Sari la conținut

Vizita Daria Total /Oral/deep

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc

Bună dragilor m-am hotărât sa va fac o vizită pentru 2 săptămâni(mai mult sau mai puțin) . Ma numesc Daria, sunt o fata slim miniona, (mai exact 48 kg, 160 înălțime) , bruneta și dornica sa întâlnesc bărbați ce vor sa se simtă bine în compania mea. Vreau sa adaug ca metoda de vizitare este prin intermediul whatsapp-ului deoarece răspund mai greu la telefon și îmi selectez clientela de dinainte de a face stabila întâlnirea noastră.

🛑Servicii totale

🛑prețuri - 200 numărul -300 ora

🛑Oralul neprotejat doar în funcție de igienă.

Am pretenția ca zona pubiana sa fie tuns scurt nu neapărat epilat.

🛑 Nr de contact 0757193202

post-228471-0-49387400-1557301214_thumb.jpg

post-228471-0-09522900-1557301248_thumb.jpg

post-228471-0-39333100-1557301259_thumb.jpg

post-228471-0-28066400-1557301271_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Cel târziu la sfârșitul lunii acesteia. Am sa anunț cu câteva zile înainte de sosire și zona mea de activitate. 😘😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:antile
  • Oras:antile

da ne draga daria si tu un link unde gasim recenzii despre tine . sa stim si noi pe ce ne cheltuim banii , s-a umplut tot orasul de impostoare venite de la tara care pretind sume astronomice si ne-am cam saturat sa hranim parazitii si parazitele .

peste o saptamina doua avem de unde sa ne alegem tepele si pe aceasta cale le asigur pe toate profitoarele necinstite ca le voi face viata grea si amara , incearca sa pui mai putine conditii daca doresti clienti ,altfel vei plati chiria degeaba .

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator almitak1
Reputație: 0

da ne draga daria si tu un link unde gasim recenzii despre tine . sa stim si noi pe ce ne cheltuim banii , s-a umplut tot orasul de impostoare venite de la tara care pretind sume astronomice si ne-am cam saturat sa hranim parazitii si parazitele .

peste o saptamina doua avem de unde sa ne alegem tepele si pe aceasta cale le asigur pe toate profitoarele necinstite ca le voi face viata grea si amara , incearca sa pui mai putine conditii daca doresti clienti ,altfel vei plati chiria degeaba .

Obi, a pus fata mai sus câteva posturi, pe data de 8 mai, doua linkuri către topicele de pe Brașov și Iași ale ei.
Link spre comentariu
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila

Tare iuți la mânie sunteți !

Haideți să stam strâmb și să judecăm drept înainte de a da cu parul. Daria are ceva vechime ,a demonstrat că știe ce face și mai ales ce are de făcut. Iașiul și Brașovul o iubesc. Faza cu poza pe WthatsApp este modalitatea ei de a se simți în siguranță. Pe langa faptul că demonstrează fara urma de îndoială că este singura și independenta ( că dacă avea vreun zdrahon de 2/2 langa ea, o durea in sos de pozele voastre), faptul că își asumă modalitatea asta e un mare,mare plus. Credeți că nu știe că , la rece ,are de pierdut ? Că un procent considerabil de eventuali vizitatori vor da înapoi din cauza acestei condiții ?? Ba da,știe ! Și totuși nu renunță la ea. Adică prefera calitate in detrimentul cantității.

Și, in durerile mele, de atâta amar de timp ,daca nu prezenta garanția discreției absolute, se afla, se răsafla și se paraafla!

Ia delectați-va cu link-urile ce le-a postat și de nu v-o lăsa gura apa sa nu îmi ziceți mie Larisa !

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...