huehuehueee Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 A stai pula mea, iar a mutat-o gaybriel pa cristina la timisoara, cum mai e drumu buc-timi?Au dat drumu la autostrada sau faceti naveta prin Vulcan? Am rezolvat-o pe pisi. Cat a fost deranjul? O muie si futai moka? Emiliano te-a salutat? Link spre comentariu
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Tot 1 minut cheliuta ? Link spre comentariu
mishabrunett Reputație: 12 Postat Septembrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Puteți conversa doar despre mine pe acest topic nu știu cine e Gabriel nici nu ma interesează iar Tanya a fost colega mea pentru câteva zile nu am eu nici o treaba pe topicul asta discutați doar despre mine va mulțumesc Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Puteți conversa doar despre mine pe acest topic nu știu cine e Gabriel nici nu ma interesează iar Tanya a fost colega mea pentru câteva zile nu am eu nici o treaba pe topicul asta discutați doar despre mine va mulțumescPoti sa explici de ce incerci sa te lansezi cu recenzii false de pe cont fals? Locul tau e la tepare 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Astazi am vizitat-o din nou pe tipa , ce pot sa spun acelasi serviciu impecabil oferit .....super de treaba. Fata se implica din toate punctele de vedere , fara graba, fara stres, comunicativa...pentru mine este de nota 10 !!! Cu siguranta o sa mai revin si alta data si sper din tot sufletul sa isi pastreze acelasi comportament....Sa mori tu? Link spre comentariu
mishabrunett Reputație: 12 Postat Septembrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Poti sa explici de ce incerci sa te lansezi cu recenzii false de pe cont fals? Locul tau e la tepare puțin îmi pasa mie de ce recenzi se scriu dacă sunt adevărate sau false nu ma avantajează și nici nu ma dezavantajează cu nimic o seara buna în continuare 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 puțin îmi pasa mie de ce recenzi se scriu dacă sunt adevărate sau false nu ma avantajează și nici nu ma dezavantajează cu nimic o seara buna în continuareCorect si corespunzator, insa daca te doare in undeva de opiniile celorlalti, ce mai cauti pe forum? La o adica, ti-ar fi indiferent ca esti la tepare, de exemplu 5 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Corect si corespunzator, insa daca te doare in undeva de opiniile celorlalti, ce mai cauti pe forum? La o adica, ti-ar fi indiferent ca esti la tepare, de exempluDe ce este tepara ? Cui a tras teapa ? Link spre comentariu
mishabrunett Reputație: 12 Postat Septembrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2019 De ce este tepara ? Cui a tras teapa ?De ce este tepara ? Cui a tras teapa ? mai tine cineva și cu mine Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Cine ti-a facut recenzii false de pe 2 conturi fantoma, mai mult rau ti-a facut. Acum va tb sa iti cumperi moderare pe topic, ca sa elimini opiniile negative 2 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 15, 2019 lol,ce prost 1 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 lol,ce prost Esti boschetar si stai cu curu sa te futa Justitiaru =)) Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Esti boschetar si stai cu curu sa te futa Justitiaru =))cu cu , asta esti, un analfabet agramat. Un plin ! :x 2 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 cu cu , asta esti, un analfabet agramat. Un plin ! :X nici macar nu mai ai haz si degeaba incerci sa fi o copie =)) 1 Link spre comentariu
mishabrunett Reputație: 12 Postat Septembrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Cine ti-a facut recenzii false de pe 2 conturi fantoma, mai mult rau ti-a facut. Acum va tb sa iti cumperi moderare pe topic, ca sa elimini opiniile negative Link spre comentariu
mishabrunett Reputație: 12 Postat Septembrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Cine ti-a facut recenzii false de pe 2 conturi fantoma, mai mult rau ti-a facut. Acum va tb sa iti cumperi moderare pe topic, ca sa elimini opiniile negative ai dreptate în ce spui..... Sper ca lumea o sa se convingă de mine ce fel de fata sunt.... Cred ca cu asta am spus tot.. Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Cu o promovare forțată ca în multe alte cazuri, atitudine aroganta și cu mult tupeu obraznic, pentru mine e clar de evitat. 1 Link spre comentariu
mishabrunett Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Cu o promovare forțată ca în multe alte cazuri, atitudine aroganta și cu mult tupeu obraznic, pentru mine e clar de evitat. de ce ai ajuns tu la concluzia asta Link spre comentariu
mishabrunett Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Disponibila Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Rugam un admin sa o mute la Orientare intrucat nu are vreo recenzie reala 1 Link spre comentariu
mishabrunett Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Disponibila sms, whatssap va sărut Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Disponibila sms, whatssap va sărutPa skype nu rasp? Link spre comentariu
action Reputație: 142 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Ba asta are burta mai mare decat a mea. Cum cacat cere 200/400? :slap2 :no2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 16, 2019 mai tine cineva și cu mineAdevărul e că ai și găsit cine! :laugh2 1 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 16, 2019 cu cu , asta esti, un analfabet agramat. Un plin ! :XUite aici cacofonie, cretinule! Habar nu ai pe ce lume trăiești!Cere-te afară, în plm, distrusule și nu mai bântui ca pesta porcină pe toate topicele! mishabrunettCurvar UcenicCurvar Ucenic23 postsJoined:07 September 2019Reputation: 10Posted Yesterday, 00:34mc hammer, on 15 Sept 2019 - 10:27 PM, said:Cine ti-a facut recenzii false de pe 2 conturi fantoma, mai mult rau ti-a facut. Acum va tb sa iti cumperi moderare pe topic, ca sa elimini opiniile negativeai dreptate în ce spui..... Sper ca lumea o sa se convingă de mine ce fel de fata sunt.... Cred ca cu asta am spus tot.. 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum