mosparanoiaa Reputație: 86 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 A se vedea cine sustine agresorul violent, nimeni altul decat mosul pedofiI picon 2
picon Reputație: 1046 Postat August 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 14, 2019 A se vedea cine sustine agresorul violent, nimeni altul decat mosul pedofiI picon a se vedea cine sustine agresorul violator.jpgTu ar trebui să taci. Oricum, vei fi iar banat. :laugh2 1 4
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 asta cu pixurile personalizate e luata de la mc hammer cand a ras de themadking. Acum il linge in cur, interesant, prima oara se scuipa pe urma se ling Tipic lichelelor, pai bine zice Miskin 3
mosparanoiaa Reputație: 86 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Tu ar trebui să taci. Oricum, vei fi iar banat. :laugh2sa mori tu, la tine banarea reprezinta sfarsitul vietii limaxule ? te agiti ca te dau in gol ca esti un lingau limbist care tine partea agresorilor violenti ???? sa vada tot forumul pe cine lingi in cur =)) . In curand o sa ajungi sa ii pupi picioarele si lui panoramic, ai de plm de limburic pedofiI Tipic lichelelor, pai bine zice Miskinmare adevar zici aici fratioare 2
mosparanoiaa Reputație: 86 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 ontopic: daca va arat discutia de pa PM dintre mc hammer si picon va apuca rasul =))) 3
picon Reputație: 1046 Postat August 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 14, 2019 sa mori tu, la tine banarea reprezinta sfarsitul vietii limaxule ? te agiti ca te dau in gol ca esti un lingau limbist care tine partea agresorilor violenti ???? sa vada tot forumul pe cine lingi in cur =)) . In curand o sa ajungi sa ii pupi picioarele si lui panoramic, ai de plm de limburic pedofiI mare adevar zici aici fratioareEști cam nervos, de scrii așa de mare. Calmează-te, băiete, că e cald afară și riști să te ia amețeala. 1 5
mosparanoiaa Reputație: 86 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 sa mori tu, la tine banarea reprezinta sfarsitul vietii limaxule ? te agiti ca te dau in gol ca esti un lingau limbist care tine partea agresorilor violenti ???? sa vada tot forumul pe cine lingi in cur =)) . In curand o sa ajungi sa ii pupi picioarele si lui panoramic, ai de plm de limburic pedofiI mare adevar zici aici fratioare Ești cam nervos, de scrii așa de mare. Calmează-te, băiete, că e cald afară și riști să te ia amețeala. 2
picon Reputație: 1046 Postat August 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 14, 2019 Tic-tac ... tic-tac ... :laugh2 1 5
nusuntdaniel Reputație: 20 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 A se vedea cine sustine agresorul violent, nimeni altul decat mosul pedofiI picon a se vedea cine sustine agresorul violator.jpgintotdeauna cei de aceasi teapa se vor apara, nu conteaza ca sunt pedofiIi, violatori, agresori 3
falcon60 Reputație: 460 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 picon pedofiI ? nu cred asa ceva =)) =)) , asta a futut-o fete de 14,16 si 17 ani, ce vorbim aici. Crezi ca ar recunoaste ? mai si seamana leit la chip cu Dinca 3
filofteu Reputație: 663 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 apropo de daruri, mi-e dor de turtele alea cu magiun coapte pe plita. astia batrani poate stiu. veniti cu d-alea si va las sa ma tavaliti intr-un pat cu baldachin. barbati, femei, n-am greturi. eu vreau turtele. edit. gfe, bfe inclus.
not secure Reputație: 1152 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Tic-tac ... tic-tac ... :laugh2Postat Astazi, 17:38ovulutie, on 15 Aug 2019 - 5:12 PM, said:numa niste oligovreni ca bolovan, picon, dr parnasius care pun botu la toate cacaturile cu care le mint curvele poata sa fie atat de idioti incat sa creada ca raluca era bortzoasa.. hahaha ovulutie, on 15 Aug 2019 - 5:29 PM, said:astia si azi cred ca aia are 20 da ani cand defapt anu asta an noiembrie abia de face 19 da aia cred ca face 21 :))oricum alt gust are pizda da menora cand o futi fara balon, te intinreste cu 17 ani :))de aia plake la bosorogi ca Dinca, Frigescu, picon, bolovan, dr parnasius pizda tanara de menora ovulutie, on 15 Aug 2019 - 5:37 PM, said:aia cu gang-bang in 2 era reala, chiar s-a dus la aia cu buchetu de flori, cand a facut 17 ani inca era pishatu ala de buchet aruncat pe la un coltz si ami zicea cristinuka cum se plangea tomitza ca ii era dor da nevasta-sa ca o murit si ca el se duce la curve ca sa asi annece amarul de suparare si ca il tine doar 4 minute un numar ahahah Also apropo da buchete: You vs the guy she says not to worry about 0 RaspunsCitare MultiplaRaporteaza 1
pierdut Reputație: 7 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Eu cred ca daca o apreciezi pe tipa si ea s-a comportat ca o doamna cu tine si vrei/poti/ti-ai amintit... poti sa ii dai o floare din cand in cand.Vorba aia,gestul conteaza.Faptul ca iti presteaza un serviciu si ii aduci o floare nu cred ca se bat cap in cap.Adica dintre toti clientii nu cred ca toti isi mai amintesc ca e o persoana in spate nu doar ...inca un job.Poate ma insel...nu stiu...nu ma bag prea adanc aici.Totusi cred ca daca faci gestul asta,macar sa o faci pana la capat si sa o tratezi cu respect.Oricum cred ca apreciaza gestul asta mai mult ca floarea. 2
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 15, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 15, 2019 si-a batut joc Cristinuka de Victoras =))) ,a aruncat patrunjelul la gunoi :x 2
raviyux Reputație: 6 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Ai de :) mea! Alti limbrici anali modificati genetic care se duc cu cadouri la curve! Ba, cum sa va duceti cu cadouri la curve daca e indeajuns sa le platiti? Credeti ca o sa va ceara de soti? O sa va lase sa le futeti neprotejat? Ai de pula mea, ce fatalai prosti si prea inapti in a fi purtatori de coaie. :slap2
raviyux Reputație: 6 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Oare unde sunt Pamperdus si cu bogdanel care se laudau ca iroseau sute de lei pe trandafiri, bomboane, cosmetice si haine gucci pentru Inesuka si veneau la costum imbracati (sau mai precis in uniforma de bellboy sau chelneri) ? :baby2 :baby2 Care acum Inesuka nu mai da un muc pe ei fiindca le-a tras teapa si a ramas gravida cu proxenetul ei gras cu pula de 26 si ceafa lata si anunta ca se va marita cat de curand cu el ? :cry2 Sper ca au trecut cu bine peste tragedia ca au fost respinsi de printesa pe care o tot idolatrizau.
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 15, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 15, 2019 sa vie Picon pa toping sa explice ! :x 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 asta cu pixurile personalizate e luata de la mc hammer cand a ras de themadking. Acum il linge in cur, interesant, prima oara se scuipa pe urma se lingsecătură, da' tu cum faci ? întâi lingi şi dacă nu-ți place gustul, scuipi ? de fapt, chiar aşa faci... 1 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 De fapt , care e problema aici ? cheltuiala suplimentara ? nu-mi vine sa cred ... o floricica , o ciocolata ... niste fleacuri , intentia conteaza . Ce dracu' ba baieti , asta nu e o chestie la care un barbat acorda mai mult de 10 secunde din timpul sau ... tarfulina , daca are un pic de educatie , va aprecia chestia asta ... daca nu , ce importanta are ? Te duci , futi , te distrezi , platesti , pleci ... fara probleme , fara obligatii . Ce atata tevatura pentru 10 lei ? Pffff .... Ooo, meşteru' cuțitar ! Am onoarea ! Ştii, când am deschis topicul, a fost mai cu bătaie, apropo la multe chestii ascunse...care poate vor rămâne tot underground, sau ... ? Spui de cheltuiala suplimentară ? Nu vezi ? Unii comentează negativ, alții pozitiv şi cei neutrii, cum am spus la început. Negativiştii o fac, ori de dragul instigării, ori sunt puțin sau mai mult..misogini ? Pozitiviştii probabil îşi permit acea cheltuială în plus, de nu pun la socoteală, suplimentul şi consideră asta ca un respect de sine, sau... 10 lei ? Adică, cum ar venii, acum dacă eu nu îi mai dau, mai făcut şi ... sărăcie.. hahahahahaha... Mai târziu, da' am răspuns, eliptic, nu ? 1 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 Mosule, mai respira din cand in cand. Mori dreaq de la atat DTRectifică...DTT / C₄H 10 O₂S₂ :laugh2 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 Alde astea de specifica ele Louboutin, Cartier, Versace, Plein, Hermes samd... Ele au venit de la coada vacii, umpic mai la oras, si au auzit/vazut pe net firmele astea so hop țop vor si ele, dar originale daca s ar putea, eventual un ceas Cartier original de ce nu, cu alte cuvinte le place sa viseze, sau s o găsi vreun prost sa plătească asa ceva(miram-aș, care ar fo imbecilul ala care ar face asta) (ca tare imbecil ar trebui sa fie si fara materie cenusie) sa i cumpere uneia un produs de asta... Hai ca un. Parfum la un 100 parai merge (poate) dar ăștia s bani aruncați la gunoi (direct).. Abia i ak luat ei fostei un Montale - Intense Cafe - 870 lei dadusem pe el si parca mi ar fi stat bine banii mie, da am zis sa fac o fapta buna si eu... Si acu nici seen pe fb nu mai primesc ca de... :))))))O fi şi cum zici tu, da' io acum am dat exemplu pe o unguroaică: http://www.cathyheaven.com/index.php?option=content&cat_id=1&id=131 care probabil după trăsături, la origine e poate puțin..rurală, dar nu cred că asta contează acum sau aşa în genere, faci discriminare ? Dacă io sunt din provincie, gata sunt..țopârlan ? Urât ! Prin italia, am avut ocazia să cunosc mai multe actrițe din industria pentru adulți. Una din ele avea un Rolex Datejust..primit ! Deci a fost un ... prost ! Pe ideea asta, adică ăla care face câteva k de k de euro în cei treizeci-patruzeci de ani de business, se uită la trei-patru mii de euro care îi dă pe un ceas pentru o muie mai şmecheră ? A ? Şi exemple mai sunt... A avut dreptate unu p'aici..suntem numai futaci, unu şi unu ... spuma spumelor, nu altceva ... Plus că spui " bani aruncați la gunoi (direct) " ... frumos, nu ? Cum ar venii, faci sex cu...sacu' menajer ? A, da, parfumul... I-am luat un si de la armani şi când m-am dus a doua oară era tot sigilat printre cinci-şase flacoane muuult mai mici ... atât şi-au permis cei care au mai fost sau au gândit ca tine ? Să mai continui ? 1 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 A se vedea cine sustine agresorul violent, nimeni altul decat mosul pedofiI picon a se vedea cine sustine agresorul violator.jpgÎn plus..vezi că şi el, ăsta care mă "susține" m-a scuipat.. Semnat: ............ cocalaru' 1 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 Tipic lichelelor, pai bine zice MiskinBăi, pe cine faci tu ... lichea ? 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 sa mori tu, la tine banarea reprezinta sfarsitul vietii limaxule ? te agiti ca te dau in gol ca esti un lingau limbist care tine partea agresorilor violenti ???? sa vada tot forumul pe cine lingi in cur =)) . In curand o sa ajungi sa ii pupi picioarele si lui panoramic, ai de plm de limburic pedofiI mare adevar zici aici fratioareAgresor violent ? blah,blah,blah... Altceva ? 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 <p><p>Postat Astazi, 17:38ovulutie, on 15 Aug 2019 - 5:12 PM, said: ovulutie, on 15 Aug 2019 - 5:29 PM, said: ovulutie, on 15 Aug 2019 - 5:37 PM, said:0RaspunsCitare MultiplaRaporteazaStai aşa ! Acum m-am prins ! Tu, dacă tot îl imiți pe xoxo (fără succes) când îşi râdea de parfumurile care le dădeai cadou, acum le tragi la indigo, ştouri'le lui...HAHAHAHAHAHA.... 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum