petremarin30 Reputație: 1167 Postat August 22, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat August 22, 2019 Nu vad eu bine sau in poza 4 si 5 de pe publi i se scurge sperma din fund:-)Pai doar nu iti imagineai ca face sex protejat si cu "iubi"? 1
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat August 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 23, 2019 In urma a doua vizite la domnisoara in cauza, pot sa afirm ca pozele postate aici chiar nu o avantajeaza. Eticheta nu am gasit-o si am studiat atent zona respectiva. :)))Serviciile prestate sunt foarte bune, atitudinea corespunzatoare, are un corp frumos si este draguta la fata, asa ca merita vizitata. 10
sic sic Reputație: 883 Postat August 23, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat August 23, 2019 Nu vad eu bine sau in poza 4 si 5 de pe publi i se scurge sperma din fund:-)Gata!! Au dispărut pozele cu pricina!ðŸ‘ðŸ‘👠2
florentina00 Reputație: 1121 Postat August 27, 2019 Telefon: https://onlyfans.com/amaliah Oras:București Telefon: https://onlyfans.com/amaliah Oras:București Autor Postat August 27, 2019 Bună, dragii mei 💋 va mulțumesc pentru recenziile data de voi, va pup si va îmbrățișez 🤗Eu mai sunt în Ploiești doar o săptămână, voi fi disponibila in toată săptămâna aceasta începând cu ora 13:30 pana la ora 00:00.Va aștept sa ne bucuram împreună de clipe și momente intense. Vă pup 😘 😘 6
titusenior Reputație: 1692 Postat August 27, 2019 Oras:PeTron Oras:PeTron Postat August 27, 2019 Bună, dragii mei va mulțumesc pentru recenziile data de voi, va pup si va îmbrățișez Eu mai sunt în Ploiești doar o săptămână, voi fi disponibila in toată săptămâna aceasta începând cu ora 13:30 pana la ora 00:00.Va aștept sa ne bucuram împreună de clipe și momente intense. Vă pup pozele sunt dragute flori eu te-am vazut si in realitate arati mult mai bine 1
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Bună, dragii mei va mulțumesc pentru recenziile data de voi, va pup si va îmbrățișez Eu mai sunt în Ploiești doar o săptămână, voi fi disponibila in toată săptămâna aceasta începând cu ora 13:30 pana la ora 00:00.Va aștept sa ne bucuram împreună de clipe și momente intense. Vă pup Geaninuto unde ai dispărut fata ca nu mai da omul de tine.Mișto poza asta dar aici ai voie si poze mai explicite ;) 2
vasile555 Reputație: 16 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Bună. Uro accepți bineînțeles activ?
emachines Reputație: 868 Postat August 28, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 28, 2019 Bună. Uro accepți bineînțeles activ?Uro activ înseamnă să te pi2hi pe ea?
cristi890890 Reputație: 14 Postat August 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat August 28, 2019 O fii din reteaua din care face parte si Dinca? Pt ca mai sta 1 sapt, dar le roteste ca pe animale la pascut.
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat August 30, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 30, 2019 :p 8
radu77 Reputație: 2043 Postat August 30, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat August 30, 2019 O fii din reteaua din care face parte si Dinca? Pt ca mai sta 1 sapt, dar le roteste ca pe animale la pascut.Sa nu fim paranoici. Zic!Retelele sunt si vor exista in permanenta. DAR, se impart si ele.-retele de nenoriciti care merita impuscati. Cei care rapesc, maltrateaza, drogheaza,si obliga fete (de regula **spam editat**e) sa devina niste sclave sexuale impotriva vointei lor. Si aici... i-as impusca si pe clienti.Pe aia care se duc si sunt in stare sa futa o astfel de fiinta asuprita.-retele de colaborationiste. Alea tepare de care ne plangem noi. Stau cu pestele la scara, in bucatarie etc si serviciile sunt in mare scarba, doar banu sa-l marci-retele de fete ok care practica meseria cu seriozitate, fiecare cu limita ei de servicii etc. Sunt acele fete ok, care sigur au o anumita "protectie" dar care nu sunt obligate. Bineinteles ca exista si independente. Putine, sunt sigur, dar exista... 3
