playmaker Reputație: 1302 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 7, 2019 Nu iti bate capul cu chestii deaste meschine .Canii later ursul merge...Nu ai cum sa multumesti pe toti!!.Se vede ca o adori pe doamna Veorica Dancila ... 1
hunchback Reputație: 139 Postat Noiembrie 7, 2019 Postat Noiembrie 7, 2019 Nu iti bate capul cu chestii deaste meschine .Canii later ursul merge...Nu ai cum sa multumesti pe toti!!.Ori alcool Și abecedarul își selectează clienții sau ai avut un mic "voiaj" prin altă țară ? Ori ai făcut sex cu Dărcirlă
oua_revenge Reputație: 76 Postat Noiembrie 7, 2019 Postat Noiembrie 7, 2019 aHHH CE I-AS RUPE CURU LUI DANCILA SUNTETI FRAIERI BA CA ARE PIZDA PREZIDENTIALA BA
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 7, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 7, 2019 Se vede ca o adori pe doamna Veorica Dancila ... Ori alcool Și abecedarul își selectează clienții sau ai avut un mic "voiaj" prin altă țară ? Ori ai făcut sex cu Dărcirlă :laugh2 :laugh2 :laugh2 sau .Hai ca ma cobor la nivelul vostru de intelegere,Eu zic ca........... etc.Ati inteles ce ati vrut ,sau ce ati inteles voi băjetilor .Dancilă,abecedar sau altele.Multa sanatate ,de minte nu vb ca nu poti cere unde nu'i!! 4
sebisebi Reputație: 10 Postat Noiembrie 7, 2019 Postat Noiembrie 7, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 sau .Hai ca ma cobor la nivelul vostru de intelegere,Eu zic ca........... etc.Ati inteles ce ati vrut ,sau ce ati inteles voi băjetilor .Dancilă,abecedar sau altele.Multa sanatate ,de minte nu vb ca nu poti cere unde nu'i!! Ce prost e , nu mi vine sa cred . Ba frate pari un psihopat d ala care sta la calculator toata ziua , se labuie si rade malefic pe forum 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 8, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 8, 2019 Ce prost e , nu mi vine sa cred . Ba frate pari un psihopat d ala care sta la calculator toata ziua , se labuie si rade malefic pe forum Mă nefericituleee ce vrei mah??In ce mama draqu de "lume " traiesti?? 4
glclaudiu Reputație: 96 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Oraș Oras:Oraș Postat Noiembrie 8, 2019 Daca și pe forum de curvari și curve o ardeți pe politica, înseamnă că ne-am dus dracu că nație. Trist dar adevărat.
ludovicsprit Reputație: 123 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 8, 2019 Mă nefericituleee ce vrei mah??In ce mama draqu de "lume " traiesti?? Bey ptiu_peu , ai inceput sa scoti de la naftalina filme din arhiva personala? :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2019 Postat Noiembrie 8, 2019 Bună, bună, boșilor! Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieÅ£ii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-Å£i aducă fericire ÅŸi bucurie. La mulÅ£i ani sărbătoriților, sănătate, împlinire și tot ce vă poftește inima! Vă pup, petrecere frumoasa!😘🤗😘 1
doncta Reputație: 2294 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Noiembrie 8, 2019 Bună, bună, boșilor! Fie ca din această zi sfântă, îndrumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani sărbătoriților, sănătate, împlinire și tot ce vă poftește inima!Vă pup, petrecere frumoasa!ESTI PENI|BILADupa mintea ta ar fi cam asa ”In aceasta sfanta zi va aststept sa va fac un oral de vis cum nu ati mai intalnit” :laugh2 1
sebisebi Reputație: 10 Postat Noiembrie 8, 2019 Postat Noiembrie 8, 2019 Bună, bună, boșilor! Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieÅ£ii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-Å£i aducă fericire ÅŸi bucurie. La mulÅ£i ani sărbătoriților, sănătate, împlinire și tot ce vă poftește inima! Vă pup, petrecere frumoasa!😘🤗😘 Ai o oferta de ziua mea ? :)))
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 ESTI PENI|BILADupa mintea ta ar fi cam asa ”In aceasta sfanta zi va aststept sa va fac un oral de vis cum nu ati mai intalnit” :laugh2[/quoteAlupigus!!!
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 ESTI PENI|BILADupa mintea ta ar fi cam asa ”In aceasta sfanta zi va aststept sa va fac un oral de vis cum nu ati mai intalnit” :laugh2alupigus
gigel265 Reputație: 94 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Dupa mintea ta ar fi cam asa ”In aceasta sfanta zi va aststept sa va fac un oral de vis cum nu ati mai intalnit” :laugh2[/quoteSuna interesant!
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 https://imageshack.com/my/images
j0hnnybravo Reputație: 1889 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 9, 2019 https://imageshack.com/my/images vezi ca trebuie sa ne dai alt link, ce ai pus se poate vedea doar cu contul tau. Vezi ca trebuie sa fie pe undeva un link "share with others" sau ceva in genu
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Mersi, pai chiar ma intrebam daca m-am descurcat si functioneaza, ma uit acum
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Cand dau pe link ma trimite direct in poze
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 https://imageshack.com/my/images 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 E doar asta si cand dau pe ma trimite direct la pozele postate, altfel nu am unde sa umblu 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Cred ca trebuie sa imi dai follow, nu caut reclama, dar din ce am vazut functioneaza ca un instagram 1
bedkim Reputație: 603 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Noiembrie 9, 2019 https://imageshack.com/my/images
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 https://imageshack.com/my/imagesTu poti vedea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum