Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
1 hour ago, RoxanaM said:

They do, they belong to a unique part of creation 😁

I do sin but I m not the devil, I m good but not an angel, I m just a small girl in a big world trying to find someoane to love...M.M.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna de dimineata ,

Novice fiind pe aici , o sa incerc sa scriu si eu cateva randuri .... primele si ultimele .
Sper sa nu gresesc topic-ul ;)
M-am bucurat si eu in cateva randuri de mrejele Roxanei .
Am vizualizat vreo 3 locatii pana acum ( toate centrale ) si cu toate cele de trebuinta ... mai bine ca acasa si nu , nu-s agent imobiliar .

Roxana .... om frumos , femeie misto ....

Am citit pe aici ca filtreaza , posibil s-o faca , nu contest ... dar daca am trecut de filtru pana si eu ( o scarba de om ) inseamna ca si-a mai pierdut din iscusinta cu care o face ;)
Motivul intalnirilor nu cred ca trebuie povestit musai pe aici in schimb pot sa va zic ca eu unul m-am simtit foarte bine de fiecare data (iar pe cat sunt de urat si de slab pregatit in tehnici cu si despre sex , pe atat sunt de pretentios ) si ca-n orice sceneta au existat : prolog , intriga , punct culminant , deznodamant si foarte putin epilog .
Recunosc totusi , ca cea mai faina " sexperienta " sau pauza antistres pentru mine a fost la prima intalnire ( acum ceva vreme ) apoi parca sa zic ca s-a transformat intr-o oarecare rutina , placuta de altfel ( ...... ) am mai scris ceva pe aici dar am sters .
Clar nu-i de nasu' meu ca femeie sau mai bine zis eu nu-s de nasu' ei .... dar o sa-mi mai incerc norocul si o s-o mai vizitez , strict in scopuri medicale .
Ca sa nu fie aceste randuri doar un laudatio , o sa mai zic un aspect observat de mine ... ca in afacerea asta part time a ei , mie mi-a lasat impresia ca in primul rand scopul ei este ca ea sa se simta bine ... dar pe mine asta nu ma deranj . Pana la urma banuiesc ca e o chestie ce tine de compatibilitate , chimie , etc .... iar aparitia mea  ... iti trezeste mai degraba instinctul de a te asigura ca ai toate bunurile de valoare puse bine ;)) si nicidecum un zbor dincolo de nori .
In fine , parca de vreo doua ori mi-a multumit si ea .... semn ca macar in astea doua dati a fost antistres ( medical vorbind ) pentru ambele baricade ;)

Pentru ca vad ca exista si un regulament :
1 3 6 8 9 1 5 4 10 2 6 8 9 - le puneti voi cum vreti pentru ca e sistemul vostru de notare , nu al meu .
Despre tarif .... nici nu stam de vorba nu de alta dar eu sunt sarac , daca mi-as permite .... as merge zilnic ( dar fiind vorba intre noi , si sa vreau.. nu cred ca mai pot zilnic;))  ) plus ca in domeniul meu de activitate se munceste de luni pana luni iar in domeniul ei de activitate doar de luni pana vineri .

ps : nu vreau sa credeti ca sunt complexat sau am o parere proasta despre mine ci doar o fire realista si poate prea analitica

Si cum observ ca toata lumea pune tot felul de citate pe aici , o sa-mi permit sa scriu si eu unul haios .... cu scuzele de rigoare .
" sexul e ca sahul , trebuie sa stii in ce pozitie sa pui regina ! "
Puteti sa stati linistiti , nici eu nu stiu sah ;))

Multumesc frumos

• Like 10
  • Haha 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 9 ore, RoxanaM a spus:

Sărbători fericite și liniștite dragilor! 💋 💋 💋 

IMG_20220419_132203.jpg

Acum 9 ore, koningdaniel a spus:

Agati chiloti'n toc si pe urma arunci bomba ca nu esti...pai asa se face? 

Exact! Multumim ca ne asiguri partea cu linistea. 

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
20 hours ago, RoxanaM said:

Sărbători fericite și liniștite dragilor! 💋 💋 💋 

IMG_20220419_132203.jpg

Ai arborat steagu rosu,semn ca iar are draci Mariuca pe ea!?😜😜😜😂😂😂😘😘

Pup you si Paste Fericit!!🤗🥰😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
42 minutes ago, RoxanaM said:

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 😁

IMG-20220422-WA0010.jpg

Aceasta este o continuare a pamfletului: - corect, dar poate fi și invers: noi bărbații sigur nu arătăm ca în poze, dar nici voi.... 🤭

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...