Sari la conținut

❤️Misha- 0726266186 ❤️

Postări Recomandate

Postat

A stai pula mea, iar a mutat-o gaybriel pa cristina la timisoara, cum mai e drumu buc-timi?

Au dat drumu la autostrada sau faceti naveta prin Vulcan?

Am rezolvat-o pe pisi.

Cat a fost deranjul? O muie si futai moka? Emiliano te-a salutat?

Postat

Puteți conversa doar despre mine pe acest topic nu știu cine e Gabriel nici nu ma interesează iar Tanya a fost colega mea pentru câteva zile nu am eu nici o treaba pe topicul asta discutați doar despre mine va mulțumesc

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Puteți conversa doar despre mine pe acest topic nu știu cine e Gabriel nici nu ma interesează iar Tanya a fost colega mea pentru câteva zile nu am eu nici o treaba pe topicul asta discutați doar despre mine va mulțumesc

Poti sa explici de ce incerci sa te lansezi cu recenzii false de pe cont fals? Locul tau e la tepare

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

Astazi am vizitat-o din nou pe tipa , ce pot sa spun acelasi serviciu impecabil oferit .....super de treaba.

Fata se implica din toate punctele de vedere , fara graba, fara stres, comunicativa...pentru mine este de nota 10 !!! Cu siguranta o sa mai revin si alta data si sper din tot sufletul sa isi pastreze acelasi comportament....

Sa mori tu?

Postat

Poti sa explici de ce incerci sa te lansezi cu recenzii false de pe cont fals? Locul tau e la tepare

puțin îmi pasa mie de ce recenzi se scriu dacă sunt adevărate sau false nu ma avantajează și nici nu ma dezavantajează cu nimic o seara buna în continuare
  • Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

puțin îmi pasa mie de ce recenzi se scriu dacă sunt adevărate sau false nu ma avantajează și nici nu ma dezavantajează cu nimic o seara buna în continuare

Corect si corespunzator, insa daca te doare in undeva de opiniile celorlalti, ce mai cauti pe forum? La o adica, ti-ar fi indiferent ca esti la tepare, de exemplu

• Like 5
Postat

Corect si corespunzator, insa daca te doare in undeva de opiniile celorlalti, ce mai cauti pe forum? La o adica, ti-ar fi indiferent ca esti la tepare, de exemplu

De ce este tepara ? Cui a tras teapa ?

Vizitator mc hammer
Postat

Cine ti-a facut recenzii false de pe 2 conturi fantoma, mai mult rau ti-a facut. Acum va tb sa iti cumperi moderare pe topic, ca sa elimini opiniile negative

• Like 2
Vizitator tuica-metaxa
Postat

lol,ce prost

Esti boschetar si stai cu curu sa te futa Justitiaru  =))

Vizitator tuica-metaxa
Postat

cu cu , asta esti, un analfabet agramat. Un plin ! :X

nici macar nu mai ai haz si degeaba incerci sa fi o copie  =))

• Minus 1
Postat

Cine ti-a facut recenzii false de pe 2 conturi fantoma, mai mult rau ti-a facut. Acum va tb sa iti cumperi moderare pe topic, ca sa elimini opiniile negative

Postat

ai dreptate în ce spui..... Sper ca lumea o sa se convingă de mine ce fel de fata sunt.... Cred ca cu asta am spus tot..
Postat

Cu o promovare forțată ca în multe alte cazuri, atitudine aroganta și cu mult tupeu obraznic, pentru mine e clar de evitat.

de ce ai ajuns tu la concluzia asta
Vizitator mc hammer
Postat

Rugam un admin sa o mute la Orientare intrucat nu are vreo recenzie reala

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

Disponibila sms, whatssap va sărut

Pa skype nu rasp?

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Ba asta are burta mai mare decat a mea. Cum cacat cere 200/400?  :slap2  :no2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

mai tine cineva și cu mine

Adevărul e că ai și găsit cine! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2

Postat

cu cu , asta esti, un analfabet agramat. Un plin ! :X

Uite aici cacofonie, cretinule! Habar nu ai pe ce lume trăiești!

Cere-te afară, în plm, distrusule și nu mai bântui ca pesta porcină pe toate topicele! 

mishabrunett

Curvar Ucenic

• default_large.png
  • Curvar Ucenic
  • bullet_black.png
  • 23 posts
    07 September 2019

Posted Yesterday, 00:34

mc hammer, on 15 Sept 2019 - 10:27 PM, said:snapback.png

ai dreptate în ce spui..... Sper ca lumea o sa se convingă de mine ce fel de fata sunt.... Cred ca cu asta am spus tot..
  • Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...