Sari la conținut

No Amada Here!

Postări Recomandate

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Bine Dr. Freud, tine-o tot asa! Si chiar nu sunt "draga" ta deloc... Hai, te las cu amica ta, pa!

• Like 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si tu raspunzi fara sa citesti, ca printesa ailalta? Am deschis topic "No Amada here", a venit imediat sa se bage-n seama, si mai apari si tu ca o boare sa ne povestesti fix de Amada si cum nu va intelegeti cine poarta strapon dintre voi doua! Sunteti intime, treaba voastra, imbatati-va impreuna sau faceti ce vreti, cui crezi ca-i pasa ca nu te accepta aia ca "dominanta"?

Eva, nu mă amestec în sfada voastră (după cum ai văzut nu am postat nimic legat de asta), mu iau apărarea nimănui și nici nu acuz pe cineva, dar te rog, nu ne jigni inteligența! Acest topic l-ai deschis ca o prelungire a celuilalt, cu intenție clară. Repet, nu mă interesează subiectul, am citit pe cele 2 topice rapid, în diagonală, probabil că mi-au scăpat multe detalii, dar nu spune că acest topic a fost deschis în mod inocent. Singurul care se biucură e Pisicuts pentru că ... trafic. 

• Like 3
  • Minus 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Eva, nu mă amestec în sfada voastră (după cum ai văzut nu am postat nimic legat de asta), mu iau apărarea nimănui și nici nu acuz pe cineva, dar te rog, nu ne jigni inteligența! Acest topic l-ai deschis ca o prelungire a celuilalt, cu intenție clară. Repet, nu mă interesează subiectul, am citit pe cele 2 topice rapid, în diagonală, probabil că mi-au scăpat multe detalii, dar nu spune că acest topic a fost deschis în mod inocent. Singurul care se biucură e Pisicuts pentru că ... trafic.

Acest topic n-a fost decat un test, rezulta clar ca sunt prea putini dispusi sa dicute pe alte teme, serioase sau nu, fara circ si scandal... Ca pe majoritatea topicelor, dealtfel... Din partea mea, Pisicuts il poate inchide, desi nu cred ca vrea
Reputație: 1046
Postat

Acest topic n-a fost decat un test, rezulta clar ca sunt prea putini dispusi sa dicute pe alte teme, serioase sau nu, fara circ si scandal... Ca pe majoritatea topicelor, dealtfel... Din partea mea, Pisicuts il poate inchide, desi nu cred ca vrea

Bine!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Nu vrei sa te amesteci dar tocmai ce ai facut-o

• Like 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

asta face peste tot rujatul

Si varu ce face? 

Postat

tot la danel pula de otel se gandeste :gifs_ojos

Ba da care e treaba pana la urma cu gemu turcesc ca nu inteleg in ruptu capului 

Adica mananci niste gem si dupa aia iei o pastila de sculatoare dupa care timp de 30 de min te gandesti la maciuca lu Daniel si strambi patu la noapte sau cum?

Ca am vazut ca a dat 15 numere cu metoda asta 

• Like 1
  • Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

Adica mananci niste gem si dupa aia iei o pastila de sculatoare dupa care timp de 30 de min te gandesti la maciuca lu Daniel si strambi patu la noapte sau cum?

=)))))))))))))

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

S-ar putea sa mananci gemu' si dupa aia sa stai 30 de minute pe buda... si sa rupi patul doar cu basini 😀😀
  • Like 4
Postat

S-ar putea sa mananci gemu' si dupa aia sa stai 30 de minute pe buda... si sa rupi patul doar cu basini

Asta trebuie aflat de la varu xoxotbc el are astfel de obiceiuri :) 

Postat

hahahahaha

Am vazut ca nu e neaparat nevoie dupa gem si de pastila zicea ca poti sa te dai cu el si pe _)_ 

Postat

S-ar putea sa mananci gemu' si dupa aia sa stai 30 de minute pe buda... si sa rupi patul doar cu basini

buda si pesta porcina 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Asta trebuie aflat de la varu xoxotbc el are astfel de obiceiuri :)

Si unde l-ai VAZUT ca a dat 15 numere? Nici la loto nu-a atatea😀
Postat

Si unde l-ai VAZUT ca a dat 15 numere? Nici la loto nu-a atatea

Cauta la dg topicul in care promoveaza gemul turcesc a scris in primele pagini :) 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Cauta la dg topicul in care promoveaza gemul turcesc a scris in primele pagini :)

Stiu topicul, asa a zis, dar nu l-a vazut/verificat nimeni daca a si facut-o... vorba aia, lauda-ma pula, ca te bag in gura😀
  • Like 2
Postat

Stiu topicul, asa a zis, dar nu l-a vazut/verificat nimeni daca a si facut-o... vorba aia, lauda-ma pula, ca te bag in gura

=))))))

Inca o data se confirma ca depinde enorm de care parte esti ca poti sa dai sau poti sa iei 

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Au murit peștii lui xoxo? :)

• Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat
On 6/9/2019 at 1:45 PM, evaforyou said:
On 6/9/2019 at 1:38 PM, vistantric said:

Cum adică nu te las să respir...ce-ti fac?Nu cred ca ne cunoaștem și îți faci idei aiurea...Eu primesc limbi de la persoane care se pricep cât de cât, însă foarte rar ma pun eu sa gust de la o altă femeie...imi plac mai mult bărbații la partea intimă.

Si tu raspunzi fara sa citesti, ca printesa ailalta? Am deschis topic "No Amada here", a venit imediat sa se bage-n seama, si mai apari si tu ca o boare sa ne povestesti fix de Amada si cum nu va intelegeti cine poarta strapon dintre voi doua! Sunteti intime, treaba voastra, imbatati-va impreuna sau faceti ce vreti, cui crezi ca-i pasa ca nu te accepta aia ca "dominanta"?

On 6/9/2019 at 1:54 PM, vistantric said:

Tu pe cine și ce anume crezi ca pui la punct?Asa din senin te-ai revărsat tu asupra mea dragă domnișoară și ma încarci cu obiecțiile tale ca și cum am eu de-a face cu ce ți-e ție...Dacă vrei sa zici ca acesta e un topic de bârfă unde cenzurezi chiar subiectul în sine, pare non sens și nu-mi pasă de această intenție a ta.

De atunci v-ati impacat?

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...