altmarz Reputație: 6168 Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Nu are cineva un apartament de vânzare pe Rebreanu? Incep să mă gândesc serios... 6 Link spre comentariu
rocco s Reputație: 1339 Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 28 minutes ago, Megadeth74 said: App de doamna Cleo si de toti cei care se agitau aici care mai de care la momentul cand au auzit ca eu si Nicoleta fata de care era vorba facem normalul neprotejat si cu finalizare in ea,vreau sa le spun ca si eu si ea sintem foarte bine si foarte sanatosi si desi o facem de atita timp asa inca nu a ramas gravida. Si bineinteles ca nici nu o sa ne oprim din asta.Din contra ne prapadim de ris cind ne vedem pe seama celor care scriu timpenii despre noi si despre timpeniile scrise de ei. App de ramas gravida,vorba ei,cum dracu sa ramin, atita timp cit dupa ce o facem intotdeauna ia o pastila de Escapelle daca unii de aici din cei care ne criticau stiu ce inseamna. Ce ratat sinistru trebuie sa fie unu care fute curve fara guma si se si lauda cu asta ? 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Februarie 22, 2023 1 oră în urmă, farafiltre a spus: Am avut si eu, cred ca i zicea parker deja(cred ca piele de vitel)😄...daca o fii tot aia. Sunt diferite și ca piele și ca grosime. 5 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 22, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Februarie 22, 2023 5 minutes ago, 22leon said: Sunt diferite și ca piele și ca grosime. Așa aveam și eu impresia... Dar nu eram sigur 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Februarie 22, 2023 Acum 33 minute, altmarz a spus: Nu are cineva un apartament de vânzare pe Rebreanu? Incep să mă gândesc serios... M-am gândit și eu de ceva timp, doar că am impresia ca "cheltuielile" devin mari mari 😂😂 1 5 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4247 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 22, 2023 1 oră în urmă, altmarz a spus: Nu are cineva un apartament de vânzare pe Rebreanu? Incep să mă gândesc serios... Acum 42 minute, 22leon a spus: M-am gândit și eu de ceva timp, doar că am impresia ca "cheltuielile" devin mari mari 😂😂 Mai in gluma, mai in serios...preturile s destul de similare cu cele de la nord one, parca nu i cea mai inspirata investitie... 1 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4247 Postat Februarie 22, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 22, 2023 😁🤣 Am inteles...cred...eu ziceam mai mult serios decat in gluma...bag sama ca ti ai facut filme cu lamantini...lasa c o sa echilibreze jessica balanta🙂 dag dal gas! Link spre comentariu
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 2 hours ago, rocco s said: Ce ratat sinistru trebuie sa fie unu care fute curve fara guma si se si lauda cu asta ? Pentru ca pe mine ma tine si am singe in instalatie sa fac asta spre deosebire de tine care esti un mic cacacios si mori de frica.Eu sint barbat si am coaie spre deosebire de tine . Tu habar nu ai ce este placerea maxima pentru ca esti genul de om care si acasa fute cu guma de frica sa nu ia ceva. Tu in viata ta nu ai facut-o fara guma cum ziceam nici acasa nici in deplare deci repet nu ai de unde sa sti ce placere enorma si imensa e cind se freaca carne pe carne. 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13948 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 12 ore, mazarin a spus: Hmmm, 😀 daca ma gandesc bine cred ca mai am si eu alendelonul. E mai prafuit decat al lui Nelu dar inca merge Daca mai vine frigul (desi sper ca nu), iti propun ca la urmatoarea nostra intalnire sa imbracam amandoi alendeloanele. O sa facem furori. Fratii alendelon. P.S. Poate are si @Scrat_one unul. @stresantul si @shiva sunt prea tineri, nu cred ca au. 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13948 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 9 ore, altmarz a spus: Nu are cineva un apartament de vânzare pe Rebreanu? Incep să mă gândesc serios... Cum se lafaie unii in bani. Auzi, sa cumpere apartament pe Rebreanu. Eu nici bani de benzina sa ajung pe Rebreanu nu (mai) am, merg cu tramvaiul sau pe jos. 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 31 minute, nellu2012 a spus: Cum se lafaie unii in bani. Auzi, sa cumpere apartament pe Rebreanu. Eu nici bani de benzina sa ajung pe Rebreanu nu (mai) am, merg cu tramvaiul sau pe jos. Eu te cred, dar nu am timp acum.😁 Link spre comentariu
Scrat_one Reputație: 67 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 1 hour ago, nellu2012 said: Daca mai vine frigul (desi sper ca nu), iti propun ca la urmatoarea nostra intalnire sa imbracam amandoi alendeloanele. O sa facem furori. Fratii alendelon. P.S. Poate are si @Scrat_one unul. @stresantul si @shiva sunt prea tineri, nu cred ca au. Nelutzule alendelon n-am ca ai mei fusera saraci, dar o pereche de blugi piramid am la naftalina. Stresantul si shiva vaz cu jeana umeda ca nu mai apar p-acilisha, probabil se facura baieti de casa. Imi e dor de un suc impreuna ... mai sti ceva de Mazarin ? Asta sigur are alendelon d-ala ca al tau. 3 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13948 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 41 minute, Scrat_one a spus: Nelutzule alendelon n-am ca ai mei fusera saraci, dar o pereche de blugi piramid am la naftalina. Stresantul si shiva vaz cu jeana umeda ca nu mai apar p-acilisha, probabil se facura baieti de casa. Imi e dor de un suc impreuna ... mai sti ceva de Mazarin ? Asta sigur are alendelon d-ala ca al tau. Cu @mazarin ma vazui acu' cateva zile. Il intreb daca nu vrea sa iesim intr-o dupa-masa la un citro. Despre @shiva nu mai stiu nimic de ceva vreme. Cu @stresantul m-am vazut intamplator anul trecut sau acu' doi ani, nu mai tin bine minte. Si da, s-a cam cumintit din ce-mi spunea. Mazarin la fel. Se pare ca eu am ramas singura pramatie din generatia 2012-2013. P.S. Tu ai acelasi numar de telefon? Ca eu da, 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6168 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 4 hours ago, nellu2012 said: Cum se lafaie unii in bani. Auzi, sa cumpere apartament pe Rebreanu. Eu nici bani de benzina sa ajung pe Rebreanu nu (mai) am, merg cu tramvaiul sau pe jos. Asa e, dar gandeste-te putin...daca iti iei apartament pe Rebreanu, ai unde sa faci dus zilnic, nu mai consumi apa ta, si nici nu mai consumi benzina pana acolo... 3 1 Link spre comentariu
nila78 Reputație: 643 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 23, 2023 Gata domle... m-ati convins.. de unde iau un alendelon dela? Au la mall? Ce brand recomandati? Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13948 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 32 minute, nila78 a spus: Gata domle... m-ati convins.. de unde iau un alendelon dela? Au la mall? Ce brand recomandati? Nu se mai fac. Cel putin nu la fel de bune. Ar trebuie sa te intorci cu vreo 30 de ani in urma pentru un alendelon la fel. Nimic nu mai e cum a fost. Nici macar fetele. In urma cu 15-20 de ani fetele ofereau de toate la bani putini, acum (cu mici exceptii) nu ofera nimic ...pe bani multi. 4 Link spre comentariu
nila78 Reputație: 643 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 20 minute, nellu2012 a spus: Nu se mai fac. Cel putin nu la fel de bune. Ar trebuie sa te intorci cu vreo 30 de ani in urma pentru un alendelon la fel. Nimic nu mai e cum a fost. Nici macar fetele. In urma cu 15-20 de ani fetele ofereau de toate la bani putini, acum (cu mici exceptii) nu ofera nimic ...pe bani multi. Asta e inflatia...l trist dar adevarat 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6168 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 3 minutes ago, nila78 said: Asta e inflatia...l trist dar adevarat Dar o inflație de fete...pe când? 😔 2 Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Vând alendelon din 93 model cu blană la guler 😜 preț negociabil 😮 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2812 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 23, 2023 25 minutes ago, Anthonio said: Vând alendelon din 93 model cu blană la guler 😜 preț negociabil 😮 Uite inca unu' de vanzare... si pe bani putzini! 😁 https://m.olx.ro/d/oferta/vand-haina-imblanita-alain-delon-IDfCZLD.html 2 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13948 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 4 minute, danp123 a spus: Uite inca unu' de vanzare... si pe bani putzini! 😁 https://m.olx.ro/d/oferta/vand-haina-imblanita-alain-delon-IDfCZLD.html?isPreviewActive=1 Al meu arata mult mai bine. Si e mult mai calitativ. Pe cel postat de tine n-as da nici 50 de lei. Ii praf. Cand pot, ii fac o poza la al meu si o postez. Sa vedeti diferenta 😆. P.S. Sa vezi ce guler are al meu. Le da...fum la toate. Vechi, dar de calitate. II un fel de Mecedes al alendeloanelor. 2 Link spre comentariu
nila78 Reputație: 643 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 23, 2023 Asta ii dela? https://www.pierotucci.com/en/bomber-jacket-w-fur-collar-asphalt-gray.html 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13948 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 6 minute, nila78 a spus: Asta ii dela? https://www.pierotucci.com/en/bomber-jacket-w-fur-collar-asphalt-gray.html Nicio legatura. Asta-i din piele de vaca. Al meu e de oaie. E de-a lu' Becali. Sa nu confundam Steaua cu FCSB. Link spre comentariu
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 8 hours ago, nellu2012 said: Daca mai vine frigul (desi sper ca nu), iti propun ca la urmatoarea nostra intalnire sa imbracam amandoi alendeloanele. O sa facem furori. Fratii alendelon. P.S. Poate are si @Scrat_one unul. @stresantul si @shiva sunt prea tineri, nu cred ca au. Te inteleg perfect cu alendelonul si app de tinerete,mie nu imi e rusine sa imi fac public virsta am 50 de ani si sant rocker de la 12 ani si ,si acum mai am prima mea geaca de piele gen Guns and Roses,Europe,Scorpions acea scurta pina in talie si inca trag de ea si inca rezista foarte bine caci vorba ta alte vremuri si alta calitate si mai am si un parpalac cum le mai zicem noi la cele lungi de piele pina peste genunchi luat dupa ce i-am vazut pe cei de la Judas Priest si care la fel inca se tine foarte bine si le port cu mult drag. 1 1 Link spre comentariu
nila78 Reputație: 643 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 23, 2023 Hai ma... sigur undeva se mai fac geci de piele de calitate buna.. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum