Sari la conținut

Mihaela 0746923485 / 0790526178 / 0793253526 - Mihai Bravu

Postări Recomandate

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Am fost si eu la d-ra are probleme la mansarda rau de tot,este uratica,la oral ma muscat de vre-o doua ori,are dintii din fata gen Bugs Bunny,la normal cam uscata in pizda,in schimb geme bine in pula,dar per total servicii pret,nota 3,nu se merita.are pretentia sa ii dai banii inainte 100 lei, dar serviciile sunt de 30  lei.

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 30 minute, gylsongyl a spus:

Am fost si eu la d-ra are probleme la mansarda rau de tot,este uratica,la oral ma muscat de vre-o doua ori,are dintii din fata gen Bugs Bunny,la normal cam uscata in pizda,in schimb geme bine in pula,dar per total servicii pret,nota 3,nu se merita.are pretentia sa ii dai banii inainte 100 lei, dar serviciile sunt de 30  lei.

In primul rand nu am probleme la mansarda draga sunt sanatoasa stai calm 

In al doilea rand nu cred ca team muscat la oral cum spui tu aici exagerezi 

Mi se pare normal sa iti cer bani din inainte asa este normal 

Daca nu tia placut de mine si spui ca sunt urata nu trebuia sa ramai

Referitor la dantura mea sunt in lucru cu ea merg la stomatolog daca vrei sa sti 

Partea de sus deja o am gata

Urmeaza partea de jos daca nu tia placut scuza ma pe mine 

Dar asta nu inseamna sa exegerezi si sa imi spui mie ca team muscat o zi buna 

Postat

Si scuza ma ca iti spun nu cred ca am servici de 30 de lei

Daca doresti astfel de servici dute la alea din dristor pe 30 de lei de sunt infecte o zi buna 

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 12 minute, Mihaela12356 a spus:

Si scuza ma ca iti spun nu cred ca am servici de 30 de lei

Daca doresti astfel de servici dute la alea din dristor pe 30 de lei de sunt infecte o zi buna 

Din pacate prin tot ce postezi nu te ajuti deloc. Eu nu spun ca ai neaparat probleme la mansarda dar frustrari cu siguranta ai. Ar fi bine sa faci ceva in sensul asta.

Postat
Acum 25 minute, partygoer a spus:

Din pacate prin tot ce postezi nu te ajuti deloc. Eu nu spun ca ai neaparat probleme la mansarda dar frustrari cu siguranta ai. Ar fi bine sa faci ceva in sensul asta.

Stai linistit ca nu sunt frustrari astea dragule 

Pur si simplu rasp la ce se comenteaza aici asta nu inseamna ca am frustrari sau ca sunt nebuna nu 

Este normal sa am o parere nu 

Postat

Buna dlor!

Despre tine Mihaelo, doar atat - ,,nici nu te salut,, ( o replica celebra dintr un film...).

Termina cu reactiile permanente la unele comentarii: omul poate a gresit cand a spus ca esti urata ( frumusetea, uratenia sunt greu masurabile...).

Permanent reactionezi, da, categoric ai ,,kilograme,, de complexe, esti permanent ,,pusa pe scandal.

Daca ai ales ,,meseria,, aceasta incearca si tine te de ea: da, esti pe primul venit, si multe alte aspecte negative in acest sens...

Sapt.aceasta am vrut sa revin la tine (eram in zona): te am sunat, nu ai raspuns ( nu ti reprosez nimic), dar DE CE M AI SUNAT ULTERIOR, CAM LA O ORA?  Ai tupeu sa ma contrazici?

Iti spusesem, VIN PT.ANAL - la anal ,,esti frumoasa,,!

O pagina mai inainte ti am lasat o recenzie ( pozitiva+recomandare..) - m ai facut de comanda...

Mai fata, termina cu reactiile de handicap comportamental, tu daca spui cinci cuvinte, sapte sunt bazaconii, daca te mai apuci sa le si scri, declansezi cataclism gramatical...

Eu nu o sa mai trec pe la tine, risc sa te nimeresc in perioade din acestea ,,de emulatie bolnava,,.

Dlor, evitati o, si recomand sa nu comentati pt.ca i facem ,,trafic,,!

Sanatate!

• Like 1
Vizitator
Postat

Eu imi permit sa iti recomand sa nu mai polemizezi cu toata lumea ca nu te ajuta cu nimic, presteaza servicii de calitate si respecta clientii si programarile si totul va fi bine. Si incearca sa fii mai prietenoasa la telefon. Bafta!

Postat
Acum 1 oră, eu.discret a spus:

Buna dlor!

Despre tine Mihaelo, doar atat - ,,nici nu te salut,, ( o replica celebra dintr un film...).

Termina cu reactiile permanente la unele comentarii: omul poate a gresit cand a spus ca esti urata ( frumusetea, uratenia sunt greu masurabile...).

Permanent reactionezi, da, categoric ai ,,kilograme,, de complexe, esti permanent ,,pusa pe scandal.

Daca ai ales ,,meseria,, aceasta incearca si tine te de ea: da, esti pe primul venit, si multe alte aspecte negative in acest sens...

Sapt.aceasta am vrut sa revin la tine (eram in zona): te am sunat, nu ai raspuns ( nu ti reprosez nimic), dar DE CE M AI SUNAT ULTERIOR, CAM LA O ORA?  Ai tupeu sa ma contrazici?

Iti spusesem, VIN PT.ANAL - la anal ,,esti frumoasa,,!

O pagina mai inainte ti am lasat o recenzie ( pozitiva+recomandare..) - m ai facut de comanda...

Mai fata, termina cu reactiile de handicap comportamental, tu daca spui cinci cuvinte, sapte sunt bazaconii, daca te mai apuci sa le si scri, declansezi cataclism gramatical...

Eu nu o sa mai trec pe la tine, risc sa te nimeresc in perioade din acestea ,,de emulatie bolnava,,.

Dlor, evitati o, si recomand sa nu comentati pt.ca i facem ,,trafic,,!

Sanatate!

Am dreptul sa comentez la cea ce spuneti uni din voi nu sa tac cum vreti voi 

Si in al doilea rand daca team sunat inseamna ca am fost ocupata draga 

Terminati cu aberatile astea ca nu sunt nebuna

Cui nu ii comvine nu mai veniti 

Nu oblig pe nimeni sa vina la mine 

Voi astia perfectilor fara de pata 

Mai bine vedeti gunoiu din ochiu vostru si dupa vb 

Mam saturat sa dau atatea explicati nu e nimeni nebuna sau bolnava mintal cum spuneti voi

Astia care comentati sunteti niste frustrati si niste perfecti 

O seara buna pa 

• Like 1
Postat

Sa ne intelegem nu sunt frustrata este normal sa imi dau o parere din cea ce spuneti voi nu este logic asta

Cum si voi spuneti vrute si nevrute asa am si eu dreptul sa vb atata timp cat este vb despre mine nu este normal 

• Like 1
Postat

Buna baieti pentru cei care nu sau speriat de cea ce se scrie pe aici 

Eu sunt si astazi in locatie 

De la ora 12:30 

Cine doreste sa vina ma poate suna

Acesta e nr de contact:0729215702

Va pup si va doresc o duminica placuta 

• Like 1
Postat

Buna ziua..eu merg decateori ajung prin tei la domnisoara in cauza si tot timpul am plecat multumit...100 de lei o finalizare sex total este ceva foarte rar in ziua de azi.eu personal o recomand

• Like 1
Postat
La 01.07.2021 la 13:07, madmax01 a spus:

Buna ziua..eu merg decateori ajung prin tei la domnisoara in cauza si tot timpul am plecat multumit...100 de lei o finalizare sex total este ceva foarte rar in ziua de azi.eu personal o recomand

Mersi frumos si te mai astept cu drag

• Like 1
Vizitator dzomba
Postat

Nu răspunde la telefon niciodată. Sunat la ore diferite, zile diferite.. 

• Oras:Bucharest
Postat
On 7/3/2021 at 6:30 PM, dzomba said:

Nu răspunde la telefon niciodată. Sunat la ore diferite, zile diferite.. 

Raspunde mai mult pe forum decat la telefon :))))

Mai incearca daca crezi ca merita. Cum am scris mai sus, am dat de ea dupa la a 6a incercare (in zile diferite) si m-a chemat pana la strada ca apoi sa nu mai raspunda la telefon. Pararile sunt impartite privind serviciile oferite aici - poate merita, dar eu nici gand sa mai stau dupa ea de atunci

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Și eu am impresia că e o „afacere” bună, însă e totul pe noroc.

Și mie mi-a dat leapșa, am ajuns la adresă la timp dar luase pe altcineva, așa că nu mai încerc.

Vizitator dzomba
Postat
On 7/5/2021 at 2:14 PM, pularaul69 said:

Raspunde mai mult pe forum decat la telefon :))))

Mai incearca daca crezi ca merita. Cum am scris mai sus, am dat de ea dupa la a 6a incercare (in zile diferite) si m-a chemat pana la strada ca apoi sa nu mai raspunda la telefon. Pararile sunt impartite privind serviciile oferite aici - poate merita, dar eu nici gand sa mai stau dupa ea de atunci

Am bifat o data la ea. Am scris și recenzie. 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut ..nu ii tin parte Mihaelei ca intradevar uneori o da in bara cu programarile si orele , personal am fost de 3 4 ori la ea special pt AP , sincer mie personal nu imi pare vreo "ciumata"  + ca la corp si funt are 9.5 din partea mea. Nush dc o agasați atat ...cum a spus si ea ...nu va convine ...nu mergeti !! Pacat ca schimba nr de tel ca pe sosete si nu mai stii pe care sa o suni

Postat

stie cineva cum dam de ea? as vrea sa ii rup curu si nu reusesc sa dau de ea

Postat

Recomand pentru anal. Are cur si o gaoaza efectiv facute pentru asta :) Nu o sa comentez fatza, sau altceva, mie mi se pare futabila per ansablu si in general sunt pretentios. Are niste tzatze mici, apetisante dupa gustul meu. Dar daca s-a intors cu curul la tine ... uiti de orice. O ia pe toata cu desavarsire.

Avertismente: 

- trebuie sa ii dati detalii despre lungime grosime, probabil se fereste de monstri 

- nu va bazati ca o sa respecte programarea, eu am asteptat vreo 15 minute in plus ( mi-a dat mesaj macar )

- no AC, si e ultimul etaj ........ 

- vorbiti frumos, fiti normali si garantat va fi o experienta misto

o prestatie corecta pentru 100 ron/fin, asculta instructiuni, n-a facut nicio mutra.

locatie : decenta, dar fara ac s-ar putea sa fie horror in curand, eu am stat doar un nr rapid

oral: ok

anal: foarte ok

normal : n-am facut. prea tentant fundul :))

igiena: curata, par proaspat spalat, fara nimic suspect, ce-i drept n-am chinuit-o prea mult

aspect: cu siguranta buna de futut in cur ;) 

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

am uitat. am gasit-o pe whatsapp pe numarul de mai sus cu 078 la final

Postat
Acum 20 ore, blondul2 a spus:

Recomand pentru anal. Are cur si o gaoaza efectiv facute pentru asta :) Nu o sa comentez fatza, sau altceva, mie mi se pare futabila per ansablu si in general sunt pretentios. Are niste tzatze mici, apetisante dupa gustul meu. Dar daca s-a intors cu curul la tine ... uiti de orice. O ia pe toata cu desavarsire.

Avertismente: 

- trebuie sa ii dati detalii despre lungime grosime, probabil se fereste de monstri 

- nu va bazati ca o sa respecte programarea, eu am asteptat vreo 15 minute in plus ( mi-a dat mesaj macar )

- no AC, si e ultimul etaj ........ 

- vorbiti frumos, fiti normali si garantat va fi o experienta misto

o prestatie corecta pentru 100 ron/fin, asculta instructiuni, n-a facut nicio mutra.

locatie : decenta, dar fara ac s-ar putea sa fie horror in curand, eu am stat doar un nr rapid

oral: ok

anal: foarte ok

normal : n-am facut. prea tentant fundul :))

igiena: curata, par proaspat spalat, fara nimic suspect, ce-i drept n-am chinuit-o prea mult

aspect: cu siguranta buna de futut in cur ;) 

Da ms ptr recenzie respectiv la parul meu logic ca este curat nu aveai ce sa gasesti in el imi pare rau cu coment asta de prost gust 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...