rbk68 Reputație: 1 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Mai activezi in Buc ? Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 3, 2020 Heii😊Maine in jurul pranzului ajung in Bucuresti (zona Crangasi). Revin dimineata cu detalii! 2 Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Iunie 3, 2020 Heii😊Maine in jurul pranzului ajung in Bucuresti (zona Crangasi). Revin dimineata cu detalii!O ce veste minunata ! Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 3, 2020 O ce veste minunata !😘😘😘 Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 3, 2020 Serviciile : Oral protejat /neprotejat Finalizare orala, faciala, pe corp Normal protejat Anal protejat 69 Face-fuck Sex intre sani Tarif : 100 lei finalizarea 200 lei ora cu 2-3 finalizari Ca servicii de submisiva : Biciuire Bondage Swallow Ceruire Spitting (pe fata) 150 lei finalizarea 250 lei ora + 50 lei pt uro pasiv( fata si corp) Locatia s-a schimbat si va fi in blocul nou din spatele primariei sectorului 1! Programriile se fac doar prin sms/WhatsApp cu minim o ora inainte! Va rog sa nu imi postati pozele de pe alte orase din motive cunoscute deja de persoanele care m-au vizitat de cateva ori😊 1 Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Presupun ca dirty talk nu e o problema Link spre comentariu
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 3, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Autor Partajează Postat Iunie 3, 2020 Bine ai revenit. Sper ca îți e dor de o ședință sportiva?O sa încerc și serviciile de dominare... vedem ce iese :) Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 3, 2020 Presupun ca dirty talk nu e o problemaNu😊 Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 3, 2020 Bine ai revenit. Sper ca îți e dor de o ședință sportiva?O sa încerc și serviciile de dominare... vedem ce iese :)Sportiva? Hmm...hai sa tintim la stomac? 😂😂 Link spre comentariu
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 3, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Autor Partajează Postat Iunie 3, 2020 Sportiva? Hmm...hai sa tintim la stomac? 😂😂"Sportiva?"Te-am trecut când prin oral când prin anilingus... când prin face fuck când prin anilingus ceva timp pana am trecut la normal. "Hmm...hai sa tintim la stomac?"Èši-am zis ca țintesc spre stomacul tău de asta aleg ora aia cu 250 ca să fie cu swallow 😂😂 Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 3, 2020 "Sportiva?"Te-am trecut când prin oral când prin anilingus... când prin face fuck când prin anilingus ceva timp pana am trecut la normal. "Hmm...hai sa tintim la stomac?"Èši-am zis ca țintesc spre stomacul tău de asta aleg ora aia cu 250 ca să fie cu swallow 😂😂Sti ca ma refeream la altceva. ...😂😂😂 Link spre comentariu
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 3, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Autor Partajează Postat Iunie 3, 2020 Sti ca ma refeream la altceva. ...😂😂😂 Știu 😂. Dar știi ca am simțul umorului un pic mai dezvoltat 😠Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Iunie 5, 2020 Abia astept sa o intalnesc pe domnisoara sa ma pot bucura de ea si sânii ei ! 😃De oral legenda nu mai vorbesc... Link spre comentariu
johnybegood Reputație: 831 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2020 O poza cu donsoara? Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 5, 2020 O poza cu donsoara?Se putea sa nu apara si o asfel de persoana? Se pare ca am scris degeaba pe acest topic. ... Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 5, 2020 Abia astept sa o intalnesc pe domnisoara sa ma pot bucura de ea si sânii ei ! 😃De oral legenda nu mai vorbesc...😙😙😙😙😙 Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 5, 2020 Serviciile : Oral protejat /neprotejat Finalizare orala, faciala, pe corp Normal protejat Anal protejat 69 Face-fuck Sex intre sani Tarif : 100 lei finalizarea 200 lei ora cu 2-3 finalizari Ca servicii de submisiva : Biciuire Bondage Swallow Ceruire Spitting (pe fata) 150 lei finalizarea 250 lei ora + 50 lei pt uro pasiv( fata si corp) Locatia s-a schimbat si va fi in blocul nou din spatele primariei sectorului 1! PROGRAMARILE se fac DOAR prin sms/WhatsApp cu minim o ora inainte! Va rog sa NU imi postati pozele de pe alte orase din motive cunoscute deja de persoanele care m-au vizitat de cateva ori😊 Link spre comentariu
alexbgd Reputație: 6 Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Cat stai in Bucuresti? Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 5, 2020 Cat stai in Bucuresti?2 saptamani Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 5, 2020 E coada mareee....e full all day Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 5, 2020 Haide-ti sa va explic cum ofera unii recenzii! Pustanu87 a avut programare maine dimineata si s-a razgandit venind azi pt 2 fin foarte scurte incadrate in 30min. Dupa ce a venit, a facut o finalizare scurta si,,nu dorea sa il incurce pe urmatorul" si ii explic frumos ca eu am acceptat din bun simt sa vina asa si aici m-a lasat paff. ... Cica imi da mai putin pt ca a stat putin, dar imi scrie o recenzie buna pt ca el e vechi si il crede lumea! Va rog sa nu mai veniti cu astfel de propuneri ca nu ofer servicii pt recenzii ! 5 Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Bine ca ne-ai zis Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 5, 2020 Haide-ti sa va explic cum ofera unii recenzii! Pustanu87 a avut programare maine dimineata si s-a razgandit venind azi pt 2 fin foarte scurte incadrate in 30min. Dupa ce a venit, a facut o finalizare scurta si,,nu dorea sa il incurce pe urmatorul" si ii explic frumos ca eu am acceptat din bun simt sa vina asa si aici m-a lasat paff. ... Cica imi da mai putin pt ca a stat putin, dar imi scrie o recenzie buna pt ca el e vechi si il crede lumea! Va rog sa nu mai veniti cu astfel de propuneri ca nu ofer servicii pt recenzii !Cine te pune sa primesti “pustaniâ€?Bine ca nu s-a prezentat laury sau altul mai vechi 😆😆😆Acum pe bune, noi astia seriosi cand iti dam sms ne spui ca esti full pana seara si pe asta micu il primesti printre randuri? L-ai dat afara pe usa sau ai acceptat mai putini bani??? Link spre comentariu
raynefabyan Reputație: 181 Postat Iunie 5, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2020 Buna Andreea ai ajuns in bucuresti... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum