Sari la conținut

0793506979 Bianca Bruneta 21 de ani, 1.67 m, 47 kg

Postări Recomandate

Vizitator cosmincosmin69
Reputație: 0
Postat

Ce? :))) mirc? Sunt mai de la tara asa... Dezvolta :)))

Tarancuta! Tarancuta!

-Cu bujori in obrajori,

• Like 2
Postat

Cum preferi, nu mai vezi daca nu exista 69 in meniu cand romantismul e in aer :)))

Stai că nu ai inteles. Citind recenzia unui confrate am dedus că nu îți place 69. Păi fără 69 nu există romantism.

• Like 1
Postat

Tarancuta! Tarancuta!

-Cu bujori in obrajori,

Cosmine degeaba o ironizezi că ar fi tarancuta. Pe vremea când MIRC-ul era la putere (nu FB, Whatsapp, Instagram, etc) ea încă nu se nascuse.

Vizitator haloowen
Postat

Ce? :))) mirc? Sunt mai de la tara asa... Dezvolta :)))

Google te-ar lamuri mai bine! Era prin 2000-2002 un fel de messenger mai primitiv.

• Oras:Constanta
Postat

Esti urat ca foamea, mai bine te-ai preocupa de tine!

Ma uimesti cu vocabularu' tau. De unde stii tu ca foamea'i urata? Si de unde deduci tu ca sunt asa de urat?

PS: raspunsu' la prima intrebare il stii (atunci cand iti ghiorlaie mațele) 😎

Postat

Sunt in locatie

Esti urat ca foamea, mai bine te-ai preocupa de tine!

Ma uimesti cu vocabularu' tau. De unde stii tu ca foamea'i urata? Si de unde deduci tu ca sunt asa de urat?

PS: raspunsu' la prima intrebare il stii (atunci cand iti ghiorlaie mațele)

:)))) asa o fii, daca nici eu nu mai mananc bine....
Postat

Mi au fCut bube pantofii, ăștia sunt lejeri ms de sfat pup😘😘

Vizitator haloowen
Postat

Cand zambesc parca ma incrunt :)))

Aia e! Pai cand? Cand zambesti?

Fa-ti curaj, altfel vin si te gadil.

• Like 1
Postat

Aia e! Pai cand? Cand zambesti?

Fa-ti curaj, altfel vin si te gadil.

:))) Sunt altfel f2f fata de poze... Dar nu m-ar supara partea cu gadilatul :))) ma gadil la talpi mai mult, e micul meu secret :))) :*
Postat

eu  am fost des la ea si sint din ce in ce mai multumit , pacat ca e mereu supersolicitata .

• Like 1
Postat

Salut baieti, am trecut si eu pe la domnisioara in cauza, tot ce pot sa zic e ca comenturile nu ii fac dreptate pentru cat de bine se poarta cu un client, cel putin cu mine a fost Pro. M-a intampinat intr-o tinuta sexy, pe tocuri(precum altii din cate am vazut prin comenturi). M-a servit cu o atitudine eleganta, placuta care m-a impresionat.

Apartament cochet, usor de gasit, are grija sa ajungi daca te pierzi oricum. E o dra. deschisa la minte, am stat cu ea putin dupa la o tigara am vorbit una alta si am plecat, bine dispus.

Ca si prestatie pot sa zic ca face un oral de te da pe spate, adanc, cu atentie si la oo pur si simplu ma topisem in pat,

Pentru cei ca mine care au nebunia asta cu deep, mergeti cu incredere.

De recomandat cu siguranta!

• Like 3
Postat

Fusei și la Bianca și fuse bine, bine de tot. O dulceață de fată futacioasa! De revenit cu siguranță!

Bianca: 9

O: 9

N: 9

GFE: 9

Cotizatie: Nu spun

Asa de dimineață?

Sau abia acum ne povestești?

• Like 1
Postat

Multumesc mult de tot băieți ce fericita sunt :))) va pup pe fiecare in parte si va mai astept!

• Like 1
Postat

Salut baieti, am trecut si eu pe la domnisioara in cauza, tot ce pot sa zic e ca comenturile nu ii fac dreptate pentru cat de bine se poarta cu un client, cel putin cu mine a fost Pro. M-a intampinat intr-o tinuta sexy, pe tocuri(precum altii din cate am vazut prin comenturi). M-a servit cu o atitudine eleganta, placuta care m-a impresionat.

Apartament cochet, usor de gasit, are grija sa ajungi daca te pierzi oricum. E o dra. deschisa la minte, am stat cu ea putin dupa la o tigara am vorbit una alta si am plecat, bine dispus.

Ca si prestatie pot sa zic ca face un oral de te da pe spate, adanc, cu atentie si la oo pur si simplu ma topisem in pat,

Pentru cei ca mine care au nebunia asta cu deep, mergeti cu incredere.

De recomandat cu siguranta!

Adevarul e ca aici sunt alta persoana decat f2f de asta aici sunt com contra
Postat

O sa pun, trb sa imi faca cineva una calumea :))) sau sa încerc sa ii fac selfie la gogoașă :)))

• Like 1

• Oras:CT
  • Oras:CT
Postat

păi de fibrilații nu știu d'astea, însă un selfie bine încadrat ar ajuta cu siguranță la imaginea mărcii (:

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...