Sari la conținut

Plaaja pentru nudism

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare, as dori ca in aceasta vara sa incerc o astfel de experienta impreuna cu sotia. Daca sunt pe aici iubitori de nudism doresc o recomandare, un loc dedicat fara trafic de persoane ce tranziteaza zona si a te simti mereu vizat de privirile lor. Multumiri!

• Oras:București
Postat

Nu sunt amator dar mergeam acum vreo 10 ani că sa scap de țigănie la Costinești vizavi de aerodrom,cobori faleza pe niște trepte săpate în pământ și este(sau era) o plaja părăsită superbă. Nimic amenajat,doar câteva zeci de rătăciți (nud) și marea.

Loc de parcare fara probleme,lada frigorifica și bagajul de plaja...

Postat

Caută "sfânta elena de la mare" in Costinești și vezi că este un drum de pământ paralel cu marea,după sfânta Elena se face un drum stânga spre mare folosit de pescari.

Cândva era un loc bun pentru ce vrei tu,sper între timp sa nu se fi aglomerat...

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Salutare, as dori ca in aceasta vara sa incerc o astfel de experienta impreuna cu sotia. Daca sunt pe aici iubitori de nudism doresc o recomandare, un loc dedicat fara trafic de persoane ce tranziteaza zona si a te simti mereu vizat de privirile lor. Multumiri!

Pune o poza cu sotia ta

Postat

Din ce stiu eu: la Costinesti, in nordul statiunii la epava sau in sud la plaja francezului; intre cele doua Eforii; la 23 august.

Dar nu cred ca vei fi ferit de priviri indiscrete.

• Minus 3
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Plaja corbu sau cv de genu stiam, aproape de mamaia...

Ps: eu unu nu mi permit sa fac nud ca am belengheru mare si daca sta in sus atrage atentia si vor toate pe urna sa faca cunostinta cu el :/

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Incearca la Techirghiol la namol 😎 Poti trece usor de la barbati la femei. Una si una 🤢

Postat

Vrei sa te bronzezi numai pe spate? :laugh2

Daca se scoala, nu poti sa te ridici (jena), daca nu te ridici - lumea stie ca ti s-a sculat (jena), daca te vede nevasta ca te holbezi la altele cu pula sculata... dormit fland pe pres cu un mare cucui de la tigaie! :laugh2

• Like 3
Postat

Daca se scoala, nu poti sa te ridici (jena), daca nu te ridici - lumea stie ca ti s-a sculat (jena), daca te vede nevasta ca te holbezi la altele cu pula sculata... dormit fland pe pres cu un mare cucui de la tigaie! :laugh2

Astea sunt probleme de adolescenți,după o vârstă înveți să te controlezi! :)))))

• Like 1
Postat

Astea sunt probleme de adolescenți,după o vârstă înveți să te controlezi! :)))))

Traducere: Dupa o varsta nu prea se mai scoala! :laugh2 :rax2

Chiar sunt curioasa sa ne spuna cum a fost... Dar in primul rand, cat mai are pana la pensie... :laugh2

:hug1

• Like 2
Postat

Traducere: Dupa o varsta nu prea se mai scoala! :laugh2 :rax2

Chiar sunt curioasa sa ne spuna cum a fost... Dar in primul rand, cat mai are pana la pensie... :laugh2

:hug1

:)))) Când nu este cazul intră în "energy save mode"! Stam așa că proștii cu parii aiurea? :))))

• Like 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

e misto senzatia sa stai cu coaele la soare. futi seara in camera de rupi patul

Vizitator jack k
Postat

Mai ușor cu bronzatul la "texte", ustură :)))

Vizitator mc hammer
Postat

Mai ușor cu bronzatul la "texte", ustură :)))

daca nu te dai cu crema, cam ustura, ce-i drept :)

Vizitator jack k
Postat

daca nu te dai cu crema, cam ustura, ce-i drept :)

și dacă dai cu cremă, zice lumea ca te masturbezi, altă problemă :D
Vizitator mc hammer
Postat

și dacă dai cu cremă, zice lumea ca te masturbezi, altă problemă :D

la nudisti totul e permis

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Caută "sfânta elena de la mare" in Costinești și vezi că este un drum de pământ paralel cu marea,după sfânta Elena se face un drum stânga spre mare folosit de pescari.

Cândva era un loc bun pentru ce vrei tu,sper între timp sa nu se fi aglomerat...

Pe vremuri, până în 1990, merggeam și făceam nudism la Golful francezului. Hotel Forum era cam ultima construcție din Costinești și pe acel drum de țară paralel cu marea, se ajungea, coborând malul înalt. Era mai retras și cu lume mai bună decât la epavă, alt loc de nudism. Asta era cândva ... Acum nu am mai fost pe litoralul nostru decât în trecere, cu alte probleme. 

E mai greu la începur. Când vezi că ți se scoală, fuggi repede în apă, stai vreo oră, după care e mai ușor. Te obișnuiești cu atâta pizdă.  :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator jack k
Postat

Pe vremuri, până în 1990, merggeam și făceam nudism la Golful francezului. Hotel Forum era cam ultima construcție din Costinești și pe acel drum de țară paralel cu marea, se ajungea, coborând malul înalt. Era mai retras și cu lume mai bună decât la epavă, alt loc de nudism. Asta era cândva ... Acum nu am mai fost pe litoralul nostru decât în trecere, cu alte probleme. 

E mai greu la începur. Când vezi că ți se scoală, fuggi repede în apă, stai vreo oră, după care e mai ușor. Te obișnuiești cu atâta pizdă.  :laugh2

sau poți rămâne cu sechele, dacă vin câteva hoaste-moaște, cu niște flescaite-clatite lungi până la genunchi :))))
  • Like 3
Postat

sau poți rămâne cu sechele, dacă vin câteva hoaste-moaște, cu niște flescaite-clatite lungi până la genunchi :))))

:laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator jack k
Postat

:laugh2

întrebi-care e cu ciocolată și care e cu vanilie :)))) ah, stați, tanti aia are cu gem de caise și gem de prune. Iote și una tinerica, vinde cu gem de plăcere :))))
  • Like 2
Postat

Si pana la apa... in ce gaura o ascunzi? :laugh2

(Nus' ce am azi! :slap2 :laugh2 )

Pregatit sa vezi bunaciuni... vii impotent acasa! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

În nisip.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator jack k
Postat

și orb! :))))
  • Like 1

Postat

De peste 10 ani n-am mai trecut nici eu,nu știu ce mai este acum...dar cred că de Golful francezului spuneam și eu,mi-e cunoscut numele...Când am citit ce ai scris mi-am amintit.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...