Sari la conținut

Motiunea de cenzura

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Chiar n-aveti destul loc sa va injurati? 

Propun să le deschizi un țarc special semnalizat pentru destrăbălare.

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat

Propun să le deschizi un țarc special semnalizat pentru destrăbălare.

Mda... Unul exact ca sarcofagul de beton de la Cernobal, sa nu mai scape nim8c in exterior 1000 de ani, eventual ars totul cu napalm pe o raza de 100 km, sa nu fie sanse de supravietuire daca scapa ceva
Postat

Lasă lumea să se exprime liber.

Doar există libertatea de opinie.

Inclusiv aceea de a înjura / a jigni / a insulta.

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Daca vorbesti greaca la fel cum amesteci italiana cu spaniola, zic pas...

Stay putyn ca fu' intenționat scris asa, limba aia te învăț eu cu mare precizie, si corect executata (intr'ale gramaticii) :))

• Oras:Ibiza
Postat

Ce-ți mai pasă de puncte, debilule!  :laugh2  Cum mă mai joc cu creierașul tău de cimpanzeu sifilitic! 

de moment ce tot zici de reputatia ta de loser (-6600) si de puncte e clar ca suferi. Daca nu ti-ar fi pasat nu ai fi zis nimic, prost esti, ce usor de tai de gol =))) =))) , la fel cum te-ai dat de gol ca iti place sa futi **spam editat**e de 16 ani :x

:slap2  :laugh2

iesi ba in plm de afumat

sufera grav hodorogu, dupa puncte si reputatia lui pe un forum de curve =))

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

de moment ce tot zici de reputatia ta de loser (-6600) si de puncte e clar ca suferi. Daca nu ti-ar fi pasat nu ai fi zis nimic, prost esti, ce usor de tai de gol =))) =))) , la fel cum te-ai dat de gol ca iti place sa futi **spam editat**e de 16 ani :x

sufera grav hodorogu, dupa puncte si reputatia lui pe un forum de curve =))

Eu când zic că ești prost de bubui ... Viața ta e pe acest forum, aici stai aproape non-stop, aici bagi 70-80 de postări duminicile de vară, aici cauți validare și reputație. Vestea proastă e că nici aici nu ai găsit. Împușcă-te!

Oricum, mă joc cum vrea pula mea, cu neuronu ' tău, păcăliciule! Hai, jet, că n-am nici chef, nici timp de pierdut cu ratați ca tine!

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Eu când zic că ești prost de bubui ... Viața ta e pe acest forum, aici stai aproape non-stop, aici bagi 70-80 de postări duminicile de vară, aici cauți validare și reputație. Vestea proastă e că nici aici nu ai găsit. Împușcă-te!

Oricum, mă joc cum vrea pula mea, cu neuronu ' tău, păcăliciule! Hai, jet, că n-am nici chef, nici timp de pierdut cu ratați ca tine!

unde pula mea asta mare am bagat su 70-80 postari duminica ??? o caut pe mata' apropo.Tu vorbesti de validare, aprobare si reputatie ? cand ai primit minusuri ai inceput sa plangi. O impusc pe mata' si pe tine in chelie, mi-as pula in mortii tai de hodorog **spam editat**. Nu te mai baga in seama cu pula mea, toti se pisa pe tine =))))

• Like 3
  • Oras:in rond
  • Oras:in rond
Postat

validare hahahaha saracu o sa moara un prost care si-a cumparat parfum ca sa-l lase karina in casa =)))))))))))

• Like 1
Postat

unde pula mea asta mare am bagat su 70-80 postari duminica ??? o caut pe mata' apropo.Tu vorbesti de validare, aprobare si reputatie ? cand ai primit minusuri ai inceput sa plangi. O impusc pe mata' si pe tine in chelie, mi-as pula in mortii tai de hodorog **spam editat**. Nu te mai baga in seama cu pula mea, toti se pisa pe tine =))))

Bă, cretinule, duminica trecută ai avut spre seară 70, sau 71 de postări, la fel și curva. Aceeași situație și sâmbătă și vineri. Îmi pare rău că nu am dat print page, să-ți demonstrez cât de mincinos ordinar ești. În afară de înjurături grobiene ca cele de mai sus și de minciuni, nu ești în stare, căca-m-aș pe starea ta de mojic!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Bă, cretinule, duminica trecută ai avut spre seară 70, sau 71 de postări, la fel și curva. Aceeași situație și sâmbătă și vineri. Îmi pare rău că nu am dat print page, să-ți demonstrez cât de mincinos ordinar ești. În afară de înjurături grobiene ca cele de mai sus și de minciuni, nu ești în stare, căca-m-aș pe starea ta de mojic!

