ariovist Reputație: 999 Postat Iunie 14, 2020 Partajează Postat Iunie 14, 2020 Fraților încep să cred tot mai mult că lumea asta s a întors cu curul în sus și toate mers pe dos din moment ce găsesc oamenii cinstiți acolo unde mă aștept mai puțin, adică între prostituate și hoții conducând tara. Iată de ce spun asta. După ce doua fete excelente din orașul meu la care merg în fiecare luna și care iau 80 de lei la finalizare de fiecare data îmi dau restul la 100(desi le zic sa nu o facă și nu l iau) o alta fata din București mi a cerut bani în avans când avea nevoie și s a achitat pana la ultimul leu (auzi, am trăit să primesc pizda pe datorie) acum Ruxy07 la care am fost astăzi mă sună după ce plecasem să îmi spună ca i am lăsat prea mult! Hai să povestesc chiar dacă o suna a telenovela. Pe Ruxy o cunosc de aproape un an, este dintre preferatele mele dar de când cu nenorocitul de covid nu am mai văzut o. Cum a început lucrul m am înființat mai ales că a scăzut preturile și a completat serviciile. M am programat de ieri am revenit pt confirmare și am ajuns punctual. Acum ori că Ruxy s a făcut mai frumoasa ori că eu am uitat cum arata dar când am văzut cu sanii aia superbi și cracii lungi mi s a tăiat răsuflarea. Acum cinstit să fiu, nu prea mai aveam chef de pizda căci de dimineață îmi căzuse în pula o colega de servicii la care râvnesc de mult timp asa că eram futut și razfutut. Nu vroiam să fiu însă neserios și deși nu mai sunt la vârsta la care să mi se scoale pula ori de câte ori vad o pizda m am dus la Ruxy. Am văzut pe net cum polițiștii arestau fetele de la sosea (banc bineînțeles) pe motiv că fac magie neagră, adică învie mortul. Și Ruxy ar trebui arestata căci azi și ea a înviat mortul meu. După igienizare a venit și mi a oferit sanii pe care i am supt și smotocit iar soldatul a început să se trezească. Când Ruxy a început oralul ei demențial și a revenit de a binelea și a dorit să între la căldură. Am futut în misionar privind cum ii întra pula, în timp ce printre contre și gemete se uita și ea. Mi a spus că îi place să vadă cum este fututa și chestia asta m a excitat atât de tare încât mi am dat drumul mirandu ma și eu de unde am mai avut spermă după cata cheltuisem cu colega. M am odihnit și chiar nu mi a mai trebuit nimic așa că al doilea număr nu a mai fost cu toate încercările orale ale lui Ruxy. Nu voi da note căci toate sunt maxime și poate sunt și subiectiv căci Ruxy este exact tipul de femeie care îmi place și ca fizic și ca mod de a se comporta și mai are și numele primei mele iubite. O recomand și voi reveni cât de repede. Mulțumesc Ruxy și deja îmi este dor de tine. Succes tuturor 5 Link spre comentariu
stephs Reputație: 23 Postat Iunie 15, 2020 Telefon: - Oras:Bucuresti Telefon: - Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2020 Am revenit si eu la ruxy, mi se facuse dor de ea ca nu o mai vazusem de cand facusem topic ul :D Mi a placut enorm pentru ca am gasit aceeasi fata misto cu mult bun simt, gfe foarte ridicat si foarte atenta la absolut toate nevoile tale. Este o fata extraordinara, si a pastrat serviciile foarte bune si m a facut sa ma simt din nou excelent :)Contactata pe wapp, programare respectata intocmai, ap in care este de la piata muncii dotat cu tot ceea ce este necesar + catelul care este un scump, un pupacios, daca nu face ruxy fk, m a lins catelul sa compenseze :)) cui ii plac cainii, este un dulce :D Dupa o conversatie faina avuta cu ea am mers rapid la dus, primit prosop curat si am inceput actiunea. Un oral foarte umed, incearca deep si ii iese de multe ori, atenta la zonele adiacente, pus gumita si trecut la schimbat cateva pozitii si finalizat dupa ceva vreme cim :) nu m am simtit absolut deloc grabit, sentimentul ca revad o prietena a existat pe toata durata intalnirii, este foarte prezenta in actul sexual cat si in conversatiile purtate. Ma bucur tare ca a ramas la fel de misto si sper sa va comportati frumos cu ea ca merita. Locatie : 9.5Aspect ruxy 9Gfe 8.5 ( scad ca nu este fk ul)Oral : 9.5 neprotejatNormal 9 protejat ( geme, se implica, se si uda natural in timpul actului, te strange in brate, te pupa pe gat, e f faina)Amenda 300 +50 cim ul ( am fost inainte de ajustarea preturilor) O recomand in continuare si ma bucur ca am revazut aceasta fata :) mersi ruxy! :*Felicitari 👠Confirm si eu cele spuse de tine, Intalnirea GFE, catselul :) se potrivesc! Am revenit la ruxy pentru a 3a oara.Am reintalnit-o dupa 7luni, a devenit mult mai frumoasa sani mai mari si tari naturali. Este o adevarata piesa pentru cei ce prefera naturaletea si nu silicoanele. Locatie : 9.5 (pta munci - parcare)Aspect ruxy 9 ( frumusica foc la fata, tsatse fund putin bronz)Gfe 8(scad ca nu este fk ul) care mi l’am dorit Oral : 9.5 neprotejat scuipa deep un joc cu tsatsele 😊Normal 9 protejat ( se si uda natural in timpul actului, te strange in brate, te pupa pe gat, geme ii place sa priveasca) O recomand in continuare si ma bucur ca te’am revazut ruxy ! 😘Ciocane tari si aveti grija de ea! 2 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iunie 15, 2020 Disponibilă pentru programari pana la ora 22🤗 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iunie 16, 2020 Disponibilă pentru programari pana la ora 21🤗 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iunie 16, 2020 Felicitari 👠Confirm si eu cele spuse de tine, Intalnirea GFE, catselul :) se potrivesc! Am revenit la ruxy pentru a 3a oara.Am reintalnit-o dupa 7luni, a devenit mult mai frumoasa sani mai mari si tari naturali. Este o adevarata piesa pentru cei ce prefera naturaletea si nu silicoanele. Locatie : 9.5 (pta munci - parcare)Aspect ruxy 9 ( frumusica foc la fata, tsatse fund putin bronz)Gfe 8(scad ca nu este fk ul) care mi l’am dorit Oral : 9.5 neprotejat scuipa deep un joc cu tsatsele 😊Normal 9 protejat ( se si uda natural in timpul actului, te strange in brate, te pupa pe gat, geme ii place sa priveasca) O recomand in continuare si ma bucur ca te’am revazut ruxy ! 😘Ciocane tari si aveti grija de ea!Mulțumesc frumos 😘😘 Link spre comentariu
koko1 Reputație: -341 Postat Iunie 17, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2020 Te pup Ruxy, ai numai recenzii frumoase , trebuie sa ne vedem . Pupici ! 1 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iunie 17, 2020 Te pup Ruxy, ai numai recenzii frumoase , trebuie sa ne vedem . Pupici !🤗😘😘 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iunie 17, 2020 Disponibilă pentru programari pana la ora 22😘😘 Link spre comentariu
tefan937 Reputație: 16 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Te pup Ruxy, ai numai recenzii frumoase , trebuie sa ne vedem . Pupici !. Te salut Koko01. Aici am ajuns eu înaintea ta și pot sa ți dau indicații. Du te cu toată încrederea, o să-ți placa. 1 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iunie 17, 2020 . Te salut Koko01. Aici am ajuns eu înaintea ta și pot sa ți dau indicații. Du te cu toată încrederea, o să-ți placa.Te pup 😘😘🤗 Link spre comentariu
koko1 Reputație: -341 Postat Iunie 17, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2020 . Te salut Koko01. Aici am ajuns eu înaintea ta și pot sa ți dau indicații. Du te cu toată încrederea, o să-ți placa.Multumesc frumos frate Tefan !-abia astept s-o vad si eu , ca tare frumoasa mai e ! Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iunie 18, 2020 Disponibilă pana la ora 22😘 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iunie 19, 2020 Disponibilă pentru programari pana la ora 22😘 Link spre comentariu
tefan937 Reputație: 16 Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Multumesc frumos frate Tefan !-abia astept s-o vad si eu , ca tare frumoasa mai e !. Aștept cu interes și curiozitate regenzia ta căci așa cum am mai spus am încredere în gusturile tale. Până atunci însă eu am mai fost odată astăzi și am fost foarte mulțumit ba chiar surprins cu ceva nou căci față vad că se tot perfecționează. Nu voi detalia toată acțiunea ci numai surpriza. După oralul de încălzire neprotejat excelent executat a trecut în Lot fără să între în pula ci prinzând o între buze și frecând o încet în lung insistând pe lindic și masând din când în când coaiele cu mâna. Treaba asta o excita căci a început să geamă și sanii să i se întărească. S a umezit instant și a întrat în pula frecând o energic, apoi iar a ieșit și a frecat o pe lindic, iar a întrat aplecanfu se în fata, frecând și sanii de pieptul meu și dsrtanfu ma pe piept și gat. A făcut treaba asta minute bună tot mai excitanta pana când am cedat în bslonas și cred că și ea a avut orgasm sau cel puțin așa a spus căci al meu a fost prea intens ca să mai simt și altceva. A fost o partidă de toată splendoarea ceea ce îți doresc și ție. Succes. Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iunie 20, 2020 Buna. Disponibilă pentru programari pana la ora 22😘 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iunie 21, 2020 Buna tuturor. Astăzi sunt disponibilă pana la ora 21🤗 Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2020 Am ajuns eu la Ruxy sambata asta, o aveam.de ceva timp pe lista insa abia acum am reusit sa ajung la ea. Am facut programare prin whatsapp, si confirmata cu o oră înainte de ora stabilita.Tipa e o brunetă frumușică, cu un corp f mișto, mie chiar mi-a placut si m-am simtit super bine in companiei ei timp de o oră cu 2 reprize de sex, fara graba, am reusit si 2 finalizari, deci am plecat mulțumit.Sa dau și ceva note pt aceasta vizita: Locatie: 10Fata : 9Igiena: 10Oral neprotejat: 9Normal prot: 9Halat 300 Pt mine este de revizitat , o sa revin la ea cu prima ocazie.Hai s-o fute-ti bine ca merita !! 5 1 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 21, 2020 Imi spune si mie cineva,ora este 250 sau 300 ? Link spre comentariu
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 21, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 21, 2020 Imi spune si mie cineva,ora este 250 sau 300 ?Buna tuturor. Am decis sa fac o mică schimbare in lista serviciilor și a prețurilor:Serviciile vor fi următoarele:*sex normal (protejat)*sex oral(se poate și neprotejat in funcție de igiena)*69*finalizare corporală*cunnilingus*finalizare orală +50 de leiPrețurile vor fi următoarele:-30 de min-150 lei-60 de min-250 lei Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Iunie 22, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 22, 2020 felicitari ruxy ! :flowers2 3 Link spre comentariu
buliondulce Reputație: 481 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2020 Felicitari draguta !! Am stiut eu anul trecut ca o sa ajungi aici, te pup😘 1 Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2020 Imi spune si mie cineva,ora este 250 sau 300 ?250 ora + 50 CIM Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2020 Deci ultima mea recenzie te-a adus in top..Felicitări pt promovare!! Speram ca promovarea sa nu ti se urce la cap si sa nu afecteze prestațiile viitoare. 1 1 Link spre comentariu
delusione Reputație: -294 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 22, 2020 Felicitari ruxyyyyy🎉🎉 :* 2 Link spre comentariu
rockpas Reputație: 22 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 22, 2020 Felicitări ! 😘 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum