Sari la conținut

Acum este momentul sa actionam impotriva implementarii tehnologiei malefice pentru sanatatea populatiei 5G

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicaieri

@bebe:

Evident ca stiu ... si nu numai aceste aspecte superficiale(doar asasinarea lui Kennedy fiind legata direct de anumite aspecte fundamentale ale conducerii acestei lumi - acesta este un subiect de o mare importanta pentru aceasta planeta)

Daca vrei sa stii si tu direct(adica fara intermediari) citeste postul 186 de la topicul despre grupul de lucru pentru continenta sexuala perfecta.

Daca nu poti sau nu esti pregatit sa afli prin tine insuti alege-ti macar inteligent sursele sau dezvolta-ti intuitia.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

@bebe:

Evident ca stiu ... si nu numai aceste aspecte superficiale(doar asasinarea lui Kennedy fiind legata direct de anumite aspecte fundamentale ale conducerii acestei lumi - acesta este un subiect de o mare importanta pentru aceasta planeta)

Daca vrei sa stii si tu direct(adica fara intermediari) citeste postul 186 de la topicul despre grupul de lucru pentru continenta sexuala perfecta.

Daca nu poti sau nu esti pregatit sa afli prin tine insuti alege-ti macar inteligent sursele sau dezvolta-ti intuitia.

Iar începi să spui de Continență.

Dacă îți spun că vreau să mă plimb cu bicicleta prin parc.... tu o să îmi spui tot de Continență.

Devine banală treaba.

Te-am întrebat ceva.

Dacă ești așa avansat, răspunde la întrebare, cu un raspuns. demn de cineva avansat. nu răspunde cu un puzzle.

dovedește aici că ești într-adevăr avansat.

Și că meriți să fii luat în serios.

Răspunde.

Cine a construit Piramidele?

Cine a fost în spatele revoluției din 89 ?

Ce a fost la Roswell ?

Care e treaba cu Area 51 ?

Dovedește că ai informații adevărate.

Cum te aștepți tu să luăm de bun tot ce spui tu?????

Cum ne câștigi încrederea?

Cum ne convingi de autenticitatea și veridicitatea teoriilor tale???

Link spre comentariu

Nu ma astept sa luati de bun ce spun ci chiar va invit sau provoc sa descoperiti singuri ... totusi o sa iti raspund la cateva pt a nu te lasa neimplinit in curiozitatea ta.

Cine a construit Piramidele?

o rasa de fiinte neterestre care au locuit la un moment dat pe pamant(ajutati de oamenii de atunci ca sclavi - o alta generatie din acest experiment oameni -  noi suntem a 7-a)

Toate piramidele din lume sunt corelate intre ele si sunt o retea de energie libera.

Cine a fost în spatele revoluției din 89 ?

Francmasoneria mondiala care schimba orice guvern sau conducere care nu le indeplineste agenda.(la fel ca la noi s-a intamplat in foarte multe tari: as da exemple mai apropiate de Romania: spargerea Yugoslaviei si deturnarea Ucrainei.

Ce a fost la Roswell ?

un experiment

Care e treaba cu Area 51 ?

Este unul din locurile unde extraterestrii malefici(doua specii de reptilieni si o specie cunoscuta sub numele de micii cenusii colaboreaza cu oamenii pe multe din proiecte unul dintre ele fiind realizarea de clone despre care am mai vorbit mai sus)

Aici as detalia putin:

oamenii care stiu prea multe, care incearca sa schimbe ceva in bine, care descopera free energy sau alte creatii minunate demne de fiinta umana sau pur si simplu oameni care vor sa iasa din masonerie(din care este stiut ca nu mai iesi viu) sunt pe loc rapiti si folositi in unul din urmatoarele scopuri:

1.torturati si omorati in final in ritualui satanice bizare coordonate de arhoni lucrand in principal prin reptilienii Draco - un fel de regalitati - care ne-au pacalit si pe noi pe pamant sa practicam aceste forme de guvernamant

2.dusi pe alta planeta sau pe luna sau pe vreo nava si folositi ca sclavi in domenii ingineresti

3.omorati repede - daca au noroc

in locul lor se plaseaza 1.o clona - daca au noroc o clona de prima mana din acelea mai bune acestei clone i se implanteaza toate amintirile originalului

sau 2. un robot sintetic(evident care ca aspect seamana tare cu originalul) dar acesta pare prostanac de tot ... unii sunt considerati debili mintal(nu se poate adapta societatii indiferent cat de bun e softul)

Cum recunoastem o clona - are un comportament usor schimbat fata de original si din momentul cand prezinta prima oara acest comportament face o serie de boli incurabile care avanseaza repede in timp(mai repede daca este vorba despre o clona care este executata rapid - din acelea mai ieftine) - acestea se datoreaza incompatibilitatii intre partea biologica si locuitorul clonei respective(care poate fi una din fiintele despre care am vorbit mai sus)

In mod surprinzator am intalnit ca medic o astfel de clona si contrariat un pic de faptul ca nu raspundea la tratament si la lucrul subtil pe care il realizam asupra aurei lui am inceput sa investighez si am ajuns la adevar ... asa am descoperit ca exista clone prin propria experienta.Practic nu ajungeam la cauza ... probabil ca stiti cei mai inteligenti dintre voi v-ati prins ca atunci cand ai o boala ea are o cauza si daca nu rezolvi cauza boala poate fi stopata sau data inapoi insa nu poate fi complet vindecata.

Nu sunt interesat sa castig increderea cuiva este dreptul fiecaruia sa aleaga liber insa sunt interesat sa fie libera informatia pentru a ajuta procesul de trezire a constiintelor care este in curs.

Mult succes in intelegere !

• Like 1
Link spre comentariu

Orice informatie venita la mine prin orice surse - fie ca este o informatie citita undeva, fie ca este o informatie aflata prin proprie experienta in stare de veghe sau de dedublare constienta(proiectie astrala) este trecuta prin filtrul discernamantului si apoi inglobata in cunoasterea pe care o am pana in acel moment iar apoi integrata in modul de actiune. Asa va sugerez si voua sa faceti.

Un exemplu: cand cineva face proiectii astrale el nu se poate duce(deplasarea in astral este extrem de rapida prinevocare mentala - adica cu gandul) decat unde cunoaste - pe rezonanta lui proprie iar pentru mine neavand nici un fel de rezonante comune cu aceset fiinte malefice m-a ajutat o poza sau un loc de pe pamant sa ajung acolo ... pt a ma informa despre ce este vorba ... si va spun ca exista la noi pe planeta si in planeta(in interiorul pamantului ) de cel putin 10 000 de ori mai multe mistere care sunt reale(deci nu imaginate) decat toata literatura scrisa vreodata pe pamant.

De asemenea as adauga ca dedublarile constiente ajuta fiinta umana sa avanseze enorm in cunoastere la prima mana(prin experienta directa).

Mult succes in intelegere ! 

Link spre comentariu

Buna intrebare.

Discernamantul:

Capacitata de a distinge corect(lucid) intre ce este bine din punct de vedere divin(adica al unei constiinte extinse cat mai mult - ideal asupra intregului univers fizic) si ceea ce este rau.

Exemple: omul egoist - vedele binele personal al lui si ia decizii care ii afecteaza negativ pe cei din jur, planeta, animalele etc

Un cap de familie bun vedele binele familiei sale cateodata in detrimentul altor indivizi sau familii.

Aceste doua exemple sunt exemple de fiinte care inca nu si-au dezvoltat discernamantul.

Exemplu de fiinta care si-a dezvoltat bine discernamantul: Mahatma Gandhi.

Va doresc discernamant exemplar !

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Buna intrebare.

Discernamantul:

Capacitata de a distinge corect(lucid) intre ce este bine din punct de vedere divin(adica al unei constiinte extinse cat mai mult - ideal asupra intregului univers fizic) si ceea ce este rau.

Exemple: omul egoist - vedele binele personal al lui si ia decizii care ii afecteaza negativ pe cei din jur, planeta, animalele etc

Un cap de familie bun vedele binele familiei sale cateodata in detrimentul altor indivizi sau familii.

Aceste doua exemple sunt exemple de fiinte care inca nu si-au dezvoltat discernamantul.

Exemplu de fiinta care si-a dezvoltat bine discernamantul: Mahatma Gandhi.

Va doresc discernamant exemplar !

Să înțelegem că tu ai discernământ, cum ar veni!
  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Batcave
  • Oras:Batcave

Buna intrebare.

Discernamantul:

Capacitata de a distinge corect(lucid)...

Interesant. Tot ce ne spui tu, sunt defapt teorii spuse de altii, care nu pot fi verificate. Cum poti sa spui ca distingi un lucru corect, daca nu il poti verifica?

Link spre comentariu

Discernamantul este o capacitate mental-intuitiva pe care o are fiecare dezvoltata intr-un anumit grad - prin practica unui stil de viata corect(fara fumat, fara chimicale in alimentatie, fara expunere la medii wi-fi, etc) intr-o prima faza iar in a doua prin practici meditative, posturi corporale adecvate, administrare de plante de leac ce ajuta in aceasta directie precum si prin intentia ferma de a fi lucid si de a intelege cu claritate  se dezvolta aceasta capacitate individuala a fiecaruia.

Un rol important il are continenta sexuala pentru ca atunci cand energia vietii este pierduta se pierde din toate tesuturile(deci si din cel cerebral).

Sper ca am fost mai clar , mult succes in intelegere si discernamant exemplar !

Link spre comentariu

Voi acestia care tot cereti dovezi si va tot indoiti(va asteptati voi la niste dovezi de cele mai multe ori fizice inventate de imaginatia voastra), ori nu puteti recunoaste(distinge) pe cine cunoaste si cine nu, ori sunteti lenesi si nu va apucati sa va dezvoltati prin voi insiva ori va apucati si va lasati adica aveti o vointa slaba, identificati-va defectul, rezolvati-l eficient si apoi pasiti cu curaj pe calea cunoasterii.

Mult succes !

Link spre comentariu

Mai mult decat sa va spun cum stau lucrurile pe care le-am vazut(ma rog cu vazul astral) si sa va dau o metoda clara si corecta de a vedea si voi nu pot sa fac, v-am ajutat maxim, va mai pot ajuta daca pe undeva pe drumul acesta spre dezvoltarea capacitatilor fiintei voastre va blocati pe undeva.

Pentu cei care inteleg mai materialist lucrurile dezvoltarea capacitatilor normale(in aceasta lume doar paranormale) au ca corespondent activarea anumitor zone din creier care sunt total inactive la majoritatea oamenilor.

Daca aveti nevoie cereti ajutorul va voi ajuta imediat si neconditionat in aceasta directie, mult succes !

Link spre comentariu

Poate nu m-am exprimat clar: dau un exemplu:

Politicienii impreuna cu cei care lucreaza - corporatistii - impreuna cu cei care le dicteaza - Bancherii(care in acest moment detin averi mai mari decat ale statelor cele mai bogate) impreuna cu sefii lor: Francmasoneria mondiala(organizatie satanica oculta la putere in aceasta lume) impreuna cu sefii lor: fiintele extraterestre reptilienie - impreuna cu sefii lor: extraterestrii denumiti arhoni(ingeri cazuti in traditia crestina) lucreaza impreuna pentru a instaura ceea ce eu as numi iadul pe pamant - in aceasta piramida ghici unde sunteti voi ... la baza

Acestea sunt realitati verificabile cu mii de argumente, dovezi, fapte.

Evident se depune un mare efort pentru a musamaliza tot si a da impresia de normalitate - insa tot acest sistem pe care ei(adica toti cei numiti mai sus fiecare de la nivelul sau) l-au creat este o roata a suferintelor nesfarsite - libertatea este cu atat mai mare cu cat te afli mai spre baza piramidei, suferinta si inconstienta este mai mare cu cat te duci spre varf.

Oricine este undeva in sistem face mai mult sau mai putin(in functie de pozitie) jocul acesta malefic.

Oricine se opune sistemului in orice fel in mod automat este de partea lui Dumnezeu, a luminii, a revelarii adevarului, a eliberarii din sclavie a rasei umane si chiar a alungarii a tot ce este malefic pe aceasta planeta.

Apropo avem un moment exceptional duminica moment la care invit pe toti cei care sunt lightworkeri(luptatori ai luminii) sa faca meditatii, sa faca binecuvantari sau sa inalte rugaciuni(fiecare ce poate, ce stie sau pe ce este specializat) pentru salvarea planetei si a umanitatii - prin trezirea constiintei planetare.

Rog sa ma contactati pe privat(sau pe mail daca nu aveti acces la mesageria privata) pe cei interesati 

Dumnezeu sa ne binecuvanteze !

Link spre comentariu
Vizitator olʎ
Reputație: 0

Ananda, scrie aici un "model" de rugaciune pe care il faceti voi acolo si pe care ar trebui sa-l facem si noi. Eu o sa l citesc Duminica, dar sa mi spui cam pe la ce ora, sa nu fiu singurul care il spune in momentul ala si sa il spun degeaba, ca nu se aude. 

• Minus 1
Link spre comentariu

Model de rugaciune pentru trezirea constiintelor planetei pamant(bine formulat):

Doamne Dumnezeule, te implor cu umilinta si credinta sa oferi Gratia Ta aici si acum pentru trezirea constiintelor tuturor fiintelor umane de pe pamant si pentru alungarea completa si definitiva a tot ceea ce este rau de pe aceasta planeta.

Faca-Se voia Ta. Amin!

Rugaciunea e bine sa fie spusa de cat mai multe ori si cu cat mai multa credinta si constient intre orele 18,30 si 19,00.Puteti extinde intervalul in ambele sensuri dar asta doar daca sunteti obisnuiti sa faceti rugaciuni de lunga durata.

Exemplu: interval18,00 - 19,30 

O alta observatie importanta - foarte multi lucratori spirituali vor fi impreuna in rugaciune, meditatie, binecuvantare in acesl moment - unisonul - adica a fi cat mai multi in acelasi timp ajuta foarte mult de aceea va invit pe toti sa faceti aceasta rugaciune simpla si scurta. 

Dumnezeu sa ne binecuvanteze !

Link spre comentariu

Sa-mi fie bine mie inainte, si dupa la toata lumea.

Apropo, ca bonus, ai una sa-mi fac gagica ? :laugh2

Glume de licean la pubertate tarzie.

Atitudine de om limitat intelectual/mental, să faci mișto de ce nu înțelegi.

ADOPȚI caterinca ca un mecanism defensiv să îți maschezi ignoranța.

Concluzia lui generală, că suntem sclavi, este adevărată.

Noi ca romani, ar trebui să realizăm cel mai mult asta. Că suntem sclavii Vestului.

Nu vreau să intru în polemica prea mare, dar o să spun doar:

1. Puterile Vestice, țările europene, ne taie nouă pădurile, de ale lor nu se ating.

2. Soldații americani fut **spam editat**e cu japca pe aici, manageri de multinaționale fut **spam editat**e sechestrate, practic pe fut cu japca, toți șmecherii, și nu li întâmplă nimic. A scris și Tolontan numeroase articole pe tema asta.

3. Toată industria noastră a fost privatizată . Nu există mai există produs românesc 100%.

4. A dispărut țăranul român, autentic, de la sat..

5. Facem jocurile americanilor, aste e clar pentru oricine urmărește cât de cât politica.

6. România este o colonie acum. Noi chiar suntem sclavi în propria tara.

Sunt chemați în corporații, străini să lucreze pe 2000 -3000 Euro. Un român pentru același job, ar lua 500 sau maxim 1000 Euro.

6. Suntem carne de tun pentru Nato.

7. Toți oamenii profesioniști, buni, au plecat. Medici, ingineri

Mori în spital că nu Sunt oameni competenti să te îngrijească.

8. până și muncitorii în construcții au plecat. avem pakistanezi și vietnamezi care muncesc la blocuri. noi nici asta nu mai suntem apți să facem. de fapt suntem apți, dar nu mai facem în România, am părăsit țara, facem pentru alții, că aici nu sunt condiții.

E o listă care nu se mai termina.

Noi ca români, ar trebui să ne trezim cel mai mult.

Să realizăm situația. Că suntem sclavi.

Deșteaptă-te române!

• Like 1
Link spre comentariu

Noi ca români, ar trebui să ne trezim cel mai mult.

Să realizăm situația. Că suntem sclavi.

Deșteaptă-te române!

Sclavii sunt utili cuiva. Le mai da stăpânul de mâncare.

Și că sclav tb. sa ți fie frica de stăpân ca să meargă sclavagismul. Noi ne băgăm pula.

Link spre comentariu

La nivelul unei analize pe natiuni este perfect adevarat ce spune bebe, mai mult decat atat eu va spun ca toata omenirea este sclava ... si majoritatea oamenilor monmentan nici nu stiu ca sunt sclavi .... 

Sa ne dea Dumnezeu constiinta pentru a ne putea depasi conditia actuala de sclavi ai altora(ca neam si ca omenire) !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...