Nu am facut atatea postari hodorogule, mi-as pula in fasolea ta. Tu ai 48.000 de postari in plm, esti conectat la acest forum mai ca un pacient la aparate, boul draq. Pai ba gras urat impaiat dupa ce ca futi **spam editat**e de 16 ani, m-ai ai si tupeul sa negi

• Like 1
Postat

day's Top 20 Posters

Member Joined Total Member Posts Posts Today % of today's posts   m.jpg https://www.nimfomane.com/poze/spp.png votka--tuicar 06 April 2019 1,816 58 3.23%

• user_add.png
  •  
  • email_open.png

m.jpg https://www.nimfomane.com/poze/spp.png xoxothc 01 June 2019 354 46 2.56%

• user_add.png
  •  
  • email_open.png

photo-209270.jpg?_r=1486381338 colericul 06 June 2016 8,187 36 2.00%

• user_delete.png
  •  
  • email_open.png

photo-thumb-141524.jpg?_r=1449588709 marian cristescu 29 November 2014 77,980 36 2.00%

• user_add.png
  •  
  • email_open.png

photo-thumb-112429.jpg?_r=1538654690 s.maya

Ia de aici, debilule! Ești pe locul 1 întâi azi/ieri, cu ... doar 58 de postări! Mincinos ordinar și nesimțit, ce ești! Duminică spre seară ai avut pe acest cont 71. 

P.S. Despre ce **spam editat**e vorbești? Mata'?  :laugh2

Member Joined Total Member Posts Posts Today % of today's posts   m.jpg https://www.nimfomane.com/poze/spp.png votka--tuicar 06 April 2019 1,816 58

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Daca tot se discuta despre numarul postarilor

Șiiii ... postarea nr. 20.000!

O dedic lui Mîșkin, să o pună în ramă!

:)

Peste 28000 se postari in mai putin de 3 ani.

Ai de :) mea

PS.Pidsadera, cel mai prost din curtea scolii, pisa-m-as pe picon.

• Minus 1
Postat

picon e chizdofrenic(schizofrenic), aude 2 voci, una in urechea stanga care ii spune ca e prost si una in urechea dreapta care ii zice ca e **spam editat**

=))

• Oras:sub patrafir
  • Oras:sub patrafir
Postat

Nu am facut atatea postari hodorogule, mi-as pula in fasolea ta. Tu ai 48.000 de postari in plm, esti conectat la acest forum mai ca un pacient la aparate, boul draq. Pai ba gras urat impaiat dupa ce ca futi **spam editat**e de 16 ani, m-ai ai si tupeul sa negi

e cyborg **spam editat**

• Like 1
Postat

Daca tot se discuta despre numarul postarilor

Peste 28000 se postari in mai putin de 3 ani.

Ai de :) mea

PS.Pidsadera, cel mai prost din curtea scolii, pisa-m-as pe picon.

eu ma pis pe tine, picon si pe curva de masa' , aia care ia lasat cocioaba in care a fost batut crunt de are acum chelia cat statia de lansare nasa. Ai simtit cum m-am pisat ? era cald ? ce gust avea ?

Vizitator sleepingfox
Reputație: 0
Postat

totusi cum plm 28.000 de postari in mai putin de 3 ani, dementa =)))

il mananca in gura =))

• Like 1
Vizitator sleepingfox
Reputație: 0
Postat

o manca pe ma-tan gura

n-o mai mananca, a murit, da poti sa-i sugi pula lu bunicu, ca o are de 26 fara magiun

Postat

eh atunci s-o iau pa nevasta ta

ba acuma am citit vere, deci prostu ala acu 1 luna ii zicea lu il duce ca e dolores, asta dupa ce el si-a dat up la propria recenzie la raluca matache, si acuma saptamana asta zice ca eo sant dolores

cat de prost e catelu? si un chiuaua e mai destept decat ala

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...