xxxford Reputație: 31 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2019 Salutare, as dori ca in aceasta vara sa incerc o astfel de experienta impreuna cu sotia. Daca sunt pe aici iubitori de nudism doresc o recomandare, un loc dedicat fara trafic de persoane ce tranziteaza zona si a te simti mereu vizat de privirile lor. Multumiri!
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 30, 2019 Nu sunt amator dar mergeam acum vreo 10 ani că sa scap de țigănie la Costinești vizavi de aerodrom,cobori faleza pe niște trepte săpate în pământ și este(sau era) o plaja părăsită superbă. Nimic amenajat,doar câteva zeci de rătăciți (nud) și marea. Loc de parcare fara probleme,lada frigorifica și bagajul de plaja...
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 30, 2019 Caută "sfânta elena de la mare" in Costinești și vezi că este un drum de pământ paralel cu marea,după sfânta Elena se face un drum stânga spre mare folosit de pescari. Cândva era un loc bun pentru ce vrei tu,sper între timp sa nu se fi aglomerat...
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 30, 2019 Salutare, as dori ca in aceasta vara sa incerc o astfel de experienta impreuna cu sotia. Daca sunt pe aici iubitori de nudism doresc o recomandare, un loc dedicat fara trafic de persoane ce tranziteaza zona si a te simti mereu vizat de privirile lor. Multumiri!Pune o poza cu sotia ta
sfvineri Reputație: 374 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2019 Din ce stiu eu: la Costinesti, in nordul statiunii la epava sau in sud la plaja francezului; intre cele doua Eforii; la 23 august.Dar nu cred ca vei fi ferit de priviri indiscrete. 3
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 30, 2019 Încalcă normele GDPR...
morakygr Reputație: 165 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Aprilie 30, 2019 Plaja corbu sau cv de genu stiam, aproape de mamaia... Ps: eu unu nu mi permit sa fac nud ca am belengheru mare si daca sta in sus atrage atentia si vor toate pe urna sa faca cunostinta cu el :/
playmaker Reputație: 1302 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 30, 2019 Incearca la Techirghiol la namol 😎 Poti trece usor de la barbati la femei. Una si una 🤢
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2019 Salutare, as dori ca in aceasta vara sa incerc o astfel de experienta impreuna cu sotia. Daca sunt pe aici iubitori de nudism doresc o recomandare, un loc dedicat fara trafic de persoane ce tranziteaza zona si a te simti mereu vizat de privirile lor. Multumiri! Vrei sa te bronzezi numai pe spate? :laugh2Daca se scoala, nu poti sa te ridici (jena), daca nu te ridici - lumea stie ca ti s-a sculat (jena), daca te vede nevasta ca te holbezi la altele cu pula sculata... dormit fland pe pres cu un mare cucui de la tigaie! :laugh2 3
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 30, 2019 Vrei sa te bronzezi numai pe spate? :laugh2Daca se scoala, nu poti sa te ridici (jena), daca nu te ridici - lumea stie ca ti s-a sculat (jena), daca te vede nevasta ca te holbezi la altele cu pula sculata... dormit fland pe pres cu un mare cucui de la tigaie! :laugh2Astea sunt probleme de adolescenți,după o vârstă înveți să te controlezi! :))))) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2019 Astea sunt probleme de adolescenți,după o vârstă înveți să te controlezi! :))))) Traducere: Dupa o varsta nu prea se mai scoala! :laugh2 :rax2 Chiar sunt curioasa sa ne spuna cum a fost... Dar in primul rand, cat mai are pana la pensie... :laugh2 :hug1 2
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 30, 2019 Traducere: Dupa o varsta nu prea se mai scoala! :laugh2 :rax2 Chiar sunt curioasa sa ne spuna cum a fost... Dar in primul rand, cat mai are pana la pensie... :laugh2 :hug1:)))) Când nu este cazul intră în "energy save mode"! Stam așa că proștii cu parii aiurea? :)))) 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2019 Postat Aprilie 30, 2019 e misto senzatia sa stai cu coaele la soare. futi seara in camera de rupi patul
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2019 Postat Aprilie 30, 2019 Mai ușor cu bronzatul la "texte", ustură :)))
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2019 Postat Aprilie 30, 2019 Mai ușor cu bronzatul la "texte", ustură :)))daca nu te dai cu crema, cam ustura, ce-i drept :)
