ruxi07 Reputație: 621 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iulie 4, 2020 Ne mai parasesti?Da, mâine seara va părăsesc , o sa mai lucrez și mâine câteva ore Link spre comentariu
iorda Reputație: 3 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2020 Voi pleca in alta țara.ce tara ? Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Lasa prostiile, ramai aici 😘 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iulie 4, 2020 Lasa prostiile, ramai aici 😘Ma duc sa văd cum e și pe la străini 😂 Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Plin de negri si arabi, mai ales in orasele mari. In belgia un magrebian mi a rupt nasu cu duhoarea. In viata mea nu simtisem asa duhoare. In cartierele rosii esti colega cu traficantii care colcaie pe acolo Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60460 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Iulie 4, 2020 Ma duc sa văd cum e și pe la străini să iei magneți ca suvenir :) 6 1 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iulie 4, 2020 Plin de negri si arabi, mai ales in orasele mari. In belgia un magrebian mi a rupt nasu cu duhoarea. In viata mea nu simtisem asa duhoare. In cartierele rosii esti colega cu traficantii care colcaie pe acoloDepinde unde mergi și cu cine alegi sa lucrezi ... Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iulie 4, 2020 să iei magneți ca suvenir :)Da ðŸ˜‚â˜ºï¸ 1 Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Da 😂☺ï¸. Și sa vi repede înapoi la cei care te iubesc. Se pare că în ultimul timp, practic de când cu nenorocitul de covid sunt urmărit de ghinion. După ce un an am tot încercat când la o fată când la alta găsisem și eu trei fete care îmi plăceau și cu care mă înțelegeam. Cu una - Larissa 212 m am certat nici eu nu mai știu de ce. Yasmine a dispărut complet iar acum pleacă și Ruxy. Ghinion curat. Eu ii urez să nu îi placă și să vină cât mai repede înapoi chiar dacă suna egoist. Te pup Ruxy fetita dulce și să ai parte de tot norocul din lume. Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Depinde unde mergi și cu cine alegi sa lucrezi ...Ma gandesc ca te duci totusi intr-un oras mare. Dar noi iti uram sa revii. Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iulie 4, 2020 . Și sa vi repede înapoi la cei care te iubesc. Se pare că în ultimul timp, practic de când cu nenorocitul de covid sunt urmărit de ghinion. După ce un an am tot încercat când la o fată când la alta găsisem și eu trei fete care îmi plăceau și cu care mă înțelegeam. Cu una - Larissa 212 m am certat nici eu nu mai știu de ce. Yasmine a dispărut complet iar acum pleacă și Ruxy. Ghinion curat. Eu ii urez să nu îi placă și să vină cât mai repede înapoi chiar dacă suna egoist. Te pup Ruxy fetita dulce și să ai parte de tot norocul din lume.Multumesc frumos 🤗😘😘 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iulie 4, 2020 Ma gandesc ca te duci totusi intr-un oras mare. Dar noi iti uram sa revii.Stii cum se spune.. încercarea moarte n are 🤷ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ¤— Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Iulie 5, 2020 Stii cum se spune.. încercarea moarte n are 🤷ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ¤—Pai unde fugi fata?? Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Pai unde fugi fata??. A fugit dar se întoarce. Mi a trecut prin cap să o sun pe Whatsaap și mi a spus că vine înapoi în București așa că mi am și făcut programare. Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 @ ariovist, sigur vine sau ai visat frumos? 🤔 Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 @ ariovist, sigur vine sau ai visat frumos? 🤔. Sigur. Ieri la ora 21 i am trimis ms pe Whatsaap să o întreb dacă este bine. Mi a răspuns că vine acasă. Nu a vrut sa mi spună de ce, a zis că este o poveste lunga. Eu cred că o fată dulce și finuta ca ea nu se adaptează ușor la condițiile de afara. I am și spus că mă bucur și că o aștept chiar dacă este cam egoista atitudinea mea. 1 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2020 Ruxi chiar e o fata draguta si finuta si o asteptam sa-si anunte revenirea :) Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iulie 10, 2020 Buna. Disponibilă pentru programari pana la ora 22🙈😛 Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Ti-am zis eu ca nu o sa iti placa. Bine ai revenit! 😉 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iulie 10, 2020 Ti-am zis eu ca nu o sa iti placa. Bine ai revenit! 😉Nici n am ajuns 😂am avut niște probleme pe Drum.. oricum mersi 🤗😘 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4048 Postat Iulie 10, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Iulie 10, 2020 ...pe Drum, ti s a infundat jiglerul si ai venit sa l desfunzi, nu?? "mecanicii" sunt mai buni si mai ieftini in Rom....bine te ai reintors, ai grija ce destinatie alegi de acum incolo.. Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Iulie 10, 2020 ...pe Drum, ti s a infundat jiglerul si ai venit sa l desfunzi, nu?? "mecanicii" sunt mai buni si mai ieftini in Rom....bine te ai reintors, ai grija ce destinatie alegi de acum incolo..Buna. Nu ți am înțeles comentariul. Nu va înțeleg de ce unii dintre voi sunteți tot timpul puși pe critica și va dați cu părerea fără sa aveți habar de unele lucruri dar in fine .. zi frumoasa ! 3 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2020 De ce a plecat, de ce a revenit, sunt chestiuni personale și nu trebuie sa ne dea noua explicații. 1 Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 De ce a plecat, de ce a revenit, sunt chestiuni personale și nu trebuie sa ne dea noua explicații.. Foarte corect punctat colega. Mie personal îmi pare bine ca s a întors pentru că este o fată cum rar găseștiPe de altă parte îmi pare rău căci se ducea să câștige și ea un ban mai mult chiar dacă nu i ar fi fost ușor, căci pe la noi a început să miroase a criză. Eu unul o să încerc să vin cât mai des ca să fie mulțumită și să nu mai plece. Poate mai încearcă și alții mai ales că a scăzut și preturile. Succes tuturor. Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Eu clar ma gandesc sa incerc acum ca e 150 cu 250,dar legat de criza, va fi aproape in fiecare tara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum