andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 21, 2019 Hai ca am vazut o poza, totusi nu m-am lamurit cat de submisiva esti. Poti detalia ?Aceste detalii se discuta doar in privat😉
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 21, 2019 Eu cred ca esi grasana, de aia nu pui pozeSau poate am si o viata persoanala care poate fi afectata de poze postate pe topicul acesta😉😉 1
Vizitator ionutv081 Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 Aceste detalii se discuta doar in privat Mda, bun raspuns :) 2
dl_geo Reputație: 712 Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 În privat adică la telefon ?
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 21, 2019 ÃŽn privat adică la telefon ?Pm/sms/WhatsApp!Se discuta doar ceea ce nu se afla pe profilul meu! Va rog sa faceti off topic in alta parte😉😉O seara buna! 4 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 22, 2019 Buna! Astazi voi onora doar programarile facute deja! Posibil sa revin luni. ...daca trec (psihic ) peste incidentul de azi! O zi buna!
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 22, 2019 Ce ai pățit ?O fi amenintat-o vreunul sau viol.Sa ne zica ea 4
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 22, 2019 O fi amenintat-o vreunul sau viol.Sa ne zica eaA venit un tip care parea ok, dar s-a dovedit a nu fi chiar asa! I-am spus ca mi se face rau intr-o anumita pozitie(daca stau prea mult asa ) si totusi omul a crezut ca e ok sa faca o chestie care simteam ca ma sufoca. ...Evident,am oprit actiunea si l-am poftit afara. ...reactia lui m-a lasat, ,masca": ,,pai credeam ca e ok pt ca esti submisiva! "...II-am explicat de la inceput ca desi sunt submisiva nu suport sa fiu fortata sa fac ceva (de acea exista perioada de socializare. ...pt a discuta ce nu se poate. ...sau pana unde mergem cu ceea ce se poate )!Imi cer scuze daca nu sunt 100% coerenta,dar am o stare nasoala inca incerc sa ma calmez 12
Vizitator ionutv081 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2019 Postat Noiembrie 22, 2019 A venit un tip care parea ok, dar s-a dovedit a nu fi chiar asa!I-am spus ca mi se face rau intr-o anumita pozitie(daca stau prea mult asa ) si totusi omul a crezut ca e ok sa faca o chestie care simteam ca ma sufoca. ...Evident,am oprit actiunea si l-am poftit afara. ...reactia lui m-a lasat, ,masca": ,,pai credeam ca e ok pt ca esti submisiva! "...II-am explicat de la inceput ca desi sunt submisiva nu suport sa fiu fortata sa fac ceva (de acea exista perioada de socializare. ...pt a discuta ce nu se poate. ...sau pana unde mergem cu ceea ce se poate )!Imi cer scuze daca nu sunt 100% coerenta,dar am o stare nasoala inca incerc sa ma calmez Cand accepti sa fi submisiva, iti asumi astfel de riscuri. Cel mai bine ar fi sa renunti la acest serviciu. Ai destul de multe altfel de optiuni. 3
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 22, 2019 Cand accepti sa fi submisiva, iti asumi astfel de riscuri. Cel mai bine ar fi sa renunti la acest serviciu. Ai destul de multe altfel de optiuni.Gresit! Totul trebuie sa fie de comun acord😉😉E ca si cum ai veni sa ma futi, dar te leg de pat si iti mangai fundul cu cel mai gros vibrator😉😉 Seara faina 4
Vizitator ionutv081 Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2019 Postat Noiembrie 23, 2019 Gresit!Totul trebuie sa fie de comun acordE ca si cum ai veni sa ma futi, dar te leg de pat si iti mangai fundul cu cel mai gros vibrator Seara faina Fanteziile unora pleaca si din filme, dar si de la serviciile oferite in semnatura fetelor. Tu accepti si cu 3,4 baieti (gang-bang), deci evident ca multi se gandesc ca se poate orice. La o intalnire ar trebui stabilite conditiile la telefon, astfel incat sa eviti situatii neplacute, dar si pierderea de timp a ta si a unor persoane mai dezagreabile. O zi buna si spor. 4
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 23, 2019 Fanteziile unora pleaca si din filme, dar si de la serviciile oferite in semnatura fetelor. Tu accepti si cu 3,4 baieti (gang-bang), deci evident ca multi se gandesc ca se poate orice. La o intalnire ar trebui stabilite conditiile la telefon, astfel incat sa eviti situatii neplacute, dar si pierderea de timp a ta si a unor persoane mai dezagreabile. O zi buna si spor.Sa le luam pe rand! 1. Omului I s-a explicat ce nu poate, dar nu a inteles pt ca se inspira din filme. 2. Domnii (care chiar au fost domni, nu purtatori de scula ) au discutat prin sms detaliile nescrise pe forum ! 3. Aparand atat o persoana inseamna ca esti el sau faci parte din categoria celor care cred ca au dreptul sa faca orice daca platesc😉😉 Cu asta am incheiat orice discutie pe subiectul asta (se pare ca voi preferati persoanele care tac si inghit, la mine nu e cazul)! Zi buna! 3
Vizitator ionutv081 Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2019 Postat Noiembrie 23, 2019 Sa le luam pe rand!1. Omului I s-a explicat ce nu poate, dar nu a inteles pt ca se inspira din filme. 2. Domnii (care chiar au fost domni, nu purtatori de scula ) au discutat prin sms detaliile nescrise pe forum ! 3. Aparand atat o persoana inseamna ca esti el sau faci parte din categoria celor care cred ca au dreptul sa faca orice daca platesc Cu asta am incheiat orice discutie pe subiectul asta (se pare ca voi preferati persoanele care tac si inghit, la mine nu e cazul)! Zi buna! Mda, ai inteles total gresit ce am vrut sa iti transmit. Si probabil esti inca sub influenta experientei neplacute cu individul respectiv. A fost suficient offtopic aici si nu cred ca te avantajeaza decat viitoare recenzii pozitive. Bafta. 5
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 25, 2019 Disponibila! Avand cateva probleme personale de rezolvat, va rog sa faceti programari doar pe WhatsApp! O zi frumoasa😉😉 2
sarcomerul Reputație: 18 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 25, 2019 Tocmai am plecat de la ea, am întârziat o ora fata de programarea stabilita... M-a primit ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Am ales o finalizare orala, nu a pomenit nimic de timp, atitudine de nota 10. Am stat 25-30 de minute, servicii de nota 10, implicare și prestație excelenta. Recomand! 6
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 26, 2019 Tocmai am plecat de la ea, am întârziat o ora fata de programarea stabilita... M-a primit ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Am ales o finalizare orala, nu a pomenit nimic de timp, atitudine de nota 10. Am stat 25-30 de minute, servicii de nota 10, implicare și prestație excelenta. Recomand!Multumesc pt vizita😘😘 Disponibila😊 (in maxim 30min pot fi contactata si prin sms)
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 27, 2019 Disponibila incepand cu ora 16😀
bebe2014 Reputație: 3448 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 27, 2019 Èši-ai mai cumpărat aseară pantofii ăia? 😂😂😂 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 27, 2019 Èši-ai mai cumpărat aseară pantofii ăia? 😂😂😂Da😂😂😂Sa vezi ce bubite faine am😂😂 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 28, 2019 Disponibila incepanad cu ora 15
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 29, 2019 Disponibila incepand cu ora 12, pana pe la 23😊
andreea8 Reputație: 3308 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 29, 2019 Pt ca foarte multi domni au timp disponibil doar in weekend, voi fi disponibila si maine
trebuie Reputație: 209 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:Da Oras:Da Postat Noiembrie 30, 2019 LA MULTI ANI !!! :cake :2808.gif
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum