Sari la conținut

Oferta pe centura , pe cale de disparitie

Postări Recomandate

Postat

Un telefon al brunetei micia are cineva.

AM FOST EU CU BRUNETA MICA . E FOARTE GRABITA. UN NR TEL BRUNETA INALTA GASIM PE AICI?

• Oras:Pitesti
Postat

Am trecut eu ieri pe la 16.00 si erau 6.7 plus o masina de politie cu ele ,deci lea cam speriat si pe ele si pe noi ca am vazut ca trec zilnic de cateva ori

Postat

bai prietene sunt cate 3-4-5 langa clemans la baraj la pod... da nu fute nimeni vad...doar comenteaza... mai e si una boroasa sub pod la autostrada... nu recomand...:D

Postat

Așa ma e saia dăn gura craiovii dă dupa giratoriu până in lucoil că vorbaia tot pitestiu acui ca o centură sau la spalatorie până în angrou da fructe ce alea nu e tot pă treabă plecate dacas

Postat

La aia bruneta , nu cea de etnie , este una inalta , nu mi se pare ceva wow , pe graba , nu am intrebat daca merge si pe camera si un numar de telefon .... daca a reusit altcineva sa obtina asta sa ne impartaseasca si noua

Postat

Salut băieți. Am trecut eu acum o ora pe lângă clemans pe centura. Erau 3 acolo. Doua mi au atras atenția: Una micuta de înălțime, blonda, skiny si încă Una bruneta , mi s a părut frumușică la fata. Am fost cu cea blonda, 50 oralul, 80 combinat, protejate. O suge binișor. Pentru un oral rapid, a fost ok. Fata comunicativa, are un tatuaj frumos mana dreapta . Dacă mai am.ocazia as vrea sa iau brunețica. Am.observat o când m am întors înapoi, nu era inițial.

Postat

Salut băieți. Am trecut eu acum o ora pe lângă clemans pe centura. Erau 3 acolo. Doua mi au atras atenția: Una micuta de înălțime, blonda, skiny si încă Una bruneta , mi s a părut frumușică la fata. Am fost cu cea blonda, 50 oralul, 80 combinat, protejate. O suge binișor. Pentru un oral rapid, a fost ok. Fata comunicativa, are un tatuaj frumos mana dreapta . Dacă mai am.ocazia as vrea sa iau brunețica. Am.observat o când m am întors înapoi, nu era inițial.

Cam pe la ce ora ai trecut colegu?

Postat

Le gasiti si dupa ora 19. Bruneta, blonda la clemans. Si 2 blonde plus o bruneta vis-a-vis de petrom. Bafta!

Postat

Nu am mai vazut de vreo 2 ani nimic acolo, dar e posibil sa apara ceva trecator. Unde am zis mai sus e constant

Postat

Langa clemans era o bruneta inalta si inca una bruneta-roscata frumusica.le as fute tare rau,ce puteti sa spuneti despre ele?ma intereseaza cineva care le a dat o muie sau le a futut,nu cine le a vazut pe strada :D

Postat

Salutare, mi-a atras atentia azi o bruneta mai corpolenta la pod langa clemans, stie cineva ceva de ea?

Daca ma puteti ajuta cu un sfat, locuri mai safe pt futut in masina, nu vreau sa dau de militie in timpul actiunii?!

Postat

Salutare, mi-a atras atentia azi o bruneta mai corpolenta la pod langa clemans, stie cineva ceva de ea?

Daca ma puteti ajuta cu un sfat, locuri mai safe pt futut in masina, nu vreau sa dau de militie in timpul actiunii?!

Fata face treaba buna am fost eu cu ea sambata trecuta.

Cel ai bun loc este la padure in budeasa stie ea locul bine. Cel mai bine sa urci putin in padure ca este mult mai sigur.

• Like 1
Vizitator maximus79
Reputație: 0
Postat

Mai exista asa ceva în 2020 ? Doamne ferește...

Vizitator maximus79
Reputație: 0
Postat

Cum ma sa știi sa scrii, sa ai telefon cu internet, sa ajungi pe forumul asta și sa faci asa ceva...

Sa iei caricaturile alea in masina, care stau câteva ore transpirate în soare și le-au mai futut 10 înaintea ta, fără posibilitatea de a face un duș...sa nu mai vorbesc ca sunt urate cu spume...igiena zero...

Pe vremuri pe alea le luau tractoristii pe bonuri de masa...

Scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni, doar ma mir...

Cat naiba costa, 30 de lei ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...