Sari la conținut

Oferta pe centura , pe cale de disparitie

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

0735149000 lucreaza acum sta peste strada de petrom. Incercati si voi oralul cu 50 lei oralul ca femeia s-a invatat cu 100 lei oralul in strada!

Postat

Ieri am vazut 4 pana în royal park și din câte am înțeles de la ele mai e una blonda și pana în send 92 dar nu am văzut nimic ieri pe acolo probabil o fi avut client

Postat

Erau astazi pe la prânz 2 brunete lângă Royal dar mie unul mi se pare destul de scump pentru la strada 80 combinat pai mai bine mai pun 20 și ma duc pe camera unde am și confort ( părerea mea )

Postat

Am trecut aseara pe la la pod la Mall si vazut ca era una bruneta statea jos pe bordura. Nu am oprit pentru ca ma grabeam. Avem ceva informatii despre ea?

Postat

Cum arata era buna de ceva ?

Nu parea ceva iesit din comun. Dar pentru o descarcare mergea.

Postat

Nu se merită. Oral slab, se simt dinții. Ultima oara când am oprit la ea, cerea 70 oral sau normal, 100 ambele.

Postat

Azi erau 2 bucati pe langa o fantana , e si un magazin pe acolo , de la.presate mai in fata , era una pe.tocuri buna rau , cand m am intors nu mai era fmm:))))

Postat

Unde sunt instalate fetele si cine a fost sa ne spuna si noua daca se merita

Pana in Royal Park pe stânga la un pod .

Bruneta e singura de se merita din toate de acolo am fost ieri cu ea și se vede că știe meserie,dar foarte greu de prins

Postat

Am trecut eu ieri pe la ora 13.00 si nu era decat una batrana si urata rau pe langa spalatoria ecologica de langa cncd atata ,

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...