Sari la conținut

LARISSSA (Constanţa) 0786645492

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
Acum 9 minute, whiteoak a spus:

Culmea, acum ceva ani era pe la top una care bea cafelutza zi de zi pe forum cu cativa futaciosi, cred ca ti-o aduci aminte, la fel mirosul era cam la ordinea zilei si oralul il facea mai mult cu dintii... daaaar era foarte populara prin spiritul ei de milfa si i se iertau multe....

Nu îmi amintesc la cine te referi..cred ca Roxana?ma înșel?

Posibil unii din noi în urma mai multor vizite la o fata sa avem o simpatie fata de aceasta și sa fim mai părtinitori qin recenzii  dar eu nu o iau în nume de rău, ca sigur nu toți avem același gusturi și aceleași preferințe. Deci trebuie sa fim mai îngăduitori cu noi.

Postat
La 13.03.2021 la 9:22, larisssa a spus:

Bună dimineața! 

In lumina celor petrecute DEJA în doar o zi și jumătate haideți sa explic ceva. 

Și aici se practica programările aiurea. Adică niște unii fac programări în ideea de a ne tine ocupate, programări care evident nu sunt onorate. Chiar dacă cerem si confirmare cu 30 de min înainte, nu ii doare mana/gura sa și confirme, ca mai apoi sa nu mai ajungă.

SFATUL MEU PENTRU EI (pentru ca îmi place sa fac caterinca și sa enervez oamenii care nu au loc de drăguțul meu posterior)   Nu va mai obosiți sa îmi stricați programul. Pentru ca nu reușiți. Pentru ca, asa cum am mai spus, eu sunt curvă bătrână. Sa va explic. Face  Dl. No.1  o programare la 11.00. Automat, eu următoarea programare cu dl. No. 2 o fac la 12.30-13.00. Cer confirmare amândurora. Între timp, mai apare un doritor, Dl. No. 3, căruia ii explic ca, momentan, libera sunt abia după 14.00-14.30, daaaaar, sa revină la 11.10 cu un mesaj. Se face ora 11. 00, dl no 1 nu ajunge, asa ca la 11.10 dau ok Dl. No. 3 care vine bine-mersi și îmi umple timpul pe care ar fi vrut dl no 1 sa îl stau aiurea, iar când dl no 2 scrie ptr confirmare, rămâne ptr 13.00. Adică singurul care își ia o mare mooie e ala de a încercat sa îmi dea teapa. Ceilalti doi o dau, ca de aia sunt eu aici. 

Și chiar sfătuiesc fetele sa încerce tehnica asta, de a lăsa în stand-by pe cineva când e cazul. Da, este frustrant când se întâmplă (eu personal am avut ieri 4 "țepe" d'astea și azi deja una "), dar nu merită să îți strici Zen-ul ptr d'alde neica - nimeni d'astia. 

PS : cei care, din varii motive, nu reușesc sa ajungă și ANUNȚĂ nu întra în categoria mai sus-menționată. 

Ai dreptate și este neplăcut și pentru voi, dar și pentru noi căci uneori se întâmplă să ne dați voi tepe cu tehnica asta cu rezervele. Eu care sunt maniac de parolist și punctual ma supăr rău când iau tepe și uneori reacționez. Cred ca eu am dreptate căci de obicei ii dau fetei toate asigurările ca voi veni și cu 1 oră și încă o data cu 30 minute înainte sun pentru confirmare. Ultima teapa de acest gen mi a tras o Roxanne cu care acum ma împac excelent și am ca să zic asa, abonament și care este o fată de nota 10. Dacă ai sta mai mult într un loc ai putea avea un grup de clienti fideli și nu ai mai lua tepe (sau ai lua mai puține căci 4 într o zi este mult). Ca sa trag focul pe turta noastră pentru ca ești o femeie interesanta îți spun că în Ploiești poți avea ușor un astfel de grup căci sunt mulți oameni serioși. Îți urez succes unde vrei și la ce vrei tu sa faci și te asigur de toată considerația mea. Ești o femeie deșteaptă și poate că nu ai nevoie de sfaturi dar așa este romanul, ii place să facă pe deșteptul uneori și când nu este cazul. Te pup. 

• Like 1

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 5 ore, whiteoak a spus:

Culmea, acum ceva ani era pe la top una care bea cafelutza zi de zi pe forum cu cativa futaciosi, cred ca ti-o aduci aminte, la fel mirosul era cam la ordinea zilei si oralul il facea mai mult cu dintii... daaaar era foarte populara prin spiritul ei de milfa si i se iertau multe....

Am avut noroc, se pare, nu am prins-o împuțită pe nici una si nici nu m-au zgariat desi o luau aproape toată. Dup-aia s-a degradat situația se pare, dar fusesem deja exclus din fan club. 

"Sunt hidos, nimeni nu mă înghite /Nici macar acele MILFE împuțite." 🐗 Altă rimă nu am găsit. 

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...