Vizitator terentele Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 :* :*unde le mai folosesti? :-) Link spre comentariu
ionelsimanco Reputație: 2840 Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 am revenit, dupa pauza luuuunga.prea lungaprogramare whatsapp, confirmata si respectata.locatie la 5 pasi de cea veche. lift groaznic. in rest totul bine. 8-9EA - nu ma repet, e febletea mea, refac abonamentul vechi cat de curand. superbi ochi, frumoasa rau la fata. corp f frumos (arata de 25 nu de cat are...). pasa = magie... 10, nu pot da mai putinprestatia a fost ON, cu trecere la 69 si cim. (nr 1)apoi oral ne si NP in enspe pozitii (nr.2)fata asta e cea mai tare amanta de am avut-o... stiu ca presteaza si pt altii, dar atata timp cat tin la ea, trebuie sa o las sa zburde in cate suli vrea... altfel, e buna de luat acasa.noteON cu cim 10+++NP 11,99999cea mai tare!pup! 2 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Iunie 1, 2020 Sal'tare fratzilor,Perioada grea! Doar citit/uitat (cat sa facem spume), fara "atingere" si fara "am fost acolo" :@ Dar s-a incheiat...sau, s-a mai relaxat; fiecare dupa cum considera.Eu, unul, am reluat deplasarile si am ajuns la caprioara titulara.Si chiar pe la inceputul acestei perioade, de relaxare.S-a mutat alaturi (tot in blocul ala), e super-nemultumita de apartament, dar eu nu pot sa zic asta...tot de 8-9 e locatia, ca mobilier si facilitati ( ma refer la baie, sau chicineta), tot curata (zice ca meritul ei :laugh2 :hihat )Roxana, la standardele mele, a urcat in "clasament"; machiata, aranjata, parfumata, epilata, frumusica si provocatoare dar...umpicutz mai implinita :rax2Ea, shuparata monstru pe chestia asta, totusi de acord cu mine ca "avantaj la tate" :laugh2 Bref: nu e nici macar "chubby", dar s-a mai implinit ca forme. Sa traiasca cozonacii, si statul acasa!Actiunea, n-o mai descriu, si n-o mai notez, ca am deja "laude" atat pentru Roxana, cat si pentru Mariuca (deh...daca-mi place? :blushing2 ) pe pagini intregi; dar..nu ma pot abtine sa nu mentionez iarashi tehnica de la oral.Tre' sa-i gasim un nume si lu' "limbutza" aia, ca ea e actorul principal, si e pacat sa ramana "anonima"...parerea mea.In concluzie,avand in vedere pauza, a fost ceva de exceptie; pentru mine.Ea, poate mai "rodata", nu cred c-a trait ceva special....ma refer, bineintzeles, la situatia de a re-incepe, nu la mine ca vizitator. Ca nu ma consider deloc "special", oricare ar fi situatiaS-a comportat normal, ca de fiecare data: volubila, directa, hahaita sau serioasa la chat, "lipicioasa" si "doritoare" ca atmosfera, plina de placere, nebunatica si extaziata la orizontala.Cu tratatii si la chat (merci de ness) si in pat...merci si de alea :laugh2 Deci, ea, nimic "special".Diferit fata de alte vizite am fost eu: atat de euforic ca am re-inceput, ca m-am simtit ca un licean la prima..."dragoste". Pur si simplu, parca am retrait-o...pentru mine a fost, si ramane. o "destinatie" de nota 10; nu spun ca s-a schimbat, sau nu, datorita "pauzei"...spun ca nu s-a schimbat/blazat in lunile de cand a aparut pe-aici (nu mai stiu cate, exact).Pastreaza interesul, si priceperea, de a te face sa te simti bine.Cum zicea si cel de sus (nu, nu ALA!...ionel) e buna de luat acasa.Nasol ca putini de pe-aici au loc, bashka ea nu vrea-n ruptul capului!....zice ca e independanta! :laugh2Sanatate maxima! :hihatPS Desi postarea de fata ma contrazice, eu unul, cu scrisu' inca nu m-am "relaxat"...tot in "stare de urgenta" am ramas :blushing2Nu m-apucam de taclale, dar am mai facut o recenzie in alta parte, si-aici am vazut caRoxanica a ramas tot un fel de fata Morgana, o vezi, dar nu o poti atinge....E ca un concert de Haydn in surdina oferit pe un geam de la etaj, cand mergi agale pe Mariahilfer Strasse........ :laugh2 :laugh2 Dap, are "talentul" astaNu vreau sa stric "corola de minuni" a Roxanei si nici sa-i rapesc misterul de "fata morgana" dar...Roxanica e "om" - contrar opiniei generale ca "femeile nu e oameni" - si are un program. De care, si cu bune si cu rele, se tine cu sfintzenie.Stiu ca ideea generala este ca daca apar pe site, caprioarele-s ca STB-ul...ies pe traseu la 05.00 si se retrag la 24.00. Daca stai in statie, poti sa te urci, sa-ti platesti biletul ca oricare, si sa folosesti "serviciul"Asta e teorie...si,e cam trasa de par. Ca vrem sa nu, practica in cazul topic-ului o cam contrazice...poate pentru ca nu vorbim de STB? :laugh2In practica, unii o gasesc, si re-gasesc, altii nu...desi se straduiePentru unii e "muma" pentru altii "ciuma"...inca de la prima vizita. Si te-ntrebi de ce puii tai te-ai dus, si te-ai chinuit atat!Iar asta se cam aplica pentru multe topice...Nah, fiecare din noi e deosebit (ce bine!), isi alege/atinge obiectivele cum stie, si se simte cum se simte...si mai intervine si liberul arbitru al "STB"-ului....csf?ncsf!.Io, pe-aici pe site, merg pe mana unei femei...cu "non, je ne regrette rien..."Sau, mai simplu :"cum iti asterni, asa dormi!" :laugh2 :rax2 4 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Sal'tare fratzilor, Perioada grea! Doar citit/uitat (cat sa facem spume), fara "atingere" si fara "am fost acolo" :@ Dar s-a incheiat...sau, s-a mai relaxat; fiecare dupa cum considera. Eu, unul, am reluat deplasarile si am ajuns la caprioara titulara.Si chiar pe la inceputul acestei perioade, de relaxare. S-a mutat alaturi (tot in blocul ala), e super-nemultumita de apartament, dar eu nu pot sa zic asta...tot de 8-9 e locatia, ca mobilier si facilitati ( ma refer la baie, sau chicineta), tot curata (zice ca meritul ei :laugh2 :hihat ) Roxana, la standardele mele, a urcat in "clasament"; machiata, aranjata, parfumata, epilata, frumusica si provocatoare dar...umpicutz mai implinita :rax2Ea, shuparata monstru pe chestia asta, totusi de acord cu mine ca "avantaj la tate" :laugh2 Bref: nu e nici macar "chubby", dar s-a mai implinit ca forme. Sa traiasca cozonacii, si statul acasa! Actiunea, n-o mai descriu, si n-o mai notez, ca am deja "laude" atat pentru Roxana, cat si pentru Mariuca (deh...daca-mi place? :blushing2 ) pe pagini intregi; dar..nu ma pot abtine sa nu mentionez iarashi tehnica de la oral.Tre' sa-i gasim un nume si lu' "limbutza" aia, ca ea e actorul principal, si e pacat sa ramana "anonima"...parerea mea. In concluzie,avand in vedere pauza, a fost ceva de exceptie; pentru mine.Ea, poate mai "rodata", nu cred c-a trait ceva special....ma refer, bineintzeles, la situatia de a re-incepe, nu la mine ca vizitator. Ca nu ma consider deloc "special", oricare ar fi situatia S-a comportat normal, ca de fiecare data: volubila, directa, hahaita sau serioasa la chat, "lipicioasa" si "doritoare" ca atmosfera, plina de placere, nebunatica si extaziata la orizontala.Cu tratatii si la chat (merci de ness) si in pat...merci si de alea :laugh2 Deci, ea, nimic "special". Diferit fata de alte vizite am fost eu: atat de euforic ca am re-inceput, ca m-am simtit ca un licean la prima..."dragoste". Pur si simplu, parca am retrait-o ...pentru mine a fost, si ramane. o "destinatie" de nota 10; nu spun ca s-a schimbat, sau nu, datorita "pauzei"...spun ca nu s-a schimbat/blazat in lunile de cand a aparut pe-aici (nu mai stiu cate, exact).Pastreaza interesul, si priceperea, de a te face sa te simti bine. Cum zicea si cel de sus (nu, nu ALA!...ionel) e buna de luat acasa.Nasol ca putini de pe-aici au loc, bashka ea nu vrea-n ruptul capului!....zice ca e independanta! :laugh2 Sanatate maxima! :hihat PS Desi postarea de fata ma contrazice, eu unul, cu scrisu' inca nu m-am "relaxat"...tot in "stare de urgenta" am ramas :blushing2Nu m-apucam de taclale, dar am mai facut o recenzie in alta parte, si-aici am vazut ca :laugh2 :laugh2 Dap, are "talentul" asta Nu vreau sa stric "corola de minuni" a Roxanei si nici sa-i rapesc misterul de "fata morgana" dar...Roxanica e "om" - contrar opiniei generale ca "femeile nu e oameni" - si are un program. De care, si cu bune si cu rele, se tine cu sfintzenie.Stiu ca ideea generala este ca daca apar pe site, caprioarele-s ca STB-ul...ies pe traseu la 05.00 si se retrag la 24.00. Daca stai in statie, poti sa te urci, sa-ti platesti biletul ca oricare, si sa folosesti "serviciul"Asta e teorie...si,e cam trasa de par. Ca vrem sa nu, practica in cazul topic-ului o cam contrazice...poate pentru ca nu vorbim de STB? :laugh2In practica, unii o gasesc, si re-gasesc, altii nu...desi se straduiePentru unii e "muma" pentru altii "ciuma"...inca de la prima vizita. Si te-ntrebi de ce puii tai te-ai dus, si te-ai chinuit atat! Iar asta se cam aplica pentru multe topice...Nah, fiecare din noi e deosebit (ce bine!), isi alege/atinge obiectivele cum stie, si se simte cum se simte...si mai intervine si liberul arbitru al "STB"-ului....csf?ncsf!.Io, pe-aici pe site, merg pe mana unei femei...cu "non, je ne regrette rien..."Sau, mai simplu :"cum iti asterni, asa dormi!" :laugh2 :rax2 Mulțumesc frumos! Te pup cu mare drag.P. S. Acum sunt mulțumită de locație, am achimbat-o. =))) Link spre comentariu
only-me Reputație: 17071 Postat Iunie 2, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iunie 2, 2020 Mulțumesc frumos! Te pup cu mare drag.P. S. Acum sunt mulțumită de locație, am achimbat-o. =)))Si...unde zicei ca este noua locatie!?! Ca am lipsit cand ai anuntat...sau... nu ai anuntat!?😜😂😂😂😘 Link spre comentariu
ecstaz2005 Reputație: 90 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Eu nu mai inteleg nimic. Ai schimbat-o cu cea veche? Sau ai schimbat-o cu o alta locatie noua?Rox, ne lamuresti un pic? Hai ca incepe curba sa se aplatizeze si ne pregatim sa iesim din barlog. La ce ne asteptam? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Si...unde zicei ca este noua locatie!?! Ca am lipsit cand ai anuntat...sau... nu ai anuntat!?😜😂😂😂😘N-am anunțat, treci pe la service si te anunț unde e locatia. :* Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Eu nu mai inteleg nimic. Ai schimbat-o cu cea veche? Sau ai schimbat-o cu o alta locatie noua?Rox, ne lamuresti un pic? Hai ca incepe curba sa se aplatizeze si ne pregatim sa iesim din barlog. La ce ne asteptam?Cu alta locație noua. Restul detaliilor prefer sa nu le scriu aici. Link spre comentariu
ecstaz2005 Reputație: 90 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Fair enough. Sa ne auzim si sa ne vedem cu bine in noua locatie.Ps: ce mai face Mariuca? Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22436 Postat Iunie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 2, 2020 E buna si noua locație 😊. Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Fair enough. Sa ne auzim si sa ne vedem cu bine in noua locatie.Ps: ce mai face Mariuca?Se simte bine =))) Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Probabil singurul detaliu de care s oamenii interesati ar fi liftu =)) Link spre comentariu
Vizitator mr_leaf Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Buna seara, Am trecut pe la Roxana de cateva ori de la revenirea ei. Doua intalniri le-am avut intr-o garsoniera de langa vechea locatie si una intr-o locatie noua, pe langa Sala Palatului, care e de departe cea mai buna de pana acuma. Roxana in continuare arata foarte bine, o persoana foarte desteapta si inteligenta cu care poti sa discuti cu usurinta. Este foarte calma si iti da o stare de bine pe toata durata vizitei. In ceea ce priveste actiunea, nu stiu ce as putea sa mai adaug aici, mie unul imi place foarte mult. Notele raman similare cu ceea ce am scris in recenziile anterioare. Numai bine! Muzica.. Ich mag dich wirklich sehr gern. 2 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Probabil singurul detaliu de care s oamenii interesati ar fi liftu =))Promit ca o sa fac poza la lift =))) Link spre comentariu
ecstaz2005 Reputație: 90 Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 O faci in lift? Incep sa am deja fetisuri cu aceste incaperi la cat ti-au fost "promovate". Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4017 Postat Iunie 3, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Iunie 3, 2020 ...si uite asa, mai cu una mai cu alta, Maria si Mariuca, au facut istorie aici si au ajuns la pagina, 100 :cake puncte de reputatie, 2986, woao!!....si prin cate momente placute si neplacute, au trecut ele, pana sa ajunga aici numa", ""dansele stie""La mai multe, pagini cat si numai momente placute! :hooray Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 ...si uite asa, mai cu una mai cu alta, Maria si Mariuca, au facut istorie aici si au ajuns la pagina, 100 :cake puncte de reputatie, 2986, woao!!....si prin cate momente placute si neplacute, au trecut ele, pana sa ajunga aici numa", ""dansele stie""La mai multe, pagini cat si numai momente placute! :hooray =))) :* Link spre comentariu
futadoru Reputație: 34 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 3, 2020 Azi, maine pana la ce oră esti disponibilă? Imi doresc de ceva timp să ajung la tine sa ne cunoastem Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Iunie 3, 2020 E ceva timp de cand nu am mai fost la domnisoara,abia astept sa o revizitez !69-96 ... Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Azi, maine pana la ce oră esti disponibilă? Imi doresc de ceva timp să ajung la tine sa ne cunoastemScrie-mi :* Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 :* Link spre comentariu
gman2000 Reputație: 83 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2020 Actualizare preturi? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Actualizare preturi?Aceleași Link spre comentariu
richardgere Reputație: 7 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 E cu mască sau fără masca? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 E cu mască sau fără masca?Cu masca =))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum