Sari la conținut

0793506979 Bianca Bruneta 21 de ani, 1.67 m, 47 kg

Postări Recomandate

• Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle
Postat

bianca a fost interzisă din cauza diferențelor de limbă pe forum, recenziile pozitive sunt magorale, personal o recomand, am avut o experiență foarte plăcută cu ea.

• Inimioara 1
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

bianca a fost interzisă din cauza diferențelor de limbă pe forum, recenziile pozitive sunt magorale, personal o recomand, am avut o experiență foarte plăcută cu ea.

Colegu la noi este o vorba "Gura bate curul." In traducere, degeaba se fute bine daca vorbeste urat.
  • Like 4
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Colegu la noi este o vorba "Gura bate curul." In traducere, degeaba se fute bine daca vorbeste urat.

lasa ca iar se trezesc unii sa o simpatizeze😂😂😂

Eu nu sustin nici barbatii care vb urat,nici femeile,mai ales alea care-si baga ce nu au

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Am ajuns și eu la această căprioară.

Aspect căprioară: 8 spre 9. Eu sunt fan căprioare cu cracii lungi și ăla mic dacă se poate să fie mare ceea ce este cazul la Bianca.

ON: O suge destul de bine cu spirit de abnegatie.

OP: Se implică. Personal îmi place poziția lingurita (se pare că si ei).

Cunilingus: 10 😜 (cu o asemenea gogoașă și cu ala mic/mare) nu aveam cum sa dau gres).

Comportament căprioară: 9 Lipicioasă, zambareata, comunicativa.

Decartat: 100 o juma de ora.

De revenit.

• Like 2
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Aspect căprioară: 8 spre 9. Eu sunt fan căprioare cu cracii lungi și ăla mic dacă se poate să fie mare ceea ce este cazul la Bianca.

Cunilingus: 10 (cu o asemenea gogoașă și cu ala mic/mare) nu aveam cum sa dau gres).

De revenit.

Colegu cum are gogoasa?

Are labii mari ?

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Cunilingus: 10 (cu o asemenea gogoașă și cu ala mic/mare) nu aveam cum sa dau gres).

De revenit.

Salut! Cum de ai aflat de ninfomane?! Nu esti nou pe forum(posibil colnă) postezi in limitele maxime ale forumului, pare reclama semirecenzia ta..Multa bafta postaciule!!

• Like 5
Postat

Colegu cum are gogoasa?

Are labii mari ?

https://nimfomane.com/forum/topic/139009-0799083654-bianca-bruneta-21-de-ani-167-m-47-kg/page-25?do=findComment&comment=5781642

PS. Din 2014..38 postari..A cui clona??? :berica3

• Like 5
Vizitator haloowen
Reputație: 0
Postat

unde??ai gresit ceva :138x !!

Nu a gresit. La acea pagina din link este o poza cu ditamai miju. Era vba de lindicu fetei.

El cu 38 de postari din 2014, dar tu cu atatea postari nu ai vazut ca e niMfomane? Cu M, nu cu N. Sau scrii pe google si se prinde el ce vrei sa zici, postaciule.

• Like 1
Postat

Nu a gresit. La acea pagina din link este o poza cu ditamai miju. Era vba de lindicu fetei.

El cu 38 de postari din 2014, dar tu cu atatea postari nu ai vazut ca e niMfomane? Cu M, nu cu N. Sau scrii pe google si se prinde el ce vrei sa zici, postaciule.

:bad !Liberare usoara !!Păpusoooo

• Like 6
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Haloween tu esti baiat inteligent , nu te mai cobori 10 kilometri la nivelul babuinului. Si nu ii mai spune de lucruri pe care ar trebui sa le caute in dictionar cum ar fi : mij. El a vazut pagini numai cand spargea seminte din cornet.

• Like 1
Postat

Salut! Cum de ai aflat de ninfomane?! Nu esti nou pe forum(posibil colnă) postezi in limitele maxime ale forumului, pare reclama semirecenzia ta..Multa bafta postaciule!!

Bai PULIFRICI ce te fute grija de cum am aflat eubde nimfomane? Tu vorbești de recenzii? Tu, care din 2018 de când te-ai înscris nu ai postat nicio recenzie? Dacă nu ai avea cont platit de mult ai fi zburat de pe forum datorită ineptiilor pe care le debitezi. Apropo : Când ai futut ultima oară (dacă ai futut)?

• Like 2
Postat

2peu este ultimul distrus de pe forum , nu va mai bateti capul cu el ca omul e pardaf rau de tot , e copt .

Dragi admini , chiar nu observati ca acest om se cearta cu absolut tot forumul ? Chiar nu vreti sa faceti nimic ?

• Like 1
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

nu stiu de labii nu mai imi aduc aminte doar ca nu mai am vrut sa termin sa o sug de ele si sa scot capul din tre picioarele ei.

Colegu cum are gogoasa?
Are labii mari ?

• Oras:Constanta
Postat

Ar veni ea la Medgidia, dar nu are bani de bilet. I s-a lipit burta de foame. Pt moment, cauta carucioare prin Vivo pt 50 bani...

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator usermma
Postat

fata a fost alungată pentru că are caracter, nu are limba în buzunar. Trebuie să citiți câteva pagini anterioare pentru a-i cunoaște serviciile

Mersi de sustinere😘
  • Like 2
Vizitator usermma
Postat

Welcome back beauty.

Multumesc mult 😘 mersi inca o data pentru susținerea acordată!
  • Like 1
Postat

V-am zis mai sus ce si cum. Vorba aia : Nevoia de invata, Foamea ascute mintea.

Ramane de vazut...

• Like 1
Vizitator usermma
Postat

V-am zis mai sus ce si cum. Vorba aia : Nevoia de invata, Foamea ascute mintea.

Ramane de vazut...

Cred ca ai tu mereu foamea in glanda de tot te bagi aiurea, ti-am picat cu tronc, jur pe copiii mei dacă te mint🤣😅
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...