Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Postat Mai 30, 2019 Salut.Destul de multi oameni au asteptat alegerile EUROparlamentare din Romania cu foarte mare interes, motivul principal fiind sanctionarea PSD-ului. Asta este clar 100 %. Acest lucru s-a intamplat. Au fost multi care au sarbataorit in strada. Multi s-au bucurat, cel putin cei din diaspora, de parca castigasera la loto, faptul ca au putut sa voteze. Si aici, pe forum, au fost discutii nenumarate si contradictorii, si mi se pare chiar o normalitate sa se intample asta. Acum, intrebarea mea este : Ce s-a schimbat dupa alegeri ? Cu ce sperante au venit romanii la vot si ce s-a intamplat dupa vot ? Raspunsul : nimic. 100 % dintre cei care au fost la vot, au venit cu speranta ca guvernul PSD va pleca. Ieri. Nu azi sau maine. Mie personal, mi se pare o mizerie ce face acum pnl si usr, ca fug de raspundere. Fratilor, ati umilit psd la alegerei, faceti combinatii de n luate cate vreti voi si treceti motiunea impotriva guvernului. Daca nu, oamenii aia din diaspora si-au pierdut timpul degeaba, si peste un an si jumatate, daca vad ca o frecati la rece acum, nu ii mai vedeti la vot, si atunci psd va castiga din nou. Ca asa este in Romania.Intrebare pentru cei care au votat cu pnl sau usr, pentru ca ei sunt castigatorii : sunteti multumiti ? Hai sa va aud, pentru ca sunt convins ca 99 % dintre voi ati votat aceste doua partide. Nu cumva simtiti acum ca ati votat degeaba ? Ati votat doar sa trimite niste insi in Europa, pe salarii de zeci de mii de euro ? Nu ma luati cu "aceste alegeri au fost pentru EUROPA", pentru reprezentarea Romaniei in Europa, ca nu tine. Motivul principal pentru care lumea a venit la vot, si au si votat, a fost indepartarea psd-ului, asta este clar.Asa ca, hai cu comentariile, cei care ati votat pnl si usr. PS. Am inteles in aceasta seara de la stiri, ca deja au inceput sa se certe intre ei :) USR spune ca nu vor la guvernare...pai pulamea, ai 23%...cum sa nu vrei la guvernare cu atatea procente ? PPS. Acum este iohanis la tv si spune ca NU STIE CUM SA PUNA IN PRACTICA VOTUL DE LA REFERENDUM :)) te doare mintea :))) 2 3
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Postat Mai 30, 2019 Nici nu aș recomanda ca usr sa intre la guvernare în situația de față.Sa stea în banca lor, sa lucreze la un program de guvernare, cu care sa se prezinte anul viitor. Să inregimenteze specialiști în cât mai multe domenii. "sansa favorizează mintea pregătită" PSD trebuie sa rezolve problemele create de ei. Au făcut vraiște, sa facă curat. Dar cu ciocu mic, deja sunt câțiva care fac pizda mare, cum e Țoapa, și Belescanu ăla tot prost e. Și trecuți pe linie moartă mulți de acolo, Iordache, Nicolicea, Nicolae, Mitralieră, etc etc. La PNL nu avem așteptări, dacă guvernul PSD v demisiona, ăștia vor lua în gură aceeași placă cu greaua moștenire, și vor face și ei căcatul praf. 2
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Postat Mai 30, 2019 Cea mai mare greseala a unui partid politic este sa nu puna in aplicare votul oamenilor care i au votat. Oamenii au votat ca psd sa plece. Eu sunt convins ca daca psd va fi lasat sa guverneze inca un an si jumatate, ca reveni la 30 procente. Cum ? Cu marirea pensiilor, cu marirea salariilor, cu ulei, cu zahar....cu pulamea. Eu, daca as fi votat acum pnl, usr, pmp, pro romania...si astia nu fac nimic sa indeparteze psd...data viitoare as sta acasa, si sunt convins ca asa se va intampla.O sa ramana scris asta, si ne vom aduce aminte.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 30, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 30, 2019 Concluzia e trista, de fapt nici nu pot sa "trag linie si sa adun", momentan vad ca ni se ofera doar panem et circenses🤔
pussy_killer Reputație: 138 Postat Mai 30, 2019 Oras:nu e treaba ta Oras:nu e treaba ta Postat Mai 30, 2019 La ce sa te astepti de la PNL care este de fapt PDL fostul PDSR, comunisti + oamenii lui Basescu. Am ramas mut cand am vazut ca pe listele lor a aparut fara pic de rusine buldogul (Vasile Blaga animalul de companie al lui Base) si alti catei. Singura cale este interzicerea fostilor memri de partid si a securistilor in functiile de decizie si conducere. De fapr excluderea lor din randul partidelor politice asa cum a facut Cehia. Fostii acum si-au propulsat puietul in functii. Singura rezolvare este un ministru de justitie , unul la interne si un sef SRI din randul celor nepatati si daca s-ar putea si incoruptibil. Doar cu legea si puscaria se poate face ordine. Romanul nu stie decat de bîtă, cu vorba buna nu faci treaba cu el.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Postat Mai 30, 2019 Oamenii i-au făcut psdului un dus foarte rece cu aceste alegeri și cam despre asta e vorba, nicidecum să plece.Fiți mai atenți la interpretările astea,la gogoșile aruncate în spațiul public de nehalemi și așa ziși specialiști.Repet, trebuie sa rămână, și-au asumat ceva, trebuie sa facă Dacă nu fac, vor fi și mai rău taxați la următoarele alegeri. Creșterile de pensii și salarii e ceva firesc, nici nu ar trebui aduse în discuție. Hai, poate dacă ajungem între primele 5 țări din Europa într-un an și jumătate :))) Cu zaharul, uleiul și pulata nu mai merge :)))
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 30, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 30, 2019 Oamenii i-au făcut psdului un dus foarte rece cu aceste alegeri și cam despre asta e vorba, nicidecum să plece.Fiți mai atenți la interpretările astea,la gogoșile aruncate în spațiul public de nehalemi și așa ziși specialiști.Repet, trebuie sa rămână, și-au asumat ceva, trebuie sa facă Dacă nu fac, vor fi și mai rău taxați la următoarele alegeri. Creșterile de pensii și salarii e ceva firesc, nici nu ar trebui aduse în discuție. Hai, poate dacă ajungem între primele 5 țări din Europa într-un an și jumătate :))) Cu zaharul, uleiul și pulata nu mai merge :))). De acord, tocmai ma uit la Sica Mandolina cum se vaita la Tv ca USR sta cu coditza-ntre picioare, iar Barna ii contreaza... Vai mama ei de opozitie, nici cand castiga nu-s in stare...
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Postat Mai 30, 2019 . De acord, tocmai ma uit la Sica Mandolina cum se vaita la Tv ca USR sta cu coditza-ntre picioare, iar Barna ii contreaza... Vai mama ei de opozitie, nici cand castiga nu-s in stare...și nu e normal ca usr sa stea departe? Asocierea cu orice partid va fi sancționată ulterior la vot, lumea vede.S zică PNL câte voturi a vândut, împreună cu PSD, celor de la UDMR. 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 30, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 30, 2019 și nu e normal ca usr sa stea departe? Asocierea cu orice partid va fi sancționată ulterior la vot, lumea vede.S zică PNL câte voturi a vândut, împreună cu PSD, celor de la UDMR. N-am zis ca nu e normal, doar ca mi-e deja scarba de circul asta, PNL duminica seara isi umfla coaiele ca a castigat, Klaus insista sa plece guvernul imediat, acum PNL constata ca guvernarea e un mare ou fierbinte si Klaus a lasat ciocu' mic, nu mai vrea sa plece tot guvernul, doar doi ministri! Macar atata minte sa fi avut, sa judece situatia la rece si pe urma sa-si umfle muschii
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Postat Mai 30, 2019 N-am zis ca nu e normal, doar ca mi-e deja scarba de circul asta, PNL duminica seara isi umfla coaiele ca a castigat, Klaus insista sa plece guvernul imediat, acum PNL constata ca guvernarea e un mare ou fierbinte si Klaus a lasat ciocu' mic, nu mai vrea sa plece tot guvernul, doar doi ministri! Macar atata minte sa fi avut, sa judece situatia la rece si pe urma sa-si umfle muschiitoți au făcut aceeași greșeală, inclusiv usr&+. Fiind vorba de alegeri europarlamentare, trebuia ca primele două trei zile sa vorbească doar despre Europa. Nici nu s-a încălzit bine ciorba că toți au luat demisia în gură, și Cioloș prezidențialele. Prostia cât casa.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 30, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 30, 2019 toți au făcut aceeași greșeală, inclusiv usr&+. Fiind vorba de alegeri europarlamentare, trebuia ca primele două trei zile sa vorbească doar despre Europa. Nici nu s-a încălzit bine ciorba că toți au luat demisia în gură, și Cioloș prezidențialele. Prostia cât casa. Exact, de 4 zile incoace nici macar o soapta discreta despre ce vor face noii alesi in Parlamentul European, desi inainte de vot erau Tarzani cu totii
neiberr Reputație: 877 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Salut.Destul de multi oameni au asteptat alegerile EUROparlamentare din Romania cu foarte mare interes, motivul principal fiind sanctionarea PSD-ului. Asta este clar 100 %. Acest lucru s-a intamplat. Au fost multi care au sarbataorit in strada. Multi s-au bucurat, cel putin cei din diaspora, de parca castigasera la loto, faptul ca au putut sa voteze. Si aici, pe forum, au fost discutii nenumarate si contradictorii, si mi se pare chiar o normalitate sa se intample asta. Acum, intrebarea mea este : Ce s-a schimbat dupa alegeri ? Cu ce sperante au venit romanii la vot si ce s-a intamplat dupa vot ? Raspunsul : nimic. 100 % dintre cei care au fost la vot, au venit cu speranta ca guvernul PSD va pleca. Ieri. Nu azi sau maine. Mie personal, mi se pare o mizerie ce face acum pnl si usr, ca fug de raspundere. Fratilor, ati umilit psd la alegerei, faceti combinatii de n luate cate vreti voi si treceti motiunea impotriva guvernului. Daca nu, oamenii aia din diaspora si-au pierdut timpul degeaba, si peste un an si jumatate, daca vad ca o frecati la rece acum, nu ii mai vedeti la vot, si atunci psd va castiga din nou. Ca asa este in Romania.Intrebare pentru cei care au votat cu pnl sau usr, pentru ca ei sunt castigatorii : sunteti multumiti ? Hai sa va aud, pentru ca sunt convins ca 99 % dintre voi ati votat aceste doua partide. Nu cumva simtiti acum ca ati votat degeaba ? Ati votat doar sa trimite niste insi in Europa, pe salarii de zeci de mii de euro ? Nu ma luati cu "aceste alegeri au fost pentru EUROPA", pentru reprezentarea Romaniei in Europa, ca nu tine. Motivul principal pentru care lumea a venit la vot, si au si votat, a fost indepartarea psd-ului, asta este clar.Asa ca, hai cu comentariile, cei care ati votat pnl si usr. PS. Am inteles in aceasta seara de la stiri, ca deja au inceput sa se certe intre ei :) USR spune ca nu vor la guvernare...pai pulamea, ai 23%...cum sa nu vrei la guvernare cu atatea procente ? PPS. Acum este iohanis la tv si spune ca NU STIE CUM SA PUNA IN PRACTICA VOTUL DE LA REFERENDUM :)) te doare mintea :)))Pustiule....ce are sula cu prefectura....chiar nu faci diferenta intre alegeri pentru parlamentul European si alegeri pentru parlamentul Romaniei....Pnl ....Usr...Pmp...etc ....procentele respective le-a dat dreptul sa aiba un nr. ,, mormoloci,, in parlamentul European....in parlamentul nostru inca are majoritate psd+ alde....e ca si cum moare primarul din Iasi se fac alegeri cistiga alianta pnl si usr...si pe linga primaria din Iasi vine si solicita si primaria Bucurestiului....Deci sunt niste pasi de urmat ca sa cada guvernul....iar galagia cu plecati de la guvernare este doar o strategie ieftina...de intimidare....Miza acum sunt prezidentialele din anul asta si cea a declarat strategul Rares Bogdan...anume daca cade guvernul dancila...imediat noul guvern daca vor fi cei din opozitie 1.alegerea primarilor in 2 tururi....2. taierea pensii lor speciale care sunt in valoare de 2 miliarde euro anual...si tragerea la raspundere penal imediat celor care au impiedicat votul in diaspora si cei care au ordonat reprimarea din 10 august 2018....restul in guvernare nu este decit un ,,cartof,, fierbinte dupa ce au pirjolit psd+alde tara....Asfel cine isi asuma guvernarea pina la alegerile de primarii si parlamentare din 2020 va intra in ,,masina de propaganda,, psd si vor pierde procente insemnate ....Din acesta cauza daca guvernul dancila nu cade la o motiune de cenzura ....nu ai majoritate....Numai prin alegeri anticipate rezultind alte procente se poate face un guvern care sa functioneze....Asfel maine daca pui un guvern condus de pnl si usr....se poate instala dar cind va fi la vot legi importante fara majoritate nu trece nici o lege....deci ramai sa faci rost de bani pentru a carpi gaurile din buget facute de psd+alde....Iar capcana care este intinsa astazi psd-ului este sa creada ca nu se pot face alegeri anticipate....asta latra toti pe la tv....Dar daca cade guvernul planul este investesti un primministru antipatic...asta cade la vot...iar pe urma pui unul foarte foarte antipatic care nu face parte din nici un partid...asfel va exista sansa sa pice la vot...iar daca pica se ajunge la alegeri anticipate....si atunci Ele pot fi in acelasi timp cu prezidentialele...asfel debia atunci se poate aplica lovitura de gratie psd-ului....Acum daca ei in calcul psd si pro-romania sunt pe primul loc....iar desemnarea lui Ciolacu dovedeste clar ca au inca majoritate confortabila...Pe dragnea tot ai lui l-au ,,halit,, ca devenise mult prea autoritar si lacom.....si devenise o piatra la gitul partidului....nu vezi cum l-au arestat.... aia la psd imparteau posturi....Iar mutu...Klaus...incet dar sigur ai decimeaza pas cu pas....Concluzia fara anticipate ...preluarea guvernarii este o aventura..... 1
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Salut. De acord cu ce spui tu, de acord cu ce spui tu, dar guvernul nu poate sa plece fara motiune. Motiunea trebuie introdusa si votata de opozitie, care, nu o va face. De ce ?;Pentru ca, cel putin pentru moment, se duc la Brussel, nu au timp de motiune :)))) Aideplm, ce motive au :))) Jack....Daca mai lasi psd la guvernare pana la anul, astia isi revin. Faca aliante, maresc pensii....plus ca, or sa ae lege si de aceste alegeri, in sensul ca " v au manipulat, nu au vrut decat posturi calde pentru ei la Brussel".
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Salut. De acord cu ce spui tu, de acord cu ce spui tu, dar guvernul nu poate sa plece fara motiune. Motiunea trebuie introdusa si votata de opozitie, care, nu o va face. De ce ?;Pentru ca, cel putin pentru moment, se duc la Brussel, nu au timp de motiune :)))) Aideplm, ce motive au :))) Jack....Daca mai lasi psd la guvernare pana la anul, astia isi revin. Faca aliante, maresc pensii....plus ca, or sa ae lege si de aceste alegeri, in sensul ca " v au manipulat, nu au vrut decat posturi calde pentru ei la Brussel".Și nu e așa? :)
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Asae, dar e rau ca e asa :))) Asta zic.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2019 Aloooooo! Au fost alegeri pentru PARLAMENTUL EUROPEAN, nu pentru Parlamentul României. În plan intern, nu are relevanță decât în sensul că opțiunile poporului s-au schimbat fundamental de la alegerile legislative anterioare. Asta înseamnă că actualul guvern, pratic, nu mai are legitimitate, deși ar avea majoritate parlamentară, care totuși nu mai are suport suport popular și în mod normal, ar trebui să demisioneze, lucru care nu se va întâmpla. Evident, votul a fost unul neggativ, împotriva PSD-ului și pentru ca acesta să aibă o reprezentare cât mai mică în Parlamentul European. Și, evident, reprezintă trendul politic al României pentru următoarea perioadă. Moțiune de cenzură nu se poate face cu 6 luni înaintea alegerilor prezidențiale, așa că despre vorbim, Oly? Eu îți înțeleg scepticismul, sunt în bună parte de acord cu tine, dar neparticiparea la vot nu este soluția. Este ca și cum nu vrei să mergi la ședința de bloc la alegerea comitetului, dar ulterior faci scandal că e mizerie pe scară. 2 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Oricum ar fi, tot nu e bine. Dacă gov rămâne, e că-și asumă. Dacă pleacă, e că onoare.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 31, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 31, 2019 Oricum ar fi, tot nu e bine. Dacă gov rămâne, e că-și asumă. Dacă pleacă, e că onoare. Cum am mai zis, suntem "votati, fututi si cu banii luati", tot nou platim toate experimentele politice
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Cum am mai zis, suntem "votati, fututi si cu banii luati", tot nou platim toate experimentele politicenu ne rămâne decât sa ne fwtem între noi, nu? :D
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Picoane, se poate depune motiune de cenzura, ce vorbesti tu acolo ? Si probabil ca asa se va intampla, altfel toti care au votat acum, nu i mai vezi data viitoare. Doar ca, multi dintre ei o vor doar ca si praf in ochi, nu o vor vota, vor face cum au facut la camera deputatilor cu alina turcan, cand nu a fost votata de toti de dreapta, deci nu au vrut schimbare. Asa o sa se intample si cu motiunea, o vor depune, dar nu o vor vota toti, doar cat sa nu treaca.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 31, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 31, 2019 nu ne rămâne decât sa ne fwtem între noi, nu? :D Daaa... o sa bag oral cat cuprinde, macar fac o muie cinstita si de bunavoie, nu mi-o iau fortat de la politicieni!!Macar un swallow ajuta sa-mi dispara gustul amar😀😀 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 31, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 31, 2019 Salut.Destul de multi oameni au asteptat alegerile EUROparlamentare din Romania cu foarte mare interes, motivul principal fiind sanctionarea PSD-ului. Asta este clar 100 %. Acest lucru s-a intamplat. Au fost multi care au sarbataorit in strada. Multi s-au bucurat, cel putin cei din diaspora, de parca castigasera la loto, faptul ca au putut sa voteze. Si aici, pe forum, au fost discutii nenumarate si contradictorii, si mi se pare chiar o normalitate sa se intample asta. Acum, intrebarea mea este : Ce s-a schimbat dupa alegeri ? Cu ce sperante au venit romanii la vot si ce s-a intamplat dupa vot ? Raspunsul : nimic. 100 % dintre cei care au fost la vot, au venit cu speranta ca guvernul PSD va pleca. Ieri. Nu azi sau maine. Mie personal, mi se pare o mizerie ce face acum pnl si usr, ca fug de raspundere. Fratilor, ati umilit psd la alegerei, faceti combinatii de n luate cate vreti voi si treceti motiunea impotriva guvernului. Daca nu, oamenii aia din diaspora si-au pierdut timpul degeaba, si peste un an si jumatate, daca vad ca o frecati la rece acum, nu ii mai vedeti la vot, si atunci psd va castiga din nou. Ca asa este in Romania.Intrebare pentru cei care au votat cu pnl sau usr, pentru ca ei sunt castigatorii : sunteti multumiti ? Hai sa va aud, pentru ca sunt convins ca 99 % dintre voi ati votat aceste doua partide. Nu cumva simtiti acum ca ati votat degeaba ? Ati votat doar sa trimite niste insi in Europa, pe salarii de zeci de mii de euro ? Nu ma luati cu "aceste alegeri au fost pentru EUROPA", pentru reprezentarea Romaniei in Europa, ca nu tine. Motivul principal pentru care lumea a venit la vot, si au si votat, a fost indepartarea psd-ului, asta este clar.Asa ca, hai cu comentariile, cei care ati votat pnl si usr. PS. Am inteles in aceasta seara de la stiri, ca deja au inceput sa se certe intre ei :) USR spune ca nu vor la guvernare...pai pulamea, ai 23%...cum sa nu vrei la guvernare cu atatea procente ? PPS. Acum este iohanis la tv si spune ca NU STIE CUM SA PUNA IN PRACTICA VOTUL DE LA REFERENDUM :)) te doare mintea :)))Ai deschis topicul asta disperat sa justifici motivul pentru care nu ai votat. Argumentele tale sunt penibile,jenante,lipsite de logica si o minima cultura politica. PPS. Acum este iohanis la tv si spune ca NU STIE CUM SA PUNA IN PRACTICA VOTUL DE LA REFERENDUM :)) te doare mintea :)))1.Referendumul si-a atins scopul si a transmis un mesaj foarte clar Cumei Rosii "Fara gratiere si amnistie,fara modificari ale codurilor penale in favoarea coruptilor" Reverendumul legitimeaza poporul sa rupă oasele ciumaților dacă nu vor tine cont de el.2.PNL-USR nu vrea un guvern al lor pentru ca ar repeta scenariul din 2015-2016 PSD trebuie sa rămână la guvernare ca la sfârșitul mandatului toată prostimea sa vadă cu ochii lor dezastrul guvernării PSD-iste.Demisia se cere doar pentru a pune presiune pe otrepe.3.Alegerile au declanșat macelul in PSD,Carmen Dan,Valcov si alte otrepe sunt pe făraș,taratura Codrin a ajuns femeie de serviciu la partid.4. Justiția a primit o gura de oxigen si sunt șanse sa supraviețuiască pana la alegeri.5. Sloganurile ciumaților "Poporul este cu noi,Poporul ne iubește......" nu mai tine,acum sloganul este "MUIE PSD"6.PSD-ul si sluga Taricenu nu mai au puterea sa facă ce vrea pula lor in tarisoara asta.7.Alegerile au mai transmis un mesaj foarte clar,Romanii sunt PRO UE,ca atare PSD-isi daca vor sa mai sugă pula Rusilor sa se ducă la Moscova.In concluzie,nicăieri in lume nu ajung in politica sfinți si măicuțe,prin urmare trebuie sa alegem raul cel mai mic. 2
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Cazul "oly" e unul clasic. El nu a ajuns la punctul de fierbere, mai degraba din ignoranta decat din nepasare. Daca la viitoarele alegeri va ajunge la urechea lui o informatie conform careia un partid va dori sa faca Caliphat p-acilisa si sa taie pula barbatilor pentru adulter, va vota oly al nostru cu 7 maini.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 PS. Am inteles in aceasta seara de la stiri, ca deja au inceput sa se certe intre ei :) USR spune ca nu vor la guvernare...pai pulamea, ai 23%...cum sa nu vrei la guvernare cu atatea procente ? PPS. Acum este iohanis la tv si spune ca NU STIE CUM SA PUNA IN PRACTICA VOTUL DE LA REFERENDUM :)) te doare mintea :))) S-a votat o persoana in parlamentul european, nu la guvernul Romaniei.Va adunam sa va execut cum ati facut cu Ceausescu, saracu' s-a zbatut pentru prostime!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum