Sari la conținut

Gina 0751566186 blonda siliconata

Postări Recomandate

50 minutes ago, Megadeth74 said:

Cinta tu la altă masă sau zboară pe altă creangă și lasă faza cu socializează aici cu băieții că sa văzut ce băieți sinteti și ce caracter aveți. 

Ce să socializezi cu așa specimene care așa cum va spus și ea sinteti mai rău ca animalele.

O am o singura întrebare. Te futi? Sa știm sa îți deschidem și ție topic sau sa cerem schimbarea numelui acestui topic în metalistul excitat. 😀😀

• Like 1
  • Haha 4
Link spre comentariu

9 hours ago, g2br13l said:

O am o singura întrebare. Te futi? Sa știm sa îți deschidem și ție topic sau sa cerem schimbarea numelui acestui topic în metalistul excitat. 😀😀

Eu nu ma fut ,eu fut si ti-o pot trage pina nu ai aer.Iar titlul topicului poate fi Metalistu care fute papagalii din Constanta.

• Minus 1
Link spre comentariu
10 hours ago, talibanu said:

Asa...ai dreptate, si ce ai rezolvat cu descrierea mea? Am recunoscut ca sunt un hodorog taximetrist urat si jegos...legat de plans si de curent nu stiu exact despre ce e vorba dar nu despre asta era vorba in discutie...dar asa e, cand nu mai ai argumente, cauti scuze 🤣🤣

Tine cont ca in momentul asta, singurul care ii creeaza probleme acestei fete, esti tu :)) eu nu am zis nimic nasol de ea 🤣 inca 🤣🤣

Daca pentru tine sa faci o fata zdreanta nu e nasol asta spune multe despre caracterul tau si ce educatie ai primit acasa si esti exemplu concret de lipsa celor 7 ani de acasa.

Sti foarte bine cum te-a pus la punct acel baiat de care vad ca te faci ca nu mai sti de asa cum am zis te-a facut sa plingi si te-a lasat fara curent pentru ca din momentul respectiv ai tacut milc,nu ai mai scos nici un cuvint ca tot asa te-ai luat cu el in gura dar el te-a pus la urma la punct.

Si apropo de bun simt si de cei 7 ani de acasa tu si anul trecut ai jignito si ai luato la misto pe tema frezei ei afro.Vad ca incepe sa te lase memoria asa ca iti recomand sa iei lecitina.

Si azi ti-ai dat examenul cind ai facuto zdreanta desi sint convins ca salivezi la greu si ti-ai dori sa ai la casa asa o bomba sexy si tunata cum este ea.

Ai un caracter infect si ar fi cazul sa mai iei niste lectii de bune maniere.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 8 minute, Megadeth74 a spus:

Daca pentru tine sa faci o fata zdreanta nu e nasol asta spune multe despre caracterul tau si ce educatie ai primit acasa si esti exemplu concret de lipsa celor 7 ani de acasa.

Sti foarte bine cum te-a pus la punct acel baiat de care vad ca te faci ca nu mai sti de asa cum am zis te-a facut sa plingi si te-a lasat fara curent pentru ca din momentul respectiv ai tacut milc,nu ai mai scos nici un cuvint ca tot asa te-ai luat cu el in gura dar el te-a pus la urma la punct.

Si apropo de bun simt si de cei 7 ani de acasa tu si anul trecut ai jignito si ai luato la misto pe tema frezei ei afro.Vad ca incepe sa te lase memoria asa ca iti recomand sa iei lecitina.

Si azi ti-ai dat examenul cind ai facuto zdreanta desi sint convins ca salivezi la greu si ti-ai dori sa ai la casa asa o bomba sexy si tunata cum este ea.

Ai un caracter infect si ar fi cazul sa mai iei niste lectii de bune maniere.

Hai ca ai inceput sa iti mai revii cu gramatica...macar atat ai invatat din toata discutia noastra 🤣🤣 e un plus🤣🤣

Alte explicatii nu cred ca meriti pentru ca ai luat-o pe aratura rau 🤣🤣 cum ziceam...continua!🤣🤣

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Acum 2 ore, Megadeth74 a spus:

Eu nu ma fut ,eu fut si ti-o pot trage pina nu ai aer.Iar titlul topicului poate fi Metalistu care fute papagalii din Constanta.

nici dislike nu meriti, esti un stalker frustrat si ne plichtisesti pe toti!

• Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
7 hours ago, talibanu said:

Hai ca ai inceput sa iti mai revii cu gramatica...macar atat ai invatat din toata discutia noastra 🤣🤣 e un plus🤣🤣

Alte explicatii nu cred ca meriti pentru ca ai luat-o pe aratura rau 🤣🤣 cum ziceam...continua!🤣🤣

Nu am luat-o deloc pe aratura sti foarte bine la ce am facut referire pentru ca ti-am spus am citit tot ce ai scris si am vazut toate polemicile ce le-ai avut acolo pe Constanta pe o gramada de topice.

Asa ca nu trebuie sa dai explicatii ca este totul acolo si am vazut ce se spune despre tine acolo si asa cum am zis prin faptul cum ai jignito pe Geanina in atitea rinduri dovedeste cele spuse de tine acolo.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
5 hours ago, scarlxxrd said:

nici dislike nu meriti, esti un stalker frustrat si ne plichtisesti pe toti!

Nici voi nu meritati pentru ca ati dovedit ce fel de oameni si caractere sinteti cei de acolo,vorba ei sinteti mai rau ca animalele si foarte bine va spus cind va spus acest lucru si toate celalalte ce vi le-a spus.

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 50 minute, Megadeth74 a spus:

E singurul oraș în care a fost jignita în halul acesta și luată la mișto așa urit și asta spune multe despre ce fel de oameni sint acolo.

Mai omule,tu i_ai stricat fetei topicul,nu te mai baga în seama,ca aici nu are nimeni nimic cu nimeni

• Haha 1
Link spre comentariu
10 hours ago, Megadeth74 said:

Pretenas, tu nu ai fost în stare sa o futi pe Geanina. Auzi la el, fute papagalii din Constanța. Baaaa, aia sint pescăruși, ca noi n-avem papagali pe aici. Sau ma rog avem unul dar e metalist. Deci, încearcă sa o iei ușor spre Galați, căci doar acolo ai șansa să mai găsești un laminor. 

• Haha 2
Link spre comentariu
17 minutes ago, g2br13l said:

Pretenas, tu nu ai fost în stare sa o futi pe Geanina. Auzi la el, fute papagalii din Constanța. Baaaa, aia sint pescăruși, ca noi n-avem papagali pe aici. Sau ma rog avem unul dar e metalist. Deci, încearcă sa o iei ușor spre Galați, căci doar acolo ai șansa să mai găsești un laminor. 

Papagalii sinteti voi și tu ești un exemplu concret.

• Minus 1
Link spre comentariu
1 hour ago, Dima74 said:

Mai omule,tu i_ai stricat fetei topicul,nu te mai baga în seama,ca aici nu are nimeni nimic cu nimeni

Voi ați stricat când ați început cu jignirile și miștoul la adresa ei fără ca ea să vă facă sau zică ceva.

Sinteti niște necivilizați. 

• Minus 1
Link spre comentariu
30 minutes ago, g2br13l said:

Apropo de sfat cred că tu ar trebui să o iei așa ușurel și legănat spre Bosfor să îți întâlnește strămoșii. 

Și foarte marea diferență dintre mine și tine din nou tocmai asta este și anume că eu m-am culcat cu Geanina pe când tu nu,tu încă ești la stadiul de dorință și ce ți-ai dori.

• Minus 1
Link spre comentariu
14 minutes ago, Megadeth74 said:

Apropo de sfat cred că tu ar trebui să o iei așa ușurel și legănat spre Bosfor să îți întâlnește strămoșii. 

Și foarte marea diferență dintre mine și tine din nou tocmai asta este și anume că eu m-am culcat cu Geanina pe când tu nu,tu încă ești la stadiul de dorință și ce ți-ai dori.

Esti ungur? Asa pari.

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 5 ore, Megadeth74 a spus:

Nu am luat-o deloc pe aratura sti foarte bine la ce am facut referire pentru ca ti-am spus am citit tot ce ai scris si am vazut toate polemicile ce le-ai avut acolo pe Constanta pe o gramada de topice.

Asa ca nu trebuie sa dai explicatii ca este totul acolo si am vazut ce se spune despre tine acolo si asa cum am zis prin faptul cum ai jignito pe Geanina in atitea rinduri dovedeste cele spuse de tine acolo.

O iubesti mult pe geanina? 

Link spre comentariu
1 hour ago, gica 1955 said:

de raie mai poti scapa dar de dumnealui ba ....ajungi sa te scarpini si cand nu te mananca ...din obisnuinta.

saraca biata geanina11....oare ea so fi obisnuit?

Zise bietul Gică care ieri o jignea și el la greu și care după ce a fost pus cu botu pe labe nu a mai zis nimic pina azi.

• Minus 1
Link spre comentariu
7 minutes ago, talibanu said:

O iubesti mult pe geanina? 

Aici nu e vorba de dragoste e vorba de cit de prost crescuți sinteti unii și cit de fără caracter.

În special tu care ai facut-o zdreanța fără ca ea să îți zică ceva.

Dar na,dacă așa te-au crescut ai tăi și așa e familia din  care provi și tot astfel de lucruri ai auzit la ai tăi normal că așa te comporți și tu.

Din oameni de nimic ies oameni de nimic și tu ești exemplu cel mai elocvent.

• Minus 1
Link spre comentariu
2 hours ago, Megadeth74 said:

Papagalii sinteti voi și tu ești un exemplu concret.

1 hour ago, Megadeth74 said:

Ce faci mai alzheimer? Răspunzi de doua ori la o postare? Ai probleme de concentrare? Îți uiți ideile? Pe lângă faptul ca ai probleme grave de a înțelege limba romana. Eu n-am spus ca nu ai futut-o ci ca n-ai fost în stare sa o futi. Acum ca ai vârât și tu gândacul puțin nici nu ma interesează, singurul lucru interesant e ca nici ea nu te halește. 

Link spre comentariu
6 minutes ago, Megadeth74 said:

Aici nu e vorba de dragoste e vorba de cit de prost crescuți sinteti unii și cit de fără caracter.

În special tu care ai facut-o zdreanța fără ca ea să îți zică ceva.

Dar na,dacă așa te-au crescut ai tăi și așa e familia din  care provi și tot astfel de lucruri ai auzit la ai tăi normal că așa te comporți și tu.

Din oameni de nimic ies oameni de nimic și tu ești exemplu cel mai elocvent.

Baaa, nu mai fi ipocrit. A zis fata ca nu mai ai acces la ea în veci. Ce tot o mai arzi aici ca apărător al patriei, ca nici ei nu ii face placere și nici noua, opt, șapte.... Start! Du-te spre o lume mai buna pentru tine. 

Link spre comentariu

9 minutes ago, g2br13l said:

Baaa, nu mai fi ipocrit. A zis fata ca nu mai ai acces la ea în veci. Ce tot o mai arzi aici ca apărător al patriei, ca nici ei nu ii face placere și nici noua, opt, șapte.... Start! Du-te spre o lume mai buna pentru tine. 

Interesant e după cele spuse de ea despre voi că nici pe voi nu vă halește. Eu măcar am avut acces dar tu din start nu ai acces.

Faptul că va făcut animale și toate celalalte lucruri spuse de ea despre voi nu îți dă de înțeles că nici ei nu îi face plăcere să audă de voi.

Sinteti câțiva acolo care sinteti degeaba și faceți umbră pământului așa aiurea și faptul cum te isterizezi aici e dovada clară. 

Precis că unu ca tine nu are acces nici măcar la centuriste.

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...