marcujan Reputație: 347 Postat August 4, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat August 4, 2020 Amice tu știi ce înseamnă SARS ,de la ce provine? Daca nu știi nu vb..ai vrut pesemne sa faci o gluma dar ce ai spus este absolut fara sensCrezi ca le știi tu pe toate și restul e prosti! 🤦â€â™‚ï¸
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Ee, a facut si Marcu o glumitza :)
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Suna o prietena sa mai faci loc că dacă este aglomerat....știi cum este cu SARS 19HAHA:)))))
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Astăzi revin în Cta, voi avea locatia (era sa zic cazarea😂🤣) la Spitalul Mare, la întrare în Mamaia!
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 4, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 4, 2020 Astăzi revin în Cta, voi avea locatia (era sa zic cazarea) la Spitalul Mare, la întrare în Mamaia!spitalul mare este in tomis 1 ,departe de mamaia .
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 spitalul mare este in tomis 1 ,departe de mamaia .Așa scria în detaliile locației
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Am revenit!Servicii:-masaj de relaxare;-sex oral (protejat/in funct. de igiena;-sex normal (protejat);-sex anal (protejat).Finalizarea:-faciala;-corporala;-in prezervativ.Preturi:-100 finalizarea (50 ex. anal);-250 ora (50 ex. anal).
marcujan Reputație: 347 Postat August 4, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat August 4, 2020 Așa scria în detaliile locațieiAsa se da localizarea pentru turiștii care vin la mare 😀
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Asa se da localizarea pentru turiștii care vin la mare 😀Aaaa, mai si scria "la întrare în MAMAIA", gen sa te încânte, eu chiar am "muscat" momeala🤣🤣 zic "ia uite ba, stau în MAMAIA acum, ce pana mea!"😂 2
playmaker Reputație: 1302 Postat August 4, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 4, 2020 Astăzi revin în Cta, voi avea locatia (era sa zic cazarea😂🤣) la Spitalul Mare, la întrare în Mamaia!Poate Spitalul Militar. Este un pic mai aproape de Mamaia 😎 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Poate Spitalul Militar. Este un pic mai aproape de Mamaia 😎Da, am aflat pe urma despre care spital este vorba😅😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Asta am vrut și eu să-ți zic :) militarul este pe bulevardul Mamaia
shagarak Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Oras:Zambia Oras:Zambia Postat August 4, 2020 Buna Bianca, ce program ai ?
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Buna Bianca, ce program ai ?Buna, sunt disponibila pana la ora 1:30, nu am somn deloc, am dormit acasa ca popa😅😂
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Cum arată noua locație?Arata destul de ok, eu fiind pretențioasă nu ii pot da decat nota 8
adimake Reputație: 224 Postat August 4, 2020 Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Postat August 4, 2020 Maine la cat incepi? Ca am o datorie :P
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Maine la cat incepi? Ca am o datorie :P:))) ce inseamna omenia😅😚Încep de la 9-10, cam asa...
adimake Reputație: 224 Postat August 4, 2020 Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Postat August 4, 2020 :))) ce inseamna omenia😅😚Încep de la 9-10, cam asa...Cred ca intre undeva la 12:00-13:00 ma eliberez :) te sun inainte
bloflo Reputație: 32 Postat August 5, 2020 Postat August 5, 2020 Locatia noua, nu foarte greu de ajuns, pe mircea dupa babylon caffe faci dreapta si iar dreapta in parcare.Locatia arata destul de urat pentru gusturile mele deci nota 6Bianca, micuta,skinny pozele o avantajeaza clar.Am optat pentru o finalizare cu total, nici urma de dus din partea ei deci iar un alt minus.A inceput cu un oral neprotejat exacutat ok dar deloc deep si cu ajutorul mainii deci nota 7.Am continuat cu misionarul dupa care mi a spus ca o ustura si sa incercam anal, zis si facut dar surpriza nici acolo nu ne am inteles si am trecut iar la norma(mi-a spus ca imi returneaza din bani) dupa 4 5 min de doggy a zis ca o ustura si ca sa imi faca oral unde am si finalizat dar dupa ce mi am luat-o singur la mana ca mna o durea si gura.In timpul actului chiar mi a spus daca imi dau drumu si cat mai am , i am spus ca nu trebuie sa ma grabeasca.Alt minusPer total Locatia 6 Oral 7 Normal 7 Anal am incercat nu sa concretizat( nu sunt terente) Pret 100 lei .De revenit NU in conditiile actuale.Fata cred ca era si racita ca si a tras nasul de cateva ori .
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 5, 2020 Postat August 5, 2020 Locatia noua, nu foarte greu de ajuns, pe mircea dupa babylon caffe faci dreapta si iar dreapta in parcare.Locatia arata destul de urat pentru gusturile mele deci nota 6Bianca, micuta,skinny pozele o avantajeaza clar.Am optat pentru o finalizare cu total, nici urma de dus din partea ei deci iar un alt minus.A inceput cu un oral neprotejat exacutat ok dar deloc deep si cu ajutorul mainii deci nota 7.Am continuat cu misionarul dupa care mi a spus ca o ustura si sa incercam anal, zis si facut dar surpriza nici acolo nu ne am inteles si am trecut iar la norma(mi-a spus ca imi returneaza din bani) dupa 4 5 min de doggy a zis ca o ustura si ca sa imi faca oral unde am si finalizat dar dupa ce mi am luat-o singur la mana ca mna o durea si gura.In timpul actului chiar mi a spus daca imi dau drumu si cat mai am , i am spus ca nu trebuie sa ma grabeasca.Alt minusPer total Locatia 6 Oral 7 Normal 7 Anal am incercat nu sa concretizat( nu sunt terente) Pret 100 lei .De revenit NU in conditiile actuale.Fata cred ca era si racita ca si a tras nasul de cateva ori .Mersi de recenzie, dar aici ai specificat doar ce ai vrut tu.1 la mana, eram durata, m-ai obligat sa imi fac clisma, iti spusesem pentru a doua oara ca nu este nevoie, apoi, am stat doggy la anal, dar crede-ma ca m-a durut analui cu tine, am preferat sa renunț la extra sa ne oprim din anal. 2, tu nu ai fost la baie, a trebuit sa ma rog de tine sa te speli, eu te întrebasem "cat mai ai" dupa o jumătate de ora de futut continuu și am spus pass, de aia ma ustura pizda cand ma futeai. La oral normal ca ti-o luam și la mana la un moment dat, cand eu ti-o sug a nesimțire și ție îți moare, nu e vina mea ca iti faci laba înainte sa vii la excorte si apoi ai pretentia sa stai cât vrei tu, hai sa fim fair-play, sa spunem tot adevărul, da? 3
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 5, 2020 Postat August 5, 2020 Si nu sunt răcită, e de la aerul condiționat desteptule
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 5, 2020 Postat August 5, 2020 😂😂😂😂nuu cred🤣 nea' Caisa, pai daca faci finalizare facială automat tu ești acela care controleaza scula si o freaca, astfel încât sperma sa vina fix pe fatzau. 2
dmtalex04 Reputație: 69 Postat August 5, 2020 Telefon: 0755455347 Oras:Timisoara Telefon: 0755455347 Oras:Timisoara Postat August 5, 2020 Am fost și eu la domnișoara acuma vreo 3 sapt Pt mine e de nota 10,ca servici și pretAltele cer 200 lei pe finalizare totul protejat și nu te lasă nici sa le atingi,bv ei pt nerviciNu intru in mai multe detaliiON:10NP:10Finalizare faciala❤️Anal nu am încercatLocatie:6(nu avea clima)Eu când mai am ocazie sa ajung la constanta o sa revin
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 5, 2020 Postat August 5, 2020 Am fost și eu la domnișoara acuma vreo 3 sapt Pt mine e de nota 10,ca servici și pretAltele cer 200 lei pe finalizare totul protejat și nu te lasă nici sa le atingi,bv ei pt nerviciNu intru in mai multe detaliiON:10NP:10Finalizare faciala❤️Anal nu am încercatLocatie:6(nu avea clima)Eu când mai am ocazie sa ajung la constanta o sa revinTe pupicesc❤❤
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum