Sari la conținut

Ruxy07 noua aici 0761819554

Postări Recomandate

• Oras:Piața Muncii
Postat

Ai locatie acu?

Buna. Da, locația este la Piața Muncii.
Postat

Disponibilă

Buna Ruxy.Lucrezi si in weeckenduri acum?De exemplu duminica vei lucra.?Intreb caci eu numai asa pot ajunge.

Postat

Buna Ruxy.Lucrezi si in weeckenduri acum?De exemplu duminica vei lucra.?Intreb caci eu numai asa pot ajunge.[/quote

Buna. Da, lucrez și in Weekend

Postat

Buna Ruxy.Lucrezi si in weeckenduri acum?De exemplu duminica vei lucra.?Intreb caci eu numai asa pot ajunge.[/quote

Buna. Da, lucrez și in Weekend

Multumesc,atunci ne vom putea vedea.O seara fumoasa iti doresc.

Postat

Multumesc,atunci ne vom putea vedea.O seara fumoasa iti doresc.

Asemenea🤗
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hmm pe wapp nu raspunde 🙈🙈 poate mi a dat mie block cu toate ca n am facut nimic 🙈😅

• Like 1
Postat

Hmm pe wapp nu raspunde 🙈🙈 poate mi a dat mie block cu toate ca n am facut nimic 🙈😅

Hei. Nu ți am dat Block 🤷ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ˜˜
Postat

💋

. Nu am mai văzut o de aproape o jumătate de an dar a rămas la fel de frumoasă și mi s a făcut dor de ea. Alina ce înseamnă 07 și la ea și la tine căci Ruxy mi a zis de unde vine?
  • Oras:pe luna:))
  • Oras:pe luna:))
Postat

. Nu am mai văzut o de aproape o jumătate de an dar a rămas la fel de frumoasă și mi s a făcut dor de ea. Alina ce înseamnă 07 și la ea și la tine căci Ruxy mi a zis de unde vine?

Este luna in care m-am nascut si cifra mea norocoasaðŸ˜ðŸ˜œ
  • Like 2
Postat

Este luna in care m-am nascut si cifra mea norocoasaðŸ˜ðŸ˜œ

. ÃŽnțeleg. Deci Rac sau Leu. Cred că vreau să te cunosc căci îmi plac amândouă zodiile. Un nr de tf! Mulțumesc.
Postat

Buna tuturor. Am decis sa fac o mică schimbare in lista serviciilor și a prețurilor:

Serviciile vor fi următoarele:

*sex normal (protejat)

*sex oral(se poate și neprotejat in funcție de igiena)

*69

*finalizare corporală

*cunnilingus

*finalizare orală +50 de lei

Prețurile vor fi următoarele:

-30 de min-150 lei

-60 de min-250 lei

Numărul meu de telefon este : 0761819554

Locația este la Piața Muncii.

Va pup😘🤗

• Membru Premium
Postat

Multumim pentru info Ruxi. Nu este posibil si FK ? Extra , bineînțeles. Ar fi super daca l-ai introduce in servicii.

Postat

Multumim pentru info Ruxi. Nu este posibil si FK ? Extra , bineînțeles. Ar fi super daca l-ai introduce in servicii.

Buna. Nu fac FK deloc..ðŸ˜
Postat

Am revenit si eu la ruxy, mi se facuse dor de ea ca nu o mai vazusem de cand facusem topic ul :D Mi a placut enorm pentru ca am gasit aceeasi fata misto cu mult bun simt, gfe foarte ridicat si foarte atenta la absolut toate nevoile tale. Este o fata extraordinara, si a pastrat serviciile foarte bune si m a facut sa ma simt din nou excelent :)

Contactata pe wapp, programare respectata intocmai, ap in care este de la piata muncii dotat cu tot ceea ce este necesar + catelul care este un scump, un pupacios, daca nu face ruxy fk, m a lins catelul sa compenseze :)) cui ii plac cainii, este un dulce :D

Dupa o conversatie faina avuta cu ea am mers rapid la dus, primit prosop curat si am inceput actiunea. Un oral foarte umed, incearca deep si ii iese de multe ori, atenta la zonele adiacente, pus gumita si trecut la schimbat cateva pozitii si finalizat dupa ceva vreme cim :) nu m am simtit absolut deloc grabit, sentimentul ca revad o prietena a existat pe toata durata intalnirii, este foarte prezenta in actul sexual cat si in conversatiile purtate. Ma bucur tare ca a ramas la fel de misto si sper sa va comportati frumos cu ea ca merita.

Aspect ruxy 9

Gfe 8.5 ( scad ca nu este fk ul)

Oral : 9.5 neprotejat

Normal 9 protejat ( geme, se implica, se si uda natural in timpul actului, te strange in brate, te pupa pe gat, e f faina)

Amenda 300 +50 cim ul ( am fost inainte de ajustarea preturilor)

O recomand in continuare si ma bucur ca am revazut aceasta fata :) mersi ruxy! :*

• Like 4
Postat

Bună Ruxy! Duminică lucrezi și dacă da ce program ai?

Buna, da lucrez. Poți sa mi lași un mesaj 😘

Postat

Disponibilă pentru programari pana la ora 22 🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...