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2019 Postat Aprilie 30, 2019 daca nu te dai cu crema, cam ustura, ce-i drept :)și dacă dai cu cremă, zice lumea ca te masturbezi, altă problemă :D
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2019 Postat Aprilie 30, 2019 și dacă dai cu cremă, zice lumea ca te masturbezi, altă problemă :Dla nudisti totul e permis
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2019 Caută "sfânta elena de la mare" in Costinești și vezi că este un drum de pământ paralel cu marea,după sfânta Elena se face un drum stânga spre mare folosit de pescari. Cândva era un loc bun pentru ce vrei tu,sper între timp sa nu se fi aglomerat...Pe vremuri, până în 1990, merggeam și făceam nudism la Golful francezului. Hotel Forum era cam ultima construcție din Costinești și pe acel drum de țară paralel cu marea, se ajungea, coborând malul înalt. Era mai retras și cu lume mai bună decât la epavă, alt loc de nudism. Asta era cândva ... Acum nu am mai fost pe litoralul nostru decât în trecere, cu alte probleme. Vrei sa te bronzezi numai pe spate? :laugh2Daca se scoala, nu poti sa te ridici (jena), daca nu te ridici - lumea stie ca ti s-a sculat (jena), daca te vede nevasta ca te holbezi la altele cu pula sculata... dormit fland pe pres cu un mare cucui de la tigaie! :laugh2E mai greu la începur. Când vezi că ți se scoală, fuggi repede în apă, stai vreo oră, după care e mai ușor. Te obișnuiești cu atâta pizdă. :laugh2 4 3
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2019 Postat Aprilie 30, 2019 Pe vremuri, până în 1990, merggeam și făceam nudism la Golful francezului. Hotel Forum era cam ultima construcție din Costinești și pe acel drum de țară paralel cu marea, se ajungea, coborând malul înalt. Era mai retras și cu lume mai bună decât la epavă, alt loc de nudism. Asta era cândva ... Acum nu am mai fost pe litoralul nostru decât în trecere, cu alte probleme. E mai greu la începur. Când vezi că ți se scoală, fuggi repede în apă, stai vreo oră, după care e mai ușor. Te obișnuiești cu atâta pizdă. :laugh2sau poți rămâne cu sechele, dacă vin câteva hoaste-moaște, cu niște flescaite-clatite lungi până la genunchi :)))) 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2019 sau poți rămâne cu sechele, dacă vin câteva hoaste-moaște, cu niște flescaite-clatite lungi până la genunchi :)))) :laugh2 1 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2019 Postat Aprilie 30, 2019 :laugh2întrebi-care e cu ciocolată și care e cu vanilie :)))) ah, stați, tanti aia are cu gem de caise și gem de prune. Iote și una tinerica, vinde cu gem de plăcere :)))) 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2019 E mai greu la începur. Când vezi că ți se scoală, fuggi repede în apă, stai vreo oră, după care e mai ușor. Te obișnuiești cu atâta pizdă. :laugh2 Si pana la apa... in ce gaura o ascunzi? :laugh2(Nus' ce am azi! :slap2 :laugh2 ) sau poți rămâne cu sechele, dacă vin câteva hoaste-moaște, cu niște flescaite-clatite lungi până la genunchi :)))) Pregatit sa vezi bunaciuni... vii impotent acasa! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2019 Si pana la apa... in ce gaura o ascunzi? :laugh2(Nus' ce am azi! :slap2 :laugh2 ) Pregatit sa vezi bunaciuni... vii impotent acasa! :laugh2 :laugh2 :laugh2În nisip. :laugh2 2 3
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2019 Postat Aprilie 30, 2019 Si pana la apa... in ce gaura o ascunzi? :laugh2(Nus' ce am azi! :slap2 :laugh2 ) Pregatit sa vezi bunaciuni... vii impotent acasa! :laugh2 :laugh2 :laugh2și orb! :)))) 1
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 30, 2019 Pe vremuri, până în 1990, merggeam și făceam nudism la Golful francezului. Hotel Forum era cam ultima construcție din Costinești și pe acel drum de țară paralel cu marea, se ajungea, coborând malul înalt. Era mai retras și cu lume mai bună decât la epavă, alt loc de nudism. Asta era cândva ... Acum nu am mai fost pe litoralul nostru decât în trecere, cu alte probleme. De peste 10 ani n-am mai trecut nici eu,nu știu ce mai este acum...dar cred că de Golful francezului spuneam și eu,mi-e cunoscut numele...Când am citit ce ai scris mi-am amintit. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum