aiurea, sa actionezi la impuls. Ai dreptate cu derapajele acestea numai daca as fi fost badaran, sau nu as fi fost elegant.

Exemplu reactia ta actuala.

Reciteste, te am apreciat.

Te am recomandat.

Ce, nu ai zeci de nr.de tel., au aparut cumva tatele, sau ,,le scoti,, numai cand nu ai clienti...

Din nou, reciteste ce am scris.

Pa, eu voi mai veni la tine!

• Like 1
Postat

E nu cred ca faptul a spune ca sunt larga si ca oralalu nu e bun si ca nu ak tate este o lauda scuza ma pe mine 

Voi interpretati ce vreti voi 

Postat
11 minutes ago, Mihaela12356 said:

E nu cred ca faptul a spune ca sunt larga si ca oralalu nu e bun si ca nu ak tate este o lauda scuza ma pe mine 

Voi interpretati ce vreti voi 

Omul a zis ca te-ai largit dupa ce a bagat prima oara pula, ceea ce e si normal. Nu a zis ca esti larga. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...