Sari la conținut

❤️Misha- 0726266186 ❤️

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0

Puteți conversa doar despre mine pe acest topic nu știu cine e Gabriel nici nu ma interesează iar Tanya a fost colega mea pentru câteva zile nu am eu nici o treaba pe topicul asta discutați doar despre mine va mulțumesc

Poti sa explici de ce incerci sa te lansezi cu recenzii false de pe cont fals? Locul tau e la tepare

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

Astazi am vizitat-o din nou pe tipa , ce pot sa spun acelasi serviciu impecabil oferit .....super de treaba.

Fata se implica din toate punctele de vedere , fara graba, fara stres, comunicativa...pentru mine este de nota 10 !!! Cu siguranta o sa mai revin si alta data si sper din tot sufletul sa isi pastreze acelasi comportament....

Sa mori tu?

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

puțin îmi pasa mie de ce recenzi se scriu dacă sunt adevărate sau false nu ma avantajează și nici nu ma dezavantajează cu nimic o seara buna în continuare

Corect si corespunzator, insa daca te doare in undeva de opiniile celorlalti, ce mai cauti pe forum? La o adica, ti-ar fi indiferent ca esti la tepare, de exemplu

• Like 5
Link spre comentariu

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

cu cu , asta esti, un analfabet agramat. Un plin ! :X

Uite aici cacofonie, cretinule! Habar nu ai pe ce lume trăiești!

Cere-te afară, în plm, distrusule și nu mai bântui ca pesta porcină pe toate topicele! 

mishabrunett

Curvar Ucenic

• default_large.png
  • Curvar Ucenic
  • bullet_black.png
  • 23 posts
    07 September 2019

Posted Yesterday, 00:34

mc hammer, on 15 Sept 2019 - 10:27 PM, said:snapback.png

Cine ti-a facut recenzii false de pe 2 conturi fantoma, mai mult rau ti-a facut. Acum va tb sa iti cumperi moderare pe topic, ca sa elimini opiniile negative

ai dreptate în ce spui..... Sper ca lumea o sa se convingă de mine ce fel de fata sunt.... Cred ca cu asta am spus tot..
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...