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Sa nu fim paranoici. Zic!Retelele sunt si vor exista in permanenta. DAR, se impart si ele.-retele de nenoriciti care merita impuscati. Cei care rapesc, maltrateaza, drogheaza,si obliga fete (de regula **spam editat**e) sa devina niste sclave sexuale impotriva vointei lor. Si aici... i-as impusca si pe clienti.Pe aia care se duc si sunt in stare sa futa o astfel de fiinta asuprita.-retele de colaborationiste. Alea tepare de care ne plangem noi. Stau cu pestele la scara, in bucatarie etc si serviciile sunt in mare scarba, doar banu sa-l marci-retele de fete ok care practica meseria cu seriozitate, fiecare cu limita ei de servicii etc. Sunt acele fete ok, care sigur au o anumita "protectie" dar care nu sunt obligate. Bineinteles ca exista si independente. Putine, sunt sigur, dar exista...Ar putea pur si simplu sa se numească ... partide Revenind la subiect... mai lăsați si voi fata asta sa respire ca pleacă si cine știe când o mai găsesc ☹ 3
radu77 Reputație: 2043 Postat August 30, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat August 30, 2019 Ar putea pur si simplu sa se numească ... partide Revenind la subiect... mai lăsați si voi fata asta sa respire ca pleacă si cine știe când o mai găsesc ☹Mucles 🤣. Ca tu barem ai fost, altii... doar au balit 🤣 si tanjesc🤣...Azi mi-e imposibil, WEul mi-e "futut"... poate poate luni-marti daca-o mai sta p'aci... si am loc de tine ðŸ˜ðŸ¤£ 2
florentina00 Reputație: 1121 Postat August 31, 2019 Telefon: https://onlyfans.com/amaliah Oras:București Telefon: https://onlyfans.com/amaliah Oras:București Autor Postat August 31, 2019 Bună dragii mei, eu am plecat din Ploiești, ați fost foarte drăguții, va voi transmite când voi reveni 😘 va urez un weekend plăcut 💋 va pup 💋💋💋 5
nutaku Reputație: 98 Postat Septembrie 1, 2019 Postat Septembrie 1, 2019 Bună dragii mei, eu am plecat din Ploiești, ați fost foarte drăguții, va voi transmite când voi reveni 😘 va urez un weekend plăcut 💋 va pup 💋💋💋Vii la mare?
dozadeamor Reputație: 179 Postat Septembrie 1, 2019 Postat Septembrie 1, 2019 Ii cam place la mica ;)
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2019 A plecat in concediu domnisoara 😉
florentina00 Reputație: 1121 Postat Septembrie 9, 2019 Telefon: https://onlyfans.com/amaliah Oras:București Telefon: https://onlyfans.com/amaliah Oras:București Autor Postat Septembrie 9, 2019 Bună dragii mei 💋, am sa dau o veste importantă, marți 10 septembrie ajung în Ploiești pentru 2 zile. Marti voi începe in jurul orei 15 pana la 00:00, iar miercuri de la 12:00 pana la 00:00. Vă pup și va aștept pentru clipe frumoase împreună. 💋💋 â¤ï¸â¤ï¸ 2
Vizitator randomguy92 Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2019 Postat Septembrie 14, 2019 Cand mai ajungi pe la noi?
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 15, 2019 A plecat in afara domnisoara in concediu
qcezar Reputație: 83 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Fut Tot Ce Prind Oras:Fut Tot Ce Prind Postat Septembrie 20, 2019 mai esti pe aici?
florentina00 Reputație: 1121 Postat Septembrie 25, 2019 Telefon: https://onlyfans.com/amaliah Oras:București Telefon: https://onlyfans.com/amaliah Oras:București Autor Postat Septembrie 25, 2019 Bună dragii mei 💋, pe 26 Septembrie voi ajunge în Ploiești, îmi voi începe activitatea începând cu ora 16 iar in zilele următoare începând cu ora 12:30 pana la 00:00. Preturile sunt de 150 de lei 1 finalizare si 300 de lei 1h. Locația o voi avea in centru. Am rămas aceeași fata neschimbata,jucăușă, tandra, iubitoare, afectuoasa... restul va las sa spuneți voi. Va invit sa ne distram si sa ne relaxam împreună. 💋 2
maryo85 Reputație: 592 Postat Septembrie 25, 2019 Postat Septembrie 25, 2019 Bună dragii mei 💋, pe 26 Septembrie voi ajunge în Ploiești, îmi voi începe activitatea începând cu ora 16 iar in zilele următoare începând cu ora 12:30 pana la 00:00. Preturile sunt de 150 de lei 1 finalizare si 300 de lei 1h. Locația o voi avea in centru. Am rămas aceeași fata neschimbata,jucăușă, tandra, iubitoare, afectuoasa... restul va las sa spuneți voi. Va invit sa ne distram si sa ne relaxam împreună. 💋Faci total la pretul asta?
crocobazdugat Reputație: 548 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Postat Septembrie 25, 2019 Faci total la pretul asta? Alooo Maryooo ai si pretenții??tu nu vezi ca fata a venit în Ploiești cu prețuri de Occident?ce dreq..poate fiindca Ploiești a fost și încă este un oraș petrolier.. îl asociază cu Dubaiul 😅😅 ce dreq băi băieți 150/300..la fix! Hai înghesuiți'va 😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum