Sari la conținut

Bruneta Elena 0729720975

Vizitator xyzzyx

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
9 hours ago, tony_33 said:

Mi-am facut ceva timp si am programat o intalnire ptr 30 min la Elena cea happy si cu un vine foarte bun.

Programarea efectuata prin WhatsApp, am confirmat cand am ajuns in zona si am fost ghidat catre locatie, da este destul de centrala locatia, nu prea sunt sanse de gasit locuri de parcare, eu am fost pieton de aceasta data.

Mi-a deschis usa o fata tanara, destul de inaltuta, draguta la fata si zambitoare imbracata intr-un costumas sexy cu dantela.

Am stat putin de vorba, apoi am mers sa fac un mic dus de reimprospatare si am intrat in camera de "tortura".

Am inceput actiunea explorand corpul ei de teen, ceva imbratisari, incordari si ondulari destul de bune pe toata durata actiunii, fara mirosuri neplacute.

Am trecut la un ON executat bine, destul de soft si chiar mi-a placut, luat tot soldatul in gura, lins, pupat pe lateral pana ce am luat decizia sa punem caciulita si sa trecem la treaba. Treaba care nu a durat foarte mult, am ales pozitia caprita unde am admirat fundul ei bombat si intr-un timp scurt am si finalizat in balonas.

Inca o mica igienizare si am mai schimbat cateva vorbe pana m-am imbracat.

Note nu prea dau dar las aici impresiile in urma intalnirii:

Locatia - am spus destul de centrala si usor de ajuns din zona Splaiul Unirii, apartamentul este ok, am avut prosop curat la baie nu am gasit vreun impediment.

Actul in sine: Elena este o tipa care se implica, ofera o prezenta calda prin atitudinea ei si cum se comporta de cand intri pe usa, are corp de teen, oralul chiar mi s-a parut bun, contre oferite de ea la pozitia caprita.

Amenda achitata - 200 lei ptr 30 min

Elena - spuneam cea happy ptr ca de cand mi-a deschis usa si pana la sfarsitul intalnirii a avut zambetul pe buze, vorbareata, atitudine pozitiva, atenta la ce am discutat, pot spune ca are atitudine pro client.

Per total ma declar multumit, @elenamaria94 multumesc frumos ptr momentul oferit si vibe-ul pozitiv cu care am plecat de la tine si chiar m-a tinut o buna parte din zi, ramane si sper sa ne revedem in curand 😘

PS: suntem trecatori prin viata si din cand in cand tre sa ne mai facem si putin de cap, dar sa nu uitam bunele maniere.

Plăcerea a fost de partea mea . Ești un tip super . Te pup 😘😘😘😘

Postat
8 hours ago, freedom89 said:

Ceau Elena ❤️,

In zona CJ sau BH cand ajungi?

Buna . Nu cred ca mai ajung anul asta .😂😂 . Vom vedea .

Postat

Neața . Astăzi ma găsiți pana la ora 17:30 ultima programare . 
Pot fi contactata doar pe whatsapp sau aici (mesaj). Numai răspund la apeluri sau mesaje . Pupici mulți si sa aveți o zi frumoasa .

0729720975

Postat

0729720975

Buna dimineața . Astăzi ma găsiți pana la ora 17:30!

Serviciile le știți deja dar le mai scriu odată pentru cei noi .

200(30 de minute )include -oral, normal ,schimb de poziții, sărut cu cine simt eu chimie și cu cine are o igiena impecabila fără mirosuri sau Dinți stricați ( cred ca înțelegeți ) etc

300(60 de minute )-oral ,normal , schimb de poziții , sărut ( am menționat mai sus) , cunni,anni( igiena impecabila fără mirosuri (sunt pasiva )!! schimb de poziții , Uro!(extra) 

‼️Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții ( accept persoane de la 23 pana la 50 maxim ,) ‼️

Pupici mulți 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna. Mai esti disp in Bucuresti?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...